Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław - Dundee United

IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 13:33
    "Cała Polska w cieniu Śląska tak mówi Johan Voskamp" !!!I ma racje !!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Do boju WKS! Wygramy. IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 14:39
        Pozdrowienia dla wszystkich kibicow.
      • Gość: Prof. dr hab. Winc Rozjebieemy kvrwa szkotów w chvj!!!!! IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 16:37
        Pozdrawiam.
      • lukawroc Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 16:40
        4 obcokrajowców w pierwszej "11". Przykład dla innych zespołów z ekstraklasy, że można zbudować zespół składający się z polaków :)
        • szpak.nie Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 18:58
          bo brakło kasy na innych, więc trzeba grać juniorami i emerytami polskimi.
          • banamarama Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 19:03
            JAK SA DOBRZY, TO PO CO WYDAWAC NA OBCYCH:)
            • Gość: hej Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.internetia.net.pl 14.07.11, 19:31
              dobrzy? Bo wygrali z kiepskimi Szkotami z kiepskiej szkockiej, choć nieco bogatszej ligi, to są dobrzy? Bez jaj.
              • Gość: fan Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.e-wro.net.pl 15.07.11, 10:57
                Wygrali też m.in. z Legią i Wisłą, zajeli 2 miejsce w lidze więc co na tle innych graczy w Polsce są źli?
        • Gość: xxx Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.146.123.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.11, 20:08
          5 kretynie. Z resztą Wisła też się składa z Polaków. Zastanów się, zanim coś napiszesz.
          • Gość: lokas 3 polaków w wyjściowym składzie. inter kraków. żal IP: *.icpnet.pl 14.07.11, 20:44
            w meczu ze Skonto, z takimi ogórami zagrali:

Wisła: Sergei Pareiko - Michael Lamey, Kew Jaliens, Osman Chavez, Dragan Paljić - Cezary Wilk, Radosław Sobolewski, Maor Melikson (86. Łukasz Garguła) - Patryk Małecki, Cwetan Genkow (75. David Biton), Ivica Iliev.

buahahaha, śmiechu warte. jeszcze wygrali dzięki pomocy Łotyszów. klasa.
            a Dundee pyknie wrocławian i odpadną z hukiem, przecież oni nie potrafią grać.
        • Gość: Pawel.Bruksela Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.29-129-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.07.11, 09:18
          Zamiast chwalic, ze potrafili sobie sciagnac dobrych zawodnikow - ze ich bylo stac na to, to ty masz pretensje za 4 obcokrajowcow?! Popatrz na inne zespoly europejskie, palancie
      • Gość: www Grodzisk Wielkopolska IP: *.173.45.123.tesatnet.pl 14.07.11, 17:01
        buhahahaha, żenada
        • Gość: Ja (...) Re: Grodzisk Wielkopolska IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 19:11
          pomylilo ci sie chyba z polonia wwa
        • janek.it Re: Grodzisk Wielkopolska 14.07.11, 20:29
          Epic failure.
          Groclin jest 300 kilometrów na północny wschód od Wroclawia, na Konwiktorskiej.
        • ludendorf Widzę że niektórzy... 14.07.11, 21:34
          ... wciąż nie mogą przeboleć faktu że nie doszło do fuzji Śląska z Groclinem i tego że Śląsk nie sprzedał tanio swoich barw, tradycji, herbu i dumy jakiemuś klubowi z wioski tak jak to uczynił Lech. Byłoby wówczas tyle okazji do napinania a tak to tylko można zaklinać rzeczywistość
      • jj_kaczmarczyk czy jest relacja na żywo ale NIE z czuba? 14.07.11, 17:20
        nie moge oglądać, chętnie się dowiem co się faktycznie dzieje na boisku a nei moge sie zmusić żeby czytać tych grafomanów,
        • Gość: svistaczny Re: czy jest relacja na żywo ale NIE z czuba? IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 14.07.11, 17:38
          na weeb.tv mozesz obejrzec mecz na zywo.
      • Gość: Arsenalek Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 17:28
        A ja powiem lepiej, cala Polska w cieniu Europy.
        • Gość: Chris Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 17:44
          Dundee tej Europy nie reprezentuje.
      • Gość: Crocodile Dundee Ja pier.... IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 17:43
        Jak ogladam ta miernote to mnie jasny szlag trafia. Co za kur*a nedza.
        • Gość: Chris Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 17:45
          • Gość: Amazing John Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 17:48
            ...the fucking you talking about son?
            • Gość: Amazing Bob Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 17:49
              *.....the fuck
            • Gość: marek Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: 78.145.27.* 14.07.11, 18:44
              Gość portalu: Amazing John napisał(a):

> ...the fucking you talking about son?

Jask juz chcesz po anglielsku przeklinac, to wejs kilka korepetycj, bo sie blaznisz, son ;)
              • Gość: Amazing Me Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 18:45
                You're going to hold a gun to my head because of one mistake? Fuck off.
                • Gość: cdff Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.5-2.cable.virginmedia.com 14.07.11, 19:00
                  hold a gun against my head, or put a gun to my head. jak juz.
                  • Gość: Amazing Edward Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 19:13
                    Either way is proper. Suck it.
                    • Gość: baltazar_gabka zenujacy jestes IP: *.elk.mm.pl 15.07.11, 10:31
                      juz lepiej sie zapisz na kurs angielskiego, a nie sluchasz kolegow z linii produkcyjnej.
          • Gość: pingu Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: 205.210.132.* 14.07.11, 18:19
            zakladamy ze frajer naprawde pisze z komputera "Youth for Christ"
            wyslalem kopie tych wpisow do darrell@yfcministries.com, bo naprawde Amazing Frajer im siare przynosi. wydaje mi sie ze nie beda mieli problemu z namierzeniem polaczka ktory slabo mowi po angielsku
            • Gość: I'm still Amazing Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 18:29
              You're an idiot. The fact that my ip shows completely different location only further proves that I'm a fucking genius, not only in everything I do but also in making people like you look like complete imbeciles. I highly enjoy it too, you. Who the fuck is Darrell?

Cienki jestes pingu i ch*j ci na imie.
              • Gość: sadfh Re: Z jakiego kosciola przemawiasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 19:28
                Tak to jest jak polski dres wyjeżdża za granicę :)
                Wstyd, rozpacz i wołanie o pomstę do nieba aby taką hołotę tępić w zarodku.
        • Gość: tadek-wku...ony Re: Ja pier.... IP: 78.145.27.* 14.07.11, 18:42
          Gość portalu: Crocodile Dundee napisał(a):

> Jak ogladam ta miernote to mnie jasny szlag trafia. Co za kur*a nedz

Nie mow tak brzydko o swojej mamie na forum publicznym.
          • Gość: Amazing Henry Re: Ja pier.... IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 18:46
            Nie dzialaja na mnie dosrywki na temat mojej mamy. Try again, bitch.
            • Gość: Chris United Ministries of Losers IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 18:53
              You worked so hard to be part of our spiritual community.....
              • Gość: Amazing Charles Re: United Ministries of Losers IP: *.yfcministries.com 14.07.11, 19:11
                I'm nowhere close to this organization. Read and comprehend.
                • Gość: gosc Re: United Ministries of Losers IP: *.london.02.net 15.07.11, 01:32
                  a ja mysle,ze jestes gamoniem,ktory nawciagal sie fety i zlapal chora jazde,zeby pochwalic sie znajomoscia angielskiego(anonimowo! heh) a potem waliles konia czekajac na odpowiedz. A moze jest inny powod dla ktorego produkujesz sie na polskim portalu wsrod rodakow w obcym jezyku? Moze poprostu jestes idiota?
      • Gość: rafs Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 18:44
        A tam intuicja. Sobota jest pierwszy do wejścia gdy nie wybiega w pierwszym składzie, a że holender wszedł, to też żaden nos trenerski.
        • Gość: Chris Wygralismy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 18:49
          Brawo Lenczyk. Brawo dzialacze i brawo Wroclaw!!!!!!
          • Gość: Tyson Re: Wygralismy!!!!!!Szykujemy się na rewanż! IP: *.e-wro.net.pl 14.07.11, 18:55
            ja i 30 moich kolegów już przygotowujemy się na wyjazd na...Dundee!
            Teraz już tylko dużo treningu ogólnorozwojowego oraz low kicki i dużo kreatyny!
            7 lat judo, 5 lat MMA i mogę powiedzieć, że każde moje uderzenie może okazać się śmiertelne!
            • Gość: TOMMEK21 Re: Wygralismy!!!!!!Szykujemy się na rewanż! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.07.11, 22:19
              uważaj bo żyłka ci pęknie, a wtedy będzie krucho z twoimi low kickami
      • szpak.nie Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 18:57
        ten mecz był tak beznadziejny, że myślałem, że się porzygam.
        • Gość: Tyson Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.e-wro.net.pl 14.07.11, 19:04
          Szpak, jesteś pedałem?!!!
          Kim jesteś Szpak?
          • szpak.nie Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 19:32
            jestem twoją starą, pajacu zza Buga...
            • Gość: Tyson Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.e-wro.net.pl 14.07.11, 20:25
              szpak.nie napisał:

> jestem twoją starą, pajacu zza Buga...

TAK SIĘ SKŁADA, ŻE MÓJ DZIADEK SŁUŻYŁ W 17 Dywizji Grenadierów Pancernych SS Götz von Berlichingen!!!
              A ty kmiocie, kogo masz za przodków?
        • banamarama Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 19:05
          szpak.nie napisał:

> ten mecz był tak beznadziejny, że myślałem, że się porzygam.

Niektórzy jak myślą to rzygają. Nie myśl...
        • Gość: tomaszek72-19 Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.183.231.224.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.07.11, 19:36
          co do szpaka!to popatrz w kość!chyba nie widziałeś meczu wisły wczoraj,czy tydzień temu jagielonii!
        • Gość: lewy Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 19:46
          Mecz byl dobry biorac pod uwage poziom przygotowania wks do sezonu nie mieli jeszcze duzo czasu Mecz byl szybki dobry technicznie a wynik troche zalezy slaby jak ja przewage slaska...
        • Gość: wks Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 23:30
          za to wczorajszy mecz Wisły i dwumecz Jagiellonii były niesamowitym spektaklem piłkarskim pozdro 600 za wyniosły komentarz
        • Gość: Domin Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 05:19
          Ty jesteś tak beznadziejny,że rzygać się chce.
      • Gość: qsdasd Zaprawdę powiadam wam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 19:32
        ...na wyjeździe Śląsk przegraja 1:2 i awansuje dalej.
        • Gość: dzes Re: Zaprawdę powiadam wam... IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 20:00
          Człowieku, a kto ci tam w Szkocji bramkę strzeli dla Śląska?
          Już pozamiatane.Skromne 1:0 u siebie to za mało.
          Śląsk nie potrafi grać na wyjazdach,a mecz w Szkocji będzie zupełnie inny.To będzie bijatyka i walka w powietrzu.Śląsk tego nie potrafi.
          • Gość: wks Re: Zaprawdę powiadam wam... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.07.11, 20:09
            ,,Śląsk nie umie grać na wyjazdach".
            Większej bzdury dawno nie czytałem, całą rundę wiosenną sobie zobacz na wyniki Śląska na wyjazdach a nie piszesz jakieś głupoty.
            • Gość: dzes Re: Zaprawdę powiadam wam... IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 20:49
              Nadchodzi jesień misiaczku.
              Patrze więc jak Śląsk grał w rundzie jesiennej.
              Miał kiepskie wyjazdy do Gdańska,Łodzi i Kielc.
              • ludendorf Re: Zaprawdę powiadam wam... 14.07.11, 21:21
                > Nadchodzi jesień misiaczku.
                > Patrze więc jak Śląsk grał w rundzie jesiennej.
                > Miał kiepskie wyjazdy do Gdańska,Łodzi i Kielc.

kpisz sobie czy na prawdę wierzysz w te bzdury?? Raz że wtedy był inny trener i zupełnie inna drużyna a dwa to co ma forma sprzed roku do obecnych czasów?????

• Gość: sepitol W rewanżu będzie 0:3. IP: *.home.aster.pl 14.07.11, 19:56
        I czym sie tu nakręcać ?
        • Gość: Chris Re: W rewanżu będzie 0:3. IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 19:59
          Masz racje. Dundee United: Slask 0:3!
        • Gość: . Re: W rewanżu będzie 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:01
          Masz racie będzie 0:3, bo Dundee gra u siebie więc jest zapisane pierwsze:
          Dundee 0:3 Śląsk Wrocław.
          Widzę, że nie tylko ja jestem optymistą...
      • Gość: teken Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.internetia.net.pl 14.07.11, 20:11
        szkoci przyjechali się bronić i się nie udało. Nie pokazali nic oprócz antycznego kick&go i kilku złośliwych fauli. W rew powinni dostać bramkę z kontry i po sprawie.
        Widziałem franza na trybunach. Moja prośba: po tym jak potraktowałeś wro graczy w ostatnim zgrupowaniu daj nam spokój i dalej stawiaj na lechitów:) kiss our asses!
      • maz-48 Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 20:27
        Jagiellonia też u siebie wygrała 1:0, a jak się skończyło - wszyscy wiemy. A przecież Dundee to dużo groźniejszy zespół niż ten z Pawłodaru. To był jeden z tych meczów, o których Wojciech Łazarek zwykł mawiać, że przypomina mu stosunek słoni. Dużo kurzu, dużo wiatru, a owoc dopiero za 2 lata. Śląsk niby grał nieźle, ale nie było w tej grze żadnej jakości, żadnej finezji i żadnego polotu. Dopiero wejście tego Holendra sprawiło, że padła bramka. Szkoci u siebie zaatakują i szybko wybiją Śląskowi puchary z głowy, no ale przez tydzień można się napinać wywyższać, jaką to już Soloż potęgę zbudował...
        • Gość: teken Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.internetia.net.pl 14.07.11, 20:34
          najwyraźniej oglądaliśmy dwa różne mecze. Nikt się nie napina więc spokojnie możesz wyluzować. Zobaczymy za tydzień.
        • Gość: Chris Slask gra na wyjazdach lepiej niz u siebie! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 21:00
          W Szkocji to Dundee dostanie lanie. Otwarta gra bedzie ich drogo kosztowala. A porownanie do Jagiellonni to zniewaga.
        • ludendorf Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 21:14
          Na razie to ty się napinasz bez sensu więc wyluzuj trochę. To że Dundee zaatakuje Śląsk w rewanżu to akurat dobrze bo Śląsk Lenczyka zawsze lepiej grał z kontry niż w ataku pozycyjnym. Dundee przez 90 min broniło się całym zespołem (co sam ich trener potwierdził na konferencji prasowej po meczu) licząc tylko na dalekie piłki i strzały z dystansu. W rewanżu Śląsk będzie miał dużo więcej miejsca w ataku. Generalnie to jestem dobrej myśli po tym co zobaczyłem widziałem już spotkania Śląska z rywalem na wyższym poziomie w ekstraklasie
          • Gość: profes79 Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 22:02
            Zwłaszcza, że Śląskowi wystarczy jedna bramka aby Dundee były potrzebne trzy.

Jakoś większe zaufanie pokładam w Śląsku Lenczyka niż pokładałem w Jagiellonii Probierza.
            Jagiellonia potrafiła pokazać serce do walki w zeszłym roku; liczę, że w tym roku to Śląsk pokaże serce do gry, walki i dalszego awansu.

I jakoś bardziej liczę na Śląsk niż zblazowanych graczy Legii i WIsły.
          • maz-48 Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 22:42
            Zobaczymy za tydzień, kto będzie miał rację...
          • Gość: fan Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.e-wro.net.pl 15.07.11, 11:09
            Masz 100% racji, Dundee nie pokazało nic, cały czas się bronili, szczególnie w pierwszej połowie gdzie praktycznie cały czas w 11 byli na swojej połowie. Ich jedyne akcje nie wynikały z dobrej gry tylko z przypadku i błędów obrońców Śląska.
            Dundee okazało sie słabym zespołem i zdziwie sie jesli Śląsk przegra w rewanżu.
        • k-x Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 23:43
          dokładnie tak to widzę. to jest dwumecz. chodzi o wygraną/pokonanie w dwumeczu, hehe.
          wisła pokonała kiedyś barcę u siebie, a górnik tottenham. i co z tego, skoro zostali wyeliminowani?
        • Gość: kwak Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.hsi.kabel-badenwuerttemberg.de 15.07.11, 05:32
          nie płacz mały płaczku, bo to nie ładnie i możesz ze strachu na własnej głupocie się nie rozeznać. Ciesz się radosną chwilą i nie gmeraj, bo od tego się żółknie. PS: jasnowidzem staraj się też nie być, bo zgnuśniejesz, a w głupotach jesteś za slaby, bo konkurencja dla ciebie za silna!
      • Gość: Gość Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 21:22
        Brawo Waldemar Sobota gdyby nie on to gola by nie było....
      • Gość: lolu Śląsk Wrocław - Dundee United IP: 94.40.67.* 14.07.11, 21:33
        brawo slask
        freshsoccer.cba.pl/news.php zaprasza,
      • maciekkedzior Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 22:11
        Istotnie, news dnia. Szokująca wiadomość. Istnieje cień szansy, że polska drużyna pokona światową potęgę Dundee United. Jest się czym zachwycać.
        • mostan Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 14.07.11, 23:09
          no pewnie, ze jest sie czym zachwycac.
          to zle, ze sie cieszymy?
          a moze byly jakies inne (procz Lecha w zeszlym sezonie i Wisly kilka lat temu) powody do zachwytu nad wystepami polskich druzyn w pucharach w ostatnim czasie?
          nie?
          wiec przestan sie dziwic naszemu ¨zachwytowi¨ (choc wiekszosc zyczliwych ma zdecydowanie bardziej trzezwy osad niz sugerujesz) i zamiast zlosliwie szydzic - dolacz do tych, ktorzy dobrze zycza tej druzynie w rewanzu?
          bo oni teraz pracuja na punkty dla Polski, nie tylko Wroclawia.
          pozdr.
          • Gość: Chris On woili szczekac i narzekac IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.07.11, 23:50
            Zwyciestwo to dla takich straszne wydarzenie.
          • judicajuste Re: Śląsk Wrocław - Dundee United 15.07.11, 00:17
            @ mostan : taka Polska wlasnie ; taka " szydera" towarzyszyla Lechowi , w ubieglej edycji LE caly czas , zreszta trzy lata temu tez , gdy odpadl dopiero z Udinese ; musicie byc "gruboskurni" , aby przez to przejsc -
            • Gość: true Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.man.poznan.pl 15.07.11, 08:28
              dokładnie - musicie mieć twardą dupe, im lepiej bedziecie grać tym polaczki bedą ze swojej żałosnej zazdrości bardziej was wyszydzać.. udało sie wygrać i gratuluje oby nie było takich kardynalnych błedów w obronie w rewanżu bo teraz sie upiekło... Gratulecja od fana Kolejorza!!
      • Gość: tentyp Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 01:10
        w Dundee będzie powtórka z rozrywki Dundee 7-2 Śląsk i do mycia.
        • Gość: fatality Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.e-wro.net.pl 15.07.11, 07:16
          lecz swoje kompleksy gdzieś indziej.
      • Gość: arte Jagielonia to nie Śląsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.11, 02:36
        Śląsk był lepszy a do tego świetnie gra kontrą i według mnie łatwiej będzie im na wyjeździe niż u siebie.
      • Gość: andzelika Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 07:46
        Nie podniecajcie sie tak tym wymęczonym i fuksiarskim zwyciestwem. Wpadło slepej kurze ziarnko. Ale "szacuneczek" dla Dundee i wks za ciekawy mecz. Ale to wasz ostatni w tym sezonie start w pucharach. Jak zapowiedzial trener przeciwnika na konferencji we Wroclawiu tam w Szkocji przegracie.
        • Gość: Student Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 08:35
          Dla tych co nie wiedzą, Andzelika jest fanką klubu z wioski pod Legnicą. Swoje kompleksy leczy jednak na forum Gazety pod artykułami o Śląsku Wrocław.

forum.gazeta.pl/forum/w,72,126996900,126997293,Slabsza_kosc_peka_Slask_kontra_Dundee.html
          Pytanie do Andzeliki: co masz w gębie?
          Odpowiedź na najbliższym meczu ze Śląskiem Wrocław.

Bez pozdrowień.
          Twój ukochany klub WKS Śląsk Wrocław
          • Gość: As Re: Śląsk Wrocław - Dundee United IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 12:08
            Andzelika ssie.
      • karol_zmj Śląsk Wrocław - Dundee United 15.07.11, 08:53
        OGRAŁ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

1:0 z noname ze Szkocji
      • Gość: stax Bądźmy realistami - Śląsk ledwo wygrał IP: *.microsoft.com 15.07.11, 09:16
        I przegra w Szkocji najmniej 0:2
      • quasi-nazi jazda z k**wami 15.07.11, 10:27
        ciekawe, czy premier zamknie stadion Śląska za obraźliwe hasła kierowane pod adresem drużyny ze Szkocji?
      • tfurca Szare krowy z różowymi rogami? 15.07.11, 11:13
        chciałbym pogratulować działowi marketingu firmy TAURON trafności wyboru maskotek, które mają zagrzewać nas do kibicowania podczas meczy piłkarskiego Śląska Wrocław. (tauron jest jednym ze sponsorów tym sezonie)

Genialne.

Być może w tym szaleństwie jest metoda?

Szare krowy z różowymi rogami.

Ja wiem, że TAURON (taurus to byk) to nie krowa, ale większość ludzi na stadionie zastanawiała się o co chodzi? I czemu te krowy obmacują naszego ORŁA Śląska Wrocław ...

Poza tym dobór koloru budzi zastrzeżenia - czemu one te krowy są szare? Kolor rogów wymuszony przez kolorystykę firmową tu sie zgodzę, ale czemu wstawki te krowy maja różowe... no i te rogi. magenta. fatalnie.

Homofobiczni kibice Śląska Wrocław moga tego nie przełknąć. Te krowy ich obrażają. Czują się oni, że tak powiem dojeni. Reszta nie czuje tego. ORZEŁ chodzi zagubiony i czuje się mobbingowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka