malgos22 25.05.05, 16:49 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2729179.html www.oko.go3.pl/infopress1.html Kurczę, może wreszcie Michnik go przeprosi za te obelgi jakie rzucał w 90 roku, a my powtarzaliśmy jak papugi. Może i nas przeprosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: A za co Michnik ma tego agenta przepraszac? 25.05.05, 17:09 a jaka byłą by różnica międzynprezydentem tymińskim a prezydentami bolkiem, stolzmanem czy pożal się boż e kandydatem kurduplem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: A za co Michnik ma tego agenta przepraszac? 26.05.05, 10:50 dupekzoledny napisał: > a jaka byłą by różnica międzynprezydentem tymińskim a prezydentami bolkiem, > stolzmanem czy pożal się boż e kandydatem kurduplem. Poza ilością żon, rzeczywiście - niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: A za co Michnik ma tego agenta przepraszac? 26.05.05, 08:47 Jak to za co? To Michnik z panią Milewicz, Czesiem Bielckim i całą GW oczerniali go bezpodstawnie, kłamali aby go zdyskredytować. Sama czytałam, jak Michnik przyznał, że był podpuszczony przez SB, dał się nabrać na kłamstwa jakie Kozłowski mu przekazał i jest mu przykro i wstyd , że brał w tym udział. To co! Nie wypadałoby przeprosić Pana Tymińskiego. A jak po filmiku w TV go oczerniano, wyzywano od najgorszych - to co? NIc! Przecież TV go przeprosiła za to, a Michnik co? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: A za co Michnik ma tego agenta przepraszac? 26.05.05, 13:53 Czy przeprosiłaś-eś wszystkich,którym wyrządziłaś-eś krzywdę,szkodę (o ile tak było)?? Sama-am sobie odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: A za co Michnik ma tego agenta przepraszac? 26.05.05, 20:29 Ale Michnik przecież - jak sam o sobie mówił - to człowiek honoru. A ja to co innego. Mnie tylko oszukał ten kłamca, a wierząc mu powtarzałam jego kłamstwa i jest mi teraz wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: A za co Michnik ma tego agenta przepraszac? 26.05.05, 10:37 kropek, masz szansę na milion! "Na przynętę rzuci Polakom milion złotych dla każdego, kto udowodni, że był agentem." Odpowiedz Link Zgłoś
waldi31 Re: A za co Michnik ma tego agenta przepraszac? 26.05.05, 11:08 A. Michnik już dawno przeprosił Tymińskiego. Ciekawe kiedy Wałęsa przeprosi Tymińskiego za te obelgi kierowane pod jego adresem w czasie II tury wyborów. Dzięki tym obelgą Walęsa został prezydentem. Panie Wałęsa stać Pana było na pojednanie z Kwaśniewskim to może i zdobędzie Pan się na odwagę i uczyni to samo z Tymińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A czy ja mowie o agenturze SB? 26.05.05, 12:24 Jesli to prawda, co Stan pisze sam o sobie, tj. ze jego firma wykonuje zlecenia dla US Army, to jego zwiazki z CIA, FBI lub Homeland Security sa wiecej nizli pewne ;) O, naiwni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: A czy ja mowie o agenturze SB? 26.05.05, 20:25 No to wreszcie należy powiedzieć głośno, że Michnik główny animator rozpowszechnionych informacji w 1990 roku (powtarzanych dotychczas)to zwykły kłamca. (że to adent KGB, Kadafiego i całe zło komunizmu). Wynika z tego też, że Wałęsa wygrał z Tymińskim tylko dzięki tym kłamstwom: Michnika i TVP. Odpowiedz Link Zgłoś