michalcyprian 28.01.10, 10:37 Liczę na to, żee faktycznie wyeliminujemy Francuzów. Hiszpanie wygrają ze Słowenią, a Polacy z Francją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maura4 ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... 28.01.10, 11:02 Ja liczę tylko na to, że w końcu usiedzę spokojnie i obejrzę mecz bez zasłaniania oczu, zatykania uszu, uciekania kiedy Tomek rzuca karne, bez wrzasków. Czyli w końcu się zachowam. W trakcie meczu z Hiszpanią kolega zapytał - dziewczyno, iloma bramkami oni musieliby prowadzić, abyś usiedziała w miejscu ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wic Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:16 Do maura4: Fajnie, że są dziewczyny tak emocjonujące się sportem. Moja żona, choć się do tego nie przyzna, przeżywa mecze, chodzi po domu - niby coś robiąc - ale na wynik często spogląda. A przecież to nic wstydliwego pooglądać paniom szczypiorniaka, gdzie - w przeciwieństwie do naszej kopanej - akcja jest dynamiczna i cały czas są emocje. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z IP: 85.222.87.* 28.01.10, 11:56 Maura4 - dobre :) Właśnie się zastanawiam nad tym samym: czy dzisiaj znowu szaleć i wrzeszczeć czy może kontemplować w spokoju (niezależnie od wyniku) padający śnieg i cieszyć się, że do soboty jeszcze dwa dni spokoju? Ten drugi scenariusz jest prawdopodobny jeśli Francuzi odskoczą znacząco to naszym nie będzie się chciało gonić. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z 28.01.10, 12:26 O, to jesteś szczęściarz. Możesz to sobie zaplanować. Ja też planuję sobie na dziś spokój i wszystkim to od rana mówię. Reakcje są rózne, od przesyłania mi powątpiewających spojrzeń i dziwnych min, do słownej niewiary. Nikt mi nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 12:01 heh skąd ja to znam;) na karne Tomka to już chyba do końca życia nie będę mogła patrzeć;)no i pewnie nawet dziś nie damy rady usiedzieć na miejscu;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z 28.01.10, 12:37 Dzięki magda, że i ty mnie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 17:51 Kochana jak ja Cię rozumiem!! Dla oszczędzania siebie i swoich nerwów starałam się nie oglądać meczy, ale oczywiście nie przeszło. Musiałam wszystko widzieć, a w dodatku po każdej straconej piłce waliłam pięścią w uda, a po bramce zdzierałam gardło w okrzyku triumfu... To jakaś choroba!!! Litości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alii Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z IP: 80.50.127.* 28.01.10, 14:02 Hehe, ja po meczu z Czechami byłam tak zdenerwowana, że nie potrafiłam sie cieszyć. Musiało minać pół godziny zanim przestałam sie trząść i zaczęłam się cieszyć. Nie wiem jak ja przeżyję weekend. Oni mnie wykończą... I chwała im za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:47 no cóż, każdy musi liczyc na siebie i Francuzi widać to zrozumieli ja tylko liczę na dobrą grę Polaków, nie musi być ładna a najlepiej zwycięska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Maura4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:52 ja podobnie przeżywam te mecze, he he tylko jedyny mecz normalnie obejrzany to był z Hiszpanią, bo ten wg mnie był najlepszy :)) aż dziwnie się po nim czułam he he Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Maura4 28.01.10, 12:32 Ciesze się, że nie jestem sama w tych ciężkich przeżyciach, bo moi znajomi to czasem na mnie pokrzykują, że im przeszkadzam i grożą, że mnie wywawalą, co nawet raz zrobili, ale nie przyznam się z jakiego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
opty2 Re: Maura4 28.01.10, 13:58 maura4 napisała: > Ciesze się, że nie jestem sama w tych ciężkich przeżyciach, bo moi > znajomi to czasem na mnie pokrzykują, że im przeszkadzam i grożą, że > mnie wywawalą, co nawet raz zrobili, ale nie przyznam się z jakiego meczu. ja oglądam w domu i rodzinka wciąż zapowiada, że mnie usunie sprzed telewizora (hehe marzyciele) ale ja się nie daję :) bo niby wszystko robię za głośno bo co, kurcze blade ! przeciez to mecz, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro Re: Maura4 IP: 85.222.87.* 28.01.10, 13:28 No dobrze, a co będzie jak Słowenia wygra z Hiszpanią, co wcale nie jest takie niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony spales czy trollujesz? IP: *.statoil.com 28.01.10, 14:00 nic nie bedzie... beda mieli 4 pkt i nie przejda dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitkol111 ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.cdma.centertel.pl 28.01.10, 12:16 jak czytam tych pismaków to mnie szlak trafia kombinacje,prognozy,warianty to wszystko o dupę potłuc poprostu trzeba wyjść i wygrać ten mecz a tak na marginesie Francja wcale nie trzepie portkami przed Polakami nawet się zrymowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lona ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 12:27 Ten Sport jest 1000 razy lepszy od piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z IP: 109.243.98.* 28.01.10, 13:13 no to jest wspanialy sport razem ze siatkowka.... dzis mysle ze polacy przegraja i to duzo z wscieklymi francuzami.... strzelam wynik; okolo 33:27 dla francuzow:):):) A WY JAK SADZICIE JAKI WYNIK DDZIS BEDZIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as optymalny bedzie przyjacielski remis IP: *.globalconnect.pl 28.01.10, 13:41 te Mś bez elimnacji sa kuszące.A ewentualnie chorwaci są na takim samym poziomie jak islandia czy dania.To bedzie dobry mecz dla ogrania zółtaka, rosińskiego czy kuchcińskiego i wyszomirskiego.Kalkulacja jest najwazniejsza i bedę kibicować za remisem.HISZPANIE NAS KIEDYŚ NA ME europy w siatkówce też skaleczyli wyszkli w rezerwowym i przegrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.10, 13:56 Polacy pokazują charakter!! wierzę w to że wygrają z Francją. myślę że to będzie bardzo ciekawe spotkanie. Nasi powinni grać na luzie, bo awans do półfinału mają zapewniony ;] trzymajmy kciuki za NASZYCH!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~torreador trzeba lać IP: *.aster.pl 28.01.10, 14:30 Trzeba lać Francuzów, bo zwycięstwo jeszcze nas wzmocni. Przegrana tylko osłabi morale. To nie piłka nożna po włosku, gdzie opłaca się cudem przeczołgiwać do strefy medalowej, żeby tam dopiero pokazać kły. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: trzeba lać 28.01.10, 15:08 Zasada powinna być taka, że trzeba lać zawsze. Tylko leśne dziadki z PZPN uważają inaczej. Pan Wenta i nasi grający z pewnością na coś takiego nie pozwolą. Bo to nie PZPN, który należy na cztery wiatry rozfiutać. Noga już mnie od dawna nie rajcuje. To są przekręciarze i piwosze boiskowi. Wenta powinien mieć u nas pomnik! Nie wspominając o pomnikach naszych szczypiornistów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Hiszpania ma duże szanse na wejście 28.01.10, 14:57 W finale z Francuzami będzie trudniej niż z Hiszpanami. Lepiej ich wykolegować już teraz. To z pewnością będzie straszny mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Odnośnie proponowanych przeze mnie pomników 28.01.10, 15:16 Czy gdziekolwiek jest pomnik "Papy Stamma"? Dla polskiegp boksu nikt nigdy nie zrobił więcej, niż "papa Stamm"! Pytam się zatem - gdzie stoi jego pomnik?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościan Wyzwolenia Re: Stamm IP: 213.77.27.* 28.01.10, 15:21 Przed szkołą w Kościanie na ul. Wyzwolenia (woj. wielkopolskie) jest tablica poświęcona Stammowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESIO ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.nowinynet.pl 28.01.10, 15:18 Do Maura4 Mnie regularnie wywala rodzina sprzed telewizora jak "nie idzie".I wtedy odpalam kompa i śledzę wynik na żywo w "Z Czuba".Za każdym razem skutkuje!Nawet w pamiętnym meczu z Norwegią(rzut Siódmiaka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ondablu ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 15:22 Jeśli można wywalić Francję za burtę, to trzeba to zrobić. W końcu nie po kwalifikacje na MŚ tam pojechaliśmy ,tylko po medal! Jeżeli jednak nie da tego zrobić ( Francuzi to starzy wyjadacze, no i walczą o półfinał, więc będzie trudno), to trzeba starać się przegrać jak najmniejszą liczbą bramek, aby jak już ktoś słusznie napisał, nie osłabiać morale. Tak czy inaczej trzeba zagrać dobrze i nie kombinować, bo to się potem zawsze mści. Odpowiedz Link Zgłoś
lu_kaczu_szenko Postawilem u buka, ze Francuzi wygraja min 3golami 28.01.10, 15:35 niestety nie dalo sie postawic, ze to bedzie min 10 golami, bo bym na to postawil. Niestety to fakt. Ale Finał i tak nasz. Opykamy Chorwatów że miło. A w finale odwdzięczymy się żabojadom dokopując im tak, ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Trójkolorowi hehehe IP: *.centertel.pl 28.01.10, 16:20 demotywatory.pl/369610/Trojkolorowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 19:37 transmisja czemu Polska Francja bedzie na www.meczenazywo.pl jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz ME piłkarzy ręcznych: Francuzi o spotkaniu z Po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 19:40 Damy radę Odpowiedz Link Zgłoś