Gość: rb78 IP: 213.17.208.* 23.08.04, 18:08 Banda patałachów i nierobów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafal taniej bedzie zostac w domu i sie nie ruszac na el IP: *.chello.pl 23.08.04, 18:09 szkoda czasu i kasy. za zaoszczedzone pieniadze znaturalizujmy kilku nigeryjczykow i brazylijczykow lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:09 bahaahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadMan To Janas jest dalej treneram kadry ? IP: *.ny325.east.verizon.net 23.08.04, 18:11 Dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe a co tu maja do rzeczy "stranieri"? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 18:13 czy redaktorzy nie znaja znaczenia czy chcieli byc tacy dowcipni? tak czy inaczej, nie wyszlo... nie po raz pierwszy zreszta, poziom tych serwisow jest doprawdy zenujacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic JANAS MUSI ODJESC IP: *.chello.pl 23.08.04, 18:14 jak pan janas wystawi Rasaik, to koniec. Drewonio jest, był i zawsze bedzie gorszy od ; Frankowskiego, Oliego, wogóle od wszystkich, chyba nawet odemnie ( A klasa )w tyłach niestety bieda, żewłakow, kłos, głowa, rząsa ;/ sam nie wiem, opmoc to Krzynówek, Smolarek, mila i szymek, nie mam żadnych libero, kukiełka na Gieksie grał biedni, czemu ma grac w rep.... atak to żurawski+ i tu problem, aj bym dał albo niedzielana,albo oliego, a tak naprawde to bym dał kogos z panów: Kryszałowicz, Reiss, Franek.. i innych z polskiej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek chłopie, a po co ty się wogóle wysilasz na jakieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:37 kombinacje? Czy nie widzisz, że to wszystko to jest ćwierćamatorszczyzna niewarta funta kłaków i splunięcia przez lewe ramię? Czy myslisz, że inny Apostel albo kolejny Strejlau bedąlepsi? A możeGmoch - ten to fachowiec, jeszcze z nadania Biura Politycznego Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej (to dla młodszych, może tak zajarająo co chodzi..)! I znowu sięliże - sam słyszałem w telewizorni, jak lizał dpsko "naszego" magistra z pałacu, pewnie liczy na posadę, a może na fotel senatora... Zrównać to całe bagno by należało, zrównać z poziomem murawy, bo więcej nie są warci... Kto się nie zgadza - niech wpisze swoje argumenta, proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek74 Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: 194.205.123.* 23.08.04, 18:26 Jezu, niech on już odejdzie... Jak można być tak kompeltnie niereformowalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STF LEWANDOWSKI i RASIAK??? PO CO??? IP: *.biz.rr.com 23.08.04, 18:29 po cholere nam szmaciarze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: LEWANDOWSKI i RASIAK??? PO CO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:30 zgoda, lewandowski moze najwyzej nosic węgiel, rasiak tez bez formy od bardzo dawna. ale "trener" wie lepiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: LEWANDOWSKI i RASIAK??? PO CO??? IP: *.hemocleanse.com 23.08.04, 18:33 Czy ktos jest wladny kopnac w tylek to beztalencie trenerskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.ang.sth.bostream.se 23.08.04, 18:50 majac takich kibicow. To jest obled, blednie kolo! Nigdy nie widzialem, zeby ktos byl z czegos zadowolony: jest porazka to pomyje i najgorsze wyzwiska na pilkarzy jest zwyciestwo "to im sie udalo, ale grali i tak jak patalachy" zawsze trener wybiera nie tych pilkarzy kazdy trener z definicji jest do bani i nic nie potrafi itd itd W takiej Szwecji np jest to nie do pomyslenia: jak cos nie wyjdzie to probuje sie znalezc jakies konstruktywne wyjscie. W Polsce natomiast jest totalna krytyka WSZYSTKIEGO I WSZYSTKICH. Krotko mowiac katastrofa! Nie twierdze, ze Janas jest dobrym trenerem (wole Engela) ale dajcie im teraz spokoj bo nawet jesli maja jeszcze jakas ochote do grania to im ja zupelnie odbierzecie. Nie mowiac juz o dodaniu otuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowek Re: Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:18 Ile lat można się łudzić, być wodzonym za nos i na koniec zawodzić się??? Nic dziwnego, że większość kibiców ma tego dość. Poza krótkim przypadkiem Engela od kilkunastu lat nie mieliśmy DRUŻYNY piłkarskiej. Tylko bandy leniwych patałachów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 24.08.04, 07:30 A komu tu dodawac otuchy ? Zawodowcom, ktorzy zarabiaja w rok tyle co ja przez 25 lat ??? !!! Czlowieku to oni powinni szanowac kibica i dodawac otuchy, dlatego ze pilka to rezultat tego co mamy u gory !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanumisu Re: Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.04, 09:53 Zapomniales tylko dodac ze w Szwecji sa sukcesy, a u nas nie ma nawet nadzieji na lepsze wyniki. Caly smrod siedzi w PZPN i od nich trzeba by bylo zaczac reformowac nasza pilke. Co sie tyczy eliminacji, to nie czarujmy sie i nie marzmy o kwalifikacji. Ludzie , zejdzcie na ziemie i spojrzcie jaki jest realizm naszej pilki.Juz w Chorzowie dostaniemy baty, wiec lepiej bedzie jesli te mecze potraktowane beda do budowy druzyny na nastepne eliminacje europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crs Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: 83.238.28.* 23.08.04, 18:53 Dziwię się, że Trener powołał Żurawskiego. Przecież on strzela tyle bramek tylko dlatego, że gra w Wiśle i mu podają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:14 1. mr crs... buahahahahaha!!!! Ty chyba nie wiesz o kim mowisz!!!! To najlepszy polski napastnik i chyba jedyny, ktory sobie potrafi sam wypracowac bramke albo nawet uratowac Wisle, gdy ta ma slabszy dzien!!!!!!!!!! 2. wszyscy, ktorzy mowia na Polakow, swoich rodakow "szmaciarze, patalachy"... jestescie nienormalni!!! Skoro tacy dobrzy jestescie to won na boisko i pokazcie co umiecie!!! Poza tym brak szacunku dla naszych reprezentantow jest godny pomsty... A wole trenera trzeba uszanowac!!! Nie wiadomo, jak zagraja w meczu o punkty!!! 3. mr Viking... Gratuluje!!! Polska powinna byc dumna z takich ludzi jak Ty!!! Chyba jedyny (poza mna;)) patriota w tym portalu!!! 4. uwierzcie w POLSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wukaes Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ 23.08.04, 22:25 Czy Polacy potrafia tylko narzekac? Zobaczymy jak zagraja w meczu o punkty. Jak im sie nie powiedzie to wtedy bedziecie mogli ich obrazac. A narazie dopingowac!!! Bo jak sie ma takich kibicow jak WY to jak mozna grac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHAHAH Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.client.comcast.net 24.08.04, 03:01 TY SOBIE MOZESZ WIERZYC W CO TAM CHCESZ.ALE DLA MNIE POLSKA REPREZETACJA TO BANDA DEBILI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysfre Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 07:37 Człowieku! A czy nie zauważyłeś, że im się należy taki opieprz za tą grę!!?? Przecież jak pójdę do baru to się wstydzę tego dziadostwa!! A co do prawdziwych kibiców, to zawsze po takim meczu (jak ostatnie chyba z 10) mówię sobie, że nigdy więcej nie dam się zrobić w ch.., nie będę ich oglądał itp., a jak przychodzi meczyk, siadam przed tv i patrzę bez mrugnięcia okiem i wierzę, że może tym razem ... Mam nadzieję, na chociaż dobrą grę w meczach eliminacyjnych, ale narazie jest totalne dno. A jak trener powołuje wkółko tych samych graczy co zawalają każdy mecz to chyba mogę jeszcze pokląć kilka dni przed meczem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol113 Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:54 Super Mario Lewandowski jak zwykle poprowadzi do chwaly polska druzyne , he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety Ja sobie odpuszczam oglądanie ciot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Ja sobie odpuszczam oglądanie ciot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:15 tak panie "rety", prawdziwa z pana ciota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHAH Re: Ja sobie odpuszczam oglądanie ciot IP: *.client.comcast.net 24.08.04, 03:04 NO NIE BEDZIESZ W TYM OSAMOTNIONY MYSLE ZE ZA TA DANIE POWINNI WSZYSCY ICH OLAC TAK JAK ONI OLALI NAS KIBICOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin To jest kadra??? IP: *.salk.edu 23.08.04, 19:21 Jak to jest nasza kadra, to ja dziekuje za mecz w Chorzowie! Mam nadzieje ze Janas postawi wylacznie na pilkarzy Wisly. Od Glowackiego, i Klosa w obronie do Zurawskiego w ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 19:49 Tomaszewski, Gorgon, Zmuda, Maculewicz, Musial, Deyna, Kasperczak, Maszczyk, Gadocha, Szarmach, Lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 19:50 janas powolaj wichniara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldem Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:58 Powinni już dawno wypieprzyć tego janosika, im szybciej to zrobią, tym większe szanse na odbudowę polskiego futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Eliminacje dla nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:03 Zawsze gramy w eliminacjach i zostajemy wyeliminowani, może czas na kwalifikacje aby sie kwalifikować do dalszych rozgrywek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter fajnie,fajnie IP: *.net.autocom.pl 23.08.04, 20:05 zaraz mnie szlag trafi - po jaka cholere powoluje znowu Rasiaka? przeciez ten chlopina przez dwa tygodnie na pewno nie znajdzie sie w formie z meczu z Wlochami (to byl jedyny mecz tego zawodnika, ktorym jego gra mi sie podobala, no moze jeszcze z Serbami)...Niedzielan - w ostatnim wygranym meczu Nec uznany najslabszym zawodnikiem zespolu (jest ok, ale niech sie odbuduje, a nie wyzdrowial to od razu do repry)...Lewandowski - ile jeszcze meczow z jego udzialem beda musialy moje udreczone oczy zobaczyc??...Radomski - nie mam pojecia czemu Janas na niego stawia (pamietam jak nam zawalil olimpiade w Sydney bezsensownym karnym z Turkami,a w reprezentacji przyzwoita moze jedna polowka, tylko za cholere nie przypomne sobie, w ktorym meczu), juz bym wolal tego oszoloma Rachwala (Jezu zartowalem mam nadzieje, ze go nie powola:))...reszta ok, chociaz Kuszczak gra od 5 lat tylko w reprezentacji (to chyba rekord swiata:), ale na trzeciego moze byc...co do Kosowskiego to przyda na pol godziny w drugiej polowce (bo wiecej sily to on raczej nie ma) - mam nadzieje, ze w formie bedzie Smolarek (ewentualnie Gorawski, ktory od jakiegos czasu naprawde mnie zaskakuje na plus) na prawym skrzydle... I niech Janas ustawi wreszcie Zurawia na pozycji ofensywnego pomocnika za napastnikiem (w tym diamenciku - no chyba, ze wymysli calkiem nowa taktyke na eliminacje:), Zuraw i tak haruje, wraca sie na wlasna polowke, potrafi lutnac z dystansu, asystowac, wiec ta pozycja jest jakby dla niego...I bez Lewandowskiego na defensywnym pomocniku, prosze!! Mila i Szymkowiak - potrzebujemy zawodnikow kreatywnych, ktorzy rzuca pilke napastnikom, a kreatywnosc Lewego wynosi w skali 0 do 1000000 rowne 0. Nie upieram sie przy dwoch wyzej wymienionych na srodek - byle nie wystawic toporow w stylu Radomskiego, czy Lewandowskiego, bo samym przeszkadzaniem ( i to czesto bardzo nieudolnym ) to my punktow nie natrzaskamy... POLSKA GOLA! Do zobaczenia na Slaskim, pozdrawiam wiernych kibicow naszej reprezentacji - trzeba wierzyc, nawet wbrew zdrowemu rozsadkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: fajnie,fajnie IP: *.tpnets.com 23.08.04, 22:13 Ooooo Milo zobaczyć jaką konstruktywną kryrtykę. No po mojemu to diamencik nie ma szans, bo do tego trzeba po pierwsze skrzydłowych w superformie i jeszcze niezłych zmienników, apo drugie (ważniejsze) to nie mamy zawodnika na szpicę. Mnie by pasowało coś takiego: Dudek (mimo wszystko) - Żewłakow (gra w klubie i grał u Engela), Bąk, Głowcki, Baszczyński (może się przełamie) - Krzynówek, {Sobolewski, Kukiełka, Lewandowski, a może jednak Rachwał!!!!}, Szymkowiak (może się przełamie wreszszszcie!!, a jak nie to Mila, Żuraw, Czapla, albo Deyna...:), Gorawski (ile jeszcze razy ma sobie poradzić w kadrze żeby zagrać od początku??) - Niedzielan(Żurawski), Olisadebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: fajnie,fajnie IP: *.cern.ch 24.08.04, 18:45 No wreszcie ktos rozsadna analize reprezentacji zrobil. Bol jeszcze ze nie mamy pewnego bramkarza. Dudek coraz bardziej zjezdza w dol. Nie mam pojecia dlaczego kolejni trenerzy uparli sie aby zrezygnowac z Majdana. Przeciez to bardzo pewny bramkarz. No i najgorszy problem to brak czlowieka z jajami (jak Hajto). Takiego co harowalby za 3 i jeszcze opier... kiedy trzeba. Wsrod tych zawodnikow sa nawet niektorzy calkiem niezli np. Zurawski, Szymkowiak, ale brak jest druzyny. Ja nie rozumiem za co placi sie Janasowi przeciez nie za szkolenie poszczegolnych zawodnikow tylko za tworzenie z nich druzyny. Moze Janas poszedlby na korepetycje do Engela. No ale ja to sie mowi "do proznego to i Salomon nie naleje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Sklad IP: *.chello.pl 25.08.04, 03:05 Boruc - /dudek Zewlak - Glowa, Klos - Bosacki - /hajto, kaczorowski Gorawski - Kukielka, Golinski - Krzynowek - /kosowski, mila, radomski Zuraw,Kryszalowicz - /niedzielan, oli Taktyka: Prawe skrzydlo: Wymiany Zewlaka, z Gorawskim Lewe skrzydlo : Krzynowek z kryszalem Srodek : Golinski, zuraw, dochodzacy kukielka i klos Strzaly z dystansu (Zuraw,Kukielka,krzynowek) , wywalczenie rzutow wolnych w okolicach 20 m (kryszal), strzaly z rzutow wolnych (golina) Pozdrowienia dla janasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek Janasa? to on jeszcze treneruje? A ja myslałem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:29 już dawno całość wziął w swoje ręce Listkiewicz, alboli Boniek ponownie się poświęcił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawół Junas Rasiak, Rasiak, Rasiak, Rasiak, Rasiak, Rasiak!! IP: *.backiel.com.pl 23.08.04, 20:46 Lewandowski, Lewandowski, Lewandowski, Lewandowski, Lewadowski!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawół Jenas Rasiak,Rasiak,Rasiak,Rasiak,Rasiak,Rasiak!! IP: *.backiel.com.pl 23.08.04, 20:48 Lewandowski,Lewandowski,Lewandowski,Lewandowski,Lewandowski!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soltysik Janasowe Pariasy Europejskiego Futbolu IP: *.nycmny83.covad.net 23.08.04, 21:50 Tak powinni sie nazywac bo kto im pozwolil uzywac nazwy Reprezentacja Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk eksperyment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:05 w sumie, to rzeczywiscie nie czas na eksperymenty... po co sie meczyc i jechac na mistrzostwa. przeciez mamy tak daleko, ze zaden kibic z Polski tam nie pojedzie. tylko pogratulowac zawodnikow znajdujacych sie w najlepszej formie. Tschüs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:05 Bąk, Krzynówwek, Rząsa i Smolarek reszta w y p i e r d a l a ć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierce Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.crowley.pl 23.08.04, 22:16 Drobna uwaga. Lewandowski to drewniak. Ok. Gra bez polotu co ja gadam on nie umie celnie podać do przodu...ale on jest defensywnym pomocnikiem. Ma czyścic przedpole odbierać piłki rywalom i odawać je najbliżej stojącym kolegom i to robi nieźle /czasami wrecz bardzo dobrze/. Facet wykonuje czarna robote i umie to robić ! Nie jestem jego fanem wolę forstoperów bardziej kreatywnch /patrz Rachwał czy Kukiełka/ale nie przesadzajmy z krytyką. Zpomocników i tak najbardzie zawodzi Szymkowiak powiedzcie w jakim meczu repry pokazał chocioaż jedno dobre prostopadłe podanie ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.tpnets.com 23.08.04, 22:54 W jakim meczu Szymek coś pokazał?? Z Łotwą i z San Marino!! No niestety, mój ulubiony piłkarz dostaje jakiejś dziwnej sraczki jak ma grać przeciw lepszym zespołom, ale za to w lidze... Tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.net.autocom.pl 23.08.04, 23:05 a dla mnie defensywny pomocnik to taki kolo co jest prawdziwym wojownikiem, ktory jest w stanie odebrac pilke, ale rowniez porwac swoich partnerow do walki, opierdolic jak trzeba, ruszyc na bramke przeciwnikow, walnac celnie na bramke...a Lewandowski to nie dosc ze topor, to jeszcze z ta swoja twarzyczka ze slodkimi rumiencami wyglada jak panienka a nie jak fighter...a poza tym czasy gdy defensywny byl tylko drwalem wycinajacym przeciwnikow juz odeszly, futbol poszedl do przodu i wymaga sie od nich troche wiecej niz tylko podanie do najblizszego partnera...a poza tym zauwaz, ze u nas w kadrze nikt nie rzuca prostopadlych pilek, wiec pietnowanie Szymkowiaka jest bez sensu, bo niestety kazdy pomocnik zawodzi, ale przynajmniej w jego przypadku jest nadzieja, ze w koncu cos wymysli, natomiast Lewandowski chyba jednak nie...i prosze nie wspominaj o Rachwale:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.midltn01.ct.comcast.net 23.08.04, 22:15 Zbyszek Boniek pokazal przez chwile jak powinien pracowac pzpn.Dlatego musial odejsc.Tow. Michal wiedzial doskonale co robi ,ale Boniek udowodni jeszcze raz wszystkim ile jest wart.Obserwujcie WIDZEW LODZ izobaczycie niedlugo efekty dobrej roboty.Dla kibicow mojej ukochanej KORONKI jebac lajkonikow bo sie nie sprawdzili szukajcie przyjaciol z zabaniakami z LODZI bo chociarz kopytkarze to jednak porzadni LUDZIE.Moje typy do extra klasy na przyszly sezon KORONA WIDZEW RADOMIAK ta ostatnia dopiero pokaze na co ja stac. Te trzy miasta sa teraz w POLSCE najsztywniejsze GOD BLESS FOOTBOLL, Odpowiedz Link Zgłoś