aga29wawa 24.01.05, 01:12 oinie o tym szpitalu sa bardzo rozne a ja mam sie tam zglosic na kolposkopie i lyzeczkowanie, dlatego mam pytanie czy moze ktoras z was miala tam wykonywane takie zabiegi?? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rutkowski lyzeczkowanie to to samo co skrobanka, tak? IP: 66.213.118.* 24.01.05, 03:12 nazywaj rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: lyzeczkowanie to to samo co skrobanka, tak? 24.01.05, 10:53 mozna nazwac to skrobanka...tylko ze nie chce dokonac aborcji a mam wykonac badanie histopatologiczne dlatego poprzez lyzeczkowanie maja pobrac meterial do zbadania Odpowiedz Link Zgłoś
anjadr Re: lyzeczkowanie to to samo co skrobanka, tak? 24.01.05, 11:59 Otóż drogi detektywie nie jest to to samo, przynajmniej nie musi być...Kiepski poranek i trzeba komus dołożyć? Gość portalu: Rutkowski napisał(a): > nazywaj rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: szpital na karowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:11 ale ty głupi jesteś!!!!!!!! po porodzie też się czasamiłyżeczkuje i co to też aborcja???? Odpowiedz Link Zgłoś