IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:06
"Znam wiele lekarek i lekarzy ,młodych i starych,lubię obserwować ich
zachowanie ,nawyki,mowę ciała,reakcję na stres i niepowodzenie,ale też i na
pomyślnośc i radośc.Charakter kazdego z nas meandruje jak kaprysna rzeka.Dla
wielu staja się ważne pieniadze jeden narkotyk znany od wieków,drugich gnebi
następny tez znany od wieków władza.Z jednymi jak i drugimi kontakt mam
trudny,to inni ludzie, a znam ich tyle lat.Dlaczego do cholery ja nigdzie nie
zmeandrowałem ,do jakiego iśc specjalisty poradzcie proszę". Położnik-gin.

A gdyby napisał to pacjent, to od razu dostałby w łeb zjebkę, że sie czepia...
No i wiadomo, że za wredny charakter odpowiada system.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:59
      Na tym prywatnym forum "Schlachetne zdrowie" jest ciekawie.

Okazuje się, że niektórzy mieli po trzy nicki - takie różne twarze na różne
      okazje. Pewnie było tak, że niepopularne zdanie pisali pod jednym, lojalność
      koleżeńska pod drugim, a damski podryw pod trzecim.

Zupełnie jak w rzeczywistości - kiepska pensyjka do prawej kieszeni, łapóweczki
      do lewej i ogółny płacz... z trzeciej twarzyczki.

:P
      • malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:03
        A ty mowisz i jesz za pomoca protostomy. Niezmiennie, i chwala ci za to.
        • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:05
          Moze wykaz się odwagą i skomentuj postepowanie kolegów, którzy posługują się
          kilkoma nickami...
          • malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:07
            Pusciles bąka?
            • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:11
              Tchórz obleciał, co? Jak można publicznie powiedzieć złe słowo na kolegę? ETYKA
              zabrania?
              Nie, bracie - etyka piętnuje takie zachowania, ale skodyfikowana ETYKA LEKARSKA
              - pochwala.
              • malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:18
                Znowu pusciles bąka!!!
                • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:21
                  Trudno polemizować z oczywistościami, co pięknie dowodzisz.

:)))
                  • malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:22
                    To nie ja, to twoja protostoma.
                    • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:24
                      :))

Pisz, pisz dalej... Kiedyś lekarze przekonywali o swojej intelektualnej
                      przewadze... Ty przeczysz, ale pisz.

Pośmieję sie odrobinkę.
                      • malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:28
                        Ty sie misiu patysiu przeceniasz, nie jestes dla mnie partnerem do dyskusji.
                        • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:33
                          To po co odpisujesz? Nie możesz wytrzymać? Za moment napiszesz jakis wulgaryzm -
                          i kto tu nie jest partnerem?

• malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:35
                            Gdybys mial choc troche intelektu ktory sobie przypisujesz...
                            • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:37
                              Przegrywasz bracie. Bywa...

• malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:40
                                W takim razie dokoncze- wiedzialbys ze protostoma to DUPA, i wulgaryzm w
                                zasadzie byl juz na samym poczatku. Przegrywac? Excusez-moi- z kim?
      • Gość: Ala Re: Cytaty... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 11.11.05, 12:07
        O jaki pogladacz się znalażł i co jeszcze ciekawego doniesiesz?
        • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:12
          Ja nie donoszę... ja cytuję. Wiesz, co to cytat?
          • aloalo2001 Re: Cytaty... 11.11.05, 12:22
            Wiem co to palant.
            • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:23
              Po sobie?
              :PP
              • aloalo2001 Re: Cytaty... 11.11.05, 12:27
                Jasne, z własnego doświadczenia.
      • swan_ganz Re: Cytaty... 11.11.05, 12:39
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Na tym prywatnym forum "Schlachetne zdrowie" jest ciekawie.

To prawda - jest ciekawie..

> Okazuje się, że niektórzy mieli po trzy nicki - takie różne twarze na różne
        > okazje. Pewnie było tak, że niepopularne zdanie pisali pod jednym, lojalność
        > koleżeńska pod drugim, a damski podryw pod trzecim.

Potrafisz wskazać jakieś konkrety takich różnych opinii wyrażanych przez jedną
        i tą samoą osobę z "wieloma twarzami"? Niektórzy rzeczywiście musieli zmienić
        nick bo pisanie na forum zamkniętym wymaga zalogownia. I okazało się, że
        niektóre nicki są już zajęte. Stąd, wymuszona sytuacją "nowa twarz" ale ich
        poglądy nie ewoluują.
        Za to Ty - jak zwykle - robisz z siebie palanta. Naprawdę nie musisz tego
        udowadniać.

> Zupełnie jak w rzeczywistości - kiepska pensyjka do prawej kieszeni,
        łapóweczki do lewej i ogółny płacz... z trzeciej twarzyczki.

a to jest dowód na moją diagnozę dotyczącą Twojego bałaganu, który masz między
        uszami

> :P

:D
        • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:42
          Zdaję sobię sprawę, że robienie laski lekarzom to standard w pracy repa...

• malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:45
            Oto wyzyny ętelechtułalne , bravissimo, maestro- ktos tu straszyl wulgaryzmami.
            • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:46
              Niezła jazda, co??

• malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:46
                Masz na mysli logorrheę, którą prezentujesz?
                • Gość: gosc Re: Cytaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:50
                  E tam... od razu geniusz... ale dziękuję.

:)
                  • malkontent_jeden Re: Cytaty... 11.11.05, 12:54
                    Buahhahaha, alez prosze, prosze :-)*

--
                    *(Psychiatrzy w takich wypadkach kaza przytakiwac.)
          • swan_ganz tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:47
            no to rzeczywiście - masz niepodważalne argumenty.
            Zssij gó..arzu
            • Gość: gosc Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:48
              Umiesz napisać bez błędów ortograficznych? Bo ja nie rozumiem, o czym Ty do mnie
              rozmawiasz...

• swan_ganz Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:50
                Mama Ci nie mówiła, że nie gadamy z pełnymi ustami??
                Pogadamy jak połkniej. Zssij...
                • Gość: gosc Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:51
                  Pełne usta? Z czego? Ze starego i nieużywanego flaka?

• malkontent_jeden Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:52
                  Swan, ty masz dziecko! :O Nie rob mu tego! Ozen sie po raz drugi- niech ma
                  normalna rodzine...
                  • Gość: gosc Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:52
                    Żenić się? Z flakiem?
                    • malkontent_jeden Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:55
                      ZA Swana to moglbys najwyzej za maz wyjsc, tylko gdzie on sie z Toba pokaze w
                      towarzystwie?
                      • Gość: gosc Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:56
                        Nie ma sensu wychodzic za faceta, od którego ucieka żona...
                        • swan_ganz Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:58
                          nie uciekła tylko samo pogoniłem...A to - przyznasz jest zasadnicza różnica.
                          PS; Jak było z "flakiem"? :)
                          • malkontent_jeden Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:59
                            Swan, jego tez bys pewnie pogonil- przeciez nie mozna cale zycie rżnąć głupa?
                            • swan_ganz Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 13:00
                              właśnie dlatego pogoniłem. Bo rzeczywiście - nie można. Nie da się ....:)
                          • Gość: gosc Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:00
                            Goni się dzwiki. Widziały gały, co brały...

• pszczolaasia Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 13:25
                              i tu w tym miejscu dałeś popis tkz kultury której wymagasz parę postów wyżej od
                              kogoś innego... dokladnie tu, w tym miejscu po raz kolejny dajesz wszystkim
                              dowód czarno na białym, że tak naprawdę nikt się co do ciebie nie pomylił.
                              nawet ja. żałosne do potęgi en-tej!!!
                              • Gość: gosc Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:51
                                Nie ma co sie tak strasznie emocjonować. No chyba, że też byłaś goniona - to co
                                innego...
                                • pszczolaasia Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 14:34
                                  emocjonować? nieeee:-) to było tylko wyrażenie swojej opini mój drogi Gościu:-)
                                  gonienie bądź nie nie ma tu nic do rzeczy. widzisz ja jestem w stanie ich
                                  wszystkich bronić i zasłaniać swoją dumną piersią:DDDD
                          • mmagda12 Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta 11.11.05, 13:20
                            A gown.. Cie obchodzi zycie prywatne Swana
                            • Gość: gosc Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 17:43
                              mmagda12 A Ty pielegniarko co duupy lekarzom lizesz?
                              • mmagda12 Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta 11.11.05, 19:28

> mmagda12 A Ty pielegniarko co duupy lekarzom lizesz?

Co jasnowidzem jestes?
                                • Gość: gosc Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:11
                                  Szanuj troche pielegniarki!Oni nie stają w obronie pielęgniarek,a Ty taka dobra
                                  jesteś.Troche godnosci!
                                  • mmagda12 Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta 11.11.05, 23:05

> Szanuj troche pielegniarki!Oni nie stają w obronie pielęgniarek,a Ty taka
                                    dobra
                                    >
                                    > jesteś.Troche godnosci!

Gosciu to sie wreszcie zdecyduj kim jestem? Zmieniasz zdania jak rekawiczki Pa
                                    jak parasol
                                    • Gość: gosc Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 15:34
                                      Pielęgniarką jesteś.
                                      • pszczolaasia Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta 12.11.05, 16:15
                                        a ty Gościu kim jesteś? pielęgniarką/rzem?
                                    • mmagda12 Re: Gosc/ uwaga przychodzi kobieta 12.11.05, 15:42
                                      Niestety, nie.
                  • swan_ganz Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:53
                    ale ja tylko dopasowałem do niego poziom rozmowy. Może wreszcie zacznie coś
                    kumać..
              • malkontent_jeden Re: tylko dla facetów (męska rozmowa ) 11.11.05, 12:50
                no, to prawda.
    • pszczolaasia z ciekawości się spytam... 11.11.05, 12:56
      po co dyskutujecie z tym palantem/tką? generlanie jest jasne jak słonce, że
      Gość ma jakiś szerszy problem w głowie. chyba, że Was to bawi to insza
      inszość:DD po prostu tęskni za Wami i prowokuje..:P
      • Gość: gosc Re: z ciekawości się spytam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:58
        A jużci... tęsknię. No i prowokuję.

• pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:00
          wiem:-)
          • Gość: gosc Re: z ciekawości się spytam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:01
            Jedna mnie zrozumiałaś...

• pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:03
              to nei ejst zrozumienie, bardziej rozbawienie:D
              • pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:03
                za szybko pisze..
                • Gość: gosc Re: z ciekawości się spytam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:04
                  Spokojnie...

• pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:04
                    jestem spokojna, tylko szybko pisze.
      • malkontent_jeden Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 12:59
        W to szczegolne swieto karmimy trolle i inne sikorki.
        • pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:00
          oj dlatego ja sobie ku mojej wielkiej uciesze siedze cichutko i czytam z
          przyjemnością wielka:-DD wino mam... i czytam:D
        • aloalo2001 Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:01
          Sikorka ewidentnie sie Wami Panowie interesuje.
          • malkontent_jeden Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:04
            A któraż to??
            • pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:04
              Alo pisze o mnie pewno. uderz w stół..:D
              • malkontent_jeden Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:05
                Aaaaa:)
              • aloalo2001 Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:07
                E tam, może gośc to babka?
                A zreszta jakie to ma znaczenie.
                Pszczoła, jeden tu uderzał i nożyce mu nos ucieły :-)
                • pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:10
                  dlatego dziwię się, ze chcecie sie z nim bawić:-))) chyba, że dla zabawy. mi
                  sie mylą dwaj gościowie- jeden był wporzo, ten to jest ten/ta druga.
                  p.s. w sparwie nosa- Alo ja mam nos po ukraińskich przodkach doogi, taki
                  rzymski, więc moze wiesz...urody mi to tylko doda:D
                  • aloalo2001 Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:15
                    Z kobietami Pszczoła to ja mogę tylko po eskimosku :-) wiec wiesz nos zawsze
                    może się do czegoś przydać :-)
                    • pszczolaasia Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:17
                      nie no Alo, jak chcesz..ja jestem otwarta na nowe eksperymenty:-) nigdy
                      przyznam się...nie mialam do czynienia z wdychaniem pewnych eeee proszków, i
                      tylko dlatego mój nos jest jeszcze cały bo nie tracę nadziei, że kiedyś nadarzy
                      sie takowa okazja..;D a ktoś mi kiedyś powiedział, ze mój nos jest do tego
                      idealny:DD
          • swan_ganz Re: z ciekawości się spytam... 11.11.05, 13:07
            Pewnie tak. Kłopot tylko w tym, że w pewnym wieku człowiek podnosi sobie
            poprzeczkę....
            Taka sikorka wyżej doopy nie podskoczy choćby się skichała...
    • Gość: gosc Dziękuję wszystkim serdecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:09
      ...za sympatyczny poranek. Miłego dnia!

...........
      Jak tu się podpisać?
      Doctor z USA.
      Adam.
      Mlyale?
      • pszczolaasia Pszczola się podpisz:DD 11.11.05, 13:11
        dzięki robawiłeś mnie setnie, bądź rozbawilaś:D
        • Gość: gosc Re: Pszczola się podpisz:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:13
          Do usług.

Zmykam, bo szkoda czasu na klepanie po guzikach...
      • swan_ganz Re: Dziękuję wszystkim serdecznie... 11.11.05, 13:13
        buzię wytrzyj bo to głupio wygląda. Pa..
        • Gość: gosc Re: Dziękuję wszystkim serdecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:16
          Nie muszę wycierać, bo z Ciebie nic nie leci. Normalnie nic nie można
          wycisnąć... Jesteś pewien, że dziecko Twoje?

• pszczolaasia Re: Dziękuję wszystkim serdecznie... 11.11.05, 13:18
            mialeś?łaś iść... jednak nie mozesz bez niego/ich życ??:D
          • swan_ganz Re: Dziękuję wszystkim serdecznie... 11.11.05, 14:12

> Nie muszę wycierać, bo z Ciebie nic nie leci. Normalnie nic nie można
            > wycisnąć... Jesteś pewien, że dziecko Twoje?

Przepraszam Cię, to moja wina. Ja po prostu muszę czuć prawdziwą kobietę i
            wtedy wszystko jesy w porządku. W innym przypadku - w Twoim przypadku, droga
            sikorko - nic z tego nie będzie....:(
      • malkontent_jeden Re: Dziękuję wszystkim serdecznie... 11.11.05, 14:31

> ...za sympatyczny poranek. Miłego dnia!
        >
        >
        > ...........
        > Jak tu się podpisać?
        > Doctor z USA.
        > Adam.
        > Mlyale?

W Houston trudno pisac z domeny neostradowej- rownie trudno jak tobie zrozumiec
        ze nie tutaj twoje miejsce. Z Bogiem.
        • Gość: Doctor z USA Mila pobudka, bo dzis mam wolne IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.11.05, 15:27
          Dziekuje serdecznie - GOSCIOWI, u ktorego moje rozliczne nicki wzbudzily tyle
          podniecenia. Nie wiedzialem, ze az TAK wazny moge byc! Od razu lepiej sie na
          mej duszy emigranta zrobilo... Czyta mnie wiec uwaznie ten pedal, albo dziwka
          co chce do Ameryki wyjechac - i sledzi z nadzieja.
          Ze zaprosze. I ugoszcze. W koncu to gosc.
          Czlowiek sobie spokojnie spi pod texaskim niebem, a tu palant z neostrady sie
          pod niego podszywa. Dlaczego nie-Adam? - za wielu Adamow. Doctorow tyz. Jedynie
          mlyale nie bylo - to jednak uniwersytet dla wybranych, a i stamtad psychol za
          mnie chce sie podawac. Niestety, za cienki w uszach jestes na to, frajerze.
    • connie1 Re: Cytaty... 13.11.05, 19:28
      rozumiem ,ze do listy (dłuuugiej ) czego lekarzowi nie wolno dodajemy zakaz
      tworzenia , udzielania sie na swoich forach
      (nie daj Boże pod dwoma nickami) DDDD
      Jednonickowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka