Dodaj do ulubionych

Co robia kochanki w weekendy ?

01.12.13, 17:34
Bo przeciez nie kontaktuja sie z zonatymi Misiami.
- Gdyz ci siedza wtedy w domu z zona i rodzina (a nierzadko, niestety i z tesciowa...)

Co sprawia, ze kochanki melduja mi sie tu wszystkie na foro dopiero w poniedzialek o 8-mej rano ?
- oczywiscie nuda w pracy...

Ale wracajac do rzeczy: - co robia kochanki w weekendy ?
- odwiedzaja blizsza i dalsza rodzine, kolezanki i co jeszcze ?
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: Co robia kochanki w weekendy ? 01.12.13, 20:42
      robią zakupy....wszak cały tydzień prawdziwej miłości przed nimi smile
      • facettt no tak... 01.12.13, 22:30
        zapomnialem, ze sklepy w Polsze i w niedziele sa otwarte...

nie to - co u nasz...

eehh...
        • mariuszg2 Re: no tak... 01.12.13, 23:06
          i kościły też....poniedziałki sa magiczne.... opada aura świtości. sięgamu po zakupy i zaczna suę........
    • nerika Re: Co robia kochanki w weekendy ? 02.12.13, 16:17
      Już na to odpowiadałam - są ze swoimi mężamismile
      • wiotka_jak_trzcina Re: Co robia kochanki w weekendy ? 02.12.13, 17:09
        Ale tylko te, które mają mężów. Te które ich nie mają to pewnie różnie. Jedne mają faceta w d.upie i spędzają fajnie czas ze znajomymi i poznają nowych ludzi, w tym nowych facetów a inne pewnie cierpią z tego powodu, że na weekend idą do poczekalni, bo facet ma czas zarezerwowany dla rodziny.
        • facettt no dobrzi... 03.12.13, 07:32
          wiotka_jak_trzcina napisał(a):
          a inne pewnie cierpią z tego powodu, że na weekend idą do
          > poczekalni, bo facet ma czas zarezerwowany dla rodziny.

no rozumiem , ale dlaczego nie placza mi tu wtedy w weekend w rekaw na ekranie,
          a zaczynaja szlochy dopiero z pracy od poniedzialku o 8-mej rano ?

a gdzie etyka zawodowa ?
    • ogolony_sony Re: Co robia kochanki w weekendy ? 02.12.13, 22:32
      a ja na ten przyklad bylam z mezem w kinie
      a potem na kolacjia w niedziele zakupy smile jak na bozy dzien przyslao
      • zrelaxowanaaanka Re: Co robia kochanki w weekendy ? 03.12.13, 23:54
        nie mam męża dlatego... nie muszę się hamować.

Słyszałam kiedyś fajny cytat: "Wierna być nie przestała, bo nigdy wierności nie zaczynała"
    • carmen500 Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 17:32
      Różnie. ja np. imprezuję. A czasem spotykam się z moim. Czasem nawet w sobotę ma dla mnie czas.
      • janzuszek Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 18:16
        NAWET w SOBOTĘ!!!!! smile Znasz swoje miejscebig_grin Daleko za żoną i rodziną smile
        • carmen500 Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 18:30
          Dlaczego daleko? W sobotę ja też mam swoje zajęcia. Oj Januszku Januszku, żadna kochaneczka cię nie chce? Szkoda, ale w dzisiejszych czasach kochanka jest luksusem, na który mogą sobie pozwolić nieliczni.
          • janzuszek Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 19:06
            Przeczytaj dokładnie co napisałaś...."Czasem nawet w sobotę ma dla mnie czas. "
            Bo normalnie spędza ten czas z rodziną. I jak widać nie masz o to pretensjismile
            Znasz swoje miejsce! Przede wszystkim rodzina a jak zostanie trochę czasu dla ciebie to jesteś za to wdzięczna.
            • carmen500 Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 19:09
              No z tym bym się kłóciła czy na 1 miejscu jest przede wszystkim "rodzina". Ale może faktycznie nie mnie to oceniać...
              • janzuszek Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 19:11
                To wynika z TWOJEJ wypowiedzi
                • carmen500 Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 19:19
                  Facet, dla którego na 1szym miejscu jest rodzina nie wie co oznacza słowo : "kochanka".
                  • janzuszek Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 19:25
                    Nieprawda! A jeśli chcesz się sprawdzić ile dla niego znaczysz postaw go w sytuacji w której będzie musiał wybrać. Powiedz żonie o waszym związku i poczekaj co "twój" mężczyzna zrobismile
                    • carmen500 Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 20:12
                      Nieprawda? Myślisz, ze facet dla którego rodzina jest najważniejsza ma kochankę? Myślisz, że ryzykowałby rodzinę i Bogu ducha winne dzieci dla jednorazowej przyjemności, odskoczni czy jak tam to się zwie? Otóż nie, facet który ma kochankę to tak naprawdę rodzinę ma gdzieś. A informować żony nie mam zamiaru. Cóż za bezsensowne rady. Uważasz, że jakikolwiek facet poszedłby do kochanki która poinformowała jego żone??? To już prędzej jego można postawić przed takim wyborem a nie dzwonić do zdradzonej żony.
                      • chyba.ze Nje nje 27.12.13, 20:47
                        carmen500 napisał(a):

Uważasz, że jakikolwiek facet poszedłby do kochanki która poi
                        > nformowała jego żone???

Nieee, bo wtedy mógłby stracić żonę, na której bardziej mu zależy niż kochance się wydaje.
                        A kochanka to urządzenie do używania bez zbędnych ceregieli, wszak niewiele trzeba by ją zadowolić wink
                      • facettt jestes w mylnym blendzie :) 27.12.13, 23:55
                        carmen500 napisał(a):
                        > Nieprawda? Myślisz, ze facet dla którego rodzina jest najważniejsza ma kochankę

- owszem, tak mysle.

> ? Myślisz, że ryzykowałby rodzinę i Bogu ducha winne dzieci dla jednorazowej
                        przyjemności, odskoczni czy jak tam to się zwie?

- dobra metoda, to wybieranie dyskretnych kochanek z klasa.
                        bywaja takie.
                        a jednorazowa - to PRZYGODA
                        kochanka jest - wielorazowa smile
                    • vel_hornet Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 20:53
                      Rzeczywiście, dziewczynka zna swoje miejsce i status jako miłej zapchajdziurysmile
                      • 6meggie Re: Co robia kochanki w weekendy ? 26.12.13, 21:34
                        A kimże jest żona skoro nie też miłą zapchajdziurą? smile no chyba, ze wiecznie ją boli głowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka