Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.09, 12:07
    to nie jest sport, zwykła chamska naparzanka. "wygolone głowy
    schowane w kapturach" kopiąc gości beda mowic teraz, że uprawiaja
    sport....
    Obserwuj wątek
      • Gość: maria Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen IP: 83.222.61.* 13.12.09, 12:15
        wole taki sport, bo przynajmniej wiadomo kto wygrywa ... a nie tak jak
        w "pieknym i szlachetnym" boksie, gdzie decyzje podejmuje sprzedane
        grono sedziowskie ... patrz walka walujew i ten czarnuch ostatnio (na
        niekorzysc walujewa) albo walujem i holyfield (na niekorzyc holy'ego
        tym razem)
      • Gość: sebolargo Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.chello.pl 13.12.09, 12:20
        To wygladalo jak zwykla osiedlowa mordownia Takie cos dzieje sie w
        wiekszosci blokowisk po zmroku Na wezwanie dawaj telefon
      • xfakt Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia 13.12.09, 12:21
        W tej kroplówce to może witamina Am była? Mariusz taki ożywiony był :)
      • Gość: Sołtys Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 12:25
        Miałem wrażenie patrząc po facjatach "kibiców" zgromadzonych na torwarze że
        jakieś 90% z nich ma swoją kartotekę w akatach policyjnych. Ale cóż można
        oczekiwać po widowni ucieszonej widokiem nakoksowanego dźwigacza metalowych
        walizek i parodysty boksera oraz ich stylu "walki" żywcem przypominającej
        leżącego ochroniarza i kopiącego go kibila na stadionie.
      • Gość: Jojo Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.09, 12:35
        i tylko sztachet brak
      • Gość: krzych Sterydowy men i jego "wygrana". IP: *.euronet.net.pl 13.12.09, 12:58
        Nejman był zawsze mocny tylko w gadce,a po szarży Pudzianowskiego miał pełne
        spodnie,nie wykonał praktycznie żadnego ruchu prócz całej wstecz.Co do
        wrażeń,nie dziwię się na mnie też nie zrobiła ta "walka" wrażenia.Zobaczymy
        jak poradzi sobie pan napakowany z prawdziwym zawodnikiem, nie pseudo bokserem.
      • Gość: gal anonim Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.chello.pl 13.12.09, 13:20
        Sam powiedział witamina C jak Coka
      • Gość: gosc Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: 81.219.152.* 13.12.09, 13:28
        osiagnij to samo co on,pajacu
      • kruci Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen 13.12.09, 13:52
        Aby wyjść 1 na 1 na ring trzeba mieć za soba lata treningów ( polecam
        oglądnięcie filmów z treningów gwiazd MMA ), większość zawodników MMA poradziło
        by sobie w wielu sportach, do MMA potrzebna jest siła, dynamika, wytrzymałość.
        Dostać w pierdziel na ulicy mzna był ozawsze, znam trochę prawdziwych
        "wojowników", nie dość ze zazwyczaj nie ragują na zaczepki to na twoim miejscu
        nie ryzykował bym zatakować przy nich słabszego. Po osiedlach szlajają się
        goscie bez celu, którzy zaatakują ciebie jedynie w grupie, tu jest podstawowa
        różnica pomiędzy ludzmi walczącymi w klatkach, a wypierdkiem z ulicy, jedni są
        zachartowani przez codzienne treningi a jak wiadomo "praca uszlachetnia", mają
        ściśle określony cel i nie wdają się w niepotrzebne bójki, drudzy ... nie ma co
        mówić. Jak walki MMA wyglądają tak tyglądają , ale wierz mi że trzaba lat
        treningu aby wyprowadzic dobre i mocne techniki które powalą nie wymoczka z
        wesela tylko zachartowanego w walce zawodnika, i wolę MMA od boksu bo
        przynajmniej jest sprawiedliwe, sędzia wtrąca się zazwyczaj jedynie wtedy gdy
        zagrożone jest zdrowie zawodnika.
        • Gość: 666 Popieram kolegę powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:21
          Dresiarze byli i będą, jedna walka nie zrobi ich więcej ani nie wzbudzi ich
          agresji, może przyjdą dzięki tej walce na trening i zobaczą jak wygląda ciężka
          praca, to by ich uspokoiło. Pudzian miał nagłośnić sport i mam nadzieję, że mu
          się udało. Jakoś nikt nie komentuje pozostałych walk, tylko tą jedną i mówi o
          dresiarskich pobiciach. Zobaczycie, że z doświadczonym zawodnikiem i co gorsza
          podobnych gabarytów Pudzian będzie miał o wiele trudniej.
      • Gość: tym Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.centertel.pl 13.12.09, 14:20
        czemu pudzianowski walczył w butach?walka powinna byc na równych
        zasadach
        • Gość: uuuuuuuu Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen IP: *.c194.msk.pl 15.12.09, 00:19
          Gość portalu: tym napisał(a):

> czemu pudzianowski walczył w butach?walka powinna byc na równych
          > zasadach

i byla, zawodnik moze walczyc w butach, jezeli nie kopie w glowe
      • Gość: oh jeah Re: Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:26
        ciekawe co teraz Polsat wymyśli? Może babski turniej - Natasza
        Urbańska vs Chylińska? Abo Mucha vs Doda? Dać im sporo kasy to się
        będą napierdzielały.
      • iron1410 Mariusz ... 13.12.09, 14:37
        ...najwazniejsze,że zamknąłeś Najmanowi gębę..ja akurat wiem ,że
        jesteś wielkim sportowcem,pracowitym i sympatycznym
        człowiekiem..tak trzymać..!
      • Gość: kieres Na mnie robi wrażenie że takie show robi na... IP: *.wroclaw.mm.pl 13.12.09, 15:31
        kimś wrażenie, co w tym fajnego? Co w tym mądrego? Pięknego?
        Jaka cywilizacja takie uciechy.
      • sfuj_hlop Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia 13.12.09, 15:39
        Pudzian, leć do Włoch i zepchnij te wieloryby do morza! Bądź człowiekiem.
      • Gość: JJB Pudzianowski: Wygrana nie robi na mnie wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:15
        HWD PLATFORMIE OBYWATELSKIEJ!!!
        • Gość: uuuuuuuu Platforma Obywatelska IP: *.c194.msk.pl 15.12.09, 00:21
          Gość portalu: JJB napisał(a):

> HWD PLATFORMIE OBYWATELSKIEJ!!!

Bardzo dziekujemy, nawzajem.

Platforma Obywatelska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka