Gość: bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 20:50 Kto tak rozwala kartki Paulinie, że musi ciągle je poprawiać? Może Maciej pogra w łapki i walnie za każdym razem kiedy kartki trzeba poprawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kosa Re: Kartki Pauliny IP: *.acn.waw.pl 15.08.04, 21:07 Paulina jest za ładna, żeby przebywać tak daleko wśród tak dużej ilości interesujących napalonych facetów(politycy,dziennikarze,sportowcy) przypuszczam,że codziennie jest zapraszana na nocne bankieciki a ,że jest kobietką atrakcyjną dobrze wychowaną ,nie odmawia i chodzi niewyspana. Trzymaj się Paulina! Masz urok, wdzięk, kobiecą klasę...zdobędziesz też kiedyś dziennikarskie ostrogi. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Oj,kiepsko Paulino IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 21:21 Może i b.ładna,ale na sporcie się nie zna.I z mówieniem po polsku też ma kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dast Re: Oj,kiepsko Paulino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:41 martynko kochana, rozmawiaja w tym watku panowie, a im dla nich piekna kobieta niekoniecznie musi znac sie na sporcie))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Do Dasta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 22:22 Co za bzdury wypisujesz.ja oglądam Olimpiade,bo fascynuje mnie sport,a nie jakaś tam dzienikareczka...która się nadaje tylko i wyłacznie do prowadzenia programów rozrywkowych.ew.Koncertów w Sopocie czy Opolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dast do mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 00:26 jezu, spokojnie mariusz..to byl taki ironiczny szowinistyczny post, tak dla jaj, zeby odpowiedziec kolezance)) poziom pani chylewskiej jest, tu sie z Toba zgadzam w calej rozciaglosci, kiepski, jak i wszystkich polskich komentatorow. ale wole ogladac ja, niz hellera. i oczywiscie najwazniejsze sa igrzyska. i tak otylii nie przebije zadna laska, do piet jej nie dorastaja)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś