Dodaj do ulubionych

ZAROBKI LEKARZY JESZCZE RAZ

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 14:49
A ILE BYŚCIE CHCIELI ZARABIAĆ??? CO Z INNEJ BAJKI JESTEŚCIE????????? MEDYCYNA
TO NAJZWYKLEJSZE STUDIA MAGISTERSKIE ( WIĘKSZOŚĆ Z WAS TYTUŁUJE SIĘ "DOKTOR"
CO JEST JAWNYM NADUŻYCIEM)NOSICIE GŁOWY DO GÓRY, OLEWACIE WSZYSTKICH,
SPÓŹNIACIE SIĘ NOTORYCZNIE DO PRACY , WYCHODZICIE WCZEŚNIEJ, UWAŻACIE SIE ZA
LEPSZY GATUNEK LUDZI, A W 80% MACIE ENIGMATYCZNE POJĘCIE O RATOWANIU
LUDZKIEGO ŻYCIA. SKĄD TO WIEM???? A NO STĄD ŻE PRACUJĘ JUZ 5 LAT Z
TAKIMI "PSEUDOSPECJALISTAMI" I "PSEUDODOKTORAMI" MAM TYLKO SREDNIE
WYKSZTAŁCENIE MEDYCZNE (UKOŃCZYLEM INNE STUDIA WYŻSZE ORAZ PODYPLOMOWE) ALE
NIE JESTEM NA TYLE GŁUPI BY NIE WIDZIEĆ WASZEJ NIEUDOLNOŚCI , NIEWIEDZY A
PRZEDE WSZYSTKIM BRAKU ZAANGAŻOWANIA ORAZ WASZEJBEZCZELNOŚCI I CHAMSTWA.
MYŚLICIE ŻE TYTUŁ LEKARZ MEDYCYNY TO JAKŚ MAGICZNY PAPIER I WSZYSCY BĘDĄ
UWAŻAĆ WAS ZA ZBAWCÓW I PÓŁBOGÓW , DLA MNIE 80% Z WAS LEKARZY TO NAPUSZONE
DUPKI I PÓŁMÓZGI. DYŻUR Z MOIM "ULUBIONYM" LEKARZEM NAZYWAM "DZIEŃ ŚWIRA" -
TEN TYTUŁ NAJLEPIEJ ODDAJE JEGO OSOBOWOŚĆ , POZIOM WIEDZY A PRZEDE WSZYSTKIM
JEGO ZACHOWANIE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH LEKARZY - JESTEŚCIE
NAPRAWDĘ WYJĄTKIEM.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruford Re: ZAROBKI LEKARZY JESZCZE RAZ IP: *.acn.waw.pl 11.11.02, 16:36
      Czego obserwator nie wie albo nie rozumie:

1.tytuł dr jest zwyczajowo odnoszony do lekarza od 2 stuleci i ma charakter
      wyłączenie zwyczajowy.Tytuł naukowy to dr.n.med.Jak powszechnie wiadomo( dla
      obserwatora to nie jest oczywiste)tytuł zwyczajowy nie trafia na pieczątkę.

2.Jak obserwator sam wykazał ,brak mu aparatu pojęciowego do oceny
      merytorycznej jakości pracy lekarza --ale oczywiście oceny dokonuje??no bo
      jakże to,on się nie zna??!!!

3.ile zarabiać -ano relatywnie do specjalizacji i umiejętności specjalnych.Nie
      jest to do oceny obserwatora bo brak mu ww aparatu pojęciowego.Napewno jako
      lek.po II stopniu ( dwie sesje egzaminacyjne powyżej studiów magisterskich ,
      doktorat)powinienem zarabiać więcej o wielu ,naprawdę wielu ludzi choć nie
      twierdzę że ma to być abstrakcyjna fortuna,temat nieco zbyt długi na to forum

4.80% to konowały , a ja twierdzę że : 90% rehabilitantów to nieuki , 97,5%
      mikrobiologów to nieuki , 94% prawników to oszuści,98,6% dziennikarzy to kłamcy
      a ogólnie 99% inżynierów ma enigmatyczne pojęcie o swoim zawodzie---itd ot
      takie sobie niewryfikowalne pomówionka

5.Sposób formułowania swoich opinii przekonuje mnie raczej o tym że obserwator
      to frustrat.No cóż może chciałby zawiadywać personelem u siebie w pracy a ty
      nagle jest podwładnym,no cóż,taki stres
    • Gość: Doki Re: ZAROBKI LEKARZY JESZCZE RAZ IP: 217.136.147.* 11.11.02, 22:18
      Gość portalu: OBSERWATOR napisał(a):

> A ILE BYŚCIE CHCIELI ZARABIAĆ???

150000 euro rocznie brutto mnie zadowala, i tyle bede mial. Zalozymy sie?

> CO Z INNEJ BAJKI JESTEŚCIE?????????

Zebys wiedzial.

> MEDYCYNA TO NAJZWYKLEJSZE STUDIA MAGISTERSKIE ( WIĘKSZOŚĆ Z WAS TYTUŁUJE SIĘ "DOKTOR"
      > CO JEST JAWNYM NADUŻYCIEM)

Obok dyplomu jednej z Akademii Medycznych w Polsce, mam tez dyplom, ktory nadaje mi tytul, w pelnym brzmieniu: "Doctor in de Genees- Heel- en Verloskunde". Czy teraz bedziesz mi mowil "doktorze"?

NOSICIE GŁOWY DO GÓRY,

Tak.

OLEWACIE WSZYSTKICH,

Nie wszystkich. Ale chamidla tak.

> SPÓŹNIACIE SIĘ NOTORYCZNIE DO PRACY

Nie.

, WYCHODZICIE WCZEŚNIEJ

Raczej pozniej.

, UWAŻACIE SIE ZA LEPSZY GATUNEK LUDZI,

Stopien wyzszy przymiotnika zaklada porownanie z czyms. Lepszy od kogo/czego?

A W 80% MACIE ENIGMATYCZNE POJĘCIE O RATOWANIU
      > LUDZKIEGO ŻYCIA.

I to jest calkiem niezly wynik. Nikt poza lekarzami nie wie lepiej, tzn reszta wie jeszcze mniej.

SKĄD TO WIEM???? A NO STĄD ŻE PRACUJĘ JUZ 5 LAT Z
      > TAKIMI "PSEUDOSPECJALISTAMI" I "PSEUDODOKTORAMI" MAM TYLKO SREDNIE WYKSZTAŁCENIE MEDYCZNE (UKOŃCZYLEM INNE STUDIA WYŻSZE ORAZ PODYPLOMOWE) ALE
      > NIE JESTEM NA TYLE GŁUPI BY NIE WIDZIEĆ WASZEJ NIEUDOLNOŚCI , NIEWIEDZY A
      > PRZEDE WSZYSTKIM BRAKU ZAANGAŻOWANIA ORAZ WASZEJBEZCZELNOŚCI I CHAMSTWA.

Bog zaplac za dobre slowo. Braki wyksztalcenia jednak troszke wylaza, bo nie jestes w stanie ocenic tego, o czym probujesz mowic.

> MYŚLICIE ŻE TYTUŁ LEKARZ MEDYCYNY TO JAKŚ MAGICZNY PAPIER I WSZYSCY BĘDĄ
      > UWAŻAĆ WAS ZA ZBAWCÓW I PÓŁBOGÓW , DLA MNIE 80% Z WAS LEKARZY TO NAPUSZONE
      > DUPKI I PÓŁMÓZGI. DYŻUR Z MOIM "ULUBIONYM" LEKARZEM NAZYWAM "DZIEŃ ŚWIRA"

Juz pisales o tym, ale zwroc uwage, ze swir jest tylko jeden (zawsze jeden sie znajdzie), a reszta jest chyba w miare normalna. Jak to sie ma do Twojej tezy o 80% swirow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka