skoropis 10.08.07, 13:07 Rico się dobrze pieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: To ja wyjdę 10.08.07, 13:21 skoropis napisał: > Rico się dobrze pieni. Może,ale nie daj się mu całkiem spienić,bo utoniesz w pianie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 15:56 skoropis napisał: > W zlewie, Mmagi, w zlewie. > :) Ty chyba zapomniałeś,że ja to obserwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 16:03 skoropis napisał: > Coś z tego wynika? Nie,gdzie znalazłeś to pytanie,szukałeś długo? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 16:08 Jesteś tu 1 dzień, a już się powtarzasz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 16:19 skoropis napisał: > Jesteś tu 1 dzień, a już się powtarzasz. > :D A Ty nie dotrzymujesz tego,co w nagłówku tego wątku napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 16:25 :D Przeczytaj uważnie jeszcze raz. Wiem, polska język trudna język. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 16:26 skoropis napisał: > :D Przeczytaj uważnie jeszcze raz. > Wiem, polska język trudna język. Prawdę mówisz,trudna język. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 17:19 caryca111 napisała: > moze się przedstaw rico, Witam:), chętnie,tylko w jaki sposób,wizytówki nie mam zamiaru zakładać,bo w nich i tak....no... głupoty są zawieszone,łącznie z zdjęciem,o mnie: jestem rodzaju męskiego,żyję już parę dni na tym świecie,gdyby ktoś nie zauważył,jestem Slązakiem z Chorzowa,jeżeli masz specjalne pytania,odpowiem prawdą,na pytania w których odpowiedzi miałbym skłamać,milczę, gryfny posdor, Rico Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 17:35 Zaczynasz jak człowiek gadać. Może coś jeszcze z Ciebie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 17:57 skoropis napisał: > Zaczynasz jak człowiek gadać. > Może coś jeszcze z Ciebie będzie? Gorzej z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 18:01 Chyba przez moment faktycznie było ze mną gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gdzie sie pieni:)? 10.08.07, 18:03 skoropis napisał: > Chyba przez moment faktycznie było ze mną gorzej. Tylko przez moment? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: chłopcy tylko spokój moze Was uratowac:)) 10.08.07, 19:19 mmagi napisała: Mokwo,kajś boua tak dugu?;)) A do Skoropisa mam ofertę,zosaw Ty mnie w spokoju,to i ja Cię w błogim spokoju zostawię,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: chłopcy tylko spokój moze Was uratowac:)) 10.08.07, 19:34 gdzie byłam tak długo:)?............. po recepte na lekarstwo i pare jeszcze spraw,a potem wlokłam sie przez cale miasto do domu az przynełam:) ej kurde koguciki dwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: chłopcy tylko spokój moze Was uratowac:)) 10.08.07, 19:44 Dwa naraz chcesz?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: chłopcy tylko spokój moze Was uratowac:)) 10.08.07, 19:48 taaaa.........ma góralka 2 warkocze:)))) Wy skaczecie do siebie jak dwa koguciki:D Odpowiedz Link Zgłoś