IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:40
Po wizycie z dzieckiem u neurologa p.dr.napisała skierowanie
na rehabilitację i dgn.Zocen.(mam nadzieję że dobrze odczytałam
bo jest niewyrażnie napisane)Co to za skrót?
Za odpowiedż dziękuję.
Obserwuj wątek
    • maga_luisa Re: diagnoza 29.03.06, 20:06
      Chyba tuman jestem, bo nic mi to nie mówi :(
      Chyba nabazgroliła strasznie, co?
      • Gość: Jadwiga. Re: diagnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:11
        Maga_luisa
        Jest rehabilitowany metodą wojty.
        Dziś jesteśmy po pierwszej wizycie.Mgr.mówił coś o zespole objawów centralnego...
        i dalej niepamiętam.Byłam zbyt przejęta reakcją syna na ćwiczenia.
        Strasznie płakał.Zależało mi żeby znać nazwę bo niewiem co wpisać w wyszukiwarkę.
        Ale dziękuję za dobre chęci.
        Pozdrawiam
        • zdziwiona11 Re: diagnoza 29.03.06, 21:13
          to pewnie nie zocen tylko zocun czyli zespół objawów centralnego układu
          nerwowego.
          • Gość: Jadwiga Re: diagnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:44
            Zdziwiona11 serdecznie dziękuję.
            To właśnie było to co usłyszałam.Tak to jest gdy się niema do czynienia
            z terminami medycznymi.Leccę szukac czegoś na ten temat.
            Jeszcze raz dzięki.
            Pozdrawiam.
    • snajper55 Re: diagnoza 29.03.06, 20:16
      Gość portalu: Jadwiga. napisał(a):

> Po wizycie z dzieckiem u neurologa p.dr.napisała skierowanie
      > na rehabilitację i dgn.Zocen.(mam nadzieję że dobrze odczytałam
      > bo jest niewyrażnie napisane)Co to za skrót?

Skierowała Cię na rehabilitację do degenerata Zocena. Ja bym nie poszedł...

S.
      • Gość: Bonita Re: diagnoza IP: *.net 29.03.06, 21:00
        Ot i masz Jadzia placek!Starałaś się,byłaś dla "dochturów" miła,broniłaś ich
        przed niejaką straszną Darią,no a "one"niewdzięczne co?...nawet nie chcą ci
        rozszyfrować diagnozy,a może nie wiedzą a?
        • Gość: Bonita Re: diagnoza IP: *.net 29.03.06, 21:01
          ....i jeszcze się z ciebie nabijają,acha porada kosztuje moja miła!
          • maga_luisa Re: diagnoza 29.03.06, 21:46
            Bonita, lubisz podjudzać? Ja nie rozszyfrowałam skrótu, Zdziwiona natomiast
            tak. Jeszcze jakieś uwagi?
        • encorton1 Re: diagnoza 29.03.06, 21:45
          > Starałaś się,byłaś dla "dochturów" miła,broniłaś ich
          > przed niejaką straszną Darią

To bardzo miło z jej strony.

>nawet nie chcą ci rozszyfrować diagnozy

Nie mają takiego obowiązku. Bycie lekarzem nie oznacza, że ma się obowiązek
          udzielania porad na forach internetowych czy będą zaczepionym na ulicy. Z tego
          co jedanak widzę maga luisa czy zdziwiona próbowały odpowiedzieć na tyle ile
          mogły, trudno było zrobić więcej.

> porada kosztuje moja miła!

To że usługi medyczne kosztują jest oczywistością.

> a może nie wiedzą a?

Nie każdy jest grafologiem i potrafi odczytywać napisane przez kogoś gryzmoły.
          • Gość: Bonita Re: diagnoza IP: *.net 29.03.06, 21:59
            Snajper55 też starał sie jak mógł?....Pozdrawiam serdecznie:))
            • encorton1 Re: diagnoza 29.03.06, 22:11
              Napisał to na co miał ochotę, to forum internetowe, a nie gabinet. Poza tym
              napisał to Snajper, a Twoje wnioski osądzają wszystkich, a nie tylko jego.
              • Gość: Bonita Re: diagnoza IP: *.net 29.03.06, 22:17
                Powiem tak,jak się wchodzi na to forum,po rzeczytaniu kilku,kilkunastu postów
                to atmosferka tego miejsca się udziela,chyba na żadnym forum nie ma tyle
                jadu,złośliwości i niechęci człowieka do drugiego człowieka.Postanowiłam
                zareagować w podobnym tonie w jakim odbywają się tu dyskusje;sarkastyczno-
                napastliwie,ale już stąd zmykam,i więcej nie zaglądam....Lubiłam kiedyś
                lekarzy...szkoda ..czar prysł.NO OVER!
                • zzz12 Re: diagnoza 29.03.06, 22:19
                  Gość portalu: Bonita napisał(a):

> Powiem tak,jak się wchodzi na to forum,po rzeczytaniu kilku,kilkunastu postów
                  > to atmosferka tego miejsca się udziela,chyba na żadnym forum nie ma tyle
                  > jadu,złośliwości i niechęci człowieka do drugiego człowieka.

Podziekuj Darii.
                  • Gość: viprk Re: diagnoza IP: *.w86-214.abo.wanadoo.fr 29.03.06, 22:42
                    Bonito, zauwaz, ze rzeczowa i prawidlowa odpowiedz padla bardzo szybko, bo
                    zaraz po tym, jak Jadwiga naprowadzila na trop osrodkowego ukladu nerwowego. I
                    zaden z lekarzy z nikogo sie tu nie wysmiewal a rzeczywiscie, trudno na oslep
                    interpretowac po pierwsze czyjes niewyrazne bazgroly, po drugie nieprecyzyjne
                    przypuszczenia laika. Tym razem skonczylo sie pomyslnie, ale to dosc
                    niebezpieczna zabawa, zwlaszcza, gdyby chodzilo np o zgadniecie nazwy leku.
                    Dlatego nie dziw sie, ze nikt z lekarzy nie spieszy sie do udzielania tego
                    rodzaju wyjasnien, bo przeciez "primum non nocere" - nieprawdaz?
                • aloalo2001 Re: diagnoza 29.03.06, 22:32
                  Lubiłam kiedyś
                  > lekarzy...szkoda ..czar prysł.NO OVER!

Lekarze nie są od lubienia, tylko od leczenia. A porad na forum się nie
                  udziela, chociaz kiedys to robiłam, ale NO OVER!
                  • malkontent_jeden Ludzie, toż to ta sama sarna !! 29.03.06, 23:56
                    Ta sama co to w tydzien 2 bliskie jej osoby usmiercili gdzies na Śląsku, potem
                    się dwa razy zdziwiła i zmykała, teraz po raz trzeci. Dajcie spokoj - ona się
                    do Iraku nadaje- jest nie do zaje..ia.
    • Gość: neuroped zokn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 00:22
      Zaburzenia ośrodkowej koordynacji nerwowej - wg. terminologii stosowanej w met.
      Vojty.
      • zdziwiona11 Re: zokn 30.03.06, 00:57
        pewnie to jest informacja z wiedzy moja była tylko z próby myslenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka