ona-on 13.10.07, 18:36 prawdziwej może budować własne życie. Inwestuj swój czas i siły w miłość tak samo, jak starasz się podnosić wciąż swoje kompetencje zawodowe czy zdobywać certyfikaty potwierdzające kolejne umiejętności. NAPRAWDĘ WARTO! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona-on Re: Każdy na miłości 23.10.07, 22:41 hym tak mysle sobie dlaczego wiekszosc mysli ze romans jest zly? Jest to lekcja zycia, dla niektorych epizod po ktorym dochodza do wniosku ze zona/maz jest najlepszym dobrem na swiecie.... Smiac mi sie chce jedynie z naiwnosci niektorych jak to idealizuja wartosc zwiazku....swietosci... hmmmmmmmmm...... Zycie jest przewrotne......... Odpowiedz Link
javelinn Re: Każdy na miłości 04.11.07, 23:09 CHCIAŁAM SIE ZAPYTAĆ CZY JESTES TĄ KTÓRA ZDRADZA, CZY TĄ ZDRADZONĄ. ALE JUZ NIE MAM WĄTPLIWOŚCI. NIGDY NIE MARZYŁAŚ O BIAŁEJ SUKNI, O DZIECIACH, O MIŁOŚCI BEZ GRANIC O OBRACZCE, O CEPŁYM DOMU I MĘŻU TZW. PODPORZE? Odpowiedz Link
luna-es Re: Każdy na miłości 04.11.07, 23:38 kazda chyba marzyla?! i ja tez o tym marze mimo ze nie naleze do zdradzanych tylko do tych drugich , zreszta co to ma do rzeczy po ktorej jestem stronie?! i tak wierze ze to marzenie sie spelni! Odpowiedz Link
javelinn Re: Każdy na miłości 04.11.07, 23:57 W COŚ TRZEBA WIERZYC. NIE SPELNI SIE JESLI WIĄŻESZ SWOJE MARZENIE Z ZONATYM PANEM I KIEDY POKOCHASZ GO TAK, ZE BEDZIESZ TRWAC W TYM ZWIAZKU PRZEZ X CZASU.... Odpowiedz Link
luna-es Re: Każdy na miłości 05.11.07, 00:11 sa na tym swiecie na szczescie rozwody! on jej nie zostawi ale moze ona jesli kiedys sie dowie zrobi madrze i go zostawi... ja bym tak wlasnie zrobila... Odpowiedz Link
javelinn Re: Każdy na miłości 05.11.07, 22:31 nawet jesli by ją zostawił, to zawsze bedziesz czula sie gorsza "ta 2-ga". Co Ci po facecie, ktory nie potrafi się określić i zdecydować!!! Jeśli by Cię tak bardzo kochał, to dawno bylibyście razem. Odpowiedz Link
czarnula46 Re: Każdy na miłości 23.04.22, 19:30 Która nie marzy Biala suknia welon Miłośc po grób O naiwności życie potem pokazuje rogi Może nie wszystkim Odpowiedz Link
stasi1 Re: Każdy na miłości 26.04.22, 17:27 Czasami jest to wina samej zainteresowanej Odpowiedz Link