Gość: Anka IP: *.netten.com.pl 06.07.03, 17:19 Założenie gipsu(lekkiego) w przychodni rejonowej kosztowało mnie 60zł ,mój gips za 45zł a na dodatek lekarz wyrwał sobie skierowanie z ksiązeczki RUM.Czy to nie za wiele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: Gips!!! IP: *.ceti.pl 06.07.03, 18:31 Nie poniewarz, nikt Cię nie zmuszal do wyboru takiego gipsu. Zawsze był on za kase. Płacisz za konfort. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gips!!! IP: *.netten.com.pl 06.07.03, 21:39 ok. Ale dlaczego za tą usługę płacę ja i kasa chorych.Czy lekarz może w państwowej przychodni kasować pacjenta prywatnie.Niech otworzy prywatną praktykę albo nie naciąga kasy chorych Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Gips!!! 07.07.03, 00:03 Zapłaciłaś za materiał i "fizyczną" część pracy tzn. samo założenie opatrunku. "Kasa" plastiku nie refunduje. NIE płaciłaś za PORADĘ LEKARSKĄ (ta była "na kasę"). "Prywatnie" powinnaś załacić co najmniej drugie tyle za poradę a tak wyrwał tylko kartkę z książeczki. Odpowiedz Link Zgłoś