Gość: Lilianna IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.10, 11:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12.12a1 ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... 30.01.10, 12:13 Dowcipas jakich malo.Za takie slowa to naleza sie im srogie baty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.10, 12:14 Buntic kto to w ogóle jest goń się smrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... 30.01.10, 12:20 W tym meczu obawiam się tylko jednego, że Chorwaci znowu narobią bydła. Zaczną się bijatyki, prowokacje, brutalne faule, plucie... Oni każde widowisko zamieniają w chlew i jak każda trzoda, świetnie się w takim chlewie czują. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może 30.01.10, 12:50 spoko .. nasi mają rąsie jak bocheny chlebka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K1 Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.centertel.pl 30.01.10, 12:58 Kosowa (przez "w"), na miłość boską! Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może 30.01.10, 14:51 Na miłość boską, serbska nazwa prowincji to KOSOVO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katana Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 13:13 Chorwaci to bydło wysokogórskie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może 30.01.10, 13:49 No widzę, że "kochasz " Chorwatów tak jak ja i to z tego samego powodu. To jedyna drużyna w piłce ręcznej spośrod tych, które widziałam teraz czy wcześniej, do której czuję ogromną niechęć. Dowalcie im chłopaki !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobisz Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.aster.pl 30.01.10, 12:20 100% racji Niemcy przy nich to okazy skromności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: *.aster.pl 30.01.10, 12:25 Bałkańskie bydlaki. Jeśli Polska zagra jak z Hiszpanią, to dziś ich wywiozą nogami do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monster magnet Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 12:41 Odpowiadasz na: Gość portalu: ble napisał(a): > Bałkańskie bydlaki. To ty jesteś bydlakiem - polskim bydlakiem. > Jeśli Polska zagra jak z Hiszpanią, to dziś ich wywiozą > nogami do przodu. A jak nie? Dokładnie rok temu Chorwaci dali nam popalić, równiez w półfinale. Obawiam się że jednak czeka nas powtórka z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ogladam reczne i chlop ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 12:49 wszystkie wygrane poza hiszpania wymęczylismy, jak przychodzi do walki z najlepszymi to jak zwykle baty, 4 miejsce tak to widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: i chlop ma racje IP: *.komster.pl 30.01.10, 13:03 bzdury gadasz chłopczyku. z Niemcami prowadziliśmy praktycznie cały mecz, a oni tylko RAZ na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.komster.pl 30.01.10, 12:57 idąc twoim tokiem rozumowania, jeśli rok temu przegraliśmy z Niemcami, to teraz też powiniśmy byli dostać po raz kolejny. daj spokój chłopczyku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio1201 Proszę mieć szcunek do każdej narodowości,żadne IP: *.nowogard.vectranet.pl 30.01.10, 13:45 przedmeczowe "napinki"nie na miejscu....niech tylko nasi kibice kibicują,zawodnicy niech grają,a jak będzie....dowiemy się o godz 18:00....wygra lepszy i to trzeba uszanować.Ja mam 60 lat i już nie jeden mecz widziałem(sportem interesuję się od małego chłopca) dlatego dziwię się tym "małolatom" czemu u nich tyle agresji,a wmawiano nam,że to pokolenie,ktore "przyjdzie" po mnie na świat,będzię "lepsze"...nieprawda!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Re: Proszę mieć szcunek do każdej narodowości,żad 30.01.10, 14:20 Gość portalu: gucio1201 napisał(a): > przedmeczowe "napinki"nie na miejscu....niech tylko nasi kibice > kibicują,zawodnicy niech grają,a jak będzie....dowiemy się o godz > 18:00....wygra lepszy i to trzeba uszanować.Ja mam 60 lat i już nie > jeden mecz widziałem(sportem interesuję się od małego chłopca) > dlatego dziwię się tym "małolatom" czemu u nich tyle agresji,a > wmawiano nam,że to pokolenie,ktore "przyjdzie" po mnie na > świat,będzię "lepsze"...nieprawda!!!!! Masz racje,Chorwaci nigdy sie nie zmienia.U nich agresja jest wyssana z mlekiem matki.My Polacy tylko reagujemy na chamskie zachowanie nacjonalistycznych Chorwatow u ktorych nienawisc i chec zemsty siega 10-tego pokolenia.To jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajkopisarz Re: Proszę mieć szcunek do każdej narodowości,żad IP: 88.147.12.* 30.01.10, 14:29 Problem w tym ze w Wiedniu bedzie pewnie wiecej chorwackich kibicow dracych gembe i zahowujacych sie jak nasi kibole!!!! tego sie obawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.aster.pl 30.01.10, 15:29 Nie obrażaj go, bo pisze prawdę. Chorwaci nadymaja się jak balon oby pekli w meczu Polakami. Polska górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosza13 Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 12:36 > Polska także polegnie - przekonuje piłkarz. Jego zdaniem recepta >na pokonanie naszej reprezentacji jest prosta: - Jeśli zagram tak >jak z Danią, to Polacy nie mają minimalnych szans na zwycięstwo Ale bufon. Koledzy z zespołu powinni mu wp...... Gwiazda zasrana. Akurat w tej dyscyplinie liczy się zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Niemcy, Szwedzi i Hiszpanie też tak myśleli.. IP: *.komster.pl 30.01.10, 12:45 ..aż ich uapdek był bolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
olias ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... 30.01.10, 12:48 baloniku ich malutki - rośnij w górę okrąglutki więcej takich nadymań i nasi wygrają a ja nie będę musiał gryźć paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0987 ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 12:49 Bufon jakich mało, należy go sprowadzić z obłoków na ziemie. A swoją drogą sportowcy z narodów byłej Jugosławii nie odznaczają się odrobina skromności i pokory. I nie mogą się pogodzić z porażką - patrz finał ostatnich MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może 30.01.10, 13:46 Gość portalu: 0987 napisał(a): > Bufon jakich mało, należy go sprowadzić z obłoków na ziemie. A swoją drogą > sportowcy z narodów byłej Jugosławii nie odznaczają się odrobina skromności > i pokory. I nie mogą się pogodzić z porażką - patrz finał ostatnich MŚ. Nie moga sie pogodzic z przegrana,bo po powrocie do swojej ojczyzny musza chodzic w "burkach"aby ich wlasni kibole nie poderzneli...taka to juz "kultura" tamtych stron. Oni nie maja wyboru, wygrac lub umrzec. Kuracka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZWED Jugole beda Jugolami jak zwykle IP: *.tbcn.telia.com 30.01.10, 12:50 Najlepiej miec noze w kieszeniach. Kroaci mowia ze sa z pod Krakowa. Chyba wypieprzyli ich za chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tok Co to za frajer IP: *.szczecin.mm.pl 30.01.10, 12:58 Frajer jeden niech sie nie odzywa, przypomina mi pseudo gwiazdy polskiego futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd mecz z Rosją na MŚ siatkarzy 2006 IP: *.komster.pl 30.01.10, 13:06 ruscy też się tak napinali że nas zmiotą z boiska, że nie mamy szans i w ogóle. też biła od nich zadziwiająca pewność siebie aż zostali ukarani w najlepszy z możliwych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 13:06 haha jaki ten Buntić pewny siebie.. ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davek Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: 194.187.72.* 30.01.10, 13:17 Cicho być, bo się Buntić zbuntuje xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucol ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.10, 13:14 'Jeśli zagram tak jak z Danią, to Polacy nie mają minimalnych szans na zwycięstwo.' -> chyba nie o to chodzi, bo tak wychodzi, ze polacy maja maksymalne szanse na pokonanie :p tak jest, ale chorwatowi o to raczej nie chodzilo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: 195.116.80.* 30.01.10, 13:16 On nie ma racji, bo to my wygramy. Jemu się chyba coś pomyliło. Nie mają z nami szans i próbują nadrobić gadaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caroline Re: ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 13:56 Oby ziściły się Twoje słowa!! Też wierzę w zwycięstwo Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Me : wszystkie bratki sa aroganckie 30.01.10, 13:30 Chorwaci uwazaja sie za rase wyzsza niz wszystkie inne.Z chamstwa i prostactwa sa znani na calym swiecie.Ostatnio na Australian Open (tenis), policja zamknela geby prostackim kibolom i do konca imprezy byl spokoj.Oni zawsze geba wygrywaja,najgorszym jest to ,ze nie wiedza jak sie zachowac gdy przegrywaja.Kilku sportowcow australijskich chorwackiego pochodzenia swoimi niewyparzonymi gebami narobili sobie tyle,ze nikt nie chce ich sponsorowac.Prosty to narod i prosta ich muzyka(to patrioci- sluchaja tylko swojej wiejskiej muzyki).Na kurac bratki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
widz.i.czytelnik butni jak zwykle ale powody maja bo sa 30.01.10, 13:32 obok francji faworytami. mam nadzieje ze brak pokory ich skarci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef z jozefowa jebat' mac tvoju fasicticku ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (po)ruta ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: *.chello.pl 30.01.10, 13:40 Oby twoja pewność siebie, pycha i buta zostały wdeptane w parkiet, chorwacki potomku faszystowskich kolaborantów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Do boju Chorwaci... IP: *.aster.pl 30.01.10, 13:45 dacie sobie radę z tymi leszczami co trafili na swoje 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Re: Do boju Chorwaci... 30.01.10, 14:06 Gość portalu: xtrmntr napisał(a): > dacie sobie radę z tymi leszczami co trafili na swoje 5 minut. Na kurac Bratko! A jebal ty kozu? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... 30.01.10, 13:54 Ja właśnie staram się odstresować, oglądając mecz o brąz z Danią w Chorwacji. Nie pomaga. Gdyby moje pragnienie zwycięstwa naszych chłopaków, mogło się zmaterializować, to wygraliby nie wychodząc na boisko. Chorwaci sami ładowaliby do własnej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekk Wielce dumni Chorwaci - ichnarcyzm nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 13:54 BATY się im należą, żeby znowu nie płakali, jak ostatnio w siatke... co chcieli sędziego pobić - to głupia narcystyczna nacja. Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Re: Wielce dumni Chorwaci - ichnarcyzm nie zna gr 30.01.10, 14:12 Gość portalu: Radekk napisał(a): > BATY się im należą, żeby znowu nie płakali, jak ostatnio w siatke... co chcieli > sędziego pobić - to głupia narcystyczna nacja. Raczej nacjonalistyczna banda prostakow.Po przegraniu boja sie wracac do domu bo wiedza co ich czeka..."Srebrenica"... Bloody animals! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajkopisarz ME piłkarzy ręcznych. Gwiazda Chorwacji może za... IP: 88.147.12.* 30.01.10, 14:26 A ja wierze w Polakow!!! Nic tak nie mobilizuje Polakow jak bufony i prostaki po drugiej stronie!!!! Znacie ten kawal: diabel i inne nacje w tym polak stoja nad przepascia. Diabel juz przekonal wszystkich roznymi trikami do skoku (amerykanca ze to dla rodziny, ruska ze to dla ojczyzny, francuza ze to modne) teraz mowi do Polaka: "skacz" - "nie" - odpowiada Polak, diabel wymienia wszytskie poprzednie argumenty ktore poprzednio zadzialaly lecz nadal slyszy "nie", wiec na koncu stwierdza "to , co nie skoczysz!" - Polak: "co , ja nie szkocze???" - i skoczyl!!!! tego zycze dzis Polakom po roznych (nie pojedynczych) wypowiedziach polodniowych bucow!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grendel Zaczynam nie lubić Chorwatów.. IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 30.01.10, 14:45 Kibicowałem im na różnych imprezach od Mistrzostw Świata w piłce nożnej w 1998, ale ich buta powoli zaczyna mnie irytować. Zawsze są przeświadczeni o swojej wielkości. Jak tylko grają na swoim normalnym poziomie, to przeciwnik nie ma szans ble ble ble. Coraz częściej mam satysfakcję jak ktoś ich sprowadza na ziemię. Wierzę, że utrzemy im dzisiaj nochala. Odpowiedz Link Zgłoś