anna.lucyna 19.03.16, 17:54 Na fb żony mojego kochanka przeczytałam zyczenia urodzinowe: pociechy z mężusia i syna. Ze śmiechu prawie się spłakałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ia76 Re: Życzenia urodzinowe 20.03.16, 13:24 Myślę że w głębi serca z żalu.. Bo tam wszystko gra i buczy i to Cie boli Odpowiedz Link
anna.lucyna Re: Życzenia urodzinowe 21.03.16, 09:16 Oczywiście, dlatego właśnie spędza weekendy i wszystkie wolne chwile ze mną, a jak nie jesteśmy razem to w ciągłym kontakcie tel i int, bo tam tak wszystko gra i buczy Ja życzę mu jak najlepiej, nie zamierzam się z nim wiązać, natomiast rozbawiło mnie, że żona ma mieć z niego pociechę Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Życzenia urodzinowe 21.03.16, 10:27 Dlaczego zatem nie chcesz się z nim wiązać? Odpowiedz Link
anna.lucyna Re: Życzenia urodzinowe 21.03.16, 10:39 Bo wtedy straci sporo na uroku. Po cóż mi on na stałe? To facet od rozrywki dla mnie, nie od codziennego wstawiania garów do zmywarki. Odpowiedz Link
obrotowy Gdzie sie znajduje takie Precjoza - jak Ty ? 23.03.16, 17:39 anna.lucyna napisała: Po cóż mi on na stałe? To facet od rozrywki dla mnie, Gdzie sie znajduje takie Precjoza - jak Ty ? pisze powaznie, a nie ironicznie... w Necie sie czasem na taka trafi, like you... ale w realu NIGDY takiej nie spotkalem - zawsze chcialy jak nie zamazpojscia - to conajmniej powaznej relacji... Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Gdzie sie znajduje takie Precjoza - jak Ty ? 23.03.16, 18:59 Obrotowy nie prościej Ci iść do burdelu? Całkowicie bez zobowiązań i marudzenia Odpowiedz Link
obrotowy no nie... 24.03.16, 07:12 1. skompy jezdem. 2. lubie emocje. seks to rozrywka, ale i emocje. milo jest polaczyc jedno i drugie. w rozsadnej cenie. bez przeplacania. Agencja tego nie zapewnia. Odpowiedz Link
donmarek Re: Gdzie sie znajduje takie Precjoza - jak Ty ? 24.03.16, 08:03 To raczej ja zapytam, jak trafiać na takie co chcą zamążpójścia, bo inaczej nic nie będzie? Na kilkanaście przyjaciółek nie udało mi się takowej spotkać. Chociaż, może to dlatego, że mnie interesują raczej tylko mężate. Odpowiedz Link
wirtualnaja Re: Życzenia urodzinowe 22.03.16, 13:35 skoro nie ma tej pociechy to trzeba jej takowej życzyć Odpowiedz Link
goodnightmoon Re: Życzenia urodzinowe 24.03.16, 11:14 anna.lucyna napisała: > rozbawiło mnie, że żona ma mieć z niego pociechę A skad wiesz, ze nie ma? Facet moze miec wielkie serce, duzo energii i pomyslow, wiec zapewniac pocieche i rozrywke i tobie i jej. Zona, oprocz pociechy, ma tez wyniesione smieci i gary, wstawione do zmywarki Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Życzenia urodzinowe 24.03.16, 19:07 A daleczo ma nie miec z niego pociechy? Żyją razem pomagaj sobie daje kase pociechę ma i w łożku pewnie tez. Poza tym osoba ktora to napisała chyba nie wiem ze mezus ma romas. Odpowiedz Link
cat4 Re: Życzenia urodzinowe 21.03.16, 15:10 "rozbawiło mnie, że żona ma mieć z niego pociechę" no pewnie ma pocieche, w lozku chociazby... przy zabawie z dziecmi... ach nie, przeciez juz dawno za soba nie spia, sorry... Odpowiedz Link
anna.lucyna Re: Życzenia urodzinowe 22.03.16, 13:03 Tego nie wiem, nie pytam, to jego sprawa. Odpowiedz Link
cat4 Re: Życzenia urodzinowe 19.04.16, 15:08 No i slusznie, bo pewnie prawdy i tak by Ci nie powiedzial oh wait, on Ciebie przeciez nie oklamuje, jedynie ja... i to jest to powod tej satysfakcji, czyz nie? Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Życzenia urodzinowe 21.03.16, 15:53 No to ja już wcale nie rozumiem skąd ta agresja do żony... Odpowiedz Link
anna.lucyna Re: Życzenia urodzinowe 22.03.16, 13:02 A gdzie ta agresja? Gdzie widzisz tę agresję? Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Życzenia urodzinowe 22.03.16, 15:36 W pierwszym poście. Po co do niej zaglądasz i co cię ona obchodzi? Odpowiedz Link
makinetka82 Re: Życzenia urodzinowe 31.03.16, 16:32 szkoda mi cię, anno.lucyno.... i nie , nie dlatego wcale, że zgrywam swięto.ebliwą jakąś, że " nie znam życia" itd.... tylko dlatego, że w zyciu nie chciałąbym być tak cyniczną, podłą kobietą jak ty... skąd wiem, że jesteś podła? ano własnie z twojego postu. Smiej się dalej, aż do płaczu... Odpowiedz Link
donmarek Re: Życzenia urodzinowe 01.04.16, 08:04 Dlaczego jest cyniczna i podła? Mówi jasno i prosto. Faceta potrzebuje tylko do zabawy. Koniec. Kropka. Nie owija w "bawełnę", że rodzina, że potomstwo, szklanka herbaty na starość, wspólne czytanie książek etc, etc. Życie jest krótkie. I to jak je przeżyjemy, co sobie z niego weźmiemy, zależy tylko od nas. A umartwianie się ... W imię czego ??? Odpowiedz Link
donmarek Re: Życzenia urodzinowe 02.04.16, 06:49 Dlaczego cyniczna? Cyniczny to jest mąż, że publicznie coś takiego objawia, wiedząc, że "ta druga" - a może i jeszcze jakaś następna - to przeczyta. Ona zachowała się wg mnie racjonalnie. Jest jego kochanką, wie, że on ma żonę, dziecko, jego potrzebuje tylko do zabawy, więc wg mnie jest to powód do zdrowego uśmiania się z buraka. Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Życzenia urodzinowe 02.04.16, 07:22 Marek ale ty czytaj dokładnie. Ona weszła na Fb żony. Mąż tam nic nie ujawnił. Po co tam wchodzi i drwi z niej? Skoro ma takie luzackie podejście to co ją w ogóle interesuje istnienie tej kobiety? Jednak do niej zagląda, śledzi, studiuje jej życie. Co chyba boli? Odpowiedz Link
donmarek Re: Życzenia urodzinowe 03.04.16, 08:16 Ależ, skoro Fb jego żony jest publicznie dostępny, on tam publicznie składa wyznanie ... Ona ma prawo interesować się z lekka życiem swojego "dopadacza", gdzie, co i jak. Nic w tym zdrożnego. A, że jest on jej kochankiem, tym bardziej. No i, że zna tajemnice jego życia "uczuciowego", więc - według mnie - nic innego jej nie pozostaje niż śmiech z takich "życzeń". Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Życzenia urodzinowe 03.04.16, 12:33 Jezu on tam nic nie składa. Proszę przeczytaj uważnie. Tam nie ma ani słowa o nim Odpowiedz Link
donmarek Re: Życzenia urodzinowe 04.04.16, 09:13 I tak. I nie. Owe życzenia pociechy z ... może składać i on i wszyscy jej znajomi. Inaczej składa się takie życzenia w zaciszu domowym , a inaczej publicznie, na jakimś społecznym ... Odpowiedz Link
anna.lucyna Re: Życzenia urodzinowe 06.04.16, 09:47 Po co tam wchodzę? Bo mogę Bo bawi mnie świadomość posiadania podwójnego życia przez mojego kochanka. I ze zwyczajnej ciekawości, jak ta kobieta wygląda, itp. Odpowiedz Link
obrotowy Życzenia ogolnie... 06.04.16, 11:08 anna.lucyna napisała: > Bo bawi mnie świadomość posiadania podwójnego życia przez mojego kochanka. Oj mnie tez takie podwojne zycie bawilo - gdy je (niekiedy) uprawialem... ale wtedy nie mialem czasu - by pisac o tym w Necie Odpowiedz Link
makinetka82 Re: Życzenia urodzinowe 06.04.16, 14:25 dlatego własnie mi ciebie szkoda : ( Odpowiedz Link
cat4 Re: Życzenia urodzinowe 19.04.16, 15:05 "bawi mnie świadomość posiadania podwójnego życia przez mojego kochanka" serio bawi Cie bycie uzupelnieniem innej kobiety? Odpowiedz Link
donmarek Re: Życzenia urodzinowe 20.04.16, 08:27 Dlaczego "uzupełnieniem"? Kochanka, to raczej coś nowego, coś ciekawszego, smaczniejszego, atrakcyjniejszego. W końcu, żona już jest. Co dnia. Każdej nocy. Natomiast kochanka ... jak wyżej napisałem. I trzeba się o nią wciąż STARAĆ !!! ZDOBYWAĆ !!! Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Życzenia urodzinowe 21.04.16, 10:58 Dlaczego "uzupełnieniem"? Kochanka, to raczej coś nowego, coś ciekawszego, smaczniejszego, atrakcyjniejszego. W końcu, żona już jest. Co dnia. Każdej nocy. Natomiast kochanka ... jak wyżej napisałem. I trzeba się o nią wciąż STARAĆ !!! ZDOBYWAĆ !!! Hehe tak ci sie tylko wydaje żyj w swojej nieświadomość. Ja raczej widzę ze ro kochanki sie starają o facetow. Scenka numer 1: pani prosi pana zeby pojechał do niej, zrobi mu loda, tylko jedz do mnie mowi, pol godziny chodze i łasze ja sie do niego. ( facet żonaty) Scenka nier 2: kobieta chodzi za facetem az ma okazje i zaczyna go całować, Scenka numer 3:pni przechodząc obok pana przeciera ręka jego krocze klika razy w ciagu 4 godzin. Co nie zmienia faktu ze z 3 innymi całuje sie i obamacuje w ciagu tego czasu. Jeszcze inna scenka dziewczyna rozpinansobie spodnie i ciagnie faceta rękę, az musiał ścignąć obrączkę bo ja gniotła. Żaden z panów nie porzuca zony, kochanka jest tylko do zabawy, mało tego to one sie pchają, i narzucają facetowi nikogo nie zdobywają. A i moja faworytka od roku chodzi , ociera sie, migdali, wiesza na szyji facetowi i tuli. Jak dotąd udaje mu sie chyba skutecznie uciekać. Mysle ze gdyby sie zgodził to juz by dawno go przeleciała. Odpowiedz Link
donmarek Re: Życzenia urodzinowe 22.04.16, 07:36 Hmmm, na moje szczęście, czy też "nieszczęście" na taką jeszcze nie trafiłem. Z jednym przypadkiem - moim pierwszym - kiedy to ona zapoczątkowała. I trwało ta prawie 15 lat. Ze wszystkimi dotychczasowymi przyjaciółkami bylem zawsze przez dłuższy czas. Może to lenistwo? Może wygoda? Ale jednorazowe "skoki w bok" nie są moją domeną. I w całym moim ponad 60 letnim życiu, z "usług" takich pań nie korzystałem. Po prostu, dla mnie seks, to nie tylko same mechaniczno-fizyczne czynności. Musi być jakaś otoczka. A złapanie mnie za krocze przez "obca" kobietę ... nie wchodzi w rachubę! Odpowiedz Link