IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:13
Ktoś mógłby powiedzieć coś bliżej o tej firmie? Jakie zarobki, Jak ludzie,
atmosfera...
Obserwuj wątek
    • jagodkasz Re: Aflofarm 06.03.09, 19:32
      No właśnie, czy ktoś wie jak się pracuje w Aflofarmie jaka kasa i
      atmosfera. Oczywiście jako Medyczny.

Pozdrawiam
      Aga
      • 11allegro11 Re: Aflofarm 10.03.09, 10:29
        Nikt nic nie wie? ide na rozmowe jutro i przydaly by sie jakies wiesci
        • korkusov Re: Aflofarm 10.03.09, 10:42
          Z tego, co się dowiedziałam na rozmowie wynika, że do tej pory promowali leki
          OTC standardowo w mediach. Dopiero teraz będą wprowadzać nową linię dla
          pediatrów, co wiąże się z utworzeniem grupy przedstawicieli medycznych. Jest to
          dla nich nowością, wcześniej nikt taki w tej firmie nie pracował, więc marne
          szanse, że ktokolwiek będzie w stanie udzielić odpowiedzi na Wasze pytania. Być
          może nowi pracownicy będą mieli wpływ na kształt całego projektu, skoro wszystko
          będzie tworzone od podstaw.
          • 11allegro11 Re: Aflofarm 10.03.09, 22:21
            kurcze a powiedz mi o co pytali i ile im zaproponowac tzn jaka pensje? co
            powiedzialas?
            • Gość: korkusov Re: Aflofarm IP: 194.29.137.* 12.03.09, 10:17
              Pytania standardowe, jak wszędzie, jedyna oryginalna rzecz to scenka, w której
              lekarza, z którym masz już dobre relacje i promujesz jakieś leki na grypę,
              musisz przekonać do przepisywania swoim pacjentom, którzy właśnie z grypą do
              niego przychodzą, preparatu na łysienie. Trudność polega na tym, że ów lekarz
              jest łysy.
              Powiedziałam, że chcę 3000PLN netto i zaprosili mnie do drugiego etapu.
              Zrezygnowałam, bo znalazłam w międzyczasie inną robotę.
              Powodzenia!
          • Gość: AQQ Re: Aflofarm IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 20:17
            A ja już 2 tygodnie temu byłem tam na 2 etapie, po czym zobaczyłem ponowione ogłoszenia na całą Polskę, a z firmy zadzwonili i poinformowali, że znaleźli kogoś lepszego. To po co ponowne ogłoszenie na ten teren? Teoretycznie zaczynają 1 kwietnia, promocja leków pediatrycznych w syropach ( proponuję poszukać po nowych rejestracjach w necie).
            • Gość: :-) Re: Aflofarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:28
              firma śmieszna! byłem na rozmowie i dystrykt zadowolony, ponieważ
              podobno miał ok 60 osób z doświadczeniem i.... po 2 tyg kolejne
              ogłoszenie...
              podejrzewam,że niestety śmieszne pieniądze i szukaja desperató
              życzę powodzenia
        • jagodkasz Re: Aflofarm 12.03.09, 12:23
          ja też byłam na rozmowie, podobno się spodobałam i mają się odezwać.
          Ale to bardzo śmierdząca sprawa, lepiej od nich daleko kombinują
          strasznie od samego początku.
          Pozdrawiam
          • Gość: Rysiek Re: Aflofarm IP: 94.254.157.* 12.03.09, 19:46
            Ta firma chyba sama nie wie czego chce. To, że kombinują to mało powiedziane.
            Też byłem na rozmowie, później zadzwonili, że mają problemy i musieli zawiesić
            rekrutację, ale chcą trzymać moje papiery, bo na pewno, jak problemy się skończą
            to zaproszą na kolejne etapy. I co? i kolejne się pojawiły, ale ogłoszenia :)
            • Gość: ala Re: Aflofarm IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 21:02
              rowniez bylam w krakowie na rozmowie w srode, rektutujacy bardzo przyjemny
              poszlo mi mysle dobrze, tznpytania standartowe, maja sie odezwac do konca
              najblizszego tygodnia, zaproponowalam 3100 netto i tego bede sie trzymała, nie
              mogez znalezc nic wiecej na tema t tej firmy poniewaz dopiero wchodza z PM na
              rynek w zwiazku z pediatria. Gdzie jest 2 etap?
              • Gość: AQQ Re: Aflofarm IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 18:11
                Drugi etap w siedzibie firmy. Sądząc po postach poniżej mojego teraz
                się ciesżę, że dostałem negatywną odpowiedź. Też powiedziałem ok.
                3000 netto i dostałęm informację,że jest ktoś lepszy. No a dzień
                później ogłoszenia na całą Polskę. Faktycznie coś kombinują.
                • Gość: jan Re: Aflofarm IP: *.ghnet.pl 19.03.09, 09:17
                  czesc,

Odezwali sie do Was po rozmowach w zeszlym tyg w krakowie? Mieli dzwonic w tym
                  tygodniu za odpowiedzia na tak lub nie ale poki co telefon milczy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka