ap77 11.11.03, 17:17 Kusi mnie aby kupić ten kwiat do domu. czy jest on wymagający? jest chyba dośc drogi (właśnie ile?), więc nie chcę aby zmarniał po kilku tygodniach. Możektoś się orientuje, gdzie w Warszawie mają duży wybór kolorów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus7 Re: Storczyki 12.11.03, 08:53 polecam lekture wczesniejszych watkow szukaj.gazeta.pl/szukaj/806956,31023.html?t=&tag=309&VE_szukaj_a=storczyk&ile=10&tablicaSzukaj=forum_tresc&spojnik=and&ord erby=data_od%20desc&ktory=1 Sama jestem wlascicielka falenopsisa i nie moge wyjsc z podziwu nad jego pieknem, to prawdziwy cud natury!!! i ... akurat u mnie zakwita ponownie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.wozniak Re: Storczyki 12.11.03, 20:46 Najwięcej u Tomaszewskiego na Alei Krakowskiej chyba 205/211. Maja tam ogromny ich wybór a co dla mnie najważniejsze tanie rośliny które przekwitają, są za grosze, a i tak zakwitną w następnym roku. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Storczyki 13.11.03, 20:26 a jeszcze w sprawie ceny i miejsca zakupu - poza Tomaszewskim (ktorego wskazal Nasz Ekspert), mozna spokojnie kupowac w supermarketach, np. moje cuuuudo kosztowalo 35pln i zostalo nabyte w Geancie. Odpowiedz Link Zgłoś