Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UTAH JAZZ PANY

IP: *.zabrze-chopina.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 15:17
    Nie ma lepszej drużyny od Utah Jazz. Mam ciocię w Salt Lake City byłem na ich
    meczu. Oni są najlepsi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wilt Re: UTAH JAZZ PANY IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 18.07.01, 15:28
        Gość portalu: SZEF_m napisał(a):

&#62 Nie ma lepszej drużyny od Utah Jazz. Mam ciocię w Salt Lake City byłem na ich
        &#62 meczu. Oni są najlepsi.

Ciocia w Utah - stanie mormonów? A ile żon ma oprócz niej twój wujek?
      • Gość: capulet Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 18:00
        Gość portalu: SZEF_m napisał(a):

&#62 Nie ma lepszej drużyny od Utah Jazz. Mam ciocię w Salt Lake City byłem na ich
        &#62 meczu. Oni są najlepsi.

??????
        • Gość: Morph Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 18.07.01, 19:13
          Szef - fachowiec i analityk NBA LOL. Jakbys byl na meczu Vancouver Grizzlies
          tez bys mowil ze sa najlepsi?
          Najlepsza obecnie druzyna NBA jest LA [mimo ze za nimi nie przepadam to nei
          sposob tego nie przyznac].
          zreszta sam sie zastanawiam po co marnuje czas na takie bzdury.
      • Gość: tom Re: UTAH JAZZ PANY IP: 213.76.134.* 19.07.01, 12:38
        Wróci Air i posprząta!
        • Gość: Pawery Re: UTAH JAZZ PANY IP: 134.65.157.* 14.08.01, 11:09
          Żeby Air siebie przypadkiem nie sprzątnął, niech się lepiej nie kompromituje.
          • Gość: grek Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 23.08.01, 05:18
            Nie wiem czy widziales kiedys inny mecz niz ten na ktorym byles w Utah ale na
            prawde sa lepsze zespoly ...
            Nie mam zamiaru szydzic ale jezeli nie masz wiekszego pojecia o NBA po co
            zakladasz wlasny temat i sie kompromitujesz ?
            Osobiscie kibicuje 76-ers ale niestety najmocniejszy sklad ma LA ...
            Pozdrawiam.
        • Gość: Szczur Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 20:19
          Gość portalu: tom napisał(a):

&#62 Wróci Air i posprząta!

masz racje, gdy wroci to sie bedzie doskonale nadawal wlasnie do sprzatania i
          wycierania parkietu
      • Gość: killer 1 Re: UTAH JAZZ - "Czasy sie zmieniają, a oni na tym samym miejscu w ko IP: *.*.*.* 23.08.01, 09:17
        Utah to "galaretki". Należy przebudować zespół i ostosować do nowego wizewrunku
        NBA. Gdyby sytuacja z pieniędzmi w JAZZ była podobna do sytuacji polskich
        klubów (pozyskanie sponsora)juz dawno dokonanoby zmian w zespole ponieważ nie
        ma chyba sponsora, który nie wkurzyłby sie że zespół co roku osiąga finał
        konferencji i "bolsze nie budiet". Podobnie sytuacja ma sie w Miami gdzie Pat
        Railey co roku straszy super składem całą ligę a w sumie okazuje sie
        że "obsrywa sie w zbroję" z osłabionymi Knicks. Ogólnie trzeba powiedzieć że
        NBA teraz to nie to samo co 10 lat temu i nie chodzi mi tylko o Jordana,
        Jabbara czy Magica, ale o fakt iż gdy w konkursie wsadow startował Domino
        Wilkens czy Dee Brown, Shawn Kemp lub Spad Web nie wielu graczy mialo "winde" i
        rzeczywiście gdy obejrzeliśmy jakąś "gruche" to ze zdziwienia "łupież nam oczy
        zasypywał". teraz niestety poprzeczka została przez nas samych tak wysoko
        postawiona,że ewentualnie wsady Cartera, Francisa podobają si kibicom,ale czemu
        sie dziwić skoro widowiskowe akcje mozna juz obejrzeć nawet u nas w Polsce i to
        bynajmniej nie na parkietach ligowych lecz na zwykłych podwórkach
      • Gość: Maciej Re: UTAH JAZZ PANY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 21:28
        Bez mlodej krwi nie maja szans. Graja to samo od wielu lat z takim samym
        skutkiem =&#62 bez tytulu mistrzowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka