ed.hopper1 Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:18 Oby Napieralski nie zmusił Polaków, swoich wyborców, do życia w Kraju gdzie prezydentem znowu bedzie ziemniak marekszymaniak.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
zjarka007 a jaka jest różnica między bucem a kartoflem bis 21.06.10, 11:37 zero...także wybór świetny. dwóch najlepszych kandydatów na świecie. Jeden będzie miał promocje Whiskasu, a drugi automaty do gier w Belwederze... Odpowiedz Link Zgłoś
peterszy Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:19 cyt:...Nie doceniłem takich ludzi jak profesor Staniszkis i polityk Rydzyk, a widać to na przykładzie Polaków, którzy głosowali w Stanach Zjednoczonych. Usłyszeli od polityka Rydzyka, że to zdrada głosować na Komorowskiego, że sprzedajemy się Niemcom. Oni w to uwierzyli i zagłosowali na tego, który mówi, że jest jedynym patriotą - mówi Wałęsa... Walesa, jest zlosliwym czlowiekiem, ktoremu udalo sie zostac prezydentem, bo nie bylo rywala takiego np. jak Kaczynski. Nigdy nie byl dobrym prezydentem, rok 1992 sie klania. Co do Polonii na kontynencje Poln. Ameryk. to sie myli. Mieszkam tu juz ponad 20 lat, jestem konserwatysta, ale nigdy nie glosuje i nie slucham Rydzykow czy Walesy. Staram sie czerpac wiedze z audycji radiowych, programow telewizyjnych, tygodnikow. Jako konserwatysta, stwierdzilem, ze Kaczynski nie jest odpowiedzia na obecna sytuacje polityczna Polski i gdybym mogl to na niego bym nie zaglosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:59 Z dwojga złego już lepiej słuchać "polityka" Rydzyka niż durnia Wałęsę alias Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
zjarka007 Ja za to doceniłem zachowanie Palikota, jak darł 21.06.10, 11:20 paszczę na Staniszkisową w "Teraz my". Kiedyś Polska PiS uważała się za mojszą (cytat z Dnia Świra). Mieli wszystko, prezia, premiera. Nawet Jan Maria Rokita z PO domagał się stanowisk dla swoich koleżków bo twierdził, że jest dysproporcja. Był przy tym żenujący. Co pokazał PiS mając pełnię władzy - wiemy. No, ale przynajmniej w gospodarkę się nie wp..li Teraz Polska PO jest mojsza. Panoszą się, pod dywanik zgarnęli aferę hazardową. A w związku z tym, że żadne polskie urgupowanie, posiadając pełnie władzy, nie zachowywało się uczciwie, najlepiej jak prezio RP jest z innego ugrupowania niż premier i rządzący. Zatem lepiej albo prezio z PiS i premier z PO, albo na odwrót. I o to proszę Polaków - o obiektywizm... PS. Prosimy o kolejne mądrości (p)osła Palikota. Pomogłeś powodzianom burku spod Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
cwaniaczeek Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:21 NAJLEPSI SĄ POWODZIANIE , KASY IM NIE NASRALI WYWROTKAMI TO POSZLI ZAGŁOSOWAĆ NA kACZORA , bo ŁON im nawali , a trzeba było się ubezpieczać , ja 15 lat ubezpieczam samochód a nie miałem wypadku i mi nigdy nie ukradli , ale gdybym go nie ubezpieczał i by go ukradli bądź bym rozwalił TO NIBY DLACZEGO PAŃSTWO MIAŁOBY MI ODDAĆ KASĘ , kooolwa ale ludzie to są głupki , TYLKO DAJ KASIORE , JAK NIE TO ZAGŁOSUJĄ NAWET NA HITLERA Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Na Korora głosowali też ,,podstawowi''.... 21.06.10, 11:23 jak TW Bolek.Dwuletnią ,,szkołę zawodową w PGR'' nie ukończył bo....ukradł koło od traktora i wypad-:)))Ale...podstawówkę MA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rejms Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:23 Co ten dureń /jego słowa, określenie niekaralne/ ma do powiedenia, możże o swoich wynikach jak ostatnio startował albo o TW Bolek a może o teczkach które wyniósł i nie oddal o swojej przeszłości. Najlepiej gdyby przestał udzielać się publicznie i nie gadał 'pierdoł'. Odpowiedz Link Zgłoś
piyoter Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:24 a gdzie słowo komentarza? tylko debilnie przeklejany link... tylko tyle potraficie pisiaki? ctrl-c i ctrl-v? Jak ma sie ten gniot do tematu artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
cwaniaczeek Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:25 Jako wyborca PO żądam przedstawienia filmu o rządach Kaczorów przez 2 lata ich rządów , na co wy czekacie , WIDOCZNIE WIĘKSZOŚĆ MATOLSTWA ZAPOMNIAŁA 2 RAZY DZIENNIE KONFERENCJE I OBRAŻANIE WSZYSTKICH PRZEZ MAŁEGO ZAWISTNEGO KACZORKA I JEGO MAŁYCH PRZYDUPASKÓW , najwierniejsi jego zwolennicy z PiSu spie...li bo nie mogli z tym tyranem wytrzymać STARY KAWALER MA BYĆ PREZYDENTEM , ALE DA NAM PRZYKŁAD a nie przepraszam ostatnio coś gdzieś bąknął że był zakochany , pewnie zaczął mieleć jęzorek i puścił oddech z zepsutych zębów i się pannie odechciało , no i jak ją chciał gdzieś zaprosić musiał mamy pyać czy mu da 10 zł bo swojego konta nie miał Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 12:02 cwaniaczeek napisał: > Jako wyborca PO żądam przedstawienia filmu o rządach Kaczorów przez 2 lata > ich rządów , na co wy czekacie , > > WIDOCZNIE WIĘKSZOŚĆ MATO...<Wolę Jarka kota niż Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
scp1 Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 12:11 Widocznie większość uber-matolstwa nie żyła w czasach PZPRu i wystarczyłoby im te kilka godzin stania w kolejce za chlebem żeby zweryfikować swoje poglądy. Albo może i nie? Kundelstwo zostanie kundelstwem chyba do swojego końca. Po za tym, polecam cofnąć się do podstawówki i nauczyć się elementarnych podstaw pisania, bo rzucać pseudo inwektywami i tępo klepać w klawiaturę potrafi każda małpa w zoo a i kultury osobistej ma chyba odrobinę więcej jak i przedmówca. Jaki naród, taki i prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_zouza Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 12:26 dobrze prawisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:26 Wałęsa powinien zostaś prezydentem w Pacanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeczeka Jednym z tych demagogów jest Wałęsa. 21.06.10, 11:26 Bardzo śmieszne eksperckie wskazania Wałęsy co do wielkości poparcia dla Bronisława Komorowskiego. Dzięki objawieniu i wiedzy płynącej z mistycznego wglądu - bo chyba tylko o takiej wiedzy można mówić - oszacował poparcie dla kandydata na 53 %. Tego nie może nikt, nie może nauka oparta na statystyce i prognozach, tego nie może zrobić cały sztab socjologów, ale zrobi to nasz noblista. Wydaje mi się, że Wałęsa myli się również co do poparcia słuchaczy RM. Na Kaczyńskiego można głosować z wielu powodów, choćby z takich, że komuś nie jest w smak osoba Komorowskiego i nie przepada specjalnie za jego erudycją. Jest też pewne, że jako kandydat PO ma już na starcie zapewnioną rzeszę tzw. elektoratu negatywnego, słowem nie trzeba specjalnie słuchać RM, żeby swój głos ulokować w sposób, który nie znajduje miejsca w głowie przyjmującej objawienie, jak chleb powszedni. To może świadczyć o słabości objawienia, ale myślę, że przede wszystkim świadczy właśnie o tym, o czym wspomina temat: mianowicie o demagogii. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Jednym z tych demagogów jest Wałęsa. 21.06.10, 11:44 juz Maleszki wzieliscie sie za wycinanie postów ?!? regulaminowa nalezy napisac co dany post naruszyl i ze zostal usuniety a Wy frustraci dzialacie cichcem tak jak wasz pryncypal archiwa UB badał Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Jednym z tych demagogów jest Wałęsa. 21.06.10, 12:08 Wałęsa,gdy był prezydentem na propozycję związków żeby wszystkim podnieść zarobki,odpowiedział:a po co podnosić zarobki?nie lepiej obniżyć ceny o 50 albo(UWAGA!) o 100%? Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Wąsata Beger po ogłoszeniu wyników 21.06.10, 11:31 miała minę jak srający kot Kaczyńskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:32 normalny czlowiek nie ma wyboru i musi glosowac na te gnide kaczynskiego zeby monopol po nie odebral mu ostatnich paru zlotych,gdy jeden burek bedzie szczekal na drugiego burka bedzie im obu trudniej krasc Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i poli 21.06.10, 11:40 > gdy jeden burek bedzie szczekal na drugiego burka bedzie im > obu trudniej krasc i to jest sedno naszej sytuacji politycznej gdzie mafie polityczne walcza o koryto a czasy ze wszyscy kradli juz sie skonczyly bo coraz mniej do ukradzenia Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Nie ma jak medrcy i autorytety z PO 21.06.10, 11:34 Donald zeby niewiem jak sie opalil i umalowal nie nadrobi strat po wypowiedziach intelektualnej bazy PO Odpowiedz Link Zgłoś
may.qa Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:37 Sorry, ale ja uważam, że - abstrahując od jakiegokolwiek wyniku - osoby, które mają podwójne obywatelstwo, ale na stałe mieszkają za granicą, nie powinny mieć prawa wyborczego. Niech nie decydują o naszym życiu, skoro wybrali życie w innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako alzhaimer 21.06.10, 11:41 Smutne ze pani Staniszkis wszystko sie pokickalo. Dobry neurolog mialby szanse sie popisac. Ale zmiany w mozgu z wiekiem to juz przepadlo. samemu sie pani prof. wypada na smietnik smutne i przykre Odpowiedz Link Zgłoś
lesgor54 Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:42 Ty Wałęsa całe życie się myliłeś.Wsadż sobie swoje prognozy do dupy.A swoimi prognozami dziel się z kumplami PO-paprańcami.Trzeba być kompletnym baranem,by sądzić że P.A będzie głosować na Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:42 Staniszkis chce Jarka jako meza by byc prezydentowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:46 Te POwskie matoły nie widzą że Bolek dołuje Dwururę?Co oczywiście uważam za jak najbardziej słuszne Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:47 Walesa ty kmiotku,a jak Rydzyk popieral ciebie w wyborach prezydenckich które zes przerznal na rzecz Kwasniewskiego to bylo dobrze,prawda? Ale wizjoner.Rydzyk jaki jest to kazdy wie,ze lubi wspierac silnych a malymi chocby byli wyjatkowo uczciwi to gardzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kandzio Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 11:50 Jak smiesz się odzywać,koncz waść i wstydu oszczędz. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 11:54 Polskie wartości jestem za. Nie chcemy XXI wieku.Chcemy Boga, kościoła, chcemy polskiego chłopa za pługiem. Nie chcemy kanalizacji i asfaltu na ulicach. Chcemy państwowych zakładów pracy gdzie można spokojnie odsiedzieć 8 godzin. Chcemy wysokich emerytur - no bo my POLACY i należy nam dać. Chcemy aby wszyscy kłaniali się na samo słowo POLSKA. Niemcy powinni dwa razy do roku klękać i nas przepraszać i oczywiście ciągle płacić (musimy z czegoś żyć). Rosjanie muszą nas przepraszać za Katyn trzy razy w roku. Prezydent Rosji musi wysłuchiwać naszych mądrych bo polskich rad i stosować je w życiu . Religia musi być uczona od przedszkola, w szkołach i na uczelniach.Krzyże powinny stać na każdym skrzyżowaniu dróg. Granice należy zamknąć aby nie docierała do nas obca i wroga wartościom polskim obca propaganda. Pedały i lesbijki powinni być odizolowane od społeczeństwa. Kłamliwe posądzania księży o pedofilstwo, za jazdę po pijanemu czy inne przestępstwa pospolite powinny być karane. Powinna być tylko jedna telewizja państwowa prowadzona wspólnie z Episkopatem Polskim wykorzystująca doświadczenia TV Trwam. Każde wiadomości należałoby rozpoczynać modlitwa o Polskę. Prezydentem powinien być Prymas Polski wybierany dożywotnio. Wszyscy z rodziny Kaczyńskich aż do piątego pokolenia powinni być chowani na Wawelu. Polonia z USA powinna dostać rentę dożywotna. Służba zdrowia powinna być całkowicie bezpłatna i na światowym poziomie. Aby ja otrzymać i moc zrefinansować wydatków państwa i kościoła, należy wprowadzić powszechny obowiązek pracy.Pensje powinny być dopasowywane do cen wódki.Ceny powinny być regulowane przez Rzad po zasięgnięciu opinii Episkopatu i po zatwierdzeniu przez Dr. Rydzyka. Wprowadzić powinno się nowe podatki na rzecz Kościoła Katolickiego. Inne kościoły powinny być zlikwidowane.Organizacje żydowskie całkiem zakazane Dla zapewnienia spokojnego życia społecznego i publicznego należy powołać do życia nowe Społeczne oddziały przestrzegania porządku i religijności oraz zorganizować ośrodki nawracania pacierzem i modlitwa całej tzw. opozycji która w rzeczywistości jest obca agentura niemiecka i rosyjska. Uporczywa opozycyjność należałoby zwalczać maksymalnym wyrokiem kary.(w tym śmierci. Przestępstwa pospolite powinny być karane z wykorzystaniem 2000-letniego doświadczenia kościoła w tym. palenie na stosie, biczowanie, ukamienowanie oraz łamanie kołem. Najważniejsza jest dla nas rodzina w obronie której maż ma prawo na sprawdzenia zony przez probe wody.Jak się nie utopi znaczy jest winna i powinna być spalona na stosie. Ludzie, nareszcie będzie sprawiedliwie,pięknie i po polsku. JESTEM ZA. Glosuje na spolszczonego żyda Jarka. Bóg zapłać (ja nie mam forsy) Odpowiedz Link Zgłoś
da-do Re: Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 12:07 do hanklo - super,nic dodać ,nic ująć :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek4dwa Re: Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 12:13 nie chce mi się pisać , popieram ja też chcę żyć Mongolii Odpowiedz Link Zgłoś
scp1 Re: Polskie wartosci jestem za 21.06.10, 12:27 Widzę dosyć mocne kompleksy podszyte chęcią zaistnienia gdziekolwiek. Skąd taka nienawiść do kościoła? Jakieś nieprzyjemne doświadczenia z lat dziecięcych? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Niestety, ale polityka panu Bogu świeczkę, diabłu 21.06.10, 11:58 ogarek nie przyniosła PO spodziewanego sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.cekin Wałęsa: Nie doceniłem prof. Staniszkis i polity... 21.06.10, 12:37 Ech, Lechu... boisz się baby i święconej wody?! "Znaszli ten kraj, gdzie kartofla dojrzewa?" Odpowiedz Link Zgłoś