aron2004 11.05.06, 21:54 jaki samochód może kupić ktoś kto zarabia 1000 zł na rękę? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seniorita15 Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 21:59 Masz na mysli kogos,czy lekarza rodzinnego z Lublina?I wtedy stawiam na terenowke.Bo wiesz dobrym lekarzom rozdaja teraz terenowki zamiast dlugopisow.No i dodatkowo na zyczenie-wczasy w Grecji oczywiscie.Ale to tylko dla tych co jeszcze nie byli.Reszta na Hawaje.Chyba za kare. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kregarz Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 22:10 masz poczucie humoru. Zlosliwi by powiedzieli ze jestes cyniczna. Nie pytaj skad wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 22:32 Do dr_kregarz:Ja tez wiem kim jestes.Nigdy sie nie lubilismy.Ale to Ciebie zjechali na eskulapie inni emigranci.No i dlatego jestes tutaj, bo tam jestes persona non grata. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kregarz Re: jaki samochód może kupić 12.05.06, 00:28 jestes pewna? Chyba mnie z kims mylisz ale jak to jakis fajny gosc to czemu nie moge robic i za eskulapa zeby ci sie przpodobac :) Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: jaki samochód może kupić 13.05.06, 17:55 Do dr_kregarz:przyznaje,ze chyba cie z kims pomylilam.Jesli tak jest to sorry.Po prostu nadmiar troli zmieniajacych nicki.Ale to nie znaczy ,ze zgadzam sie z Twoimi pogladami. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kregarz Re: jaki samochód może kupić 13.05.06, 18:04 never mind. tzn chcesz zebym ci sie przypo-dowy-wal? Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: jaki samochód może kupić 13.05.06, 18:14 Ja organicznie nie znosze wazeliniarzy.Ani falszu.A porzadna osobe po prostu wyczuwam.Jest pare bardzo rzetelnych osob na tym forum.Naprawde wartosciowe jednostki.I uogolnianie,ze wszyscy sa tacy sami jest bardzo krzywdzace.Ja jestem lekarzem i naprawde przyszlo mi pracowac z bardzo roznymi kolegami.Ale nadal uwazam,ze jest wielu bardzo porzadnych,ktorzy obrywaja za tych mniej porzadnych.I to jest niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
eewa2005 Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 22:02 A tak w ogóle, to pomyliły Ci się fora, Aronie. Odpowiedz Link Zgłoś
dradam2 Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 22:06 czyli 2000 zlotych na obie rece ? Tylko widzisz, lekarzowi placi sie glownie za to,ze ma glowe. I do tego pelna wiedzy (ortopedow to tez dotyczy !). Powinno placic sie wiecej dodatkowo circa 30 tys. zlotych miesiecznie, tak jak to jest w USA/Kanadzie. A jaki samochod za to mozna kupic ? Musze Cie zmartwic . SUV to jest nic specjalnego dla lekarza, SUV to jest "kon roboczy", a nie przedmiot zbytku. Kupuje sie wiec na przyklad Jeepa z tym 300 KM silnikiem, jak sie musi. Jak sie chce blysnac, to sie kupuje jakiegos "merca",albo VW, za $80k lub dwa razy wiecej... Pozdrawiam dradam1 Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 22:06 Jeśli nocami pisze nastepne odcinki telenoweli to nawet Maseratti biturbo quattroporte,albo Chrysler Crossfire,Aston Martin DB9,i inne ,może ma fabryke wibratorów fluoryzujących i tryskajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kregarz Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 22:12 majac tka pensje kup suobie rower. polecam rosyjski marki Ukraina. Przynajmniej bedzisz mial co przekazac dzieciom w spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ewa999 Re: jaki samochód może kupić 11.05.06, 22:18 dr_kregazr Co za niespodzianka! Urynoterapia działa!!! P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kregarz Re: jaki samochód może kupić 12.05.06, 00:26 pogielo cie dobra kobieto? Insynuujesz ze mam cos wspolnego z urynoterapia. Admin az czeka zebym sie odszczeknal (czekasz, co?) tak kryptycznie dla ciebie ewuniu: wielkim lobem przez lewe ramie. Cieplym. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.lekarz Łada Niva 12.05.06, 00:13 Jakbym nie miał dodatkowych dochodów, to niechybnie kupiłbym Ładę Nivę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kregarz Re: Łada Niva 12.05.06, 00:29 chyba dobry pomysl - ciekawe ile kosztuja? Mnie przychodzil na mysl trabant, zaporozec i maluch. Sam bym takie autko teraz chcial. ech, czlowiek nigdy niezadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Łada Niva 13.05.06, 18:05 Kup sobie motor ,to jest hit sezonu.I jeszcze tatuaz,zebys pasowal do takiego luzackiego towarzystwa.Moi zagraniczni koledzy zadroszcza mi motorowego prawa jazdy ,bo tu gdzie jestem nie jest latwo go zdobyc.Tylko,ze ja nie mam zamiaru byc dawca nerek.Ale w Tajlandii sie przydalo.Oj zjezdzilismy motorkiem urokliwe miejsca.Czego i Tobie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś