masha_qrella 23.10.06, 00:55 chce takie spodnie!! Material, kolor, dlugosc i wszystko. film.onet.pl/N,41823,3,0,0,galeriao.html pyatnie do wrozki: SKAD? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: oj naprawde 23.10.06, 17:31 o, wczesne lata 80 powracaja ... gdzie gotowe - ha? kiedys (czytaj: 25 lat temu) byly w Bloomies, ale dzisiaj nie mam pojecia uszyc? to latwy model Odpowiedz Link
foamclene Re: oj naprawde 23.10.06, 18:00 swieten te spodnie... pewnie najszybciej bedzie uszyc... jak kto potrafi oczywiscie Odpowiedz Link
daino Re: oj naprawde 23.10.06, 19:28 mam cos podobnego Stelli McCartney (fason pump zbieranych pod kolanem cos jak rowerzysta z ubieglego stulecia, oczywiscie zakladki na przodzie) ja jednak nosze to na "retro" z meskim kardiganem i polbutami w typie 'saddle' . u mnie tego typu "knickers" wypuscilo kilku: od James Perse, Lamb lub Da-Nang (cargo z jedwabiu) po Michael Kors... w Polsce, nie wiem... kiedys widzialam cos na rozkladowce Mango. Odpowiedz Link
masha_qrella Re: oj naprawde 23.10.06, 22:04 jak nie w polsce to lepiej, do polski mam kawalek...dzieki! Odpowiedz Link
masha_qrella Re: oj naprawde 23.10.06, 22:31 tyle ze ja chce taki kolor tez! TE! Rozbiore ja normalnie Odpowiedz Link
tequilkuk Re: oj naprawde 15.10.08, 11:16 Doskonale cie rozumiem. Pelno teraz spodni o takim fasonie ale w tych kolor powala. Odpowiedz Link
masha_qrella Re: oj naprawde 15.10.08, 13:08 (a ja ciagle takich nie mam )choc to stary watek mam tez stare brazowe sztruksowe, ale chce te, ten kolor, ten material..! Odpowiedz Link
mech-k Re: oj naprawde 17.10.08, 18:22 uszyć chyba, nic mi się nie rzuciło w oczy podobnego. nadal chcesz? jak rzuci i zobaczę, to dam linkę Odpowiedz Link