Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Maciej Lampe zadebiutował w NBA

IP: *.resetnet.pl 24.01.04, 09:41
    Wreszcie:))))
    Obserwuj wątek
      • krzysieq Wreszcie co? 24.01.04, 09:50
        Co wreszcie? Wreszcie wyszedł na parkiet - ok. Ale chyba Maciek
        nie zaliczy debiutu do najbardziej udanych meczy w karierze...
        Niecelny rzut i faul w 2 minuty gry to dość kiepska
        statystyka... Żeby chociaż jakaś zbiórka, przechwyt albo blok...
        Wątpię, żeby trener szybko miał chęć ponownie dać mu szanse.
      • Gość: Picasso Re: Maciej Lampe zadebiutował w NBA IP: *.itcomp.pl 24.01.04, 11:55
        No to się popisał - niecelny rzut i faul...

Swoją drogą, ciekawe jak ma się jego psychika.
        Nagadali mu głupot, że jest wielką gwiazdą bo był dobry w
        Europie, narobili mu nadziei, że będzie wysoko w drafcie. Tylko
        po co?
        Nie załapywał się bidula nawet na ławę. Teraz dali mu szansę,
        ale jak dalej będzie miał takie statystyki to podzieli los
        Trybańskiego, czyli zapchajdziury.

Tu trza doktora Blecharza!!! ;)
      • Gość: Lukasz22W-wa Re: Maciej Lampe zadebiutował w NBA IP: *.acn.pl 24.01.04, 11:56
        Proponuję ogłosić 24 stycznia świętem narodowym i nazwać je dniem króla
        Maciusia I...
      • Gość: wuj stefan lampe moze mi zdziargac IP: *.eimg.pl / 10.3.0.* 24.01.04, 13:15
        macius lampe dobry by byl w lidze gejow, gra jak panienka i
        biega jakby mial kija w dupie - jednym slowem nadaje sie do
        reprezentacji polski, a w nba moze pucowac jaja shaqowi.
        Pozdrawiam Macius, moj sasiad sie w tobie zakochal i chetnie by
        cie kryl w kolejnym meczu:)
        • Gość: tt Re: lampe moze mi zdziargac IP: *.resetnet.pl 24.01.04, 15:35
          Owsinogi Stefanie, mam dla Ciebie serdeczną radę, nie puszczaj
          takich tekstów publicznie bo bez ściemy dajesz znać, że twoja
          głupota jest tak wielka, że nawet ustawa tego nie przewiduje. A
          co do gejów, w co drugim słowie do nich nawiązujesz, mnie sie
          wydaję, że miałeś z nimi jakieś przykre doświadczenia w
          dzieciństwie, a wiesz, zły dotyk boli całe zycie:))
          • Gość: wuj stefan odpowiedz dla tt - totalnego tranzystora IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 30.01.04, 13:55
            Drogi tranzystorku,
            nie moja wina, ze sukienki podrozaly i nie masz sie w co ubrac na studinowke.
            Sprowadzasz moja dygresje do gejow, insynuujesz cos o zlym dotyku, a tak na
            prawde to nikt cie nie kocha w pupe i marzy ci sie kutas lampe w pysku. Jestes
            zazdrosny o ten tekst z Shaqiem i Lampe pucujacym jego jaja to jedz do
            Pxoenix, tam Macius juz zrobi ci zly dotyk, oj bardzo zly, nagrzeczny
            chlopiec:)Reasumujac, huj ci Maciusia w twoja pryszczata dupa,
            Pozdrawiam
      • Gość: Kowal Jak to wyglada tu IP: *.slip.uiuc.edu 24.01.04, 18:05
        Wiadomosci sportowe ESPN: mowia o wymianie Suns-Knicks i pokazuja urywki meczu
        Suns-Spurs. "Suns nie maja juz tego, tamtego, ale maja ... Maciej Lampe!"
        zblizenie zestresowanej (i nie za ladnej) twarzy Lampego na boisku "A to jego
        pierwszy rzut w NBA!" koszmarny airball, smiech komentatorow.
        • Gość: Lukasz Ogladalem IP: *.client.comcast.net 24.01.04, 18:27
          Ogladalem mecz. Rzut byl bradzo chujowy bo nawet obreczy nie
          dotknol. Ale wiadomo presja.... mlody gosc nawet caly Amare
          Stoudemire z ktorym byl wywiad w czasie meczu powiedzial ze
          LAMPE jest dobry gracz ale zajmnie mu z rok lub dwa zeby sie
          rozwinac. Zycze mu najlepszego bo na parkiecie rusza sie
          znakomicie nie tak jak TRYBANSKI ( jest wolny jak krowa).
        • Gość: Alek Re: Jak to wyglada tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:33
          "Wiadomosci sportowe ESPN: mowia o wymianie Suns-Knicks i pokazuja urywki meczu
          Suns-Spurs. "Suns nie maja juz tego, tamtego, ale maja ... Maciej Lampe!"
          zblizenie zestresowanej (i nie za ladnej) twarzy Lampego na boisku "A to jego
          pierwszy rzut w NBA!" koszmarny airball, smiech komentatorow."

TEN SIĘ ŚMIEJE KTO SIE ŚMIEJE OSTATNI!!!
          WIĘC POCZEKAJMY JESZCZ TROCHE, MOŻE KIEDYŚ LAMPE ZAŚMIEJE SIĘ IM W TWARZ.
          A jeśli chodzi o jego debiut to oczekiwałeś że zdobedzie 20pkt?
          Jeszcze nie musi - ma dopiero 18 lat!!!!

• Gość: jaco Re: Maciej Lampe zadebiutował w NBA IP: *.wrzos.wroc.pl 24.01.04, 20:18
        Marzenia się spełniają
      • Gość: makosiak Re: Maciej Lampe zadebiutował w NBA IP: 216.68.117.* 24.01.04, 21:32
        I co z tego. Tez zawodnik mial byc wybrany w pierwszej rundzie draftu. Nie wiem
        czy to trenerzy w niego nie wierza, czy jest po prostu slaby. Taka sama zreszta
        sytuacja jest w Detroit Pistons, gdzie grzeje lawe przyszlosc tej ligi Darko
        Milicic. Co sie dzieje? Ale ja nie o tym chcialem pisac. Wczorajszego wieczoru
        w meczu Detroit Pistons z Minesota Timberwolves wydarzyla sie rzecz okropna.
        Takie rzeczy zdarzaja sie w tej lidze nagminnie, lecz nikt o tym nie mowi bo
        tacy sa amerykanie. Wczoraj w Mineapolis to sedziowie zadecydowali kto ma
        wygrac spotkanie. Na piec sekund przed koncem meczu Chauncey Billups wchodzac
        pod kosz zostal odepchniety przez Kevina Garnetta jednak mimo to oddal celny
        rzut, ktory dawal druzynie Pistons jednopunktowe zwyciestwo, te barany jednak
        uznaly ze Billups popelnil faul ofensywny. Nikt nie mogl w to uwierzyc. Larry
        Brown jedynie machnal reka na to wszystko. Sprawa jednak nie obyla sie bez echa
        co wczesniej sie wlasciwie nie zdarzalo. Jeszcze tego samego wieczoru w
        telewizji ESPN wystapil Bill Lambier, ktory odwarznie skrytykowal prace
        sedziow. Mam nadzieje Panowie, zwracam sie tu do dziennikarzy zajmujacych sie
        tematyka NBA, ze bedziecie zwracac wieksza uwage na to co sie dzieje w tej
        nieskazitelnej lidze i nie zapomnicie wytykac jej bledow. Niech caly swiat sie
        dowie ze w NBA tez sa zasrani drukarze i jest ich az trzech na boisku. Jesli to
        sie nie zmieni to w ogole nie ma sensu prowadzic tych rozgrywek skoro i tak
        wiadomo kto ma wygrac!
      • Gość: B Re: Maciej Lampe zadebiutował w NBA IP: *.phnx.qwest.net 24.01.04, 22:35
        Cale Phoenix liczy na Lampe. Szczegolnie dziennikarze przed
        kazdym meczem zadawali pytanie czy wreszcie wystapi Lampe. Z
        tym, ze nie do konca jest on postrzegany jako Polak. Urodzony
        ponoc w Szwecji, mieszkajacy przez jakis czas w Hiszpanii i
        etc. Niemniej mowi sie o nim bardzo duzo. Porownywany do
        Dirka Nowotzkiego. Mam nadzieje, ze bedzie gral on niezle,
        poniewaz widzialem 2 razy Trybanskiego i ... wielka pomylka.
      • Gość: guraal a ha ha ha polish power- rzucil erbola IP: *.tnt8.den4.da.uu.net 25.01.04, 07:25
        rzeczywiscie wazna wiadomosc ; gosc rzucil erbola i sfaulowal . Tez bym qrva
        rzucil erbola albo nawet dwa jakbym sie ze szwagrem zalozyl. Moze nawet bym o
        obrecz zahaczyl. Ludzie przeciez to jest cienias ---szkoda go ,ale cienias.
      • Gość: gru ale miałem beke jak trzasnal cegle!!!!!:D:D:D:D:D IP: gdansk:* / 10.0.1.* 25.01.04, 12:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka