Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło...

IP: *.psych.uic.edu 20.10.11, 18:42
    nic dla Mieciela. ciekawe, choc nie zaskakujace. reszta byla do przewidzenia. powodzenia
    Obserwuj wątek
      • hearthland93 T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... 20.10.11, 18:44
        Lepiej nie komentować tego meczu, jaki poziom meczu taki poziom arbitrów.
      • Gość: RTS T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... IP: *.insport.pl 20.10.11, 18:51
        W karaniu Widzewa beton jest niezawodny. Dodam jeszcze, że Michniewicz w zeszłym sezonie za wejście na boisko dostał czerwoną kartkę i jeden mecz na trybunach a Probierz za przepychanki na boisku dostał pochwałe od sędziego. Pojebany kraj, pojebani ludzie.
        • Gość: pepe Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 19:01
          tak to jest jak się kibicuje pojebanemu klubowi :)
        • Gość: kibic bez racy Kibole sie nie oplacaja IP: *.superkabel.de 20.10.11, 19:37
          Niech 50 osob postanowi odpalic race. Bedzie to kosztowac klub 15k. Zatem po 300zl na kazdego z tych delikwentow. Niech porozrabiaja na legii, lks i wisle i juz jest -900zl od lebka dla klubu w sezonie. Na pozostalych meczach sa spokojni za kazdym razem placac 25zl od meczu. Daje to bilans po sezonie 8*25-900, czyli -700zl.

A wezmy teraz rodzine w modelu 2+2. Niech zaplaci cala 50zl za mecz. 8 meczow da 400zl. Na plusie.

I teraz zastanowmy sie, jakiego kibica cholubic, a jakiego przegonic...
          • Gość: gość2 Re: Kibole sie nie oplacaja IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 20.10.11, 22:28
            co to za bełkot? O co Ci chodzi?
          • Gość: MMM Re: Kibole sie nie oplacaja IP: *.146.221.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:32
            bluzgów i palenia barw nie pochwalam a wręcz przeciwnie ale race? Race nadają kolorytu szarym trybunom. Wyglądają pięknie i efektownie. Powinny być dopuszczone ale oczywiście pod odpowiednimi uwarunkowaniami. Odpalają wyznaczone i konkretne osoby a za rzucenie racy na boisko czy w inny sektor olbrzymie kary finansowe.
        • Gość: byłem tam Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.retsat1.com.pl 20.10.11, 19:48
          jakie przepychanki????????????????
        • Gość: MIREK60 Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.90.62.30.sttb.pl 20.10.11, 20:02
          Ten kraj to POLSKA a ktoś kto pisze takie rzeczy i jest tolerowany przez GW to .............
          Albo GW usuwa natychmiast ten tekst albo jutro liczcie się ( GW + ten imbecyl ) z wizytą prokuratora
      • Gość: Ryży z Limanki T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 19:01
        Wielkie brawa dla komisji!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: R(_;_)S T a k ż e - t e g o - n o .... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 19:29
        co to ja chciałem powiedzieć...?
        yyyyyyyyyy....
        A! Już wiem !
        SŁOMA WE WŁOSACH,GNÓJ NA BUTACH -WIDZEW RZĄDZI NA BAŁUTACH...!
        o!
      • Gość: pepe Pan Derdzikowski się odwodni jak będzie tak ... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 19:31
        ...dalej ryczał :):):)
      • Gość: fg co ten burak w palcie robi na murawie? IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 19:47
        kara dla niego
      • Gość: ADAM Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 19:48
        Inteligentny to ty nie jesteś skoro tutaj się udzielasz.Powodzenia
        • Gość: www Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 21:05
          do ADAM ; To jak tłumaczyć twoją inteligencje po tym wpisie ?
          www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html
      • Gość: MIREK60 T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... IP: *.90.62.30.sttb.pl 20.10.11, 19:58
        Dziennikarze GW teraz widać jacy jesteście MALI i zakompleksieni!
        Wyłaziło wielokrotnie to z was ( fanatyzm dla tych z dawnej A.Czerwonej ) lecz teraz pobiliście wszystkie dotychczasowe rekordy ! Jesteście żałośni ( cały dział sportowy GW ) przegrać trzeba umieć a : Bińczyk,Derdzikowski,Walczyk( faryzeusz ) i reszta Bujali i Bąboli wraz ze starymi "gwiazdkami" Sarzało,Iwańczyk tego nie potraficie !!
      • Gość: Widzewiakkk T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... IP: *.205.7.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 19:58
        Paranoiczne decyzje. Widzew, co nas nie zabije to nas wzmocni. Do boju z ległą!
      • Gość: pisof T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 20:06
        SKANDALICZNE SĘDZIOWANIE, nieprofesjonalizm PZPN jest rażący w całej ostatniej kolejce jak i w derbach Łodzi. Mam nadzieję że po euro2012 zajmą się tą skorumpowaną organizacją i wygonią dziadków od koryta. Do zobaczenia w Warszawie. Widzewie trzymaj się !
      • Gość: cucs Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 20:24
        jakbyście mieli trochę poczucia godności to za tą elkę byście mu mordę obili - no ale cóż widocznie pamięć o Mariuszu już zgasła w waszych sercach
        • Gość: Thor Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 10:51
          Pamiec o Mariuszu wciaz twa!! TYLKO ZE TO LEGIA GO NIE UBILA TYLKO FRAJER ZA ZGIERZA
      • Gość: Kuba Dziennikarzyki znowu judzą, znowu napuszczają... IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 20.10.11, 20:30
        Dziennikarzyki znowu judzą, znowu napuszczają na siebie kibiców. Ja pierd..e, co za ludzie.
        • Gość: winnaar Re: Dziennikarzyki znowu judzą, znowu napuszczają IP: 217.153.148.* 20.10.11, 20:33
          A co takiego napisali, że lamentujesz? Nie chcesz nie czytaj.
          • Gość: Kuba Re: Dziennikarzyki znowu judzą, znowu napuszczają IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 20.10.11, 20:52
            Skoro nie kumasz, to ci wytłumaczę.
            Surowe kary po derbach Łodzi dla Widzewa. A dla ŁKS?
            Dzielenie na lepszych, bezkarnych i gorszych, wiecznie karanych. Takim stawianiem sprawy skłóca się ludzi, bo gorsi zawsze będą mieli żal do lepszych, że mają gdzieś chody itp spiskowe teorie. Kumasz?
            • Gość: widz Re: Dziennikarzyki znowu judzą, znowu napuszczają IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 20.10.11, 22:34
              Ukarać ŁKS. Dlaczego się nie podłożył, nie przegrał z była wielkością?
          • Gość: pepe Re: Dziennikarzyki znowu judzą, znowu napuszczają IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 21:29
            to nie jest tak, że nie chcesz nie czytaj. to jak tobie nie podoba się podwyżka podatków to o nich nie słuchaj...mentalność bezmózgowca...
            ale w końcu gw beknie za swoje chamstwo..
      • Gość: winnaar T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... IP: 217.153.148.* 20.10.11, 20:32
        Jaki arbiter taka komisja. Ręce opadają jak się widzi pezetpeenowską sprawiedliwość. Tak, tak wiem to Komisja Ligi Ekstraklasy SA obradowała ale dla mnie to jeden ... kit(ufff chyba unikne kary!).
      • Gość: ŚŻK Deredzikowski wieśdzewiaku IP: *.lodz.mm.pl 20.10.11, 20:46
        Widzę, że cie boli cały czas. Buahaha. Wiesz co się liczy 0:1 na tablicy.
        • Gość: Łodziak A ty wiesz co się liczy... IP: *.lnet.pl 20.10.11, 21:16
          że ł?s jest niczym! A tylko Widzew się liczy!
          • Gość: ŚŻK Re: A ty wiesz co się liczy... IP: *.lodz.mm.pl 20.10.11, 22:12
            Pal wroty i idź zamknij chlewik i oborę bo ci koledzy z sąsiedniej wioski świniaka podporowadzą po nocy.

P jak Poddębice

• Gość: ap Re: 1 jak pierwsza liga już wiosną dajdaju:))) IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 00:45
        • Gość: ap ŚŻK? Śmierdzący Żydowski Klub z Polesia?:))) IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 00:44
      • Gość: jaco Derdzik ale ty jesteś nudny facet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 20:52
        Napisz coś mądrego bo zaczynasz być monotematycznym buraczyną!
      • przygoda Znowu dziennikarze wybiórczej płaczą nad widzewem 20.10.11, 20:54
        Dziennikarska obiektywność nigdy nie była tu mocną stroną ale teraz po przegranym przez widzew meczu bije wszelkie granice!
        Widzew przegrał bo był słabszy, do tego grał bardzo brutalnie i dostał dużo kartek a zachowanie kibuców spod Łodzi pozostawiało wiele do życzenia, nic dodać - nic ująć!
        • Gość: gość57 Re: Znowu dziennikarze wybiórczej płaczą nad widz IP: *.aster.pl 20.10.11, 21:39
          jakoś nie mogą przeżyć biedaczki
        • Gość: pod ŁÓDZKI Re: Znowu dziennikarze wybiórczej płaczą nad widz IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 22:56
          TY przygoda pie...się od kibiców spod Łodzi
        • Gość: ap niewyskrobany jak nie wiesz o czym pitolisz to IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 00:42
          idź spać dzieciaku, niedługo pewno zamieszkasz w gettcie z blaszaków bo tam trafią wszyscy ze Starego Polesia co widać po twojej pisowni:)))
        • Gość: ELITA Re: Znowu dziennikarze wybiórczej płaczą nad widz IP: 195.58.71.* 21.10.11, 02:51
          chyba byles na innym meczu ! mecz byl wyrownany ze wskazaniem na widzew,dopiero po czerwonej kartce dla grzelczaka lks zaczal cos grac....po za tym pilkarze lks u od poczatku chcieli wykartkowac widzewiakow w czym bardzo pomagal im trener probierz ktory podkrecal sedziow a najbardziej technicznego....tak czy owak wynik idzie w swiat....ale moim zdaniem remis bylby najbardziej sprawiedliwy
      • Gość: 1908 T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach Ło... IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.11, 21:01
        Mięciel po bramce palantom z pod zegara pokazał literkę "Ł" jak ŁKS tylko nie wcisnął Alt
        • Gość: MMM Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.147.160.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:29
          dobre :) nawet sie uśmiałem.

Ale tak odłóż emocje na bok i spróbuj spojrzeć obiektywnie . Uważasz że tym gestem Miętowy nie prowokował?
      • Gość: Łodziak pzpn... IP: *.lnet.pl 20.10.11, 21:11
        Dobrze, że stadionu nie zamkneli! Beton pzpnu wita co dzień...
      • Gość: krzych ...kapią łzy, czyli kara według GW ..... IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 21:18
        i większości "dzielnicowych". Mięcielowi dożywotnią karę, a drużynę ŁKS ukarać walkowerem!!!
        Łzawe reakcje - miód na moje serce ;-)
      • Gość: Lesław Re: T-Mobile Ekstraklasa. Surowe kary po derbach IP: *.4web.pl 20.10.11, 21:30
        Symbol L-ki złożony z palców nie oznacza zawsze fan klubu Legii dziennikarzu drogi. Słyszałeś o takim słowie Loser? mniemam, że jednakowoż nie :)

cdn.financialsamurai.com/wp-content/uploads/2011/05/loser.jpg
      • Gość: pepe gw-ŁKS 0:1 :):):):) IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 21:51
        jw
        • Gość: winnaar Re: gw-trybuna ludu 0:1 :( :( :( IP: 217.153.148.* 20.10.11, 21:57
          Niestety hołubiony kiedyś przez PZPR ełKAŁesek wygrał. Na szczęście zdarza się to raz na 14 lat :):):)

www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,10459802,T_Mobile_Ekstraklasa__Byly_pilkarz_Widzewa__Kiedys.html
          • Gość: pepe Re: gw-ŁKS 0:1 :):):) IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 22:04
            obrażasz ni tylko obecnych, ale także byłych kibiców ŁKS-u w tym, jesli ktokolwiek kto ma więcej niż 50 lat w twojej rodzinie był kibicem piłki, swoją własną rodzinę.
            Ba, obrażasz wierząc w zakłamaną historię tworzoną przez twój, komunistyczny, czerwony wstydzew.
            Mój dziadek był działaczem ŁKS-u, nigdy nie był w partii, przez co miał spore kłopoty, więc nie pi..dol mi tu farmazonów wyssanych z palca i potwierdzanych smutami jakiegoś ćwoka, który podobnie jak ty i gw nie umie z honorem przyjąć porażki.
            • Gość: mmm Re: gw-ŁKS 0:1 :):):) IP: *.181.38.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:26
              Wcale nie obraża a pisze prawdę. Mój ojciec był kibicem ŁKS (w przeciwieństwie do mnie)i wiele rzeczy mi opowiadał. Również to jak w latach 50-tych Tatarkówna wyciągała piłkarzy ŁKS z knajp i jak załatwiane były dla nich etaty w fabrykach. O tym że później ci sami ludzie chodzili zarówno na ŁKS jak i na Widzew oraz że podziały rozpoczeły sie gdy Widzew zaczoł odnosić sukcesy a ŁKS stawać się przeciętnym klubem. Nie podobało sie to wielu osobom że osiedlowy klub zaczyna odnosić większe sukcesy od kluby wyznaczonego na przodownika. A co do wspomnianych derbów to były ustawione na remis. I to wszystko było widać. Łącznie z ostatnią bramka.
              • Gość: sramnacieee Re: gw-ŁKS 0:1 :):):) IP: 91.226.16.* 21.10.11, 01:25
                Niech twój stary wytrzeźwieje wreszcie, a nie taki głupoty gada. Widziałem go pod zegarem, jak obwarzanki sprzedawał. Zaczoł, zaczoł, naucz się ortografii, a najpierw stawiania przecinków, bo tego bełkotu nie da się czytać
      • Gość: winnaar Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: 217.153.148.* 20.10.11, 22:00
        ...i płaczą nad tą stronniczą wyborczą ale czytają i czytają....
        Szkoda, że nic nie rozumieją. Ale jakby rozumieli to by nie byli kibicami klubu miernot i wykolejeńców.
        • Gość: pepe Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 22:05
          jakby nie rozumieli, to tak jak ty, wielbiliby milicję i gw...
          • Gość: MMM Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.146.237.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:28
            Z milicją to dobrze żyją twoi koledzy po szalu o czym przekonało się ostatnio kilka osób z Widzewa zamkniętych za tzw groźby karalne, które to są ścigane na wniosek poszkodowanego.
            • Gość: pepe Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 22:42
              to jak i twoja nieznajomość ortografii (zaczął, a nie zaczoł) świadczy o tym, jakim jesteś rozmówcą...
              za to możemy pewnie przytaczać sobie nawzajem przykłady konfidentki, przytyk był specjalnie dla podburzenia...co do gw, towarzysza Millera, czy mafii w latach 90-tych-to byli i są wasi kibice...
              • Gość: MMM Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.181.124.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:54
                Widzisz jeden ma problemy z ortografia inny z ułamkami tyle że teraz odbiegamy od tematu.
                Wspomniałeś o konszachtach z policją i dostałeś odpowiedź -kto sieje wiatr zbiera burzę.
                towarzysza Millera nie posadzili i ma się dobrze, u was był Klejman który aktualnie siedzi.
                Twoja aluzja do policji była bez sensu bo po obu stronach miasta są tacy sami ludzie.

Co do GW- fakt że kiedyś często pisali dobrze o Widzewie później z uwagi na konflikt na linij GW-Cacki to się zmieniło. Jako przykład można podać artykuł o zatrzymaniu kibiców "jednego z łódzkich klubów" za handel lewym spirytusem. Artykuł był tak napisany że odnosiło się wrażenie że chodzi o kibiców Widzewa podczas gdy zatrzymani kibicowali ŁKS'owi (co już jasno wynikało z artykułu na innym portalu)
                • Gość: pepe Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 23:15
                  ok-nie zmienia to faktu, że redakcja sportowa gw łódź kibicuje widzewowi i to jawnie.
            • Gość: www Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 22:42
              Złamali prawo.Niech siedzą.
              www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html
              • Gość: MMM Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.181.124.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:47
                Ty tez łamiesz prawo wyzywając innych od debili, ch%$#@ i innych

Kiedy zgłosisz się na policję?
              • Gość: MMM Re: Zabawne jest to, że ełKAŁesiaczki płaczą... IP: *.181.124.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:55
                Ty tez łamiesz prawo wyzywając innych od debili, członków męskich i w inny sposób ubliżając. Kiedy zgłosisz się na policję?
      • Gość: pebo panie redaktorze boli, że nie było kibiców ŁKS i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 22:38
        nie ma za co ukarać? ŻENADA do kwadratu!!!!!!!! co za poziom dziennikarstwa panie Derdzikowski
      • Gość: MMM Wy naprawde na cos lliczyliście? IP: *.181.124.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 22:46
        Kary za race były pewne
        Tak samo za bluzgi
        Kara dla Bruno jest w mojej opinij adekwatna do przewinienia choć jakby dostał 4 czy 5 meczy to też by mnie nie zdziwiło.
        Nie anulowanie kartek Grzelczaka. Przecież jakby to zrobili to by przyznali że miało to wpływ na mecz! hello! Tutaj nie było to tak oczywiste jak w innych meczach więc mogli sobie pozwolić i idealnie to się wpisuje w traktowanie Widzewa przez sitwę pzpnowską. Już wcześniej nie anulowano kartki Ukachowi.
        Brak kary dla Miętowego jest dopełnieniem - nie fikajcie, to my tu ustalamy reguły i możemy je zmieniać kiedy chcemy.
        • Gość: pepe Re: Wy naprawde na cos lliczyliście? IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 22:51
          wiecie co widzewiaczki...ja to nawet teraz żałuję, że Mięciel nie dostał tej kary. Spuścilibyście się ze szczęścia i byłby spokój...
          Byłoby to dziwne, bo nie pokazał wam fuckersa ani niczego takiego, ale niech wam będzie...żądam kary dla Mięciela! hahaha :)
          • Gość: MMM Re: Wy naprawde na cos lliczyliście? IP: *.181.124.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 23:01
            Pepe odłóż animozje między Widzewem a ŁKS'em na bok. Stonuj euforię po wygranych po 14 latach derbach (pamiętasz wogule te na 0:1 Danielewicza? Ja pamiętam) i zastanów się czy Mięciel prowokował czy też nie. Powtarzam ochłoń i dopiero się zastanów. Wyobraź sobie że gracie z Ruchem, Stawarczyk strzela bramkę podbiega do galery i pokazuje W - ale by się epitety na forum sypały...
            • Gość: pepe Re: Wy naprawde na cos lliczyliście? IP: *.toya.net.pl 20.10.11, 23:14
              Masz rację-posypałyby się i ja broń Boże nie mam pretensji, że posypały się z waszej strony na Mięciela. Ale kara od pzpn? bez przesady...poza tym, tak jak pisałem-niech mu dadzą tą karę, naprawdę. Moim zdaniem to nie będzie aż takie znowu osłabienie. Mięciel zagrał w miarę dobrze w Derbach ale przedtem grał piach.
              Pamiętam tamte Derby, miałem wtedy 18 lat...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka