Gość: mic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.09, 12:07 to nie jest sport, zwykła chamska naparzanka. "wygolone głowy schowane w kapturach" kopiąc gości beda mowic teraz, że uprawiaja sport.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen IP: 83.222.61.* 13.12.09, 12:15 wole taki sport, bo przynajmniej wiadomo kto wygrywa ... a nie tak jak w "pieknym i szlachetnym" boksie, gdzie decyzje podejmuje sprzedane grono sedziowskie ... patrz walka walujew i ten czarnuch ostatnio (na niekorzysc walujewa) albo walujem i holyfield (na niekorzyc holy'ego tym razem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebolargo Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.chello.pl 13.12.09, 12:20 To wygladalo jak zwykla osiedlowa mordownia Takie cos dzieje sie w wiekszosci blokowisk po zmroku Na wezwanie dawaj telefon Odpowiedz Link Zgłoś
xfakt Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia 13.12.09, 12:21 W tej kroplówce to może witamina Am była? Mariusz taki ożywiony był :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołtys Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 12:25 Miałem wrażenie patrząc po facjatach "kibiców" zgromadzonych na torwarze że jakieś 90% z nich ma swoją kartotekę w akatach policyjnych. Ale cóż można oczekiwać po widowni ucieszonej widokiem nakoksowanego dźwigacza metalowych walizek i parodysty boksera oraz ich stylu "walki" żywcem przypominającej leżącego ochroniarza i kopiącego go kibila na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.09, 12:35 i tylko sztachet brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Sterydowy men i jego "wygrana". IP: *.euronet.net.pl 13.12.09, 12:58 Nejman był zawsze mocny tylko w gadce,a po szarży Pudzianowskiego miał pełne spodnie,nie wykonał praktycznie żadnego ruchu prócz całej wstecz.Co do wrażeń,nie dziwię się na mnie też nie zrobiła ta "walka" wrażenia.Zobaczymy jak poradzi sobie pan napakowany z prawdziwym zawodnikiem, nie pseudo bokserem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.chello.pl 13.12.09, 13:20 Sam powiedział witamina C jak Coka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: 81.219.152.* 13.12.09, 13:28 osiagnij to samo co on,pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
kruci Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen 13.12.09, 13:52 Aby wyjść 1 na 1 na ring trzeba mieć za soba lata treningów ( polecam oglądnięcie filmów z treningów gwiazd MMA ), większość zawodników MMA poradziło by sobie w wielu sportach, do MMA potrzebna jest siła, dynamika, wytrzymałość. Dostać w pierdziel na ulicy mzna był ozawsze, znam trochę prawdziwych "wojowników", nie dość ze zazwyczaj nie ragują na zaczepki to na twoim miejscu nie ryzykował bym zatakować przy nich słabszego. Po osiedlach szlajają się goscie bez celu, którzy zaatakują ciebie jedynie w grupie, tu jest podstawowa różnica pomiędzy ludzmi walczącymi w klatkach, a wypierdkiem z ulicy, jedni są zachartowani przez codzienne treningi a jak wiadomo "praca uszlachetnia", mają ściśle określony cel i nie wdają się w niepotrzebne bójki, drudzy ... nie ma co mówić. Jak walki MMA wyglądają tak tyglądają , ale wierz mi że trzaba lat treningu aby wyprowadzic dobre i mocne techniki które powalą nie wymoczka z wesela tylko zachartowanego w walce zawodnika, i wolę MMA od boksu bo przynajmniej jest sprawiedliwe, sędzia wtrąca się zazwyczaj jedynie wtedy gdy zagrożone jest zdrowie zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Popieram kolegę powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:21 Dresiarze byli i będą, jedna walka nie zrobi ich więcej ani nie wzbudzi ich agresji, może przyjdą dzięki tej walce na trening i zobaczą jak wygląda ciężka praca, to by ich uspokoiło. Pudzian miał nagłośnić sport i mam nadzieję, że mu się udało. Jakoś nikt nie komentuje pozostałych walk, tylko tą jedną i mówi o dresiarskich pobiciach. Zobaczycie, że z doświadczonym zawodnikiem i co gorsza podobnych gabarytów Pudzian będzie miał o wiele trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.centertel.pl 13.12.09, 14:20 czemu pudzianowski walczył w butach?walka powinna byc na równych zasadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuu Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen IP: *.c194.msk.pl 15.12.09, 00:19 Gość portalu: tym napisał(a): > czemu pudzianowski walczył w butach?walka powinna byc na równych > zasadach i byla, zawodnik moze walczyc w butach, jezeli nie kopie w glowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh jeah Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:26 ciekawe co teraz Polsat wymyśli? Może babski turniej - Natasza Urbańska vs Chylińska? Abo Mucha vs Doda? Dać im sporo kasy to się będą napierdzielały. Odpowiedz Link Zgłoś
iron1410 Mariusz ... 13.12.09, 14:37 ...najwazniejsze,że zamknąłeś Najmanowi gębę..ja akurat wiem ,że jesteś wielkim sportowcem,pracowitym i sympatycznym człowiekiem..tak trzymać..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieres Na mnie robi wrażenie że takie show robi na... IP: *.wroclaw.mm.pl 13.12.09, 15:31 kimś wrażenie, co w tym fajnego? Co w tym mądrego? Pięknego? Jaka cywilizacja takie uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia 13.12.09, 15:39 Pudzian, leć do Włoch i zepchnij te wieloryby do morza! Bądź człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJB Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:15 HWD PLATFORMIE OBYWATELSKIEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuu Platforma Obywatelska IP: *.c194.msk.pl 15.12.09, 00:21 Gość portalu: JJB napisał(a): > HWD PLATFORMIE OBYWATELSKIEJ!!! Bardzo dziekujemy, nawzajem. Platforma Obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś