Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ

IP: *.tele2.pl 17.03.02, 05:01
    Jest to w tej chwili najlepiej uporządkowany klub w Polsce, dlatego takie
    palanty z Legii kupujący sędziów na co dzień nie potrafią zrozumieć, na czym
    polega europejski football. Nigdy nie mają szans w starciu z przeciętną drużyną
    europejską, bo to są zykłe dupki.Widizeliście ten mecz z Wisłą? Parodia
    futbolu, a ten karny? Ten Sokołowski w innych klubach bylby pożądanym facetem
    od zbierania pustych naczyń 1-razowego użytku. Słuchajcie, ja go obserwuję od
    kilku dobrych lat i cieszę się szczerze, że ten facet gra w Legii:))))A inni
    gwiazdozry tej "zasłużonej" drużyny? Panowie, spójrzcie wreszcie prawdzie w
    oczy! każdy grosz wsadzony w Legię okazywał się być baaardzo śmierdzącym gównem.
    . Osobiście mnie to cieszy, ponieważ marnotrawione corocznie koloalne pieniądze
    na bandę warchołów i oczekiwania względem nich związane napawają mój MÓZG
    satysfakcją, że - jak co roku - pieniądze te poszły w błoto, a i tak mistrzem
    zostanie chwilowo Wisła (wy dupki jesteście za płascy w dupkach), a i tak za
    chwilę polskim footbolem trząść bezie LECH, KTO? lECH! KTO? LECH LECH
    LECH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOLEJORZ, JEDYNA DRUŻYNA, KTÓRA NIE
    SKOMPROMITUJE SIĘ W EUROPIE TAK JAK LEGIA WARSZAWA POLAND LTD HIHI.
    Obserwuj wątek
      • Gość: OLO Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.tele2.pl 17.03.02, 05:13
        ACHA, JESCZE JEDNO, GDYBY WAM PRYZSZŁO NA MYŚL ODPOWIADAĆ NAM ZE STAREJ BECZKI,
        ŻE PROWINCJA I TAKIE TAM, (ZAKOMPLEKSIONE PEDAŁY), TO JUŻ WAM ODPOWIADAM, ŻE
        JAK MY BYLIŚMY W EUROPIE, TO WY - PO PRAWEJ STRONIE WARTY - PRÓBOWALIŚCIE
        UDAWAĆ HOMO SAPIENS. NO CÓŻ, TAKIE CZASY PARWENIUSZE, ŻE CHWILOWO PAŁAC KULTURY
        IM. J. WISSARIONWICZA JEST WYZNACZNIKIM WASZEJ KULTURY,ALE WIERZCIE MI, ŻE SIĘ
        TO WKRÓTCE ZMIENI...
        • Gość: Geezoos Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 17.03.02, 08:21
          A skad ci przyszlo do glowy ze ktos w ogole bedzie chcial ci odpowiedziec???
          Chyba masz troche za duze mniemanie o sobie, stary. Wroc na to forum za kilka
          lat, jak troche podrosniesz bo widze po twoich wypowiedziach ze ledwo dosiegasz
          klawiatury.
        • Gość: Cinek_ok Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 15:49
          Gość portalu: OLO napisał(a):

> ACHA, JESCZE JEDNO, GDYBY WAM PRYZSZŁO NA MYŚL ODPOWIADAĆ NAM ZE STAREJ BECZKI,
          >
          > ŻE PROWINCJA I TAKIE TAM, (ZAKOMPLEKSIONE PEDAŁY), TO JUŻ WAM ODPOWIADAM, ŻE
          > JAK MY BYLIŚMY W EUROPIE, TO WY - PO PRAWEJ STRONIE WARTY - PRÓBOWALIŚCIE
          > UDAWAĆ HOMO SAPIENS. NO CÓŻ, TAKIE CZASY PARWENIUSZE, ŻE CHWILOWO PAŁAC KULTURY
          >
          > IM. J. WISSARIONWICZA JEST WYZNACZNIKIM WASZEJ KULTURY,ALE WIERZCIE MI, ŻE SIĘ
          > TO WKRÓTCE ZMIENI...

Musisz mi przypomniec kiedy ostatnio "byliscie w Europie" bo nie siegam pamiecia do prehistorycznych czasow.
          A tak w ogole to idz sie wytrzepac bo emocje za bardzo uderzaja ci do glowy, biedny chlopcze (?).
          • Gość: exe Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.icpnet.pl 17.03.02, 15:58
            > Musisz mi przypomniec kiedy ostatnio "byliscie w Europie" bo nie siegam pamieci
            > a do prehistorycznych czasow.

To bardzo młody jesteś. Wiadomo, że Lech nie ma takich sukcesów jak Górnik, ale
            pare niezapomnianych meczy rozegrał.
            • Gość: berserk Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.chello.pl 17.03.02, 17:01
              Gość portalu: exe napisał(a):

> To bardzo młody jesteś. Wiadomo, że Lech nie ma takich sukcesów jak Górnik, al
              > e
              > pare niezapomnianych meczy rozegrał.

no. szczgólnie te z eliminacji Ligi Mistrzów utknęły mi w pamięci :-))))))
              • Gość: exe Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.icpnet.pl 17.03.02, 17:31
                > no. szczgólnie te z eliminacji Ligi Mistrzów utknęły mi w pamięci :-))))))

Wpomniałem o tym w innym miejscu w tym wątju, więc dałbyś już sobie spokój. Ja
                też lepiej pamiętam mecz Valencia-Legia niż sukcesy Legii, a się tym nie chwalę.
        • Gość: # Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 23:53
          Kurwa nie słuchajcie go. On nie może być z poznania. Co za pojeb.

lech fan
      • Gość: thedude Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 10:46
        FORZA LECH ! Od kibica z Cz-wy
        • Gość: pop Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: 212.244.27.* 17.03.02, 11:35
          Napisałeś że coś tam napawa tWÓJ mózg.......dziwne
      • Gość: exe Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.icpnet.pl 17.03.02, 11:54
        > KOLEJORZ, JEDYNA DRUŻYNA, KTÓRA NIE
        > SKOMPROMITUJE SIĘ W EUROPIE TAK JAK LEGIA WARSZAWA POLAND LTD HIHI.

Wyluzuj, kolego i spytaj starszego brata o mecze Lecha ze Spartakiem ;-)

• Gość: M Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.chello.pl 17.03.02, 11:58
        Olo - następny inteligentny inaczej. Hi hi.
        • Gość: J, P-ń. Trochę racji masz OLO IP: *.icpnet.pl 17.03.02, 17:54
          No, przesadziłeś, ale pisząc o legii trochę racji masz. Sokołowski to
          rzeczywiście wieśniak z pierwszego miotu. Sam pamiętam jak z Olsztyna
          przyjechał i paradował w discopolowskim fryzie. Albo Czarek K ze swoimi
          błykotliwymi wypowiedziami typu "yyy, eee, aaaa" prosto z kabaretu olgi L. Tam
          by się nadał. I jescze "Elka" go kapitanem zrobiła...
          Ale bambry (po polsku wieśniaki) są wszędzie. Kto pamieta z jakim czad fryzem
          jechał Wałdoch na zachód? "Z przodu krótko, z tyłu długo.." itd,albo ekstra-
          cieć Ziober itp. itd.
      • Gość: Rafał Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 23:19
        Zgodzę się - organizacyjnie jesteście przygotowani do ligi. Przecież większość
        spotkań wygrywacie poza boiskiem. A Wasz awans został przyklepany przy okazji
        meczu Polski z Kamerunem w Poznaniu, gdy Zarząd PZPN-u cały dzień balował w
        stolicy Wielkopolski. Ciekawe na czyj koszt i w zamian za co??? I jeszcze
        jedno - nigdy nie wypominaj komuś czegoś, co dotyczy także Twojego otoczenia.
        Chodzi o sędziów - jeśli uważasz, że Legia ich załatwia to i tak są leszczami w
        porównaniu do Lecha. Piszę tak, gdyż byłem naocznym świadkiem jednego z
        przekrętów podczas meczu Hetman Zamość - Lech, gdy pierdolony Ryszka (dziwne,
        że sędzia międzynarodowy nagle przyjeżdża do takiego Zamościa gwizdać w meczu,
        w którym Lechowi groziła porażka). Przez tego właśnie bandytę (Ryszkę) na
        trybunach doszło do ekscesów, za co klub, w którym się nie przelewa, dostał
        sporą karę finansową. A Ryszce nic się nie stało - został chyba pogłaskany po
        głowie i pochwalony. Także chłopcze - następnym razem zanim coś napiszesz to
        pomyśl, gdyż kompromitujesz się.
        • Gość: Lechita Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: 211.168.222.* 19.03.02, 14:45
          Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Zgodzę się - organizacyjnie jesteście przygotowani do ligi. Przecież większość
          > spotkań wygrywacie poza boiskiem. A Wasz awans został przyklepany przy okazji
          > meczu Polski z Kamerunem w Poznaniu, gdy Zarząd PZPN-u cały dzień balował w
          > stolicy Wielkopolski. Ciekawe na czyj koszt i w zamian za co??? I jeszcze
          > jedno - nigdy nie wypominaj komuś czegoś, co dotyczy także Twojego otoczenia.
          > Chodzi o sędziów - jeśli uważasz, że Legia ich załatwia to i tak są leszczami w
          >
          > porównaniu do Lecha. Piszę tak, gdyż byłem naocznym świadkiem jednego z
          > przekrętów podczas meczu Hetman Zamość - Lech, gdy pierdolony Ryszka (dziwne,
          > że sędzia międzynarodowy nagle przyjeżdża do takiego Zamościa gwizdać w meczu,
          > w którym Lechowi groziła porażka). Przez tego właśnie bandytę (Ryszkę) na
          > trybunach doszło do ekscesów, za co klub, w którym się nie przelewa, dostał
          > sporą karę finansową. A Ryszce nic się nie stało - został chyba pogłaskany po
          > głowie i pochwalony. Także chłopcze - następnym razem zanim coś napiszesz to
          > pomyśl, gdyż kompromitujesz się.

Bla bla bla. Takie klubiki jak twoj hetman wogole powinny nie istniec, bo co to
          za klub gdzie nie ma kasy? Trzeba takich leszczy usunac jak najszybciej

• Gość: Rafał Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 08:56
            To może powiesz kolego ile kasy ma oficjalnie Lech, gdyż z tego co wiem
            oficjalnie jesteście poważnie zadłużeni i też Wam się nie przelewa. A poza tym
            nie Ty będziesz decydował jakie kluby powinny istnieć, frajerze. Gdyby w Polsce
            istniał tylko Lech (oczywiście wg Ciebie jeszcze pozostała część Waszej nędznej
            triady) to byłoby bardzo nudno. W dobie demokracji każdy ma prawo kibicować
            swojej ulubionej drużynie i wytykać błędy i oszustwa innych. Ale chyba jesteś
            jeszcze za młody, by to zrozumieć - płoteczko...
            • Gość: Lechita Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: 211.168.222.* 21.03.02, 16:21
              Gość portalu: Rafał napisał(a):

> To może powiesz kolego ile kasy ma oficjalnie Lech, gdyż z tego co wiem
              > oficjalnie jesteście poważnie zadłużeni i też Wam się nie przelewa. A poza tym
              > nie Ty będziesz decydował jakie kluby powinny istnieć, frajerze. Gdyby w Polsce
              >
              > istniał tylko Lech (oczywiście wg Ciebie jeszcze pozostała część Waszej nędznej
              >
              > triady) to byłoby bardzo nudno. W dobie demokracji każdy ma prawo kibicować
              > swojej ulubionej drużynie i wytykać błędy i oszustwa innych. Ale chyba jesteś
              > jeszcze za młody, by to zrozumieć - płoteczko...

Kibicuj twj twojej nedznej druzynce koles. Czy wogole cos kiedys wygraliscie?
              Macie jakies sukcesy? Jestescie kompletnym zerem.

• cruq WOLE ZYWCA. PO LECHU BOLI GLOWA. 18.03.02, 10:43
        Gość portalu: OLO napisał(a):

> Jest to w tej chwili najlepiej uporządkowany klub w Polsce, dlatego takie
        > palanty z Legii kupujący sędziów na co dzień nie potrafią zrozumieć, na czym
        > polega europejski football. Nigdy nie mają szans w starciu z przeciętną drużyną
        >
        > europejską, bo to są zykłe dupki.Widizeliście ten mecz z Wisłą? Parodia
        > futbolu, a ten karny? Ten Sokołowski w innych klubach bylby pożądanym facetem
        > od zbierania pustych naczyń 1-razowego użytku. Słuchajcie, ja go obserwuję od
        > kilku dobrych lat i cieszę się szczerze, że ten facet gra w Legii:))))A inni
        > gwiazdozry tej "zasłużonej" drużyny? Panowie, spójrzcie wreszcie prawdzie w
        > oczy! każdy grosz wsadzony w Legię okazywał się być baaardzo śmierdzącym gównem
        > .
        > . Osobiście mnie to cieszy, ponieważ marnotrawione corocznie koloalne pieniądze
        >
        > na bandę warchołów i oczekiwania względem nich związane napawają mój MÓZG
        > satysfakcją, że - jak co roku - pieniądze te poszły w błoto, a i tak mistrzem
        > zostanie chwilowo Wisła (wy dupki jesteście za płascy w dupkach), a i tak za
        > chwilę polskim footbolem trząść bezie LECH, KTO? lECH! KTO? LECH LECH
        > LECH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOLEJORZ, JEDYNA DRUŻYNA, KTÓRA NIE
        > SKOMPROMITUJE SIĘ W EUROPIE TAK JAK LEGIA WARSZAWA POLAND LTD HIHI.

• Gość: maciekl Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.internetia.pl 18.03.02, 10:45
        poczekamy zobaczymy na razie niech Lech wejdzie do I ligi
        • Gość: seth Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 18.03.02, 13:12
          Tez sem kibicem Lecha choc moze nie tak radykalnym jak Olo:))) Jak na razie
          organizacja klubu jest godna pochwaly i uwagi. Ale mimo wszystko aby byl to
          klub mogacy wywalczyc mistrzostwo Polski i nawiazac walke w Europejskich
          pucharach musi uplynac wiele czasu. Czego oczywiscie zarzadowi, zawodnikom i
          wszystkm kibicom KOLEJORZA zycze.

Pozdrowienia dla wszyskich kibicow Lecha Arki Cracovi i wszystkich kibicow
          polskiego futbolu - dla tych ktorzy nie tylko umieja krytykowac i nazekac na
          jego poziom ale potrafia kibicowac swej druzynie i byc z nia na dobre i na zle.
      • Gość: ajzol Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 19:19
        piekna odpowiedz. Cala naga prawda. Panowie jestem kibicem KOLEJORZA ale fajnie
        bedzie znow sie trzepac na pierwszoligowych stadionach
      • Gość: wodzunio OPOLE I TAK RZĄDZI IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 19:45
        TYLKO ODRA - TYLKO ODRA - OKS.

... i powstanie z popiołu jak sam Feniks.
        • Gość: exe Re: OPOLE I TAK RZĄDZI IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 00:08
          Gość portalu: wodzunio napisał(a):

> TYLKO ODRA - TYLKO ODRA - OKS.
          >
          > ... i powstanie z popiołu jak sam Feniks.

Jak chcesz to was dzisiaj spopielimy ;)
          • Gość: ryjek Re: OPOLE I TAK RZĄDZI IP: 62.89.77.* 20.03.02, 09:35
            Nie podniecałbym się tak bardzo tym awansem. Poziom ekstraklasy jest jednak o
            niebo lepszy niż II ligi, więc może się okazać że Lech będzie tylko średnim
            średniakiem - jak Odra Wodzisław na ten przykład. Będzie walczył o utrzymanie,
            będzie bezbarwnym, przeciętniakiem, i znowu będzie przychodziło po dwa tysiące
            najwierniejszych kibiców na mecz, jak to zawsze bywało w tym mieście...
          • Gość: wodzunio Re: OPOLE I TAK RZĄDZI IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:06
            Lech przyjeżdza w weekend do Opola... będziesz miał okazję.

POWODZENIA... mój Ty mały Kamikadze.
      • Gość: jw Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 09:55
        Kibice Lecha to nie żadna elita ale zwykła banda. We Wronkach narobili takiej
        wsi że tamtejsi kibice w porównaniu z nimi okazali się ludzmi naprawdę
        cywilizowanymi. A Lech będzie miał kłopoty aby się utrzymać w I lidze. Mam
        nadzieję że tak jak kiedyś spuści ich do II ligi Legia. Pamiętacie gole Karwana
        i Golińskiego? Powtórka już niedługo! Znowu dostaniecie w dupę!
        • Gość: asd Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.de.deuba.com 20.03.02, 10:27
          miejsce Lecha jest w I lidze, to nie ulega wątpliwości, ale mówienie o jakiś cudach organizacyjnych jest żenująco
          śmieszne. Różnica między I a II ligą ligą jest kolosalna. Lech w tej chwili miałby poważne problemy z utrzymaniam
          się w I lidze, nie mówiąc już o meczach z Legia, Eisła czy Polonią. Bardzo dużo brakuje im również do lokalnego
          rywala - Amiki.
          NIe zaprzeczam, ze wszystko może się zmienić w ciągu jednego, dwóch sezonów, ale tej czwórki, o której
          wspomniałem nie przeskoczy. W najlepszym przypadku w przyszłym sezonie Lech może powalczyć z
          Zagłebiem, Ruchem lub Katowicami.
          Życzę Lechowi utrzymania się w ekstraklasie, a będzie to trudne...
          • simon01 Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ 20.03.02, 12:16

ludzie spoza Poznania pisza bajki. Wiara na Lecha nie przychodzi po to aby
            ogladac Tloki, Wisle czy Legie ale po to aby zobaczyc SWOJA druzyne w akcji.
            Pilkarze maja za zadanie dac z siebie wszystko. I to cenia kibice. Przypominam
            gdy Lech spadal do drugiej ligii, jak i kiedy o maly figiel nie spadl do 3, to
            stadion byl pelny. W innym klubie bylby marazm, albo totalne zwatpienie. Po
            prostu mecze Lecha to show, a juz niedlugo showbusiness. Do sponsorow Lecha
            dolaczaja z kazdym miesiacem nowe firmy. Jaki klub w ekstraklasie ma takie
            poparcie lokalnych miediow, wlasne programy w radio i telewizji ?
            To wlasnie przyciaga sponsorow, a nie tak jak w przypadku amiki, wisly, legii,
            czy grodziska kiedy klub robi za dzial marketingu czy jest miejscem
            do "obnizenia podatkow". W przypadku Legii czy Pogonii "sponsorzy" czyhaja
            jakby tanio przajac cenny grunt pod stadionem. To wlasnie udaje polaczyc
            Lechowi, ze mam swoj teren oraz przyciaga wielu kibicow druzyne. Ci co mysla ze
            kibicow Lecha bedzie przychodzilo malo kiedy Lech przegra z jednym czy drugim
            zespolem musze rozczarowac. Nasz zespol walczy o zwyciestwo i wie ze jesli
            przegra, a da z siebie wszystko, to kibice i tak sie nie odwroca.

Pozdrawiam

PS.Chcialbym nie pozdrowic zalozyciela tego watku, gdyz jest za bardzo hop do
            przodu.
      • Gość: Cromm Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.03.02, 22:32
        Kolejorz,kolejorz,kolejorz !!!!!
      • Gość: eL Re: LECH WAM POKAŻE GDZIE RAKI ZIMUJĄ IP: *.chello.pl 22.03.02, 22:52
        olo ty debilna pyro.nie martw sie o Legie i zajmij sie swoim pyrusowym
        klubikiem ktory poki co jest w drugiej lidze (pamietajcie ze Legia sie do tego
        przyczynila - pamietacie 1:2 w swoim pyrusowie hi hi hi).na szczescie u was
        graja same gwiazdy (i ten wasz lowca bramek - kokoszanek).reiss nie pogral
        sobie w bundeslidze i wrocil na ten podpoznanski stadionik.moze i uda wam sie
        awansowac do pierwszej ligi ale po kilku porazkach atmosfera prysnie jak banka
        mydlana i wszystko wroci do normy (druga liga).Dla przypomnienia Legia jako
        jedyny klub nie spadla nigdy po wojnie z pierwszej ligi.FORZA LEGIA WARSZAWA!!!
      • Gość: eL LECH ZDECHL KOLEJORZ IP: *.chello.pl 22.03.02, 22:55
        lech to sa kurwy z krainy kwitnacej bulwy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka