daffne 29.03.04, 23:16 Dziewczyny znacie jakiegos dobrego endokrynologa w Olsztynie ? W moim miescie prosze o badania i endokrynolog ma mnie gleboko w d....najblizej mam do Olsztyna ... Prosze o adres i nr telefonu ... Dzieki wielkie :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larvva dr bauknecht 29.03.04, 23:48 mi w kazdym badz razie postawila szybko i fachowa diagnoze oraz skierowala do dobrego ginekologa, z ktorym wspolpracujac obmyslila plan naprawy mojego organizmu. leczylam sie u drB jakies trzy lata temu, wiec nie wiem czy numer jest aktualny: 89 541 11 01 - prywatny gabinet na nagorkach (nie pamietam nazwy ulicy... niski budynek przychodni polozony przy glownej ulicy biegnacej przez osiedle nagorki, polozony miedzy przystankiem autobusowym a petla autobusowa) jako pacjentka mialam tez numer domowy oraz komorkowy do drB. natomiast wolalabym ich nie pisac publicznie bez zgody zainteresowanej :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Endokrynolog - Olsztyn 09.04.04, 14:30 docent bandurska-stankiewicz. ma prywatny gabinet, ale nie wiem gdzie. mozna ja lapac w szpitalu wojewodzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Endokrynolog - Olsztyn 09.04.04, 14:31 bandurska jest konsultantem wojewodzkim w dziedzinie endokrynologii. Odpowiedz Link Zgłoś