Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Paweł Janas podał skład na mecz z Danią

• Gość: Waldek PRACA W SUPERMARKECIE DLA POLSKIEJ 11-TKI IP: *.159.224.140.Dial1.Chicago1.Level3.net 19.08.04, 02:38
        Mysle ze bardziej niz w reprezentacji pilkarze zasuguja na prace w
        supermarkecie przy pakowaniu, a tzw. trener reprezentacji Polski powinien
        znalezc prace przy zamiataniu podlow t tym samym supermarkecie.
      • Gość: dede made in beznadzieja IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 02:49
        Janas, ten pacjent ,jak powola jeszcze raz Lewandowskiegoto, bede kibicowal
        innej reprezentacji.Ten gosc gra dwa do przodu ,trzy do tylu.Wszyscy byli
        slabi, ale on to poezja.Lewandowski nawet twarza ,bardziej pasuje do ruskich.
      • Gość: gogo Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.08.04, 03:27
        a moze juz czas rozpuscic to cale towarzystwo, tych pseudo pilkarzy i przestac
        zawracac sobie glowe polska reprezentacja w pilce noznej.
        Gdy pracownik nie wykonuje swojej pracy, zostaje zwolniony i czas juz
        zastosowac te zasade w stosunku do "pilkarzy".
      • Gość: oooo rozstrzelać polskich piłkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 03:54
        hańbią nasz naród i ojczyznę.powinno ich się rozstrzelać bez sądu za zdradę
        stanu.najpewniej to kolejny spisek antypolskiego lobby żydowskiego które siedzi
        w PZPN
      • Gość: FAN ROZWIAZAC DRUZYNE!!! IP: 198.161.203.* 19.08.04, 04:06
        • Gość: wqurviony Wasze uwagi powinny tam trafic: pzpn@pzpn.pl IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 19.08.04, 04:26
          po prostu szkoda czasu na jalowe komentarze na tym forum
      • Gość: janek Janas==looser IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.08.04, 04:40
        tak, jak wielu przewidywalo, Janas, czlowiek bez wyobrazni i kwalifikacji
        prowadzi narodowa reprezentacje w zlym kierunku. Szkoda straconego czasu, ktory
        uplywa az Listkiewicz i towarzysze nie beda mieli wyboru i go wyrzuca (bo o tym
        ze on sie nienadaje wiedza od dawna)
        • Gość: Jonas Re: Janas==looser IP: *.cvx.algx.net 19.08.04, 05:03
          Ja wam odpowiem na te slowa krytyki.Uwazam ze ten sprawdzian potwierdzil
          moja sluszna koncepcje gry.
          Oczywiscie, nie wszystko jeszcze gralo, ale pare mankamentow w grze
          zdazymy poprawic. Sadze, ze wybralem najlepszych zawodnikow polskich;
          niektorzy sa dopiero co po kontuzji i powoli wracaja do zdrowia i formy.
          Stosunkowo najostrzej skrytykowaliscie Lewandowskiego, Kukelke i Rasiaka,
          ale mowie wam, oni moga jeszcze kiedys dobrze zagrac.
          Nie bede zmienial pilkarzy jesli raz czy dwa zle zagrali.
      • Gość: Lukasz P Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.goh.pl 19.08.04, 05:56
        Nie moge zapomniec słów Szpakowskiego z końcówki meczu "wynik nie jest ważny w
        tym meczu ale sama gra piłkarzy która była nie najgorsza" nie moge pojąć jak
        przy nie "najgorszej grze" można było przegrać 5:1.Tak słabej gry i słabego
        zapłu zawodników do gry już dawno nie widziałem.za to co pokazali w tym meczu
        powinni wraz z trenerem przepraszac nas i nie oczekiwać wybaczenia.!!!!!!!!!!
      • Gość: Luis el Mattador mecz...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:20
        Czy ktoś widział jakiś mecz,
        poza grą Duńczyków oczywiście...
        GRATULACJE,
        widać że z tej drużyny coś będzie
        drzemiąca w niej siła
        chyba zapadła już w przed-zimowy sen
        byle nie 100 letni...

Pozdrawiam /zirytowany... a może już nie/
        Luis Paco el Mattador
      • Gość: Elwis Paweł Janas MUSI ODEJSC IP: *.wu / *.wu-wien.ac.at 19.08.04, 07:42
        ...i t jeszcze przed rozpoczeciem meczy eliminacyjnych
        wstyd i hanba
        Elwis

PS. Jak przegramy z Austria to sie bede musial zakopac pod ziemia
      • Gość: lolek Klęska Polaków w meczu z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:46
        Otylka jesteś najlepsza !!!
      • Gość: HBT-no.5 JANAS DO LASU!!!!!!!!!!!!!1111 IP: *.imgw.pl 19.08.04, 07:47
        zwolnic go dzisiaj niech sobie poluje na lisy we Wronkach,wiesniak
        jeden!!!!!!!!!!!!111
      • Gość: Maresco Janas do lasu na polowanie a nie prowadzić kadrę ! IP: 212.244.68.* 19.08.04, 07:49
        Niech sobie Janas zadufany pseudoselekcjoner idzie do lasu zapolować na co
        chce . Ale niech juz nie selekcjonuje nam kadry bo jest po prostu żałosny !!!!
      • Gość: lolek Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:50
        ale porażka zostawić młodych a reszta na emeryture przed telewizor! bez
        komentarza
      • Gość: andrewski Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 19.08.04, 07:50
        Trener Janas to najgorszy trener wszechczasow nie potrafi sie nawet wyslowic
        przed kamera.Ja mysle ze w tym wypadku Wisla Krakow poradzila by sobie lepiej z
        Dunczykami a nie ten zbior tzw.slaw.Dudek czesciej siedzi na lawce jak gra .
        Anglia kraj o tak duzych tradycjach pilkarskich nie mogoc znalezc swojego
        trenera zatrudnila obcokrajowca.Mozemy sie spodziewac duzego lania od Anglikow.
        Wygrywanie z egzotycznymi przeciwnikami jak Wyspy Owcze to nie sukces.
        • Gość: tomi Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:54
          1.Wyrzucić janasa
          2.Wyrzucić współodpowiedzialnych za stan polskiej piłki: Listkiewicz + świta
          3.Rozwiązać PZPN (ktoś wie czym oni się zajmują??)
          4.Do rozgrywek międzynarodowych wystawiać wisłę (z korzyścią dla reprezentacji
          i wisły)
          5.nakryć się gazetą i czołgać w kierunku cmentarza

PS: a przypominam że współodpowiedzialnym za ten stan jest także pan o
          psedonimie ZIBI, który postanowił pobawić się w trenera, ale jak mu nie wyszło
          to się obraził....
      • Gość: treueman@o2.pl Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:59
        Wstyd mi za was polscy pilkarze. Jestescie naprawde zalosni, beznadziejni, leniwi, wolni, niezgrani, bez
        ambicji, bez talentu, bez formy, bez pomyslu, pogubieni, slepi, glupi,zacofani, babscy, chaotyczni,
        rozpieprzeni, zadufani, gwiazdorscy, skandaliczni, okropni, beznamietni, safanduowaci, ciapowaci,
        kluchowaci, wyzuci, infantylni no i dajecie ciala na calej linii. 5 straconych bramek to absolutna
        dysfkawilifkacja, powinniscie sie przesiasc na kosiarki i za 1 funta (panie Dudek) na godzine kosic
        trawe na europejskich stadionach ogladajac jak graja inni. MOZE WTEDY NAUCZYCIE SIE CO TO ZNACZY
        ZESPOL WY SUKIN((@@#@#! KTORY ZALEZY WYLACZCIE NA KASIE. GDYBYM BYL KIBICEM TO BYM WAS
        WSZYSTKICH ZAB#$&@($$ NIE CHCE MI SIE JUZ WAS OGLADAC, PRZELACZAM NA DOBRANOCKE
        NASTEPNY WASZ MECZ. JESTESCIE BEZNADZIEJNIE ZALOSNI, ZMIENCIE BRANZE! Moze malowanie plotow.

oczekuje oficjalnych przeprosin: trueman@o2.pl
        • Gość: eryk Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.3.pl / *.3.pl 19.08.04, 17:14
          Wstyd mi za was polscy pilkarze. Jestescie naprawde zalosni, beznadziejni,
          leniwi, wolni, niezgrani, bez
          ambicji, bez talentu, bez formy, bez pomyslu, pogubieni, slepi, glupi,zacofani,
          babscy, chaotyczni,
          rozpieprzeni, zadufani, gwiazdorscy, skandaliczni, okropni, beznamietni,
          safanduowaci, ciapowaci,
          kluchowaci, wyzuci, infantylni no i dajecie ciala na calej linii.

to święta Prawda
      • Gość: Thor HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 19.08.04, 07:59
        Jak ja się ciesze. Boże, to jedna z najlepszych wiadomości dzisiejszego dnia.
        Pierwsza to złoto dla prawdziwego sportowca - Otylii, druga to ta kompromitacja
        tych szmaciarzy. Wy wszyscy:kibice, związkowcy i dziennikarze to jesteście
        jedno wielkie gówn.... - tak jest i tak będzie. Jak najwięcej takich meczy!!!!
        Brawo! Brawo, jak ja się ciesze. A Wy dalej ustawiajcie składy, mędrkujcie i
        rozdawajcie medale. Szczęść Boże - OSŁY!
        P>S. Moja opinia nie tyczy się osób, które tak jak ja reprezentacje już od
        kilku lat postrzegają jako bande rozpieszczonytch chłopców, których powinno się
        zagonić do łopaty a nie płacić cholendarne pensje. A na PZPN i tych starych
        niereformowalnych pryków powinno sie juz dawno stamtąd przegonić.
      • Gość: Zauroczony anasem Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:00
        Panie Janas, piłkarze grają po prostu tak, żeby pan w końcu odszedł, nie
        dociera to do Pana
      • Gość: sm ZAPOMNIJMY O MISTRZOSTWACH !!! IP: *.stat.gov.pl 19.08.04, 08:01
        Zapomnijmy o Mistrzostwach i lepiej zacznijmy myslec nad dlugofalowym planem rozwoju futbolu w naszym kraju. Co zrobic, zeby za 5-10 lat miec jakies szanse w grze z najlepszymi, czy to w Lidze Mistrzow, czy to w meczach miedzynarodowych.
      • Gość: Zażenowany Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:03
        Panie Janas, idź Pan w końcu w cho lerę
      • Gość: wślizgiem 30, 50 70 zl!! Skandal!! kto to wymyslil?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:05
        zamiast przyciagnac cale rodziny i bilety zrobic po 10-20 zl!!
        skandal PZPN!!!
      • Gość: Irek Janas musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:05
        Precz z Janasem
        • slon2002 BRAWO!!! BRAWO!!! POLSKA GOŁA!!! 19.08.04, 08:16
        • Gość: Angol Re: Janas musi odejść IP: 3.5.* / *.ubswarburg.com 19.08.04, 18:06
          Zawsze i wszedzie, Janasa druzyna jabana bedzie
      • Gość: tolek Przyszłość polskiej piłki IP: 217.153.54.* 19.08.04, 08:15
        Po tym meczu wiem jedno, tylko trener zagraniczny może przewrócić układy w
        polskiej piłce i nadać styl gry tak jak to zrobił Heniu Kasperczak. O dobrej
        grze można mówić w stosunku to Kosowskiego i Żurawskiego, natomiast to że
        Kukiełka i Lewandowski grali 90 minut zakrawa na skandal. Z drugiej strony
        piłkarze sami są sobie winni, w pierwszych 20 minutach meczu przy dobrej
        skuteczności, którą pokazali jednak |duńczycy, Polacy mogli prowadzić 3:0 i
        byli by "bohaterami", ale na stadionie była nią Otylia. Szkoda, że tak mało
        pisze się o postawie kibiców, którzy po stracie 3 bramki dali upust swoim
        emocjom w kulturalny sposób kwitując każde podanie Polaków okrzykiem Ole (cały
        stadion). Dobrą postawę w meczu zaprezentował Dudka (obrońca). Jeśli Pan
        Listkiewicz myśli, że przy biernej postawie (ani słowa w dzisiejszej prasie o
        odwołaniu Pawła Janasa) kibice będą oglądać upadek polskiej piłki w
        eliminacjach mistrzostw świata, to mam nadzieję że się myli i w Chorzowie
        pojawi się 10 tys kibiców. Szkoda mi kolejnego pokolenia piłkarzy, którzy nie
        rozwiną sie przez krótkowzroczność i układy PZPN. Dzisiaj jest najlepszy moment
        aby zmienić trenera (Listkiewicz niech szuka dla niego sponsora) bo z Janasem w
        Niemczech nie zagramy. Najlepszym przykładem jest Henryk Kasperczak, który
        znając układy w PZPN nie chciał swoim nazwiskiem afiszować polskiej
        reprezentacji, a w Wiśłe pokazał cały kunszt trenerski.
      • Gość: voytus Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 08:17
        Janosik rozda wszystkie punkty Polaków.Janosik oddaje wszystko nie bierze
        nic.Zatrudnijcie wy wreszcie trenera z prawdziwego zdarzenia a nie z
        łapanki.Najlepiej z niemieckim paszportem.
        • sentrum Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią 19.08.04, 08:20
          ja wiem dlaczego przegralismy.. w kadrze janasa zawsze był Dąbrowski. Tym
          razem go zabrakło :) efekt jaki był, kazdy widział..
      • Gość: p28 Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 19.08.04, 08:19
        a nie mówiłem. teraz czekam na wypowiedź prezesa Listkiewicza. Jak tam z
        zaufaniem do trenera panie prezesie? jest git?
        ps
        to naprawde moga byc niezapomniane eliminacej, bo po 4 dniach rozgrywek mozemy
        juz nie miec szans na awans. go jansas go!!!
      • Gość: mick Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: 212.244.68.* 19.08.04, 08:29
        kukiełka z lewandowskim w środku pola? - nieporozumienie; rasiak i niedzielan w
        ataku?? - kolejny zart trenera a do tego kolejne roszady w obronie. panie janas
        bawi sie pan ustawieniami jak dzieci lalkami. nie mozna bylo przez ostatnie 1,5
        roku probowac scementować tej druzyny w oparciu o to co było w eliminacjach do
        ms w koreii i japonii??
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka