Gość: cytrusowa IP: *.h.pppool.de 13.04.05, 17:28 drodzy lekarze i nie lekarze. poszukuje listy polskich lekarzy praktykujących w Niemczech. Nie za bardzo mogę takową znalezc w internecie. Czy pomożecie mi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swan Ganz Re: lista lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 17:40 Poszukuję listy polskich lekarzy którzy praktykują w Polsce i kupią moje produkty :). Pomożecie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: lista lekarzy IP: *.h.pppool.de 13.04.05, 17:45 nie za bardzo rozumiem twoją zlośliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: lista lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 17:51 Czyżby??. No dobra, myślisz, że taka lista "emigrantów" istnieje w Polsce i mało tego - jest ogólnie dostępna?. Przypuszczam, że takimi danymi może dysponować jedynie jakiś stosowny urząd w Niemczech. A i tak na 100% nie jest dostępna publicznie. Moja, jak piszesz złośliwość, była odpowiedzią na Twoją naiwność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: lista lekarzy IP: *.h.pppool.de 13.04.05, 18:11 sluchaj, nie wiem o co ci chodzi. po prostu szukam lekarza w niemczech, który mowi po polsku. aktualnie tam teraz mieszkam, stąd moje pytanie na forum. I wyobraz sobie, ze nie tylko urząd dysponuje takową listą - o ile dysponuje. nie wiem. nie znam języka, wiec nie moge sie pspytac. wiem, ze są jakies strony, na ktorych mozna znalezc, i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: lista lekarzy 13.04.05, 23:53 Moze zapytaj na forum Polonia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44 Jezyk niemiecki (a nuz moze odwiedza je ktos z Niemiec takze, nie tylko uczacy sie) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=516 Europracownicy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=9 Polonia w Niemczech forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10001 Moze tam ktos Ci pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś