Gość: zzz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:13 Ktoś mógłby powiedzieć coś bliżej o tej firmie? Jakie zarobki, Jak ludzie, atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodkasz Re: Aflofarm 06.03.09, 19:32 No właśnie, czy ktoś wie jak się pracuje w Aflofarmie jaka kasa i atmosfera. Oczywiście jako Medyczny. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
11allegro11 Re: Aflofarm 10.03.09, 10:29 Nikt nic nie wie? ide na rozmowe jutro i przydaly by sie jakies wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
korkusov Re: Aflofarm 10.03.09, 10:42 Z tego, co się dowiedziałam na rozmowie wynika, że do tej pory promowali leki OTC standardowo w mediach. Dopiero teraz będą wprowadzać nową linię dla pediatrów, co wiąże się z utworzeniem grupy przedstawicieli medycznych. Jest to dla nich nowością, wcześniej nikt taki w tej firmie nie pracował, więc marne szanse, że ktokolwiek będzie w stanie udzielić odpowiedzi na Wasze pytania. Być może nowi pracownicy będą mieli wpływ na kształt całego projektu, skoro wszystko będzie tworzone od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
11allegro11 Re: Aflofarm 10.03.09, 22:21 kurcze a powiedz mi o co pytali i ile im zaproponowac tzn jaka pensje? co powiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkusov Re: Aflofarm IP: 194.29.137.* 12.03.09, 10:17 Pytania standardowe, jak wszędzie, jedyna oryginalna rzecz to scenka, w której lekarza, z którym masz już dobre relacje i promujesz jakieś leki na grypę, musisz przekonać do przepisywania swoim pacjentom, którzy właśnie z grypą do niego przychodzą, preparatu na łysienie. Trudność polega na tym, że ów lekarz jest łysy. Powiedziałam, że chcę 3000PLN netto i zaprosili mnie do drugiego etapu. Zrezygnowałam, bo znalazłam w międzyczasie inną robotę. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQQ Re: Aflofarm IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 20:17 A ja już 2 tygodnie temu byłem tam na 2 etapie, po czym zobaczyłem ponowione ogłoszenia na całą Polskę, a z firmy zadzwonili i poinformowali, że znaleźli kogoś lepszego. To po co ponowne ogłoszenie na ten teren? Teoretycznie zaczynają 1 kwietnia, promocja leków pediatrycznych w syropach ( proponuję poszukać po nowych rejestracjach w necie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Aflofarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:28 firma śmieszna! byłem na rozmowie i dystrykt zadowolony, ponieważ podobno miał ok 60 osób z doświadczeniem i.... po 2 tyg kolejne ogłoszenie... podejrzewam,że niestety śmieszne pieniądze i szukaja desperató życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jagodkasz Re: Aflofarm 12.03.09, 12:23 ja też byłam na rozmowie, podobno się spodobałam i mają się odezwać. Ale to bardzo śmierdząca sprawa, lepiej od nich daleko kombinują strasznie od samego początku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Aflofarm IP: 94.254.157.* 12.03.09, 19:46 Ta firma chyba sama nie wie czego chce. To, że kombinują to mało powiedziane. Też byłem na rozmowie, później zadzwonili, że mają problemy i musieli zawiesić rekrutację, ale chcą trzymać moje papiery, bo na pewno, jak problemy się skończą to zaproszą na kolejne etapy. I co? i kolejne się pojawiły, ale ogłoszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Aflofarm IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 21:02 rowniez bylam w krakowie na rozmowie w srode, rektutujacy bardzo przyjemny poszlo mi mysle dobrze, tznpytania standartowe, maja sie odezwac do konca najblizszego tygodnia, zaproponowalam 3100 netto i tego bede sie trzymała, nie mogez znalezc nic wiecej na tema t tej firmy poniewaz dopiero wchodza z PM na rynek w zwiazku z pediatria. Gdzie jest 2 etap? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQQ Re: Aflofarm IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 18:11 Drugi etap w siedzibie firmy. Sądząc po postach poniżej mojego teraz się ciesżę, że dostałem negatywną odpowiedź. Też powiedziałem ok. 3000 netto i dostałęm informację,że jest ktoś lepszy. No a dzień później ogłoszenia na całą Polskę. Faktycznie coś kombinują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Aflofarm IP: *.ghnet.pl 19.03.09, 09:17 czesc, Odezwali sie do Was po rozmowach w zeszlym tyg w krakowie? Mieli dzwonic w tym tygodniu za odpowiedzia na tak lub nie ale poki co telefon milczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś