kamilar 10.09.06, 15:09 chyba poprawne, jak sprawdzić, kim jest ta osoba tzn. do kogo te ip jest przypisane. Niestety ta strona nie moze mi pomóc www.coolwhois.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Mam czyjes IP 10.09.06, 16:01 www.kurshtml.boo.pl/ip.phpalbo www.ripe.net/perl/whois Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Mam czyjes IP 10.09.06, 16:15 Drugi niestety nie potrafi znaleźć danej osoby. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Mam czyjes IP 10.09.06, 21:28 dzięki, ale niestety również nieznana. Może programik do wyszukiwania IP zawiera błąd jakiś. Bo skorzystałe mz pluginu komunikatora, zeby ip rozmówcy wykrył, IP brata wykrył poprawnie, wiec ten też powinno:( Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Mam czyjes IP 11.09.06, 10:31 przewidywalny zaraz... Pisałeś przecie, że prowadzisz ślectfo, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Mam czyjes IP 11.09.06, 10:37 tak, wykorzystalem jeden z pluginów: IP Checker Pro. Dzięki pluginowi TV mozesz telewizję bez karty telewizyjnej oglądać, Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Mam czyjes IP 11.09.06, 10:56 wiem, też mam aqq :) Tylko u mnie w robocie, to by mnie zaciukali za oglądanie tv! Raz tylko sobie na rmf pozwoliłam i wprawdzie nie zamulało jakoś, ale wiesz, jak jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś