Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje

• wypisany Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje 23.03.09, 23:45
      Amiga Computer Studio! Ktoś oprócz mnie to czytał?
    • sad-hu Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje 24.03.09, 00:02
      CD-Action

Znam i pamietam starsze czasopisma tj. Secret Service, ale CD-A, moim zdaniem jest lepsze, większe, obszerniejsze i częściej pojawiały się w nim ciekawe pełne wersje.
    • Gość: rasta Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 00:05
      CD-Action - koniecznie!!!
    • Gość: modrzef Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 00:11
      oj dużo ważnych graczy pomineliście...
      skoro trzeba dorzucić jedną to niech będzie Secret Service suspicious
    • Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 24.03.09, 00:38
      Swoja droga zawsze zabawne sa glosy ludzi, ktorzy uwazaja ze GC pominal/zapomnial o pewnych tytulach wink No coz... ;P
    • Gość: Kraju Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 00:38
      GameRanking
    • Gość: maciusiowo1 Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 00:57
      CD-ACTION - chcociaz mam kilka innych gazetek to wole tę najbardziej big_grin
    • Gość: Dryblas Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.magma-net.pl 24.03.09, 01:11
      CD-Action of course
    • Gość: Leo Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.icpnet.pl 24.03.09, 01:17
      Secret Service FTW!
    • Gość: ManowarManiac Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 01:43
      Gambler ;]
    • Gość: antti Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.icpnet.pl 24.03.09, 02:00
      Secret Service
    • truten_org Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje 24.03.09, 02:46
      @elmo
      "Swoja droga zawsze zabawne sa glosy ludzi, ktorzy uwazaja ze GC pominal/zapomnial o pewnych tytulach wink No coz... ;P"

Mimo, że znam konwencję GCDC, to zawsze zostawiano furtkę dla jednego, dwóch oczywistych kandydatów. Tym razem wrzucono jakieś popierdółki, pomijając przynajmniej 5 tytułów, które miały duży wpływ na wybory graczy w latach '90. Wtedy papier miał jeszcze dużą moc, teraz nie wiem kto kupuje gazety dla recenzji, zapowiedzi itp. skoro ma internet pod ręką.
    • Gość: Szyszka Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 02:58
      SS
    • Gość: Szyszka Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 03:01
      A profesjonalizm CDA to kwestia dyskusyjna - podoba się nastolatkom, bo luzackie i wszystko
    • fiksiu99 Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje 24.03.09, 03:13
      neo plus
    • Gość: Łasica Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 05:32
      Secret Service!
    • Gość: 3x Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 06:43
      Top Secret, kopalny do koszenia trawniczkówwink
    • Gość: 3x Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 06:53
      a no i do tego cykl "Piwem i Mieczem" z TS-a rox
      pogadajmy.com/viewtopic.php?p=10198
    • Gość: Dr Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.hsk.com.pl 24.03.09, 07:02
      PSX EXTREME

PSX EXTREME

PSX EXTREME

PSX EXTREME

PSX EXTREME

• Gość: majq Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 07:11
      Top Secret i basta
    • Gość: gośc Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 07:44
      mi się wydaje że tutaj brakuje CD ACTION big_grin
    • Gość: b Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: 82.160.130.* 24.03.09, 07:47
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
      secret service !
    • Gość: Alkomat Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje IP: *.one.pl 24.03.09, 08:01
      Bezwzględnie Top Secret (w domyśle ten pierwotny, a nie nieudolna próba reanimacji z początku wieku smile)
    • gyenia Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje 24.03.09, 08:08
      @3x
      niech cię szlak. przez ten Twój link moja praca dzisiaj jest zagrożona!!! ale i ta wielkie dzięki smile
    • don_wroc_love Re: GameCorner Deathmatch XI - Eliminacje 24.03.09, 08:18
      @wypisany
      ja czytałem Amiga Computer Studio smile
      ale mimo że kołaczą mi się po głowie jakieś cytaty ("biologica z jamą chłonąco-trawiącą") czy jakieś newsy o grach w pełnym 3d na ami (jakiś symulator f1 śmigający w 3d na a1200) i gazetka była fajna to brakowało jej "trochę" do SS wink
      ale miała jakoś pod koniec jeden fajny bajer - tabelkę z opiniami na temat opisywanych gier wszystkich redaktorów - kilka słów zaledwie ale dających szersze spojrzenie na daną grę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka