Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WL kontra Fantasy Liga

28.07.11, 22:29
    Trudno. Agora nas nie chce. Zagłosowałem "nogami" i poszedłem do FantasyLiga
    Wszystkich zawiedzionych zdradą Twórców WL którzy kolokwialnie mówiąc nas olali zapraszam do mojej ligi. Zwie się Liga sklepowa, a jej kod 719868363
    Pobawmy się razem.
    Zaprasza wielbiciel (od pierwszej edycji) - były Prezes
    dobrek40
    Obserwuj wątek
      • szlapek Re: WL kontra Fantasy Liga 02.08.11, 21:18
        SPoko tylko, że o grze na WP dowiedziałem się dzisiaj, za pośrednictwem tego forum, a granie od II kolejki wg mnie nie ma sensu. WL znam od wielu wielu lat... Co za burdel
        • akst1 Re: WL kontra Fantasy Liga 02.08.11, 22:57
          Ponawiam moje zdanie, które wygłosiłem pół roku temu. Z tej gry wykopią nas do t-clapka. Przecież to jedna klika.
        • dobrek40 Re: WL kontra Fantasy Liga 03.08.11, 21:34
          Prezesie szlapek. Zapewniam Cię że warto. Nawet od II kolejki. Jest po prostu ciekawie. A interfejs gry fantastyczny. Fajny skład jest trudniej "zrobić" niż WL, ale miodność dużo większa.
          Zapraszam
          • keicam47 Re: WL kontra Fantasy Liga 03.08.11, 23:04
            A interfejs gry fantastyczny...

Żartujesz czy ślepy jesteś?
            • akst1 Re: WL kontra Fantasy Liga 03.08.11, 23:23
              Interfejs to kwestia przyzwyczajenia, ważne żeby były takie same warunki gry dla wszystkich uczestników. Ja chciałbym zapytać się Was, Panowie, czy macie możliwość podejrzenia w klasyfikacjach FL tylko połowę wybranej drużyny (widać połowę boiska). Ja tak miałem przez całą poprzednią edycje i teraz tak mam. Ale gdy byłem we Władysławowqie przed rozpoczęciem gry i skorzystałem z kiosku internetowego, to ten mój interfejs jakoś tak przyjaźniej wyglądał. Jak to naprawdę jest, bo sam już nie wiem.
              • t-clapek Re: WL kontra Fantasy Liga 03.08.11, 23:33
                Nigdy nie wyświetliła mi się połowa boiska, zawsze całość.
                Może trzeba spróbować inną przeglądarką?
                • akst1 Re: WL kontra Fantasy Liga 03.08.11, 23:56
                  Właśnie przeczytałem odpowiedzi adminów znajdujące się na mojej poczcie. Myślałem, że usterka tkwi po drugiej stronie, a to chyba ja będę musiał się tym zająć. Dzięki za podpowiedź.
            • dobrek40 Re: WL kontra Fantasy Liga 04.08.11, 21:43
              Kolego Prezesie keicam
              Nie żartuję i wzrok mam chyba niezły. A interfejs jest fantastyczny. Pewnie, że zawsze znajdą się niezadowoleni. Jak dla mnie gra jest super. Gdyby podobnie było WL. To FL by mnie nie zobaczyła.
              Na marginesie dodam, że pomyśleli nawet o tych którzy dołączają od drugiej kolejki i są specjalne nagrody. Kiedy Agora o nas tak dbała? A uczestniczę o pierwszej edycji jeszcze papierowej wersji. Warto jeszcze teraz się zarejestrować. I naturalnie dołączyć do mojej ligi prywatnej. Szczegóły pierwszym poście. I kod: 719868363 FantasyLiga
              • neonzamachowiec Re: WL kontra Fantasy Liga 18.08.11, 16:34
                JA do Ciebie wlasnie kolego dolaczylem. Niestety od 4 kolejki, bo wczesniej pojecia nie mialem o tej grze, ale bede wlaczyl jak lew :D:D
                A FL jest rzeczywiscie fajna. A juz System Osiagniec to dopiero fajna zabawka. Chyba nawet wywoluje we mnie wieksze zainteresowanie niz klasyfikacja. :D:D:D
                Pozdrawiam.
          • dobrek40 Re: WL kontra Fantasy Liga 24.08.11, 20:48
            Chyba WL wystartuje od 15-tej kolejki. Skoro "ZESPÓŁ" tak ciężko pracuje to pewnie im się uda. buahahahahahahahhahahahaha. Sam się z tego śmieję. Chociaż żal, że tak piekną grę potrafili pogrzebać indolenci. Przykre.

Na "froncie" FantasyLiga gra hula aż miło. Interfejs, statystyki itp. Do tego dbają o tych, którzy później dołączają do gry. Widać dbałość o graczy. Są ciekawe nagrody. I można je zdobyć nawet dopiero teraz zakładając drużyny. Tych którzy dopiero zakładają zespoły i już grających zapraszam do naszej "wesołej kompani" Zwie się Liga sklepowa (pod patronatem paru sklepów internetowych), a jej kod 719868363
            Pobawmy się razem.
            Zaprasza wielbiciel (od pierwszej edycji) - były Prezes
            dobrek40
      • szlapek Re: WL kontra Fantasy Liga 03.08.11, 23:35
        no i jestem w FL ; )
        • maleckik Re: WL kontra Fantasy Liga 03.08.11, 23:50
          Kolego AKST
          W dziale Wiadomości Fantasy Liga czy na Facebooku Fantasy Liga jest mnóstwo fotek i screenów ze składami drużyn. Tak też było przez całą poprzednią edycję.
          TO NIEWIARYGODNE, że kolega tego nie widział, to wręcz...no nie wiem, jak to nazwać.
          Ale OK, nie każdy jest Masterem internetu. Ale na BOGA, czasami wystarczyć kliknąć coś więcej niż tylko zaloguj. Jest milion pobocznych spraw.
          A tak na zakończnie. Czy AKST wie, ile można zrobić transferów w Fantasy Lidze, żeby nie było prowizji?
          • akst1 Re: WL kontra Fantasy Liga 04.08.11, 00:49
            Kolego maleckik, jeżeli Kolega lubi Facebuka, to Kolegi sprawa. Ja takie plotkarskie portale uważam za coś obrzydliwego i to jest też moja sprawa.

Druga rzecz: skoro Kolega zna tak dobrze regulamin, że ośmiela się mnie z niego przepytywać, to może Kolega wskaże to miejsce w regulaminie, gdzie stoi napisane, że każdy prezes ma dostęp do podglądu wszystkich zawodników w wybranej drużynie wraz z rezerwowymi.

Proszę Kolegi, odpowiem za Ciebie: nie ma takiego zapisu w regulaminie. Proszę uwierzyć i nie tracić czasu na powtórne studiowanie tego tekstu.
            • akst1 Re: WL kontra Fantasy Liga 04.08.11, 09:46
              Mozilla działa jak należy. Czy ktoś z szanownego grona prezezów może mi podpowiedzieć, gdzie można złożyć zażalenie, aby poskarżyć się na Internet Explorer?
              • keicam47 Re: WL kontra Fantasy Liga 04.08.11, 11:22
                Tak. Zażalenie złóż do organizatora FL. Bo faktem jest że gra chodzi na Mozilla natomiast na IE bądź jakiejkowliek innej przeglądarce są różne błędy,np połowa składu,brak widocznego przycisku zatwierdzenia, utrudnony dostep do którejs ze swoich drużyn ( brak przeskoku) zapewne u każdego cos się znakjdzie. Ja to sprawdzałem na różnych komputerach i tylko Mozilla jest ok. Ale to jest zależne od twórcy i organizatora co na co jest zrobione FL a nie że IE jest be.
                • akst1 Re: WL kontra Fantasy Liga 05.08.11, 00:26
                  No to jesteśmy w domu.
                  • dobrek40 Re: WL kontra Fantasy Liga 16.08.11, 21:00
                    Wygląda na to, że część wątku zostało usunięte. Cenzura czy zazdrość że innym działa?
                • neonzamachowiec Re: WL kontra Fantasy Liga 18.08.11, 16:24
                  Z tymi wszystkimi to chyba kolega przesadza. Uzywam SeaMonkey (co prawda tez z grupy Mozilli) i dziala normalnie. Co do innych przegladarek... pod Chromem wiele rzeczy potrafi dzialac nieprawidlowo, a uzywanie IE uwazam za brak szacunku do prywatnych danych posiadanych na wlasnym komputerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka