Gość: Waldek PRACA W SUPERMARKECIE DLA POLSKIEJ 11-TKI IP: *.159.224.140.Dial1.Chicago1.Level3.net 19.08.04, 02:38 Mysle ze bardziej niz w reprezentacji pilkarze zasuguja na prace w supermarkecie przy pakowaniu, a tzw. trener reprezentacji Polski powinien znalezc prace przy zamiataniu podlow t tym samym supermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede made in beznadzieja IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 02:49 Janas, ten pacjent ,jak powola jeszcze raz Lewandowskiegoto, bede kibicowal innej reprezentacji.Ten gosc gra dwa do przodu ,trzy do tylu.Wszyscy byli slabi, ale on to poezja.Lewandowski nawet twarza ,bardziej pasuje do ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.08.04, 03:27 a moze juz czas rozpuscic to cale towarzystwo, tych pseudo pilkarzy i przestac zawracac sobie glowe polska reprezentacja w pilce noznej. Gdy pracownik nie wykonuje swojej pracy, zostaje zwolniony i czas juz zastosowac te zasade w stosunku do "pilkarzy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo rozstrzelać polskich piłkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 03:54 hańbią nasz naród i ojczyznę.powinno ich się rozstrzelać bez sądu za zdradę stanu.najpewniej to kolejny spisek antypolskiego lobby żydowskiego które siedzi w PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqurviony Wasze uwagi powinny tam trafic: pzpn@pzpn.pl IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 19.08.04, 04:26 po prostu szkoda czasu na jalowe komentarze na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Janas==looser IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.08.04, 04:40 tak, jak wielu przewidywalo, Janas, czlowiek bez wyobrazni i kwalifikacji prowadzi narodowa reprezentacje w zlym kierunku. Szkoda straconego czasu, ktory uplywa az Listkiewicz i towarzysze nie beda mieli wyboru i go wyrzuca (bo o tym ze on sie nienadaje wiedza od dawna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonas Re: Janas==looser IP: *.cvx.algx.net 19.08.04, 05:03 Ja wam odpowiem na te slowa krytyki.Uwazam ze ten sprawdzian potwierdzil moja sluszna koncepcje gry. Oczywiscie, nie wszystko jeszcze gralo, ale pare mankamentow w grze zdazymy poprawic. Sadze, ze wybralem najlepszych zawodnikow polskich; niektorzy sa dopiero co po kontuzji i powoli wracaja do zdrowia i formy. Stosunkowo najostrzej skrytykowaliscie Lewandowskiego, Kukelke i Rasiaka, ale mowie wam, oni moga jeszcze kiedys dobrze zagrac. Nie bede zmienial pilkarzy jesli raz czy dwa zle zagrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz P Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.goh.pl 19.08.04, 05:56 Nie moge zapomniec słów Szpakowskiego z końcówki meczu "wynik nie jest ważny w tym meczu ale sama gra piłkarzy która była nie najgorsza" nie moge pojąć jak przy nie "najgorszej grze" można było przegrać 5:1.Tak słabej gry i słabego zapłu zawodników do gry już dawno nie widziałem.za to co pokazali w tym meczu powinni wraz z trenerem przepraszac nas i nie oczekiwać wybaczenia.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis el Mattador mecz...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:20 Czy ktoś widział jakiś mecz, poza grą Duńczyków oczywiście... GRATULACJE, widać że z tej drużyny coś będzie drzemiąca w niej siła chyba zapadła już w przed-zimowy sen byle nie 100 letni... Pozdrawiam /zirytowany... a może już nie/ Luis Paco el Mattador Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwis Paweł Janas MUSI ODEJSC IP: *.wu / *.wu-wien.ac.at 19.08.04, 07:42 ...i t jeszcze przed rozpoczeciem meczy eliminacyjnych wstyd i hanba Elwis PS. Jak przegramy z Austria to sie bede musial zakopac pod ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Klęska Polaków w meczu z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:46 Otylka jesteś najlepsza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HBT-no.5 JANAS DO LASU!!!!!!!!!!!!!1111 IP: *.imgw.pl 19.08.04, 07:47 zwolnic go dzisiaj niech sobie poluje na lisy we Wronkach,wiesniak jeden!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maresco Janas do lasu na polowanie a nie prowadzić kadrę ! IP: 212.244.68.* 19.08.04, 07:49 Niech sobie Janas zadufany pseudoselekcjoner idzie do lasu zapolować na co chce . Ale niech juz nie selekcjonuje nam kadry bo jest po prostu żałosny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:50 ale porażka zostawić młodych a reszta na emeryture przed telewizor! bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrewski Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 19.08.04, 07:50 Trener Janas to najgorszy trener wszechczasow nie potrafi sie nawet wyslowic przed kamera.Ja mysle ze w tym wypadku Wisla Krakow poradzila by sobie lepiej z Dunczykami a nie ten zbior tzw.slaw.Dudek czesciej siedzi na lawce jak gra . Anglia kraj o tak duzych tradycjach pilkarskich nie mogoc znalezc swojego trenera zatrudnila obcokrajowca.Mozemy sie spodziewac duzego lania od Anglikow. Wygrywanie z egzotycznymi przeciwnikami jak Wyspy Owcze to nie sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:54 1.Wyrzucić janasa 2.Wyrzucić współodpowiedzialnych za stan polskiej piłki: Listkiewicz + świta 3.Rozwiązać PZPN (ktoś wie czym oni się zajmują??) 4.Do rozgrywek międzynarodowych wystawiać wisłę (z korzyścią dla reprezentacji i wisły) 5.nakryć się gazetą i czołgać w kierunku cmentarza PS: a przypominam że współodpowiedzialnym za ten stan jest także pan o psedonimie ZIBI, który postanowił pobawić się w trenera, ale jak mu nie wyszło to się obraził.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treueman@o2.pl Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:59 Wstyd mi za was polscy pilkarze. Jestescie naprawde zalosni, beznadziejni, leniwi, wolni, niezgrani, bez ambicji, bez talentu, bez formy, bez pomyslu, pogubieni, slepi, glupi,zacofani, babscy, chaotyczni, rozpieprzeni, zadufani, gwiazdorscy, skandaliczni, okropni, beznamietni, safanduowaci, ciapowaci, kluchowaci, wyzuci, infantylni no i dajecie ciala na calej linii. 5 straconych bramek to absolutna dysfkawilifkacja, powinniscie sie przesiasc na kosiarki i za 1 funta (panie Dudek) na godzine kosic trawe na europejskich stadionach ogladajac jak graja inni. MOZE WTEDY NAUCZYCIE SIE CO TO ZNACZY ZESPOL WY SUKIN((@@#@#! KTORY ZALEZY WYLACZCIE NA KASIE. GDYBYM BYL KIBICEM TO BYM WAS WSZYSTKICH ZAB#$&@($$ NIE CHCE MI SIE JUZ WAS OGLADAC, PRZELACZAM NA DOBRANOCKE NASTEPNY WASZ MECZ. JESTESCIE BEZNADZIEJNIE ZALOSNI, ZMIENCIE BRANZE! Moze malowanie plotow. oczekuje oficjalnych przeprosin: trueman@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.3.pl / *.3.pl 19.08.04, 17:14 Wstyd mi za was polscy pilkarze. Jestescie naprawde zalosni, beznadziejni, leniwi, wolni, niezgrani, bez ambicji, bez talentu, bez formy, bez pomyslu, pogubieni, slepi, glupi,zacofani, babscy, chaotyczni, rozpieprzeni, zadufani, gwiazdorscy, skandaliczni, okropni, beznamietni, safanduowaci, ciapowaci, kluchowaci, wyzuci, infantylni no i dajecie ciala na calej linii. to święta Prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 19.08.04, 07:59 Jak ja się ciesze. Boże, to jedna z najlepszych wiadomości dzisiejszego dnia. Pierwsza to złoto dla prawdziwego sportowca - Otylii, druga to ta kompromitacja tych szmaciarzy. Wy wszyscy:kibice, związkowcy i dziennikarze to jesteście jedno wielkie gówn.... - tak jest i tak będzie. Jak najwięcej takich meczy!!!! Brawo! Brawo, jak ja się ciesze. A Wy dalej ustawiajcie składy, mędrkujcie i rozdawajcie medale. Szczęść Boże - OSŁY! P>S. Moja opinia nie tyczy się osób, które tak jak ja reprezentacje już od kilku lat postrzegają jako bande rozpieszczonytch chłopców, których powinno się zagonić do łopaty a nie płacić cholendarne pensje. A na PZPN i tych starych niereformowalnych pryków powinno sie juz dawno stamtąd przegonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zauroczony anasem Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:00 Panie Janas, piłkarze grają po prostu tak, żeby pan w końcu odszedł, nie dociera to do Pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm ZAPOMNIJMY O MISTRZOSTWACH !!! IP: *.stat.gov.pl 19.08.04, 08:01 Zapomnijmy o Mistrzostwach i lepiej zacznijmy myslec nad dlugofalowym planem rozwoju futbolu w naszym kraju. Co zrobic, zeby za 5-10 lat miec jakies szanse w grze z najlepszymi, czy to w Lidze Mistrzow, czy to w meczach miedzynarodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zażenowany Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:03 Panie Janas, idź Pan w końcu w cho lerę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wślizgiem 30, 50 70 zl!! Skandal!! kto to wymyslil?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:05 zamiast przyciagnac cale rodziny i bilety zrobic po 10-20 zl!! skandal PZPN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Janas musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:05 Precz z Janasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Re: Janas musi odejść IP: 3.5.* / *.ubswarburg.com 19.08.04, 18:06 Zawsze i wszedzie, Janasa druzyna jabana bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Przyszłość polskiej piłki IP: 217.153.54.* 19.08.04, 08:15 Po tym meczu wiem jedno, tylko trener zagraniczny może przewrócić układy w polskiej piłce i nadać styl gry tak jak to zrobił Heniu Kasperczak. O dobrej grze można mówić w stosunku to Kosowskiego i Żurawskiego, natomiast to że Kukiełka i Lewandowski grali 90 minut zakrawa na skandal. Z drugiej strony piłkarze sami są sobie winni, w pierwszych 20 minutach meczu przy dobrej skuteczności, którą pokazali jednak |duńczycy, Polacy mogli prowadzić 3:0 i byli by "bohaterami", ale na stadionie była nią Otylia. Szkoda, że tak mało pisze się o postawie kibiców, którzy po stracie 3 bramki dali upust swoim emocjom w kulturalny sposób kwitując każde podanie Polaków okrzykiem Ole (cały stadion). Dobrą postawę w meczu zaprezentował Dudka (obrońca). Jeśli Pan Listkiewicz myśli, że przy biernej postawie (ani słowa w dzisiejszej prasie o odwołaniu Pawła Janasa) kibice będą oglądać upadek polskiej piłki w eliminacjach mistrzostw świata, to mam nadzieję że się myli i w Chorzowie pojawi się 10 tys kibiców. Szkoda mi kolejnego pokolenia piłkarzy, którzy nie rozwiną sie przez krótkowzroczność i układy PZPN. Dzisiaj jest najlepszy moment aby zmienić trenera (Listkiewicz niech szuka dla niego sponsora) bo z Janasem w Niemczech nie zagramy. Najlepszym przykładem jest Henryk Kasperczak, który znając układy w PZPN nie chciał swoim nazwiskiem afiszować polskiej reprezentacji, a w Wiśłe pokazał cały kunszt trenerski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytus Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 08:17 Janosik rozda wszystkie punkty Polaków.Janosik oddaje wszystko nie bierze nic.Zatrudnijcie wy wreszcie trenera z prawdziwego zdarzenia a nie z łapanki.Najlepiej z niemieckim paszportem. Odpowiedz Link Zgłoś
sentrum Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią 19.08.04, 08:20 ja wiem dlaczego przegralismy.. w kadrze janasa zawsze był Dąbrowski. Tym razem go zabrakło :) efekt jaki był, kazdy widział.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p28 Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 19.08.04, 08:19 a nie mówiłem. teraz czekam na wypowiedź prezesa Listkiewicza. Jak tam z zaufaniem do trenera panie prezesie? jest git? ps to naprawde moga byc niezapomniane eliminacej, bo po 4 dniach rozgrywek mozemy juz nie miec szans na awans. go jansas go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Paweł Janas podał skład na mecz z Danią IP: 212.244.68.* 19.08.04, 08:29 kukiełka z lewandowskim w środku pola? - nieporozumienie; rasiak i niedzielan w ataku?? - kolejny zart trenera a do tego kolejne roszady w obronie. panie janas bawi sie pan ustawieniami jak dzieci lalkami. nie mozna bylo przez ostatnie 1,5 roku probowac scementować tej druzyny w oparciu o to co było w eliminacjach do ms w koreii i japonii?? Odpowiedz Link Zgłoś