Gość: SZEF_m IP: *.zabrze-chopina.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 15:17 Nie ma lepszej drużyny od Utah Jazz. Mam ciocię w Salt Lake City byłem na ich meczu. Oni są najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wilt Re: UTAH JAZZ PANY IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 18.07.01, 15:28 Gość portalu: SZEF_m napisał(a): > Nie ma lepszej drużyny od Utah Jazz. Mam ciocię w Salt Lake City byłem na ich > meczu. Oni są najlepsi. Ciocia w Utah - stanie mormonów? A ile żon ma oprócz niej twój wujek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 18:00 Gość portalu: SZEF_m napisał(a): > Nie ma lepszej drużyny od Utah Jazz. Mam ciocię w Salt Lake City byłem na ich > meczu. Oni są najlepsi. ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morph Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 18.07.01, 19:13 Szef - fachowiec i analityk NBA LOL. Jakbys byl na meczu Vancouver Grizzlies tez bys mowil ze sa najlepsi? Najlepsza obecnie druzyna NBA jest LA [mimo ze za nimi nie przepadam to nei sposob tego nie przyznac]. zreszta sam sie zastanawiam po co marnuje czas na takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: UTAH JAZZ PANY IP: 213.76.134.* 19.07.01, 12:38 Wróci Air i posprząta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawery Re: UTAH JAZZ PANY IP: 134.65.157.* 14.08.01, 11:09 Żeby Air siebie przypadkiem nie sprzątnął, niech się lepiej nie kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 23.08.01, 05:18 Nie wiem czy widziales kiedys inny mecz niz ten na ktorym byles w Utah ale na prawde sa lepsze zespoly ... Nie mam zamiaru szydzic ale jezeli nie masz wiekszego pojecia o NBA po co zakladasz wlasny temat i sie kompromitujesz ? Osobiscie kibicuje 76-ers ale niestety najmocniejszy sklad ma LA ... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 20:19 Gość portalu: tom napisał(a): > Wróci Air i posprząta! masz racje, gdy wroci to sie bedzie doskonale nadawal wlasnie do sprzatania i wycierania parkietu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer 1 Re: UTAH JAZZ - "Czasy sie zmieniają, a oni na tym samym miejscu w ko IP: *.*.*.* 23.08.01, 09:17 Utah to "galaretki". Należy przebudować zespół i ostosować do nowego wizewrunku NBA. Gdyby sytuacja z pieniędzmi w JAZZ była podobna do sytuacji polskich klubów (pozyskanie sponsora)juz dawno dokonanoby zmian w zespole ponieważ nie ma chyba sponsora, który nie wkurzyłby sie że zespół co roku osiąga finał konferencji i "bolsze nie budiet". Podobnie sytuacja ma sie w Miami gdzie Pat Railey co roku straszy super składem całą ligę a w sumie okazuje sie że "obsrywa sie w zbroję" z osłabionymi Knicks. Ogólnie trzeba powiedzieć że NBA teraz to nie to samo co 10 lat temu i nie chodzi mi tylko o Jordana, Jabbara czy Magica, ale o fakt iż gdy w konkursie wsadow startował Domino Wilkens czy Dee Brown, Shawn Kemp lub Spad Web nie wielu graczy mialo "winde" i rzeczywiście gdy obejrzeliśmy jakąś "gruche" to ze zdziwienia "łupież nam oczy zasypywał". teraz niestety poprzeczka została przez nas samych tak wysoko postawiona,że ewentualnie wsady Cartera, Francisa podobają si kibicom,ale czemu sie dziwić skoro widowiskowe akcje mozna juz obejrzeć nawet u nas w Polsce i to bynajmniej nie na parkietach ligowych lecz na zwykłych podwórkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 21:28 Bez mlodej krwi nie maja szans. Graja to samo od wielu lat z takim samym skutkiem => bez tytulu mistrzowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś