Gość: Shadow IP: *.mi.gov.pl 15.10.10, 09:50 Kurczę, to był wielki zawodnik! Na pewno najlepszy, jakiego udało mi się widzieć na żywo (bo na Deynę się niestety nie załapałem). Wszystkiego najlepszego, Darku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chris Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... IP: *.ozorkow.mm.pl 15.10.10, 10:17 ale się Dziekan wybiela a tak naprawdę to zawsze chciał grać w Legii i tym wywiadem dopiął swego i to wszystko w temacie. świetny piłkarz tylko za duży szpanerek i kariery nie zrobił poza Wa-wą. no jeszcze świetny gol z Włochami ale to mecz towarzyski był i te kilka bramek w pucharach dla Celtiku bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 10:30 Takiego dziennikarstwa sportowego jakie było w "Sportowcu" już nie ma..., a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... IP: 91.205.72.* 15.10.10, 10:35 Wtedy zaszczuli młodego chłopaka podając niewyobrażalną kwotę za jego transfer. Dziekan po prostu nie wytrzymał w Widzewie presji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... IP: *.toya.net.pl 15.10.10, 11:34 Wszystko fajnie ale tak mi się coś wydaje, że gdyby nie Widzew to by pan Darek się nie wypromował w takim tempie bo to tam mógł pokazać co potrafi. Tak czy inaczej nie można mu odmówić talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de zwykly mecz IP: *.gl.digi.pl 15.10.10, 12:29 Tylko od czasu do czasu te mecze decydowaly o mistrzostwie kraju. Te spotkania tych druzyn z lat 90 tych elektryzowaly za przeproszeniem promil Polakow i nikogo poza tym. Taka jest prawda o pozimie naszego futbolu po 90 roku i teraz. I za tych czasow frekwencja na 8 stadionach kolejki ligowej oscylowala kolo 20 tys ludzi. Takie bylo zainteresowanie tym pokoleniem pilkarzy i ich gra. Oczywiscie usrednilem dane. Nie bede przypominal, ze za czasow okresu slabej gry Widzewa w Lidze Mistrzow po szczesliwym wyeliminowaniu slabiutkiego Broendby wygenerowano w Widzewie 20 milionow zlotych dlugu co do dzis i przez lata odbijalo sie temu zasluzonemu klubowi gigantyczna czkawka. Odpowiedz Link Zgłoś
bellerophont Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... 15.10.10, 12:08 A w którą stronę jechał Dziekanowski, gdy mijał tablicę z napisem "Warszawa"? Do Warszawy czy z Warszawy? To jednak istotna różnica:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakręcany_czołg Re: Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywi IP: *.chello.pl 15.10.10, 12:22 jesteś debilem, czy udajesz? to jednak istotna różnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwtWidzew Re: Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywi IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.10.10, 17:32 Jesteś tu pierwszy, który próbuje obrażać. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry o czym oni pie...? 15.10.10, 13:14 dowiedzialem sie z klipa ze panu nie podobala sie sytuacja w szatni, ja pie..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kesoh Re: o czym oni pie...? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.10, 13:52 eTekst linka synku pewnie masz mało latek i nie wiesz co to była za postać w polskiej piłce nienawidziła go cała polska poza warszawą a on uważam znosił to z wielką klasą jasne nikt nie jest idealny ale zawsze będe go cenić za jego ponadprzeciętne umiejętności piłkarskie zwyczajnie grał w czasach komuny a ten system demoralizował kompletnie.jego "pech" polegał na tym że za wcześnie się urodził. W dzisiejszych czasach byłby gwiazdą europejskiego formatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... IP: 93.157.64.* 15.10.10, 16:16 A Dziekanowski niezaleznie od faktu ile ma lat i czy jest trzezwy ( rzadko ) , czy pijany , to nadety palant. Jemu juz nic nie pomoze !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 17:47 Ale o co chodzi? Przecież z tego bełkotu nic zrozumieć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cucs Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 18:36 Dziekan do pewnego momentu idol a potem znienawidzony zawodnik ... czas leczy rany ,zarówno moje jak i Dziekanowskiego , w końcu grał u nas w meczu gwiazd Szkoda ,ze tak się to potoczyło bo piłkarsko był wysmienity , jeśli był dobrze przygotowany motorycznie i w głowie był spokój - nie do zatrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
szyfrant.zielonka Klasyk Widzew - Legia: 25 lat po słynnym wywiad... 19.10.10, 10:32 Miał facet talent, to niezaprzeczalny fakt. Mógł zajść o wiele wyżej, ale rozrywkowy był ciut nadto. Do dziś pamiętam jak w lidze strzelił Olimpii Poznań 3 gały w 4 minuty, do dziś też dzwoni mi w uszach piskliwy krzyk redaktora Szpakowskiego na meczach reprezentacji: "No może teraz panie Darku!!!" przy każdym dojściu Dziekana do piłki na połowie rywala. Odpowiedz Link Zgłoś