Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity...

• ed.hopper1 Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:18
        Oby Napieralski nie zmusił Polaków, swoich wyborców, do życia w Kraju gdzie
        prezydentem znowu bedzie ziemniak

marekszymaniak.blox.pl/html
        • zjarka007 a jaka jest różnica między bucem a kartoflem bis 21.06.10, 11:37
          zero...także wybór świetny. dwóch najlepszych kandydatów na świecie.
          Jeden będzie miał promocje Whiskasu, a drugi automaty do gier w
          Belwederze...
      • peterszy Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:19
        cyt:...Nie doceniłem takich ludzi jak profesor Staniszkis i polityk
        Rydzyk, a widać to na przykładzie Polaków, którzy głosowali w
        Stanach Zjednoczonych. Usłyszeli od polityka Rydzyka, że to zdrada
        głosować na Komorowskiego, że sprzedajemy się Niemcom. Oni w to
        uwierzyli i zagłosowali na tego, który mówi, że jest jedynym
        patriotą - mówi Wałęsa...

Walesa, jest zlosliwym czlowiekiem, ktoremu udalo sie zostac
        prezydentem, bo nie bylo rywala takiego np. jak Kaczynski. Nigdy nie
        byl dobrym prezydentem, rok 1992 sie klania.
        Co do Polonii na kontynencje Poln. Ameryk. to sie myli.
        Mieszkam tu juz ponad 20 lat, jestem konserwatysta, ale nigdy nie
        glosuje i nie slucham Rydzykow czy Walesy. Staram sie czerpac wiedze
        z audycji radiowych, programow telewizyjnych, tygodnikow.
        Jako konserwatysta, stwierdzilem, ze Kaczynski nie jest odpowiedzia
        na obecna sytuacje polityczna Polski i gdybym mogl to na niego bym
        nie zaglosowal.

• ambl Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:59
          Z dwojga złego już lepiej słuchać "polityka" Rydzyka niż durnia Wałęsę alias Bolek
      • zjarka007 Ja za to doceniłem zachowanie Palikota, jak darł 21.06.10, 11:20
        paszczę na Staniszkisową w "Teraz my". Kiedyś Polska PiS uważała się
        za mojszą (cytat z Dnia Świra). Mieli wszystko, prezia, premiera.
        Nawet Jan Maria Rokita z PO domagał się stanowisk dla swoich
        koleżków bo twierdził, że jest dysproporcja. Był przy tym żenujący.
        Co pokazał PiS mając pełnię władzy - wiemy. No, ale przynajmniej w
        gospodarkę się nie wp..li

Teraz Polska PO jest mojsza. Panoszą się, pod dywanik zgarnęli aferę
        hazardową. A w związku z tym, że żadne polskie urgupowanie,
        posiadając pełnie władzy, nie zachowywało się uczciwie, najlepiej
        jak prezio RP jest z innego ugrupowania niż premier i rządzący.

Zatem lepiej albo prezio z PiS i premier z PO, albo na odwrót.

I o to proszę Polaków - o obiektywizm...

PS. Prosimy o kolejne mądrości (p)osła Palikota. Pomogłeś
        powodzianom burku spod Lublina?
      • cwaniaczeek Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:21
        NAJLEPSI SĄ POWODZIANIE , KASY IM NIE NASRALI WYWROTKAMI TO POSZLI
        ZAGŁOSOWAĆ NA kACZORA , bo ŁON im nawali ,

a trzeba było się ubezpieczać , ja 15 lat ubezpieczam samochód a nie miałem
        wypadku i mi nigdy nie ukradli , ale gdybym go nie ubezpieczał i by go
        ukradli bądź bym rozwalił TO NIBY DLACZEGO PAŃSTWO MIAŁOBY MI ODDAĆ KASĘ ,
        kooolwa ale ludzie to są głupki ,

TYLKO DAJ KASIORE , JAK NIE TO ZAGŁOSUJĄ NAWET NA HITLERA
      • amanasunta Na Korora głosowali też ,,podstawowi''.... 21.06.10, 11:23
        jak TW Bolek.Dwuletnią ,,szkołę zawodową w PGR'' nie ukończył
        bo....ukradł koło od traktora i wypad-:)))Ale...podstawówkę MA!!!
      • rejms Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:23
        Co ten dureń /jego słowa, określenie niekaralne/ ma do powiedenia, możże o
        swoich wynikach jak ostatnio startował albo o TW Bolek a może o teczkach które
        wyniósł i nie oddal o swojej przeszłości.
        Najlepiej gdyby przestał udzielać się publicznie i nie gadał 'pierdoł'.
      • piyoter Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:24
        a gdzie słowo komentarza? tylko debilnie przeklejany link... tylko tyle potraficie pisiaki? ctrl-c i ctrl-v?
        Jak ma sie ten gniot do tematu artykułu?
      • cwaniaczeek Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:25
        Jako wyborca PO żądam przedstawienia filmu o rządach Kaczorów przez 2 lata
        ich rządów , na co wy czekacie ,

WIDOCZNIE WIĘKSZOŚĆ MATOLSTWA ZAPOMNIAŁA 2 RAZY DZIENNIE KONFERENCJE I
        OBRAŻANIE WSZYSTKICH PRZEZ MAŁEGO ZAWISTNEGO KACZORKA I JEGO MAŁYCH
        PRZYDUPASKÓW , najwierniejsi jego zwolennicy z PiSu spie...li bo nie mogli z
        tym tyranem wytrzymać

STARY KAWALER MA BYĆ PREZYDENTEM , ALE DA NAM PRZYKŁAD

a nie przepraszam ostatnio coś gdzieś bąknął że był zakochany , pewnie zaczął
        mieleć jęzorek i puścił oddech z zepsutych zębów i się pannie odechciało , no
        i jak ją chciał gdzieś zaprosić musiał mamy pyać czy mu da 10 zł bo swojego
        konta nie miał

• ambl Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 12:02
          cwaniaczeek napisał:

> Jako wyborca PO żądam przedstawienia filmu o rządach Kaczorów przez 2 lata
          > ich rządów , na co wy czekacie ,
          >
          > WIDOCZNIE WIĘKSZOŚĆ MATO...<Wolę Jarka kota niż Palikota
        • scp1 Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 12:11
          Widocznie większość uber-matolstwa nie żyła w czasach PZPRu i wystarczyłoby im
          te kilka godzin stania w kolejce za chlebem żeby zweryfikować swoje poglądy.
          Albo może i nie? Kundelstwo zostanie kundelstwem chyba do swojego końca.

Po za tym, polecam cofnąć się do podstawówki i nauczyć się elementarnych podstaw
          pisania, bo rzucać pseudo inwektywami i tępo klepać w klawiaturę potrafi każda
          małpa w zoo a i kultury osobistej ma chyba odrobinę więcej jak i przedmówca.

Jaki naród, taki i prezydent.
        • ruda_zouza Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 12:26
          dobrze prawisz :D
      • ddyzma5 Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:26
        Wałęsa powinien zostaś prezydentem w Pacanowie.
      • tomeczeka Jednym z tych demagogów jest Wałęsa. 21.06.10, 11:26
        Bardzo śmieszne eksperckie wskazania Wałęsy co do wielkości poparcia dla
        Bronisława Komorowskiego. Dzięki objawieniu i wiedzy płynącej z mistycznego
        wglądu - bo chyba tylko o takiej wiedzy można mówić - oszacował poparcie dla
        kandydata na 53 %. Tego nie może nikt, nie może nauka oparta na statystyce i
        prognozach, tego nie może zrobić cały sztab socjologów, ale zrobi to nasz
        noblista.

