kasi5 24.02.06, 14:20 Czy ktoś z lokatorów dolnych apartamentów wie jak będzie wyglądało wyjście do ogródka, bo z tego co mi się obiło o uszy w Naszej Willi, mają to być jakieś drewniane tarasy. Podobno na prośbę przyszłych lokatorów? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabowscy Re: Taras 25.02.06, 09:38 Przeciez macie nawet we wzorze Umow na stronie dewelopera w Załączniku Nr 1 do UMOWY PRZEDWSTĘPNEJ SPRZEDAŻY APARTAMENTU MIESZKALNEGO: -schody do ogródka tymczasowe (prowizoryczne) drewniane, Po prostu u nas schody na ogrodek pekaja wiec Wy bedziecie robic je sami. Czytacie swoje umowy? To wazne dla Waszego dobra! p.s. a swoja droga to ciekawe, ze mozecie dostac mieszkanie 90 dni po terminie i dopiero od 91 dnia deweloper placi kary umowne... Ciekawe co na to uokik? Trzymam kciuki za klientow Jozefoslawia - Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
grabowscy Opoznienie w przekazaniu lokalu 25.02.06, 09:45 www.uokik.gov.pl/pl/ochrona_konsumentow/niedozwolone_klauzule/rejestr_klauzul_niedozwolonych/ Polecam branze: nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
renata013 Re: Taras 26.02.06, 15:12 > Przeciez macie nawet we wzorze Umow na stronie dewelopera w Załączniku Nr 1 do > UMOWY PRZEDWSTĘPNEJ SPRZEDAŻY APARTAMENTU MIESZKALNEGO: > -schody do ogródka tymczasowe (prowizoryczne) drewniane, ...umowę czytaliśmy dokładnie... na stronie dewelopera jest a w umowie nie ma...!!! i kilka innych żeczy jest innych czasem na naszą korzyść a czasem na korzyść dewelopera Odpowiedz Link Zgłoś
grabowscy Re: Taras 26.02.06, 17:48 A to jest na korzysc.... dewelopera ? Czy Wasza? Pozdrawiam - Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
renata013 Re: Taras 26.02.06, 20:43 to zależy ;) czasem lepiej zrobić coś samemu od początku niż poprawiać po kimś ;) no i każdy może mieć inny pomysł na ogródek... Odpowiedz Link Zgłoś
kasi5 Re: Taras 27.02.06, 10:20 Ja bym wolała sobie sama zrobić zejście, bo to które jest w tej chwili, średnio mi się podoba.Poza tym faktycznie lepiej zrobić samemu niz poprawiać po kimś.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jac444 Re: Taras 28.02.06, 13:27 Witam! Jestem z I-etapu/dolny apartament/ Co do tarasu faktycznie nie ma o tym w wpisie umowy,z tego co wiem to ma byc tymczasowe takie podejscie zrobione z desek do ogrodka.To potwierdza,ale wiemy o tym czy naprawde to zrobia?-tego nie wiem?Bowiem ustnie mozna duzo mowic ,obiecac,a w koncu moga nie zrobic:(ZOBACZYMY) Odpowiedz Link Zgłoś