aron2004 17.01.07, 09:12 Religa zapowiedział dziś dodatkowe nieobowiązkowe ubezpieczenia zdrowotne. I co? Przeprosicie Religę i PiS czy nadal będziecie tęsknić za Łapińskim i Naumannem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slav_ Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 17.01.07, 10:25 Jakie dodatkowe ubezpieczenia ? Tych prasowych bredni na ten temat nawet nie warto komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 17.01.07, 12:31 No ale jak Łapiński z Naumannem mowili wam , że będzie lepiej to jakoś im wierzyliście i nie strajkowaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
delco Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 17.01.07, 11:50 > Religa zapowiedział dziś dodatkowe nieobowiązkowe ubezpieczenia zdrowotne. Tak i każdemy jeszcze Niderlandy, przezyłem juz tyle obietnic, że nie uwierzę jak nie zobaczę. Poza tym na logike, skoro ludzie placa po kilkaset zł miesięcznego obezpieczenia zdrowotnego i nie starcza na nic to jak dopłaca po 10 zł to bedzie na wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
aguagugu Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 17.01.07, 11:56 przeciez z tego, co on bredzi w tej chwili jasno wynika, ze Religa absolutnie nie zna zasad dodatkowych ubezpieczen zdrowotnych ani w Unii ani na satelicie Saturna Odpowiedz Link Zgłoś
delco Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 17.01.07, 12:33 ani na satelicie > Saturna Ale jak jest na planecie Melmac pewnie wie - oglądał Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozec1979 Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 20.01.07, 16:44 Te,Aron,myślisz,że służba zdrowia jest zwolniona z płacenia składek ubezpieczeniowych? Tak się dziwisz,że nie wierzymy-bo właśnie Ł.i M. dali nam nauczkę.Uwierzymy,jak zobaczymy nie tylko podwyżki,ale przede wszystkim pieniądze na sprzęt i leki-też jesteśmy pacjentami! Odpowiedz Link Zgłoś
barabara6 Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 29.01.07, 20:29 Przepraszam Religę i PIS Wpłacę 10zł/m-c Wybieram sobie kardiologa - Religę właśnie Niech mnie przyjedzie zbadać - w sobotę o 19.00 Bo MI tak pasuje A co - płacę i wymagam, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Ja tez mam potencjalnych chetnych :)... 29.01.07, 20:57 barabara6 napisał: > Przepraszam Religę i PIS > Wpłacę 10zł/m-c > Wybieram sobie kardiologa - Religę właśnie > Niech mnie przyjedzie zbadać - w sobotę o 19.00 > Bo MI tak pasuje > A co - płacę i wymagam, no nie? Czy Polacy za granica rowniez moga sie "doubezpieczac"? Religa bedzie do nich latal wlasnym transportem na "zamowione wizyty"? Nawet mu ogloszenie na plocie polskiego kosciola powiesze :))).Za darmo,w ramach promocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Ja tez mam potencjalnych chetnych :)... 29.01.07, 21:27 Religa chce pomóc pacjentom poprzez dodatkowe ubezpieczenia, ale co tam. Lekarze i tak tęsknią za złotymi czasami Łapińskiego i Naumanna Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk A gdzie to wyczytales,aron2004? 29.01.07, 21:41 aron2004 napisał: > Religa chce pomóc pacjentom poprzez dodatkowe ubezpieczenia, ale co tam. > Lekarze i tak tęsknią za złotymi czasami Łapińskiego i Naumanna Przeciez tu nikt nie pisze,ze teskni do Lapinskiego.Wszyscy sie raczej ciesza,ze Religa bedzie zamawiany na wizyty za 10 zl/ca.3.5 $ na miesiac. Bo przeciez nie bedzie sie uchylal od wziecia udzialu we wlasnym,autorskim przedsiewzieciu? Zaoytam jeszcze jakie jest twoje zdanie ,aron2004. Czy jak zostawie Relidze 10$ napiwku na stoliku w przedpokoju,to bedzie lapowka? I czy to nie za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: A gdzie to wyczytales,aron2004? 31.01.07, 15:55 p.atryk napisał: > Przeciez tu nikt nie pisze,ze teskni do Lapinskiego. No jak nie? Ciągle Religa to Religa tamto. >Wszyscy sie raczej > ciesza,ze Religa bedzie zamawiany na wizyty za 10 zl/ca.3.5 $ na miesiac. > Bo przeciez nie bedzie sie uchylal od wziecia udzialu we wlasnym,autorskim > przedsiewzieciu? Religa nie jest lekarzem rodzinnym, tak że nie musi jeździć na wizyty domowe. > Zaoytam jeszcze jakie jest twoje zdanie ,aron2004. Czy jak zostawie Relidze 10 $ napiwku na stoliku w przedpokoju,to bedzie lapowka? > I czy to nie za duzo? Religa nie bierze łapówek, sam tak powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Religa zapowiedział dodatkowe ubezpieczenia 29.01.07, 20:53 A jak dodatkowe placenie wyobraza sobie pan profesor-polityk Religa 10 zl? 50% bedzie placilo i co? bez kolejki beda wchodzic? lepsze protezy? lepsze znieczulenie? Na ten poziom sluzby zdrowia pieniedzy jest sporo Trzeba je uczciwie i po gospodarsku wydawac lapac nieuczciwych lekarzy, zabierac im prawo wykonywania zawodu W "receptach" uciekaja miliony zlotych a recepty wypisuja ...... Odpowiedz Link Zgłoś
agneese1 debata 31.01.07, 12:23 poszukujemy osoby do debaty telewizyjnej w sobote 03.02.07 o godz. 10 .15 na temat polskiej słuzby zdrowia. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na adres a.gorecka@tvn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 który minister był lepszy od Religi? 31.01.07, 15:53 pokażcie który minister zdrowia był lepszy od Religi? No? Nie widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
sithicus Re: który minister był lepszy od Religi? 31.01.07, 18:16 Nawet Balicki byl lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: który minister był lepszy od Religi? 31.01.07, 19:42 sithicus napisał: > Nawet Balicki byl lepszy ile podwyżki ci dał? Odpowiedz Link Zgłoś
sithicus Re: który minister był lepszy od Religi? 31.01.07, 20:54 Tyle samo co Religa. Czyli nic. Moja pensja zalezy od ilosci przyjetych pacjentow a nie od widzimisie jakis urzedniczych pierdzistolkow. Ale przynajmniej Balicki nie pieprz*l o przygodach na dyzurze. Odpowiedz Link Zgłoś