Wydaje mi się, że Wałęsa myli się również co do poparcia słuchaczy RM. Na
        Kaczyńskiego można głosować z wielu powodów, choćby z takich, że komuś nie
        jest w smak osoba Komorowskiego i nie przepada specjalnie za jego erudycją.
        Jest też pewne, że jako kandydat PO ma już na starcie zapewnioną rzeszę tzw.
        elektoratu negatywnego, słowem nie trzeba specjalnie słuchać RM, żeby swój
        głos ulokować w sposób, który nie znajduje miejsca w głowie przyjmującej
        objawienie, jak chleb powszedni. To może świadczyć o słabości objawienia, ale
        myślę, że przede wszystkim świadczy właśnie o tym, o czym wspomina temat:
        mianowicie o demagogii.
        • 77qwerty Re: Jednym z tych demagogów jest Wałęsa. 21.06.10, 11:44
          juz Maleszki wzieliscie sie za wycinanie postów ?!?
          regulaminowa nalezy napisac co dany post naruszyl
          i ze zostal usuniety
          a Wy frustraci dzialacie cichcem tak jak wasz pryncypal archiwa UB badał
        • ambl Re: Jednym z tych demagogów jest Wałęsa. 21.06.10, 12:08
          Wałęsa,gdy był prezydentem na propozycję związków żeby wszystkim podnieść
          zarobki,odpowiedział:a po co podnosić zarobki?nie lepiej obniżyć ceny o 50
          albo(UWAGA!) o 100%?
      • rekin.finansjery A moze Polaków nie doceniles baranie? 21.06.10, 11:31
      • brodeek Wąsata Beger po ogłoszeniu wyników 21.06.10, 11:31
        miała minę jak srający kot Kaczyńskiego:)
      • vito3 Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:32
        normalny czlowiek nie ma wyboru i musi glosowac na te gnide
        kaczynskiego zeby monopol po nie odebral mu ostatnich paru
        zlotych,gdy jeden burek bedzie szczekal na drugiego burka bedzie im
        obu trudniej krasc
        • 77qwerty Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:40
          > gdy jeden burek bedzie szczekal na drugiego burka bedzie im
          > obu trudniej krasc

i to jest sedno naszej sytuacji politycznej
          gdzie mafie polityczne walcza o koryto
          a czasy ze wszyscy kradli juz sie skonczyly bo coraz mniej do ukradzenia
      • palikotek Nie ma jak medrcy i autorytety z PO 21.06.10, 11:34
        Donald zeby niewiem jak sie opalil i umalowal nie nadrobi strat
        po wypowiedziach intelektualnej bazy PO
        • wiesiek4dwa Re: Nie ma jak medrcy i autorytety z PO 21.06.10, 12:09
      • may.qa Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:37
        Sorry, ale ja uważam, że - abstrahując od jakiegokolwiek wyniku - osoby, które
        mają podwójne obywatelstwo, ale na stałe mieszkają za granicą, nie powinny
        mieć prawa wyborczego.
        Niech nie decydują o naszym życiu, skoro wybrali życie w innym kraju.
      • slmako alzhaimer 21.06.10, 11:41
        Smutne ze pani Staniszkis wszystko sie pokickalo. Dobry neurolog mialby
        szanse sie popisac. Ale zmiany w mozgu z wiekiem to juz przepadlo.
        samemu sie pani prof. wypada na smietnik smutne i przykre
      • lesgor54 Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:42
        Ty Wałęsa całe życie się myliłeś.Wsadż sobie swoje prognozy do
        dupy.A swoimi prognozami dziel się z kumplami PO-paprańcami.Trzeba
        być kompletnym baranem,by sądzić że P.A będzie głosować na Bronka.
      • twurcapunktu Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:42
        Staniszkis chce Jarka jako meza by byc prezydentowa.
      • ambl Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:46
        Te POwskie matoły nie widzą że Bolek dołuje Dwururę?Co oczywiście uważam za
        jak najbardziej słuszne
      • 12.12a1 Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:47
        Walesa ty kmiotku,a jak Rydzyk popieral ciebie w wyborach prezydenckich które
        zes przerznal na rzecz Kwasniewskiego to bylo dobrze,prawda? Ale
        wizjoner.Rydzyk jaki jest to kazdy wie,ze lubi wspierac silnych a malymi
        chocby byli wyjatkowo uczciwi to gardzi.
      • kandzio Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:50
        Jak smiesz się odzywać,koncz waść i wstydu oszczędz.
      • hanklo Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 11:54
        Polskie wartości jestem za. Nie chcemy XXI wieku.Chcemy Boga, kościoła, chcemy
        polskiego chłopa za pługiem. Nie chcemy kanalizacji i asfaltu na ulicach.
        Chcemy państwowych zakładów pracy gdzie można spokojnie odsiedzieć 8 godzin.
        Chcemy wysokich emerytur - no bo my POLACY i należy nam dać. Chcemy aby
        wszyscy kłaniali się na samo słowo POLSKA.
        Niemcy powinni dwa razy do roku klękać i nas przepraszać i oczywiście ciągle
        płacić (musimy z czegoś żyć). Rosjanie muszą nas przepraszać za Katyn trzy
        razy w roku. Prezydent Rosji musi wysłuchiwać naszych mądrych bo polskich rad
        i stosować je w życiu . Religia musi być uczona od przedszkola, w szkołach i
        na uczelniach.Krzyże powinny stać na każdym skrzyżowaniu dróg. Granice należy
        zamknąć aby nie docierała do nas obca i wroga wartościom polskim obca
        propaganda. Pedały i lesbijki powinni być odizolowane od społeczeństwa.
        Kłamliwe posądzania księży o pedofilstwo, za jazdę po pijanemu czy inne
        przestępstwa pospolite powinny być karane. Powinna być tylko jedna telewizja
        państwowa prowadzona wspólnie z Episkopatem Polskim wykorzystująca
        doświadczenia TV Trwam. Każde wiadomości należałoby rozpoczynać modlitwa o
        Polskę. Prezydentem powinien być Prymas Polski wybierany dożywotnio. Wszyscy z
        rodziny Kaczyńskich aż do piątego pokolenia powinni być chowani na Wawelu.
        Polonia z USA powinna dostać rentę dożywotna. Służba zdrowia powinna być
        całkowicie bezpłatna i na światowym poziomie. Aby ja otrzymać i moc
        zrefinansować wydatków państwa i kościoła, należy wprowadzić powszechny
        obowiązek pracy.Pensje powinny być dopasowywane do cen wódki.Ceny powinny być
        regulowane przez Rzad po zasięgnięciu opinii Episkopatu i po zatwierdzeniu
        przez Dr. Rydzyka. Wprowadzić powinno się nowe podatki na rzecz Kościoła
        Katolickiego. Inne kościoły powinny być zlikwidowane.Organizacje żydowskie
        całkiem zakazane
        Dla zapewnienia spokojnego życia społecznego i publicznego należy powołać do
        życia nowe Społeczne oddziały przestrzegania porządku i religijności oraz
        zorganizować ośrodki nawracania pacierzem i modlitwa całej tzw. opozycji która
        w rzeczywistości jest obca agentura niemiecka i rosyjska. Uporczywa
        opozycyjność należałoby zwalczać maksymalnym wyrokiem kary.(w tym śmierci.
        Przestępstwa pospolite powinny być karane z wykorzystaniem 2000-letniego
        doświadczenia kościoła w tym. palenie na stosie, biczowanie, ukamienowanie
        oraz łamanie kołem. Najważniejsza jest dla nas rodzina
        w obronie której maż ma prawo na sprawdzenia zony przez probe wody.Jak się nie
        utopi znaczy jest winna i powinna być spalona na stosie. Ludzie, nareszcie
        będzie sprawiedliwie,pięknie i po polsku.
        JESTEM ZA. Glosuje na spolszczonego żyda Jarka. Bóg zapłać (ja nie mam forsy)
        • da-do Re: Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 12:07
          do hanklo - super,nic dodać ,nic ująć :)
        • wiesiek4dwa Re: Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 12:13
          nie chce mi się pisać , popieram ja też chcę żyć Mongolii
        • scp1 Re: Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 12:27
          Widzę dosyć mocne kompleksy podszyte chęcią zaistnienia gdziekolwiek. Skąd taka
          nienawiść do kościoła? Jakieś nieprzyjemne doświadczenia z lat dziecięcych?
      • guru133 Niestety, ale polityka panu Bogu świeczkę, diabłu 21.06.10, 11:58
        ogarek nie przyniosła PO spodziewanego sukcesu.
      • jasio.cekin Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 12:37
        Ech, Lechu... boisz się baby i święconej wody?!

"Znaszli ten kraj, gdzie kartofla dojrzewa?"
      • obraza.uczuc.religijnych Wałęsa, skończ pieprzyć bzdury. 21.06.10, 12:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka