28.07.12, 10:59
wiadomosci.onet.pl/kraj/grad-bedzie-zarabial-110-tys-zl-reakcja-ewy-kopacz,1,5202065,wiadomosc.html
"Kopacz podkreśliła, że zarobki powinny odzwierciedlać pracowitość, kompetencje i zakres odpowiedzialności (...)"

Wygasłem. Czyżby Pani Marszałek płaciła za swoje obecne miejsce pracy? Bo biorąc pod uwagę kompetencje, ma małe szanse spłacić do czasu emerytury okres swojego ministrowania
Obserwuj wątek
    • igor14141 Re: wygasłem 28.07.12, 17:22
      Ja też.

> "Kopacz podkreśliła, że zarobki powinny odzwierciedlać pracowitość, kompeten
      > cje
      i zakres odpowiedzialności
      Politycy mają jakikolwiek zakres odpowiedzialnosci?/
      Taki jak np. lekarze?
      > Wygasłem. Czyżby Pani Marszałek płaciła za swoje obecne miejsce pracy? Bo biorą
      > c pod uwagę kompetencje, ma małe szanse spłacić do czasu emerytury okres swojeg
      > o ministrowania
      Nie to w nagrodę ,ze tak dzielnie trzymała stołek .

• kol.3 Re: wygasłem 29.07.12, 08:47
      No o co chodzi, kompetentny jest, do PO należy.
    • jag_2002 Re: wygasłem 29.07.12, 18:32
      alez barabara, przeciez w tym kraju nie placa za prace merytoryczna, tylko za bycie krewnym i znajomym krolika

dla urzednika, ktory ma zajmowac sie sprawdzaniem ubezpieczen w systemie komputerowym przewidziano 1600 spraw rocznie i 5900 zl brutto pensji
      dla przypomnienia, lekarz rodzinny ma pod opieka 2750 osob i w Krakowie nie dociaga do pensji 5900 zl brutto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka