Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kartki Pauliny

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 20:50
    Kto tak rozwala kartki Paulinie, że musi ciągle je poprawiać? Może Maciej
    pogra w łapki i walnie za każdym razem kiedy kartki trzeba poprawić?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kosa Re: Kartki Pauliny IP: *.acn.waw.pl 15.08.04, 21:07
        Paulina jest za ładna, żeby przebywać tak daleko wśród tak dużej ilości
        interesujących napalonych facetów(politycy,dziennikarze,sportowcy)
        przypuszczam,że codziennie jest zapraszana na nocne bankieciki a ,że jest
        kobietką atrakcyjną dobrze wychowaną ,nie odmawia i chodzi niewyspana.
        Trzymaj się Paulina! Masz urok, wdzięk, kobiecą klasę...zdobędziesz też kiedyś
        dziennikarskie ostrogi.
        Pzdr.
        • Gość: martyna Oj,kiepsko Paulino IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 21:21
          Może i b.ładna,ale na sporcie się nie zna.I z mówieniem po polsku też ma
          kłopoty.
          • Gość: dast Re: Oj,kiepsko Paulino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:41
            martynko kochana, rozmawiaja w tym watku panowie, a im dla nich piekna kobieta
            niekoniecznie musi znac sie na sporcie)))))))))))))))
            • Gość: Mariusz Do Dasta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 22:22
              Co za bzdury wypisujesz.ja oglądam Olimpiade,bo fascynuje mnie sport,a nie
              jakaś tam dzienikareczka...która się nadaje tylko i wyłacznie do prowadzenia
              programów rozrywkowych.ew.Koncertów w Sopocie czy Opolu
              • Gość: dast do mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 00:26
                jezu, spokojnie mariusz..to byl taki ironiczny szowinistyczny post, tak dla
                jaj, zeby odpowiedziec kolezance)) poziom pani chylewskiej jest, tu sie z Toba
                zgadzam w calej rozciaglosci, kiepski, jak i wszystkich polskich komentatorow.
                ale wole ogladac ja, niz hellera. i oczywiscie najwazniejsze sa igrzyska. i tak
                otylii nie przebije zadna laska, do piet jej nie dorastaja)) pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka