Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mecz Polska - Anglia

IP: *.115.251.97.wireless.dyn.drei.com 02.10.12, 21:54
    Mysle ze najlepszym Bramkarzem w tym spotaniu bedzie Przemyslaw Tyton, Pokazal sie z jak najlepszej strony i my z moim Czeskim Mezem uwazamy ze tak bedzie dobrze. On byl najlepszy. Prosimy o wystawienie do Kadry Przemyslawa Tytonia, a mecz bedzie wygrany. 100 % gwarancji. Ja i moj maz z .Czeskiej Republiki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zs Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.belchatow.msk.pl 05.10.12, 19:07
        www.mojastrefa.tnb.pl
      • rychu765 Re: Mecz Polska - Anglia 08.10.12, 21:09

ak masz racje choć tytoń nie gra to jednak bym wolał zaryzykować postawić an niego niż na grającego Kuszczaka. Ale jak słyszę że piszczek będzie grał na pozycji kuby to mnie rozwala .Co to będzie z polską obroną.
        • Gość: Wordmen5 Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 17:28
          Wg mnie za wcześnie jest na podjęcie decyzji kto stanie w bramce. Myślę że dobrym rozwiązaniem byłoby zagrać z tytoniem przeciwko RPA i gdyby zagrał dobry mecz to on powinien zagrać z Anglią- trzeba po prostu sprawdzić w jakiej jest formie.
          Dla mnie z Anglią powinniśmy wyjść 3 def. pomocnikami, bez Kuby cała taktyka idzie w...
          Piszczek, Wasyl, Glik(Perquis), Wawrzyniak- Borysiuk, Polański, Krychowiak,- Obraniak, Grosicki- Lewy

Polanski miałby więcej zadań ofensywnych, a Obraniak dla mnie jest jedynym sensownym rozwiązaniem na prawe skrzydło! Ktoś musi grać z Piszczkiem! Grosicki do tego się nie nadaje na tym lewym skrzydle to możemy liczyć jedynie na kontry i jego szybkość.
        • Gość: Maciej Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.centertel.pl 13.10.12, 13:46
          Mojym zdaniem skład na anglie powinen wygladac nastepujaca
          tyton,piszczek,wasilewski,glik,wawrzyniak,krychowiak,borysiuk,obraniak,lpmierzejewski,ppgrosicki,nplewandowski
      • Gość: ciuma Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 10:47
        Tytoń pokazał się z dobrej strony ale od dłuższego czasy jest tylko rezerwowym co nie umniejsza jego umiejętności :brawo:
      • Gość: mjhy Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.isp.tvkg.net 11.10.12, 20:55
        Tomasz Kuszczak też jest dobry kto widział go w tym sezonie zgodzi się ze mną .:-):-):-):-):-):piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::santa::santa::santa:
      • Gość: jasiu Mecz Polska - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 17:19
        Stawiam na remis może wygramy albo przegramy na wygranie szanse są minimalne ale może wydarzy się ten dzień będe kibicował roberta lewandowskigo stać na dużo a co do meczu z rpa to wszołek grał najlepiej grosicki też niczego sobie ja i muj brat będziemy trzymali kciuki nie zawiedzcie nas polacy polska gola :Dxd;-)
      • Gość: Janusz z Tarnowa Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.202.voltronik.pl 17.10.12, 18:06
        Swietnym miejscem do rozegrania meczu piłkarskiego Polska-Anglia, byłby stadion LZS-Ilkowice gm.Zabno pow.Tarnów woj.małopolskie, na ktorym to stadiono mieści sie około 100 tys kibiców, różnej narodowości, koloru skóry, madrości, opcji religijnych, poglądow politycznych, wstęp darmowy.
      • Gość: Janusz z Tarnowa Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.202.voltronik.pl 17.10.12, 18:08
        Swietnym miejscem do rozegrania meczu piłkarskiego Polska-Anglia, byłby stadion LZS-Ilkowice gm.Zabno pow.Tarnów woj.małopolskie, na ktorym to stadiono mieści sie około 100 tys kibiców, różnej narodowości, koloru skóry, madrości, opcji religijnych, poglądow politycznych, wstęp darmowy. Zapomniałem dodać. ze murawa boiska jest koloru zielonego, sędzia piłkarski za mecz otrzymuje okolo 50zl, oraz najwazniejsze brak miejsca dla Laty, gdyz juz jeśien a idzie zima.
      • Gość: gelo Re: Mecz Polska - Anglia IP: *.bredband.comhem.se 17.10.12, 18:38
        zdejmijcie tego lewandowskiego nie idzie mu wogule ta gra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka