Dodaj do ulubionych

preparaty firmy Now

21.07.09, 17:53
Co sądzicie o preparatach firmy Now? Chodzi mi np. o Goldeseal root (Gorzknik kanadyjski) i Cats claw (koci pazur). Brał ktoś może?
Obserwuj wątek
    • christa61 Re: preparaty firmy Now 21.07.09, 19:38
      Ja sporo używałam Goldenseal Root z tej firmy oraz inne: Candida
      cler i teraz używam Kelp. Muszę powiedzieć że nie wiele mi to
      pomogło bo własnie w tym czasie nie stosowalam diety i moze dlatego
      efekty były kiepskie.
      Uważam że w połączeniu z dieta przeciw grzybiczą powinniem pomóc.
      Jest stosunkowo tani w porównaniu do innych detoxów.Jęzor mi
      swietnie oczyscil z osadu.
    • lubliniak80 Re: preparaty firmy Now 21.07.09, 20:23
      Ten Kelp to jest też do walki z candidą czy do wzmacniania organizmu, a raczej
      tarczycy? Ja już brałem algi. Chlorellę i spirulinę (którą się żywią
      Candida-dowiedziałem się jakiś czas temu). Nalot cały czas mam. Może ostatnio
      trochę mniejszy (może dzięki tej miksturze kapuścianej)

Ja sobie zakupię chyba i gorznik i koci pazur, bo tego jeszcze nie brałem. Ale
      nie wiem jakiej firmy jeszcze waham się jeszcze m/y detox+ firmy vision (cats
      claw 387 mg), proponuje go też dr. Janus,ale wybiorę chyba firmy now Cats claw
      5000 - za 12 dni, jak skończę brać lax max. Co do gorzknika (zamierzam go brać
      za miesiąc po kuracji cats claw) nie wiem jeszcze jakiej firmy..
    • lubliniak80 Re: preparaty firmy Now 22.07.09, 10:26
      Ciekaw jestem ile można brać dziennie tabletek Cats claw 5000, oczywiście w celu zwalczania grzybów i pasożytów. Czy 3 razy dziennie po 1ej będzie w porządku? Cats claw 500 jest słabsze i można brać 3 razy dziennie po 2-3 kaspułki.

Co zatem sądzicie: Lepiej brać 3 razy dziennie po 2 tabletki o słabszym stężeniu czy 3 razy dziennie po 1 tabletce o wyższym stężeniu.

Skład cats claw 500 i 5000 jest też inny. Cats claw 500 zawiera żelatynę (kapsułka) i stearynian magnezu (vegetable source), a cats claw 5000 celulozę, Vegetable Polysaccharide (kapsułka), kwas stearynowy (vegetable source) i stearynian magnezu(vegetable source)
      • rich69 Re: preparaty firmy Now 22.07.09, 10:39
        Na rynku amerykanskim produkty firmy NOW sa zaliczne do polki
        srednio niskiej, cenowo i jakosciowo.Nie spodziewaj sie duzo po Cats
        Claw.Uwazam ze lepiej przeznaczyc te pieniadze na dobry preparat
        Aloe Vera bez konserwantow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka