Dodaj do ulubionych

Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obstawia?

04.02.15, 12:28
Obserwuj wątek
    • rybka.11 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 13:36
      Nigdy tongue_out wink
      • safcia.1 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 13:37
        nie obstawiamy pobożnych życzeń smile
        • rybka.11 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 13:44
          Zakładam, że jesli wytrzymała juz tyle wink to wytrzyma nadal...wink
          • safcia.1 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 13:56
            czego oczy ni widzą...ale jak już zobaczą?
            • agus-ia76 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 14:52
              nigdy
              bo facettt robi to tak by sie żona nie dowiedziała

uwierz...da się
              • safcia.1 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 15:17
                nawet nie wiesz jak się mylisz
                • mariuszg2 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 15:24
                  safcia.1 napisała:

> nawet nie wiesz jak się mylisz

oooooo!!!! to jeszcze bardziej ekscytujące! To kwestia wiary w takim razie.
                  Czy jest możliwa miłość bez wiary? Jakie jest 10 przykazań kochanki?
                  • mariuszg2 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 15:27
                    mariuszg2 napisał:

> Czy jest możliwa miłość bez wiary? Jakie jest 10 przykazań kochanki?

sorej - 9 przykazań.... nie cudzołóż odpada big_grin
                  • agus-ia76 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 15:43
                    mylę się ,że żona nie wie????

sa takie które przez kilkadziesiąt lat żyją w błogiej nieświadomości

i o to chodzi
              • mariuszg2 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 15:21
                agus-ia76 napisała:

> uwierz...da się

ooo to ekscytujące!. Jakie są techniki dobrego skrywania faktu mania kochanki?
                Przecież w takich emocjach nie da się nic ukryć. A oko Saurona śledzi każdy ruch władcy pierścienia...(obrączki) i jeszcze ten smigol co włazi za Tobą do każdego łóżka
                • agus-ia76 Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 04.02.15, 15:45
                  jak dobry mąż i dobry chłop to robi tak by jedna i druga była zadowolona
                  a nie np.kiedy z jedną lepiej to odpuszcza drugą, wtedy zawsze któras zaczyna węszyć,a tak wszystko gra i buczy
                  • facettt masz racje... 05.02.15, 12:18
                    agus-ia76 napisała:
                    > jak dobry mąż i dobry chłop to robi tak by jedna i druga była zadowolona
                    > a nie np. kiedy z jedną lepiej to odpuszcza drugą, wtedy zawsze któras zaczyna węszyć,a tak wszystko gra i buczy

masz racje, ale to jest cienszki chleb.
                    - tyle ze bez chleba jeszcze gorzej.
    • hansii podaje z autopsji: 04.02.15, 15:31
      - gdy uwaza, ze jest mloda, ladna i znajdzie sobie kogos na poziomie + ma zabezpieczony byt materialny po rozwodzie.

- to wtedy z duzym prawdopodobienstwem.

- gdy zachodzi tylko jedna z tych opcji
      to prawdopodobienstwo spada do 50 %.

- gdy nie zachodzi zadna z tych opcji prawdopodobienstwo spada do 10 %
      (jako , ze jest pewna ilosc desperatek, ktore mimo wszelkich przeciwnosci
      uniosa sie jednak honorem)
      • mariuszg2 Re: podaje z autopsji: 04.02.15, 15:37
        hansii napisał:

> uniosa sie jednak honorem)

tzn że to są kobiet, których nie warto zdradzać ... ale to i tak nic nie zmienia bo dowiadujesz się o tym po zdradzie....
        • hansii Re: podaje z autopsji: 04.02.15, 16:23
          mariuszg2 napisał:
          tzn że to są kobiet, których nie warto zdradzać ...

- takich - to nie ma smile

ale to i tak nic nie zmienia bo dowiadujesz się o tym po zdradzie....

- dlategosz z uporem od lat ostrzegam, ze jak zdradzac to z rozumem, a nie z glowka...
          • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 09:03
            jak pokazuje historia prędzej czy później wpadają właśnie Ci którzy uważają, że odkryli zdradę doskonałą. Taka pewność siebie zawsze doprowadza do przykrych niespodzianek. A ta żona którą przez pół życia uważał za swoją właśność i ładny dodatek okazuje się całkiem niegłupia i niezależna.
            • agus-ia76 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 10:05
              Zakładamy jeszcze aspekt,że zdradzajacemu nie jest specjalnie przykro z tego powodu wink
              • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 10:09
                Teoretycznie tak ale w przypadku faceta jakoś mi się nie wydają biorąc pod uwagę jego dotychczasowe wywody.
                • agus-ia76 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 10:12
                  A facetttt?

To tak nasz gawędziarz wink
            • ninek04 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 10:12
              Eee, nie rzuci, wydaje mi się, że facettt doskonale zna zasady obowiązujące w tej "branży", a i staż też chyba wystarczająco długi, wiec żadnych przewrotów raczej nie będzie.
              • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 10:21
                no i właśnie takie myślenie mnie bardzo dziwi.
                • agus-ia76 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 10:24
                  A ja im jestem starsza tym mniej rzeczy mnie dziwi.
                  • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 10:32
                    mnie też ale pewne sfery życia, szczególnie te międzyludzkie gdzie w grę wchodzą uczucia i namiętności są niezmienne i rządzą się takimi samymi prawami od początku świata.
                    • fujara12 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 11:00
                      A kiedy zdradzony mąż rzuci żonę ?
                      Czy aby na pewno to tylko faceci zdradzaj ?
                      Ze statystyk wynika, że częściej robi to kobieta.
                      • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 11:10
                        Chodzi o forumowicza "facettt" - eksperta od zdrad, głównie własnej żony.
                        • facettt safcia 05.02.15, 12:13
                          vidze, ze zaistnial tu jakis stosunek (uczuciowy)
                          - Tfuj do mnie.

istotnie, nie zdradzalem tylko Zony.
                          zdradzalem rowniez Kochanki
                          eehhh...

ale tylko Zona jest Swieta.

- bo to matka dzieciom.

PS. Nie jestem tradycyjny "Polak -Katolik"

Jestem "Polak-Evangelik"
                          (naprawde).
                      • mariuszg2 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 15:19
                        fujara12 napisał:

> Ze statystyk wynika, że częściej robi to kobieta.

nie wierz statystykom... po prostu mężczyźni gorzej znoszą zdradę (swoją - nie żony) mentalnie. Nie są przygotowani do takiego wyzwania. Wygląda to jak skok ze stratosfery bez spadochronu.
                        • facettt To sie zgadza... 06.02.15, 15:32
                          mariuszg2 napisał:
                          po prostu mężczyźni gorzej znoszą zdradę (swoją - nie
                          > żony) mentalnie. Nie są przygotowani do takiego wyzwania.

- to sie zgadza. tez mentalnie nie udzwignalbym ciezaru wlasnej zdrady.
                          dlatego tylko decydowalem sie wylacznie na "alternatywny seks",
                          uczucia wyzsze pozostawiajac w calosci dla Slubnej.
                    • facettt nie... 05.02.15, 12:16
                      safcia.1 napisała:
                      pewne sfery życia, szczególnie te międzyludzkie gdzie w grę wchodzą uczucia i namiętności są niezmienne i rządzą się takimi samymi prawami od początku świata.

tesz tak kiedys myslalem.
                      ale nie.
                      to historycznie, geograficznie i kulturowo - zmienne.
                      • safcia.1 Re: nie... 05.02.15, 12:18
                        Żona święta już się nie czuje. Od jakiegoś czasu. co do reszty też się mylisz.
                        • facettt nadal nie... 06.02.15, 15:29
                          safcia.1 napisała:
                          > Żona święta już się nie czuje.

- bo nigdy sie taka nie czula. ale (w przeciwienstwie do mnie) jest przyzwoita kobieta

co do reszty też się mylisz.

- nie moge sie mylic, bo jestem chemikiem.
                          chemik jak saper - myli sie tylko raz.
                          a mimo skonstruowania wielu bomb mam nadal wszystkie palce.
                      • mariuszg2 Re: nie... 05.02.15, 15:11
                        facettt napisał:

> to historycznie, geograficznie i kulturowo - zmienne.

Polska wydaje się być wyjątkowo skomplikowana pod tym względem zupełnie jak język polski.
                        słowo "zdrada" jest nadużywane w stosunku do relacji pozamałżeńskich a z drugiej strony zbyt sporadycznie używa się go do nazywania rzeczy po imieniu nie związanych z seksualnością partnerów bez względu na to czy są w związku formalnym czy nie.
                  • mariuszg2 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 15:15
                    agus-ia76 napisała:

> A ja im jestem starsza tym mniej rzeczy mnie dziwi.

może po prostu trudniej Cię zaskoczyć
                    • agus-ia76 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 15:40
                      Może i tak wink
                      • fujara12 Re: podaje z autopsji: 05.02.15, 17:57
                        Wrócę więc do tematu, czyli zasadniczego pytania: "Kiedy facetta rzuci żona ?"
                        1. Kiedy się o tym dowie i będzie miała dowód rzeczowy w garści.
                        2. Kiedy facett zapomni się i przez sen wygada jak na spowiedzi c.d. patrz pkt 1.
                        3. Kiedy za kochankę weźmie sobie panią, która za punkt honoru (chociaż w tym przypadku uwarzam rze CHONORU lepiej brzmi) uzna że on musi się z nią ożenić i uświadomi to jego prawowitej o zaistniałym fakcie. Więc znowu powrót do pkt 1.

Jednym słowem jakby nie patrzeć facett ma dupę zawsze z tyłu i co ma wisieć nie utonie.
                        Czyli MA TO JAK W BANKU.
                        • meniera33 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 09:55
                          A może żona facetta ma go po prostu w nosie, swoje życie i dobrze się bawi.
                          • agus-ia76 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 10:44
                            I to jest słuszna koncepcja
                            • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 11:45
                              Kobiety bardzo dobrze gadacie. a facettt tyle energii traci na ukrywanie się i opowiadanie na forum jak mu się to genialnie przez tyle lat udaje.
                              Zawsze mnie zadziwia jak mężowie nie doceniają inteligencji swoich żon.
                              • mariuszg2 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 13:30
                                safcia.1 napisała:

> Zawsze mnie zadziwia jak mężowie nie doceniają inteligencji swoich żon.

i tu nam się ładnie spina klamrą synaptyczną dynamika relacji pomiędzy osobami o ciągle zmieniającym się potencjale, intelekcie, poglądach i kulturze a nawet wiedzy i umiejętnościach... inteligente kobiety bywa, że z pod wpływem emocji popełniają błędny wybór i mając zaplecze i stabilność w tym względzie doznają olśnienia, że przecież można udoskonaliż świat poprzez nową -lepszą jakościowo relacje... mężczyźni mają podobnie ... ale są skonstruowanie inaczej ... brak im finezji i wdzięku... są trochę matołkowaci i wybałuszają gały systemu "ale o co chodzi" ...a przecież wystarczy jeden mały trik i robi się zabawa..... ale trzeba uważać, bo wszystko ma granice
                                • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 14:29
                                  Tak pięknie napisane o tak wstrętnym.
                                  • agus-ia76 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 14:53
                                    Mariusz jak zwykle twoja wypowiedź jest u mnie na 10 smile
                                    • agus-ia76 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 14:59
                                      Stefcia skoro taka czujesz się obrzydzena,dlaczego tu zaglądasz? Ja nie lubiąc amerykańskich filmów strzelanek zabili go i uciekł omijam szerokim łukiem... Po prostu...
                                      • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 15:01
                                        nie czuję obrzydzenia, stwierdzam fakt.
                                        • mariuszg2 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 15:08
                                          safcia Twój fakt dla innej stacji rtv jest bujdą...ale nie kłóćmy się. Nawet jak wydaje Ci się ze masz rację to nie masz racji. Facett ma rację
                                          • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 15:11
                                            Zgadzam się dlatego nie twierdzę że moja racja jest najmojsza. Jeśli chodzi o facetta to zmilczę.
                                            • mariuszg2 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 15:14
                                              czyli podpierniczyłaś czyjąś rację? ejże... łakomczuszko! wiosna idzie...idźże na jakiś fitness czy coś...smile
                                              • safcia.1 Re: podaje z autopsji: 06.02.15, 15:17
                                                kochanego ciała nigdy dość, jeszcze mi ubędzie krągłości czy cuś.
                                            • facettt racja - contra kolacja. 06.02.15, 15:40
                                              safcia.1 napisała:
                                              > Zgadzam się dlatego nie twierdzę że moja racja jest najmojsza.

Swiete slowa. Pieknej i chetnej kobiecie (chetnej na kolacje ze sniadaniem)
                                              z przyjemnoscia we wszystkim przyznam racje.

w koncu racja nie mydlo i sie nie wymydli.
                                              mozna ja zarowno wypozyczyc, jak i nawet podarowac.
                                              • safcia.1 Re: racja - contra kolacja. 09.02.15, 10:17
                                                Chętnych nie widzę na facettów wielorazowego użytku wielokrotnie zużytych, fuj.
                                                • facettt nadal racja - contra kolacja. 09.02.15, 15:30
                                                  przecie k... napisalem, ze swietnie potrafie tez udawac, przyzwoitego, wiernego malzonka
                                                  z problemami malzenskimi - jak Ci wlasnie taki potrzebny ?

____________________________________________
                                                  - "kazdemu wedlug potrzeb".
                                                  - slogan to komunistyczny, ale jak widac , wiecznie zywy.
                                                  • agus-ia76 Re: nadal racja - contra kolacja. 09.02.15, 17:21
                                                    big_grin
                                                  • 3-mamuska Re: nadal racja - contra kolacja. 09.02.15, 20:41
                                                    Jak bedzie stary i juz żadna kochanka go nie zechce, wtedy bedzie najlepiejtongue_out
                                                  • ninek04 Re: nadal racja - contra kolacja. 09.02.15, 22:21
                                                    3-mamuska napisała:

> Jak bedzie stary i juz żadna kochanka go nie zechce, wtedy bedzie najlepiejtongue_out
                                                    >

Dla kogo będzie najlepiej?A jak Ty będziesz stara, to masz pewność, że ktoś Cię zechce?
                                                  • safcia.1 Re: nadal racja - contra kolacja. 10.02.15, 09:36
                                                    facet masz chyba jakieś projekcje: nie jestem zainteresowana ani teraz ani nigdy : udającymi, zajętymi, przechodzonymi. A tacy jak Ty nic oprócz wątpliwej przyjemności zjadania resztek z cudzego stołu nie mają do zaoferowania. Za wysokie progi chłopcze.
                                                  • facettt slabo u ciebie ze wzrokiem chyba. 10.02.15, 11:18
                                                    safcia.1 napisała:
                                                    > facet masz chyba jakieś projekcje: nie jestem zainteresowana ani teraz ani nig
                                                    > dy : udającymi, zajętymi, przechodzonymi. A tacy jak Ty nic oprócz wątpliwej pr
                                                    > zyjemności zjadania resztek z cudzego stołu nie mają do zaoferowania.

slabo u ciebie ze wzrokiem chyba, Niedrogie Dziewcze.
                                                    - bowiem PRIMO, nikt cie nie pytal, czy jestes zainteresowana...

a SECUNDO: napisalas: ze nie widzisz chetnych a popatrz , chetna (ninek) juz sie znalazla...
                                                    zafundz sobie okular - to bedziesz lepiej widziec smile
                                                  • safcia.1 Re: slabo u ciebie ze wzrokiem chyba. 10.02.15, 11:44
                                                    Powodzenia ! Każda potwora znajdzie swego amatora. Prędzej czy później. Jak któraś lubi przechodzony towar to jej sprawa.
                                                  • agus-ia76 Re: slabo u ciebie ze wzrokiem chyba. 10.02.15, 13:55
                                                    ja zdecydowanie wole przechodzony towar z dużym doświadczeniem i fantazjami a nie -świeży i mało doświadczony
                                                  • safcia.1 Re: slabo u ciebie ze wzrokiem chyba. 10.02.15, 14:03
                                                    przechodzony rutyniarz? co kto lubi.
                                                  • facettt wlasnie, zlotko. 10.02.15, 14:09
                                                    seks - to nie zabawa dla dzieci - like you smile
                                                  • mariuszg2 Re: slabo u ciebie ze wzrokiem chyba. 10.02.15, 21:01
                                                    agus-ia76 napisała:

> ja zdecydowanie wole przechodzony towar z dużym doświadczeniem i fantazjami a n
                                                    > ie -świeży i mało doświadczony

masz na myśli fiat 125p z Zenkiem Martyniukiem za kółkiem?

• agus-ia76 Re: slabo u ciebie ze wzrokiem chyba. 10.02.15, 23:05
                                                    nie znam typa big_grin
                                                  • safcia.1 wzrok mam bardzo dobry, 11.02.15, 08:53
                                                    wiek też odpowiedni a na facettta odkrywcze i inteligentne komentarze spuszczam zasłonę miłosierdzia. Amen.
                                                  • facettt miłosierdzie od Pieknej kobiety 11.02.15, 18:17
                                                    safcia.1 napisała:
                                                    a na facettta odkrywcze i inteligentne komentarze spuszczam
                                                    > zasłonę miłosierdzia.

miłosierdzie od Pieknej kobiety zawsze chetnie przyjme...
                                                    - gdy pojda za nim czyny...
                                                    ale na xuj mi do tego zasłona ?
                                                  • ninek04 Re: slabo u ciebie ze wzrokiem chyba. 11.02.15, 20:43
                                                    facettt napisał:

> a SECUNDO: napisalas: ze nie widzisz chetnych a popatrz , chetna (ninek) juz s
                                                    > ie znalazla...

Oj tam ,zaraz chętna, ale chętnie doceniam Twe poczucie humoru,autoironię i miły stosunek do kobiettt.
                                                  • facettt fact, okular mi dolega... 13.02.15, 05:20
                                                    ninek04 napisała:
                                                    Oj tam ,zaraz chętna, ale doceniam Twe poczucie humoru, autoironię
                                                    i miły stosunek do kobiettt.

no dobrzi.
                                                    - to poviem sladem JP II
                                                    ze .. mam do ciebie STOSUNEK szczegolny smile
    • nerika Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 09.02.15, 20:46
      Ona go nie rzuci, bo pewnie sama zdradza, a on biedny myśli, że ją bardzo krzywdzi i może ma wyrzuty sumienia z tego powodu. A tak naprawdę to ma gdzieś to, co mąż robi, bo życie jej jest tak samo przyjemne i bogate we flirty i romanse smile
      • 3-mamuska Re: Kiedy facetta rzuci zdradzana żona. Ktoś obst 13.02.15, 00:39
        nerika napisała:

> Ona go nie rzuci, bo pewnie sama zdradza, a on biedny myśli, że ją bardzo krzyw
        > dzi i może ma wyrzuty sumienia z tego powodu. A tak naprawdę to ma gdzieś to,
        > co mąż robi, bo życie jej jest tak samo przyjemne i bogate we flirty i romanse
        > smile

Lubie to👍

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka