Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ATENY 2004

IP: *.petrus.com.pl 15.08.04, 14:59
    Ciemnoto żużlowa, jeżeli chcesz zobaczyć co to jest sport, to popatrz w TV na
    igrzyska ATENY 2004. Wśród sportowców nie ma miejsa na tempotę nie potrafiącą
    się logicznie wypowiedzieć. ŻUŻLOWCY DO SZKÓŁ!!! ZAPISY OD 1 WRZEŚNIA!!!
    ZAWODÓWKI CZEKAJĄ!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: omg Re: ATENY 2004 IP: 82.177.65.* 15.08.04, 15:53
        heh zajebiscie masz skoro sport znasz tylko z TV.Pewnie nie mozesz sie ruszyc z
        fotela (250 kg)
      • Gość: Jazon Re: ATENY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:24
        Stary chyba forum pomylileś- polecam 'sport' albo 'edukacja'. A ludziom na tym
        nie zawracaj d..y.
        • Gość: sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 15.08.04, 16:55
          Jazon a może lepiej WAZON urastasz do miana ciemnoty żużlowej. Uważaj na omg
          (też ciemniak), bardzo skutecznie atakuje twoją pozycję "super ciemniaka
          żużlowego". Bardzo elokwentny Wiesław Jaguś kiedyś powiedział: cytat w
          oryg. "motór mi nie ciągnął". OMG, a może Ty byś mu pociągnął, spróbujesz?
          Wówczas masz szansę pokonać WAZONA.
          • nortia Re: ATENY 2004 15.08.04, 17:11
            Puchu marny (przyp.red. To nie jest haslo obrazliwe), gdy pojecie masz
            niewielkie na pewne tematy, wystarczy, ze sie nie odezwiesz i Twoja
            kompromitacja zrowna sie z zerem.

W odroznieniu od Twych wiadomosci, wiekszosc zuzlowcow, ze wzgledu wlasnie na
            brak czasu, chodzi do zawodowek lub, gdy chca czegos wiecej wybieraja technika
            mechaniczne, samochodowki, etc.
            Przynajmniej robia cos, co lubia.

I uwazasz, ze lekkoatleta w wieku przypuscmy 18lat ma czas na szkole?
            Nie masz zadnego porownania.
            Beznadziejnosc w Twoim wykonaniu polega na nieznajomosci czegokolwiek poza
            dyscyplinami, ktore pokazal Ci Twoj ojciec w telewizji.

Przejdz sie kiedys czlowieku na jakies widowisko na zywo, porozmawiaj ze
            sportowcami - brak Ci odwagi? A moze ta elokwencja?

A fakt, ze Jagus powiedzial tak, a nie inaczej, nie swiadczy jeszcze o niczym,
            poza faktem, ze czepiasz sie czegos, o czym zielonego pojecia nie masz.

Mimo wszystko pozdrawiam

Ps. "Oceniaj mnie, niech jad strumieniami leje sie (...)"
          • Gość: Jazon Re: ATENY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:40
            Jak widac są rózne rodzaje ciemnot- ty akurat jestes widocznie ogólnosportową.
            Żałość bierze jak sie czyta twoje wypociny- wyzwiska na poziomie późnego
            przedszkola oraz zabieranie głosu na temat o którym nie masz zielonego pojecia.
            Nawet nie pytam ile wywiadów z zuzlowcami w zyciu słyszałes, i jak na tym tle
            wypadaja piłkarze, bokserzy, kolarze czy zapaśnicy, bo z cala pewnoscia ich
            swiatłe wypowiedzi uważasz za warte doktoratu. Szkoda czasu na gadki z toba,
            prostaku, dlatego nie mówie ci "Do widzenia"- mowie ci "Żegnaj".
      • Gość: sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 15.08.04, 18:35
        Norita! masz piątkę. Uśmiałem się jak nigdy dotąd. W rankingu na ciemnotę
        żużlową wychodzisz na drugie miejsce. WAZON prowadzi nadal. PS. Już niedługo
        podam aktualną tabelę CIEMNIAKA ŻUŻLOWEGO. Aha, jeszcze jedno moje ciemniaki,
        wasza wiedza na temat żużla to nawet nie jest 1% tego co ja wiem.
        • bkssasiad Re: ATENY 2004 15.08.04, 21:32
          No tak. "Sportowiec" został zjechany w innym wątku, więc założył nowy gdzie jad
          wylewa mu się z pyszczka. Nie dyskutujcie ludziska, przecież wasza wiedza na
          temat żużla to nawet nie jest 1% tego co ON wie!
        • nortia Re: ATENY 2004 15.08.04, 21:36
          Nie "klapaj" tak pyszczydelkiem, bo sie zal czlowiekowi robi.

Hau!
        • kiciaczek2006 Re: ATENY 2004 15.08.04, 22:53
          Gość portalu: sportowiec napisał(a):

Aha, jeszcze jedno moje ciemniaki,
          > wasza wiedza na temat żużla to nawet nie jest 1% tego co ja wiem.

To może oświeciłbyś nas, biedną ciemnotę żużlową ? Czekamy z niecierpliwością.
      • kiciaczek2006 Re: ATENY 2004 15.08.04, 22:50
        Gość portalu: Sportowiec napisał(a):

> Ciemnoto żużlowa, jeżeli chcesz zobaczyć co to jest sport, to popatrz w TV na
        > igrzyska ATENY 2004. Wśród sportowców nie ma miejsa na tempotę nie potrafiącą
        > się logicznie wypowiedzieć. ŻUŻLOWCY DO SZKÓŁ!!! ZAPISY OD 1 WRZEŚNIA!!!
        > ZAWODÓWKI CZEKAJĄ!!!

"Tępotę" jeśli już, nie "tempotę". Zanim komuś wygarniesz złą polszczyznę,
        zwróć uwagę na swoje własne błędy.
        • kiciaczek2006 Re: ATENY 2004 15.08.04, 23:10
          W wątku "Czy żużel jest sportem ?" maniakalnie piszesz "napewno" - razem, a
          powinno być "na pewno" - osobno. Czepiam się ? Owszem, bo i Ty się czepiasz.
          Tobie z pewnością przydałaby się szkoła, a przynajmniej kurs ortografii.
      • koralka1 Re: ATENY 2004 15.08.04, 23:17
        Bo ci sportowcy z Aten sa bardziej inteligentni od zuzlowcow? Mnie osobiscie
        inteligencja czy glupota jakiegokolwiek sportowca niewiele obchodzi, tu liczy
        sie widowisko! Prawdziwy spektakl! Juz 2 dzien sledze poczynania atletow w
        Atenach i jakos to po mnie splywa, judo, gimnastyka, plywanie, wioslarstwo itp.
        nie robia zbytniego wrazenia, nawet na zywo. Czekam na lekkoatletyke... A od
        zuzla nie ma lepszego sportu!
      • Gość: GADAR Re: ATENY 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:24
        Sportowiec ty buraku, wyłącz kompa i idź krowy doić. W twojej wsi jedyną
        rozrywką są jedynie odpusty parafialne i zabawy w remizach, gdzie rozdają darmo
        widły i grabie. Nie błaźnij się i odpuść sobie i nam.
        • Gość: Sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 12:49
          GADAR!!! MASZ U MNIE 0 PKT. A TO DLATEGO, ŻE MNIE NIE ŚMIESZYSZ. JESTEŚ
          POPROSTU TAKI SAM JAK CI NA TYCH "MOTÓRACH" I ICH SYMPATYCY. MUSISZ SIĘ STARAĆ
          CIEMNOTO.
      • Gość: kibic Re: ATENY 2004 IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.04, 13:12
        Wlaczylem dzisiaj TV i zobaczylem ten prawdziwy sport :) Strzelectwo i
        jezdziectwo :) No to sa prawdziwe sporty rzeczywiscie :) A ty sportowiec pewnie
        jestes panieneczka i dlatego nie lubisz zuzla. Takie panieneczki jak ty nie
        lubia niebezpiecznych sportow.
        • Gość: sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 13:52
          Kibic odpowiedz, to dlaczego nie ma żużla na olimpiadzie. Największej imprezie
          sportowej świata. Odpowiedź jest prosta tak jak ty jesteś prosty w myśleniu:
          ŻUŻEL NIE JEST SPORTEM, zapamiętaj to na zawsze ciemniaku.
          A czemu to dziadostwo nazywa się żużel, skoro jeżdżą na granicie.
          • Gość: Jazon Re: ATENY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:57
            Nie ma tez wielu innych dyscyplin- idąc tym tokiem myslenia to sportem nie są
            tez szachy, pięciobój nowoczesny (wycofany z igrzysk), lada moment przestana
            nim byc zapasy (o zniesieniu tej dyscypliny jako mało widowiskowej mówi sie od
            dawna) i tak dalej. Idź poogladaj pływanie synchroniczne i nie zawracaj ludziom
            głowy prostaku!
            • Gość: Sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 14:35
              Cześć WAZON, a mówiłeś żegnaj! no, no.....tak myślę, że ty jesteś pedzio skoro
              tak lgniesz do mnie. Mówią, że jak Jacek Gollob jest w transie to bardzo dobrze
              robi laskę.... co ja wygaduję!!! przecież on ci na pewno już to robił. WYBACZ
              CIOTO ŻUŻLOWA.
              • Gość: kibic Re: ATENY 2004 IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.04, 19:48
                Przyglupie sportow motorowych nie ma na olimpiadzie i dobrze, bo olimpiada to
                nuda. Tak wogole to ciekawych masz znajomych skoro wiedza jak J.Gollob robi
                laske, ja o tym nic nie slyszalem. Pewnie wraz z twoimi informatorami tez to
                praktykujecie. A moze tato mowil ci, ze Jacek Gollob dobrze robi laske?
              • Gość: Jazon Re: ATENY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:19
                Merytoryczna wartość twoich kontrargumentów mnie przytłoczyła, śmieciu.
                Faktycznie nie wiem dlaczego sądziłem że jestes w stanie inteligentnie
                odpowiedziec na posta. Jak dla mnie po dyskusji- jestes na poziomie do którego
                nie chce sie zniżać.
          • kolejarz_zg Re: ATENY 2004 25.08.04, 18:51

> Kibic odpowiedz, to dlaczego nie ma żużla na olimpiadzie. Największej
            imprezie
            > sportowej świata. Odpowiedź jest prosta tak jak ty jesteś prosty w myśleniu:
            > ŻUŻEL NIE JEST SPORTEM, zapamiętaj to na zawsze ciemniaku.
            > A czemu to dziadostwo nazywa się żużel, skoro jeżdżą na granicie.

Zauważyłeś jełopie że na olimpiedzie nie ma żadnych sportów motorowych?
      • Gość: symon41 Re: ATENY 2004 IP: 212.122.214.* 17.08.04, 20:23
        Panowie spokojnie...niejaki Sportowiec zaczyna wątek od dupy strony i oczekuje
        poklasku. Widzi sport w Tv raz na cztery lata...i jest pod wrażeniem i jest to
        jego prywatna sprawa. Tylko czemu się czepia? Masz odwagę napisać skąd jesteś...
        I jaką szkołę skończyłeś. Mógłbym wyzywać Ciebie w podobnym stylu jak ty
        innych,ale po co. Idź pooglądaj siatkarzy, a klasyfikacje to sobie rób w
        gaciach.Proponuję olać gościa jak tego ...faceta z Hamburga
        • Gość: sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 22:07
          Wazon nie rozbawiłeś mnie! otrzymujesz 1 pkt, ale syf 41 zaczyna dobrze, tak
          trzymaj głupku od żużla. Syf 41:otrzymuje 2pkt
          Kibic staraj się tak dalej, otrzymujesz 3 pkt
          Bando przygłupów żużlowych może wiecie co porabiają, mordercy Błażejczak i
          Molka, czy ich nadal podziwiacie jako wspaniałych żużlowców.
          • Gość: kibic Re: ATENY 2004 IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.04, 22:28
            O nasz forumowy pedalek znowu sie wpisal (to juz drugi po gracjanie). Napiszesz
            nam cos jeszcze pedalku jak J.Gollob robi laske? Zmien forum moze na jakies dla
            pedalkow. Kopacz balona Darisuz Dudka tez zabil po pijaku i co dalej lubisz
            kopaczy balona? Pewnie lubisz ta dyscypline, bo oni podczas meczu czesto klepia
            sie po dupach.
            • Gość: sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 22:44
              KIBIC jaki Darisuz !!! Ha Ha
              Piszesz: pedalek, wpisal itd., a może ty ze Lwowa. Zgadł ja cooo?
              KIBIC zarobiłeś 3 pkt, bardzo się starasz.
              • m0nk Re: ATENY 2004 17.08.04, 23:05
                panowie, dajcie sobie z nim spokoj - na pierwszy rzut oka czuc marna prowokacje (chociaz trzeba mu to oddac - udala sie). z mojej strony tyle.
          • Gość: cancro Re: ATENY 2004 IP: *.core.lanet.net.pl 18.08.04, 21:19

> Wazon nie rozbawiłeś mnie! otrzymujesz 1 pkt, ale syf 41 zaczyna dobrze, tak
            > trzymaj głupku od żużla. Syf 41:otrzymuje 2pkt
            > Kibic staraj się tak dalej, otrzymujesz 3 pkt
            > Bando przygłupów żużlowych może wiecie co porabiają, mordercy Błażejczak i
            > Molka, czy ich nadal podziwiacie jako wspaniałych żużlowców.
            Błażejczak i Molka siedzą w więzieniu, podobnie jak jeden fako (nie pamiętam
            nazwiska)od amerykańskiego football'u, który zaszlachtował swoją ślubną i jej
            kochanka, a trzeba wiedzieć, że kibice za oceanem go ubóstwiali. To,że
            ci "gentelmani" byli szerzej znani z tego, że zarabiali na chlebuś jako
            sportowcy - nie ma tu nic do rzeczy. Bo czyż szpiegostwo J. Pawłowskiego
            (mistrz olimpijski w szermierce) wynikało z tego, że uprawiał sport? Czy
            nadużywanie alkoholu jest domeną wyłącznie żużlowców? Pewnie tego nie
            pamiętasz, ale J. Młynarczyk został odesłany ze zgrupowania kadry narodowej za
            pijaństwo (ówczesna prasa szeroko to komentowała) gdy był bramkarzem
            reprezentacji Polski - czy dlatego, że był piłkarzem? Ja uważam, że dlatego iż
            lubiał "ten sport", bo często bezczelnie stawał przed kamerami z czerwonymi
            oczyma, a piłka nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli chodzi o potoczystość wypowiedzi
            żużlowców, niewątpliwie nie dorównują niedawno zmarłemu naszemu nobliście, ale
            posłuchaj p. Krzynówka, Żurawskiego, czy Kosowskiego, żeby wymienić tylko tych
            najbardziej znanych. I dajmy im spokój! Chcesz posłuchać pięknej mowy idź do
            teatru! Mierzi cię tandetna muzyczka na stadionach - idź do opery.
            Nie odpowiadasz na moje wpisy w poprzednich wątkach. Liczę, że tym razem
            chociaż przekręcisz moje pseudo, tak jak tylko ty potrafisz - na poziomie
            menela spod budki z piwem. Proszę także o przyznanie punktów w "ciemnocie
            żużlowej", chociaż 0 - pleaseee....
            Nie zasługujesz na żadną polemikę, ale w zawodach żużlowych jest przerwa, a ty
            na tym forum robisz za wsiowego głupka, czemu więc się nie pośmiać?
            I jeszcze jedno: podpisujesz się "sportowiec", więc spytam co kolega uprawia -
            czyżby pszenicę, albo buraki? Stawiam na to drugie...

• Gość: Sportowiec Re: ATENY 2004 IP: *.petrus.com.pl 19.08.04, 06:41
              Cancro, że tobie chciało się tyle pisać..............HA! HA! HA! HA!.....
        • Gość: Petrus do symona 41 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:44
          Po adresie sądzę , że to jakiś burak z Rubinkowa więc nie ma co liczyć na
          mądrzejsze wypowiedzi tego gamonia.
          • Gość: Sportowiec Re: do symona 41 IP: *.petrus.com.pl 21.08.04, 07:06
            Jazon... och! bym zapomniał WAZON, dlaczego podpisujesz się Petrus. WAZON mi
            się bardzo podobało, ale jak chcesz PIETRUS to niech tak będzie.
            • Gość: Jazon Nie pij więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 11:03
              • Gość: Sportowiec Re: Nie pij więcej... IP: *.petrus.com.pl 21.08.04, 12:14
                WAZON,wiedziałem HA! HA! HA!
                • Gość: Jazon Re: Nie pij więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:35
                  Jasne buraku, jestem jedynym uzytkownikiem Neostrady na tym forum. Chyba dałeś
                  sobie usunąć nie tylko ząb mądrości, ale i te kawałki mózgu których nie zabiło
                  wąchanie kleju.
                  • Gość: sasiad Re: Nie pij więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 15:25
                    > Jasne buraku, jestem jedynym uzytkownikiem Neostrady na tym forum

ja to wiem, Ty to wiesz, pare innych osob tez. prosze Cie, wez na wstrzymanie i nie dyskutuj z tym glabem bo sie nie odpierdoli. tacy musza miec widownie bo bez niej nie istnieja.
                  • Gość: Sportowiec Re: Nie pij więcej... IP: *.petrus.com.pl 21.08.04, 20:15
                    WAZON widzę, że wyciągasz wnioski. Wybaczam tobie i mam nadzieję, że było to
                    ostatni raz.
                    Widzę, że z zębem "mądrości" Jagusia, bardzo ci się spodobało.
            • Gość: Petrus Re: do symona 41 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:14
              Oj debilku małe masz pojęcie o adresach internetowych. Wszyscy użytkownicy
              neostrady mają ten sam adres głąbie. Ale cóż widać , że jesteś prostakiem i to
              sie cały czas potwierdza.
              • Gość: symon41 Re: do symona 41 IP: 212.122.214.* 22.08.04, 15:44
                Kim Ty jesteś kmiotku, żeby mnie wyzywać.Zobacz o czym ja piszę....o jakich
                adresach jest w moim poście. Dzisiaj nie jest tak gorąco pacanie.
                • Gość: Petrus Re: do symona 41 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:58
                  Tobie chyba jest za gorąco. To była odpowiedź do Sportowca. Przeanalizuj sobie
                  drabinkę postów.
                  • Gość: symon41 Re: do symona 41 IP: *.zachem.com.pl 23.08.04, 12:38
                    To przepraszam, ale lepiej pisać kogo to dotyczy ...będzie
                    czytelniej...pozdrawiam Petrus
      • Gość: ita Re: ATENY 2004 IP: *.juranet.czest.pl 20.08.04, 15:03
        Sportowiec ubierz się w dres i idź potrenować.
        W Atenach to dopiero prostactwo się zjechało.
        Na czele amerykanami !!! ( To jest ogłnie prosty naród )
        Pozdrawiam :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka