Dodaj do ulubionych

Typujemy niedojdę forum KOCHANKI!

05.03.13, 11:22
Komu przyznajemy ten zaszczytny tytul i kto na niego bardziej zasluguje?
Zapluta pijaczyna facetttvel maly.jasio, zapewne jedna i ta sama osoba czy trinity_0308?
Chyba żadne z nich się nie obrazi?smile Ba! powinni być zaszczyceni!!!

Typujcie kolejne osoby!
Obserwuj wątek
    • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 05.03.13, 11:49
      Oboje jednakowo zasłużyli na ten zaszczytny tytuł.
      Wsadzić na taczki, wywieźć jak najdalej, zasypać gnojem, petardy w dupska i podpalić. Niech lecą w kosmos i tam smród roznoszą.
      big_grin
      • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 05.03.13, 12:04
        I tak oto wsrod gwiazd, beda sie grzmocic az do utraty tchu!!!
        • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 05.03.13, 13:38
          b-atman napisał(a):

> I tak oto wsrod gwiazd, beda sie grzmocic az do utraty tchu!!!

Gwizdy zgasną, facettt się zasapie, zapluje a bidna i niewyżyta zapchaj dziura trinity nic a nic nie poczuje. big_grin
    • facettt nie ma KOCHANEK-Niedojd. 05.03.13, 13:46
      Wszystkie kochanki sa wspaniale (jak sie postaraja)
      - no niektore tylko bardziej.
      • wiemwszytko Re: nie ma KOCHANEK-Niedojd. 05.03.13, 17:19
        facettt napisał:

> Wszystkie kochanki sa wspaniale
        Tylko i wyłącznie dla drugiej takie niedojdy jak ty. Każda jedna kochanka to niedojda żebrząca obcego faceta o ochłapy. Niedojda która nie potrafi ułożyć sobie życia z mężczyzną dla którego będzie tą jedyną najważniejszą - żoną panią domu a największa forumowa niedojda to oczywiście trinity!
        • facettt dziewcze, czasy "Panstwa" sie skonczyly w 1939... 05.03.13, 19:48
          wiemwszytko napisał(a):
          żoną panią domu

dziewcze, czasy" Panstwa" sie skonczyly w 1939....
          teraz mamy demokracje.
          ukleknij na grochu i powtarzaj:

- Kochanka jest Dobrem.
          - Kochanka jest Dobrem
          - Kochanka jest Najwyzszym Dobrem.

i obojetne , czy jest Slubna, czy nie smile

• czy-ktos-widzial-dziubdziuba Re: dziewcze, czasy "Panstwa" sie skonczyly w 193 05.03.13, 20:11
            Facettt z którego psychiatryka się urwałeś? Pierniczysz bez sensu, powtarzasz w kółko swoje brednie... Uważasz, że jesteś dowcipny?
            • b-atman Re: dziewcze, czasy "Panstwa" sie skonczyly w 193 05.03.13, 22:17
              czy-ktos-widzial-dziubdziuba napisał(a):

> Facettt z którego psychiatryka się urwałeś? Pierniczysz bez sensu, powtarzasz w
              > kółko swoje brednie... Uważasz, że jesteś dowcipny?

NIEDOJDA w kazdym calu!!!
              • facettt niemota a-seksualna we kazdym calu. 05.03.13, 22:40
                boli. viem.
            • facettt belkot... 05.03.13, 22:37
              jestem na milym mi forum (kochanek)
              ty, belkocie, jestes tu cialem obcym.
          • wiemwszytko Re: dziewcze, czasy "Panstwa" sie skonczyly w 193 12.03.13, 12:10
            facettt napisał:

> ukleknij na grochu i powtarzaj:
            >
            > - Kochanka jest Dobrem.
            > - Kochanka jest Dobrem
            > - Kochanka jest Najwyzszym Dobrem.
            >
            > i obojetne , czy jest Slubna, czy nie smile
            Tak często to powtarzałaś że sama uwierzyłaś i nie udawaj faceta bo wpadasz na każdym kroku głupi babasztylu od dopychania w krzakach nad wisłą.
    • goldikicia Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 05.03.13, 21:23
      ex aequo Trinity i Facettt
    • fuzzystone Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 06.03.13, 00:09
      Trinity, za klasę w opluwaniu debilnego kocmołucha czyli żony.
      • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 06.03.13, 14:13
        fuzzystone napisała:

> Trinity, za klasę w opluwaniu debilnego kocmołucha czyli żony.

Ja bym jeszcze typowała ją za odwagę w skończonym tchórzostwie. big_grin
    • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 08.03.13, 17:00
      A mi marzy się to forum bez obrażania się, kobiety czemu takie Jesteście zgorzkniałe?
      • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 09.03.13, 08:35
        nerika napisała:

kobiety czemu takie Jesteście zgorzk
        > niałe?

Kto ci takich głupot naopowiadał?
        Nawiedzona i niedopchnięta trinity?
        Ona żyje w swoim urojonym świecie, gdzie nie ma żon i dzieci, a są tylko sami wolni mężowie, chętni do wzięcia.
        big_grin
        • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 09.03.13, 09:59
          wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem i wnioski same nasuwają się
          • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 11:20
            nerika napisała:

> wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem i wnioski same nasuwają się

Zapchaj dziury nie potrafią czytać. Mało tego, one są ślepe i głuche. Nie widzą obrączek na palcach żonatych facetów i nie słyszą jak się mówi, że facet ma żonę i dzieci. Maja za to instynkt, niczym dzikie zwierzęta. Wystarczy solidnie postraszyć i wieją, aż się kurzy.
            big_grin
            • facettt nie belkocz, kobieto :) 11.03.13, 15:50
              hahahaha-hahahaha napisał(a):
              Mało tego, one są ślepe i głuche. Nie widzą
              > obrączek na palcach żonatych facetów i nie słyszą jak się mówi, że facet ma żo
              > nę i dzieci.

Obraczki nigdy nie nosilem.
              Nie bede potencjalnych kochanek, tak jak ciebie odstraszal smile
              • hahahaha-hahahaha Re: nie belkocz, kobieto :) 11.03.13, 17:10
                facettt napisał:

> Obraczki nigdy nie nosilem.
                > Nie bede potencjalnych kochanek, tak jak ciebie odstraszal smile

Mnie nie odstraszył brak obrączki, tylko brak twego narzędzia do seksu w gaciach.
                • facettt I dalej nie belkocz, kobieto :) 11.03.13, 17:38
                  hahahaha-hahahaha napisał(a):
                  Mnie nie odstraszył brak obrączki, tylko brak twego narzędzia do seksu w gaciach.

Ani go nie widzialas, ani nie czulas - wiec nie fantazjuj, dobra kobieto.
              • nerika Re: nie belkocz, kobieto :) 11.03.13, 17:45
                smile a ja lubię obrączki na palcach mężczyzn
                • chyba.ze Re: nie belkocz, kobieto :) 11.03.13, 19:26
                  nerika napisała:

> smile a ja lubię obrączki na palcach mężczyzn

Szczególnie swojego rogatego męża wink
                  • wiemwszytko Re: nie belkocz, kobieto :) 12.03.13, 12:12
                    chyba.ze napisała:

> nerika napisała:
                    >
                    > > smile a ja lubię obrączki na palcach mężczyzn
                    >
                    > Szczególnie swojego rogatego męża wink
                    Który zapewne jest pedałem.
                • facettt dziadostwo 12.03.13, 03:24
                  nerika napisała:
                  > smile a ja lubię obrączki na palcach mężczyzn

dziadostwo.
                  odbierajace resztki WOLNOSCI.
                  nigdy.
              • wiemwszytko Re: nie belkocz, kobieto :) 12.03.13, 11:37
                facettt napisał:

> Obraczki nigdy nie nosilem.
                Bo jej nie masz.
      • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 09.03.13, 12:06
        nerika napisała:

> A mi marzy się to forum bez obrażania się, kobiety czemu takie Jesteście zgorzk
        > niałe?

To by było za proste droga neriko.
        W realu jak sadze, nikomu bys się nie chciała przyznać do romansu z zonatym, do rozbijania rodziny, co tez tyczy się nic nie wartych spermolejow, dumnie zwanych MEZCZYZNAMI.
        tymczasem na to forum zagladaja kobiety stanu wolnego, panie oraz panowie bedacy w szczesliwym związku malzenskim. W glowie się nie miesci, jak można tak nisko upaść, by godzic się na role kochanki/kochanka. Wasza rola sprowadza się do dawania dupska i niczego ponad tosmile

• nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 12:20
          Proste byłoby, gdyby rola kochanki sprowadzała się tylko do dawania dupy...a tak nie jest.
          • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 12:47
            wiec powiedz prosze, coz takiego mozesz DAC zonatemu facetowi? jakie ma oczekiwania wzgledem ciebie? dlaczego nie zakonczy zwiazku z ta, z ktora tak bardzo mu zle a ciebie ukrywa przed swiatem?
            nie szkoda ci najlepszych lat swojego zycia na TAKIE COS?
            • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 13:15
              ja jestem żoną, a miałam romans trwający baaardzo długo.To ja go zakończyłam(poczytaj na forum moją historię, a później oskarżaj i potępiaj, jeśli tak uznasz). W moim przypadku to była świadoma decyzja porzucenia go, a co mi dał kochanek? Przyjaźń, fajny seks, miłe chwile itd.Słabość mamy do siebie nadal, ale nic nie ma ,jesteśmy przyjaciółmi.
              • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 13:17
                Chciał porzucić rodzinę dla mnie, ale ja nie zgodziłam się.Taka jest prawda.
                • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 13:31
                  nerika napisała:

> Chciał porzucić rodzinę dla mnie, ale ja nie zgodziłam się.Taka jest prawda.

Prawda jest taka, że jego żona nic o tobie nie wiedziała. Tak chciał porzucić rodzinę, że tylko i wyłącznie tobie to mówił, w tajemnicy przed całym światem, a już w szególności przed własną rodziną.
                  big_grin
                  • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 13:41
                    narika, idź powiedz jego żonie, ze byłaś kochanką jej męża baaardzo długi czas, to zobaczysz jaki sentyment pozostał z jego strony.
                    big_grin
              • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 17:44
                gdybys byla w porzadku, zakonczylabys zwiazek z mezem a potem zaczela na nowo. chyba jednakj z tym mezem nie jest ci tak zle, jesli zdecydowalas sie z nim byc? jest chociaz swiadomy tego, jaki wielkiego i ciezkiego poroza sie dorobil w trakcie malzenstwa z toba?
                powinien kopnac cie w dupe i wystawic walizki za drzwi.
                • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 18:02
                  A kto powiedział, że byłam w porządku? Wcale się nie szczycę tym, co zrobiłam, przeciwnie. Ale nic na to nie poradzę - takie życie, a zdrada teraz jest zjawiskiem powszechnym. Było minęło, a z mężem jest ok. Gdyby poświęcał mi wtedy więcej uwagi, myślę, żeby do tego nie doszło, zresztą nie potrafię powiedzieć.
                  • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 22:51
                    moja droga, puszczasz się, jak dzika kotka i nic tego nie tłumaczy. nawet brak uwagi ze strony męża. w jakim srodowisku sie obracasz, ze zdrada tam jest POWSZECHNA?
                    cos takiego mozna nazwac tylko kurestwem/patologia.
                    • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 10.03.13, 22:55
                      zazdrościsz? trochę poczytaj, rozejrzyj się, a to samo stwierdzisz
                      • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 09:52
                        na szczescie obracam sie wsrod wartosciowych ludzi, ktorzy sa usatysfakcjonowani swoimi zwiazkami i nie musza sie dowartosciowywac BYLE KIM, zeby sie tym pozniej dzielic na forach, wszak w realu mowic sie o tym wstydzabig_grin
                        cego zatem mam ci zazdroscic? ze kazdy moze cie miec?
                        dziekuje, ale to nie dla mnie.
                      • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 13:26
                        nerika napisała:

> zazdrościsz? trochę poczytaj, rozejrzyj się, a to samo stwierdzisz

Czego niby ma ci zazdrościć?
                        Patologi? Że sięgnęłaś dna i służyłaś jako worek na spermę dla obcego, żonatego chłopa, który teraz śmieje się z ciebie i twojego męża - nieudacznika?
                      • wiemwszytko Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 12.03.13, 11:45
                        nerika napisała:

> zazdrościsz? trochę poczytaj, rozejrzyj się, a to samo stwierdzisz
                        Czytam rozglądam się i nigdzie nie widzę pieprzących się żonatych bab z zaobrączkowanymi obcymi chłopami. Chyba faktycznie robią to tylko po kątach tak żeby nikt nie widział.
                  • wiemwszytko Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 12.03.13, 12:20
                    nerika napisała:

> A kto powiedział, że byłam w porządku? Wcale się nie szczycę tym, co zrobiłam,
                    > przeciwnie.
                    jak to nie. Głosisz wszem i wobec na publicznym forum. I jeszcze dziwisz się że ludzie komentują twoje haniebne postępowanie?

Ale nic na to nie poradzę - takie życie, a zdrada teraz jest zjawis
                    > kiem powszechnym. Było minęło, a z mężem jest ok. Gdyby poświęcał mi wtedy więc
                    > ej uwagi, myślę, żeby do tego nie doszło, zresztą nie potrafię powiedzieć.
                    Wyjdź na ulicę i krzycz że przez wiele lat zdradzałaś męża bo zdrada jest teraz zjawiskiem powszechnym i do tego mąż się tobą słabo interesował to zobaczysz reakcję ludzi w realu.
              • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 13:46
                nerika napisała:

a co mi dał kochanek
                > ? Przyjaźń, fajny seks, miłe chwile itd.

nerika nie rozumiesz prostych pytań?
                b-atman pytał co ty dałaś obcemu, żonatemu facetowi, poza własna dupa?
                • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 16:03
                  Zaczęło się od przyjaźni przez wiele lat, później była miłość i seks. A co dałam kochankowi? to samo, co otrzymałam (miłość, przyjaźń i niesamowity seks). Do tej pory przyjaźnimy się i jest to prawdziwa, bezinteresowna przyjaźń, więc przestańcie wylewać swoją żółć.
                  Nieźle dostałyście w tyłki, skoro tak siejecie nienawiścią.
                  • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 16:05
                    tak neriko, w szczególności ja SIEJE NIENAWISCIA do ciebie i ZAZDROSZCZE JAK CHOLERA jakze tego "udanego" pozycia malzenskiegobig_grin

och, wy KOCHANICE jesteście głupsze, niż ustawa to przewiduje.
                    • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 17:06
                      b-atman napisał(a):

> tak neriko, w szczególności ja SIEJE NIENAWISCIA do ciebie i ZAZDROSZCZE JAK CH
                      > OLERA jakze tego "udanego" pozycia malzenskiegobig_grin

Oj, ja też zazdroszczę, jak jasny gwint, zwłaszcza męża ciamajdy, którego musiałas uczyć seksu za pomocą kochanka.
                      I jeszcze mój mąż też podle zazdrości twojemu mężowi tego bujnego poroża, bo jak ty mu nie dasz, to zawsze może iść do lasu i tam chętna na czterech łapach szybko się znajdzie.
                      big_grin
                      • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 17:29
                        Jestem szczęśliwą i spełnioną kobietą
                        • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 17:41
                          nerika napisała:

> Jestem szczęśliwą i spełnioną kobietą

Tak, zwłaszcza w tym swoim małżeństwie, że aż musiałaś poszukać dopełniacza do seksu, bo mąż się tobą nie interesował.
                          big_grin
                          • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 18:03
                            A w małżeństwie najbardziej.
                            • b-atman Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 20:06
                              nerika napisała:

> A w małżeństwie najbardziej.

wlasnie widacbig_grin
                            • wiemwszytko Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 12.03.13, 12:31
                              nerika napisała:

> Jestem szczęśliwą i spełnioną kobietą
                              > A w małżeństwie najbardziej.
                              Z mężem pedałem i alfonsem na boku?
              • wiemwszytko Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 12.03.13, 12:24
                nerika napisała:

> ja jestem żoną, a miałam romans trwający baaardzo długo.To ja go zakończyłam(po
                > czytaj na forum moją historię, a później oskarżaj i potępiaj, jeśli tak uznasz)
                > . W moim przypadku to była świadoma decyzja porzucenia go,
                Przestań ściemniać. Znudziło ci się wieloletnie czekanie aż kochanek zostawi żonę. Nie doczekałaś się i dotarło że nigdy tego nie zrobi więc postanowiłaś że zostaniesz z beznadziejnym mężem. Zawsze to lepszy rydz niż nic.
          • hahahaha-hahahaha Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 13:27
            nerika napisała:

> Proste byłoby, gdyby rola kochanki sprowadzała się tylko do dawania dupy...a ta
            > k nie jest.

A do czego innego służyłaś swojemu, byłemu kochankowi?
            • nerika Re: Typujemy niedojdę forum KOCHANKI! 11.03.13, 16:36
              Do wszystkiego innego
              • chyba.ze Szlachetna kobieta 11.03.13, 19:23
                nerika napisała:

> Do wszystkiego innego

To jasne.
                Towarzyszyła jego żonie na zakupach i pomagała im przy dzieciach w wolnych chwilach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka