Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kadra Janasa na eliminacje MŚ

IP: 213.17.208.* 23.08.04, 18:08
    Banda patałachów i nierobów!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: rafal taniej bedzie zostac w domu i sie nie ruszac na el IP: *.chello.pl 23.08.04, 18:09
        szkoda czasu i kasy. za zaoszczedzone pieniadze znaturalizujmy kilku
        nigeryjczykow i brazylijczykow lepiej
        • slon2002 won szmaciarze na drzewo!!! Nie potraficie grać. 24.08.04, 14:37
      • Gość: jon Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:09
        bahaahahahahahahahahahahaha
      • Gość: MadMan To Janas jest dalej treneram kadry ? IP: *.ny325.east.verizon.net 23.08.04, 18:11
        Dziwne
      • Gość: hehehe a co tu maja do rzeczy "stranieri"? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 18:13
        czy redaktorzy nie znaja znaczenia czy chcieli byc tacy dowcipni? tak czy
        inaczej, nie wyszlo... nie po raz pierwszy zreszta, poziom tych serwisow jest
        doprawdy zenujacy
      • Gość: kibic JANAS MUSI ODJESC IP: *.chello.pl 23.08.04, 18:14
        jak pan janas wystawi Rasaik, to koniec. Drewonio jest, był i zawsze bedzie
        gorszy od ; Frankowskiego, Oliego, wogóle od wszystkich, chyba nawet odemnie
        ( A klasa )w tyłach niestety bieda, żewłakow, kłos, głowa, rząsa ;/ sam nie
        wiem, opmoc to Krzynówek, Smolarek, mila i szymek, nie mam żadnych libero,
        kukiełka na Gieksie grał biedni, czemu ma grac w rep....
        atak to żurawski+ i tu problem, aj bym dał albo niedzielana,albo oliego, a tak
        naprawde to bym dał kogos z panów: Kryszałowicz, Reiss, Franek.. i innych z
        polskiej ligi
        • Gość: mrek chłopie, a po co ty się wogóle wysilasz na jakieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:37
          kombinacje? Czy nie widzisz, że to wszystko to jest ćwierćamatorszczyzna
          niewarta funta kłaków i splunięcia przez lewe ramię? Czy myslisz, że inny
          Apostel albo kolejny Strejlau bedąlepsi? A możeGmoch - ten to fachowiec,
          jeszcze z nadania Biura Politycznego Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej
          Partii Robotniczej (to dla młodszych, może tak zajarająo co chodzi..)! I znowu
          sięliże - sam słyszałem w telewizorni, jak lizał dpsko "naszego" magistra z
          pałacu, pewnie liczy na posadę, a może na fotel senatora...
          Zrównać to całe bagno by należało, zrównać z poziomem murawy, bo więcej nie są
          warci... Kto się nie zgadza - niech wpisze swoje argumenta, proszę bardzo.
      • Gość: tomek74 Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: 194.205.123.* 23.08.04, 18:26
        Jezu, niech on już odejdzie... Jak można być tak kompeltnie niereformowalnym...
      • Gość: STF LEWANDOWSKI i RASIAK??? PO CO??? IP: *.biz.rr.com 23.08.04, 18:29
        po cholere nam szmaciarze???
        • Gość: bodzio Re: LEWANDOWSKI i RASIAK??? PO CO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:30
          zgoda, lewandowski moze najwyzej nosic węgiel, rasiak tez bez formy od bardzo
          dawna. ale "trener" wie lepiej :(
          • Gość: J.S. Re: LEWANDOWSKI i RASIAK??? PO CO??? IP: *.hemocleanse.com 23.08.04, 18:33
            Czy ktos jest wladny kopnac w tylek to beztalencie trenerskie?
      • elfhelm Kosowski? Rasiak? Niedzielan? 23.08.04, 18:50
        żarty...`
      • Gość: Viking Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.ang.sth.bostream.se 23.08.04, 18:50
        majac takich kibicow. To jest obled, blednie kolo! Nigdy nie widzialem, zeby
        ktos byl z czegos zadowolony:
        jest porazka to pomyje i najgorsze wyzwiska na pilkarzy
        jest zwyciestwo "to im sie udalo, ale grali i tak jak patalachy"
        zawsze trener wybiera nie tych pilkarzy
        kazdy trener z definicji jest do bani i nic nie potrafi
        itd itd

W takiej Szwecji np jest to nie do pomyslenia: jak cos nie wyjdzie to probuje
        sie znalezc jakies konstruktywne wyjscie. W Polsce natomiast jest totalna
        krytyka WSZYSTKIEGO I WSZYSTKICH. Krotko mowiac katastrofa!
        Nie twierdze, ze Janas jest dobrym trenerem (wole Engela) ale dajcie im teraz
        spokoj bo nawet jesli maja jeszcze jakas ochote do grania to im ja zupelnie
        odbierzecie. Nie mowiac juz o dodaniu otuchy...
        • Gość: rowek Re: Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:18
          Ile lat można się łudzić, być wodzonym za nos i na koniec zawodzić się???
          Nic dziwnego, że większość kibiców ma tego dość. Poza krótkim przypadkiem
          Engela od kilkunastu lat nie mieliśmy DRUŻYNY piłkarskiej. Tylko bandy
          leniwych patałachów.
          • Gość: le comte Re: Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 24.08.04, 07:30
            A komu tu dodawac otuchy ? Zawodowcom, ktorzy zarabiaja w rok tyle co ja przez
            25 lat ??? !!! Czlowieku to oni powinni szanowac kibica i dodawac otuchy,
            dlatego ze pilka to rezultat tego co mamy u gory !!!
        • Gość: Lanumisu Re: Nigdy Polska nie bedzie miala dobrego futbolu IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.04, 09:53
          Zapomniales tylko dodac ze w Szwecji sa sukcesy, a u nas nie ma nawet nadzieji
          na lepsze wyniki. Caly smrod siedzi w PZPN i od nich trzeba by bylo zaczac
          reformowac nasza pilke. Co sie tyczy eliminacji, to nie czarujmy sie i nie
          marzmy o kwalifikacji. Ludzie , zejdzcie na ziemie i spojrzcie jaki jest realizm
          naszej pilki.Juz w Chorzowie dostaniemy baty, wiec lepiej bedzie jesli te mecze
          potraktowane beda do budowy druzyny na nastepne eliminacje europy.
      • Gość: crs Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: 83.238.28.* 23.08.04, 18:53
        Dziwię się, że Trener powołał Żurawskiego. Przecież on strzela tyle bramek
        tylko dlatego, że gra w Wiśle i mu podają.
        • Gość: Warszawiak Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:14
          1. mr crs... buahahahahaha!!!! Ty chyba nie wiesz o kim mowisz!!!! To najlepszy polski napastnik i chyba jedyny, ktory sobie potrafi sam wypracowac bramke albo nawet uratowac Wisle, gdy ta ma slabszy dzien!!!!!!!!!!
          2. wszyscy, ktorzy mowia na Polakow, swoich rodakow "szmaciarze, patalachy"... jestescie nienormalni!!! Skoro tacy dobrzy jestescie to won na boisko i pokazcie co umiecie!!! Poza tym brak szacunku dla naszych reprezentantow jest godny pomsty... A wole trenera trzeba uszanowac!!! Nie wiadomo, jak zagraja w meczu o punkty!!!
          3. mr Viking... Gratuluje!!! Polska powinna byc dumna z takich ludzi jak Ty!!! Chyba jedyny (poza mna;)) patriota w tym portalu!!!
          4. uwierzcie w POLSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • wukaes Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ 23.08.04, 22:25
            Czy Polacy potrafia tylko narzekac? Zobaczymy jak zagraja w meczu o punkty. Jak
            im sie nie powiedzie to wtedy bedziecie mogli ich obrazac. A narazie
            dopingowac!!! Bo jak sie ma takich kibicow jak WY to jak mozna grac??
          • Gość: HAHAHAHAH Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.client.comcast.net 24.08.04, 03:01
            TY SOBIE MOZESZ WIERZYC W CO TAM CHCESZ.ALE DLA MNIE POLSKA REPREZETACJA TO
            BANDA DEBILI

• Gość: krzysfre Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 07:37
            Człowieku! A czy nie zauważyłeś, że im się należy taki opieprz za tą grę!!??
            Przecież jak pójdę do baru to się wstydzę tego dziadostwa!!
            A co do prawdziwych kibiców, to zawsze po takim meczu (jak ostatnie chyba z 10)
            mówię sobie, że nigdy więcej nie dam się zrobić w ch.., nie będę ich oglądał
            itp., a jak przychodzi meczyk, siadam przed tv i patrzę bez mrugnięcia okiem i
            wierzę, że może tym razem ...
            Mam nadzieję, na chociaż dobrą grę w meczach eliminacyjnych, ale narazie jest
            totalne dno.
            A jak trener powołuje wkółko tych samych graczy co zawalają każdy mecz to chyba
            mogę jeszcze pokląć kilka dni przed meczem!!!
      • Gość: karol113 Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:54
        Super Mario Lewandowski jak zwykle poprowadzi do chwaly polska druzyne , he he
      • Gość: rety Ja sobie odpuszczam oglądanie ciot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:11
        • Gość: Warszawiak Re: Ja sobie odpuszczam oglądanie ciot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:15
          tak panie "rety", prawdziwa z pana ciota...
        • Gość: HAHAHAH Re: Ja sobie odpuszczam oglądanie ciot IP: *.client.comcast.net 24.08.04, 03:04
          NO NIE BEDZIESZ W TYM OSAMOTNIONY
          MYSLE ZE ZA TA DANIE POWINNI WSZYSCY ICH OLAC TAK JAK ONI OLALI NAS KIBICOW
      • Gość: marcin To jest kadra??? IP: *.salk.edu 23.08.04, 19:21
        Jak to jest nasza kadra, to ja dziekuje za mecz w Chorzowie! Mam nadzieje ze
        Janas postawi wylacznie na pilkarzy Wisly. Od Glowackiego, i Klosa w obronie do
        Zurawskiego w ataku.
      • Gość: Jan Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 19:49
        Tomaszewski, Gorgon, Zmuda, Maculewicz, Musial, Deyna, Kasperczak, Maszczyk,
        Gadocha, Szarmach, Lato
      • Gość: ja Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 19:50
        janas powolaj wichniara
      • Gość: waldem Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:58
        Powinni już dawno wypieprzyć tego janosika, im szybciej to zrobią, tym większe
        szanse na odbudowę polskiego futbolu
        • Gość: Felek Eliminacje dla nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:03
          Zawsze gramy w eliminacjach i zostajemy wyeliminowani, może czas na
          kwalifikacje aby sie kwalifikować do dalszych rozgrywek
      • Gość: peter fajnie,fajnie IP: *.net.autocom.pl 23.08.04, 20:05
        zaraz mnie szlag trafi - po jaka cholere powoluje znowu Rasiaka? przeciez ten chlopina przez dwa tygodnie na pewno nie znajdzie sie w formie z meczu z Wlochami (to byl jedyny mecz tego zawodnika, ktorym jego gra mi sie podobala, no moze jeszcze z Serbami)...Niedzielan - w ostatnim wygranym meczu Nec uznany najslabszym zawodnikiem zespolu (jest ok, ale niech sie odbuduje, a nie wyzdrowial to od razu do repry)...Lewandowski - ile jeszcze meczow z jego udzialem beda musialy moje udreczone oczy zobaczyc??...Radomski - nie mam pojecia czemu Janas na niego stawia (pamietam jak nam zawalil olimpiade w Sydney bezsensownym karnym z Turkami,a w reprezentacji przyzwoita moze jedna polowka, tylko za cholere nie przypomne sobie, w ktorym meczu), juz bym wolal tego oszoloma Rachwala (Jezu zartowalem mam nadzieje, ze go nie powola:))...reszta ok, chociaz Kuszczak gra od 5 lat tylko w reprezentacji (to chyba rekord swiata:), ale na trzeciego moze byc...co do Kosowskiego to przyda na pol godziny w drugiej polowce (bo wiecej sily to on raczej nie ma) - mam nadzieje, ze w formie bedzie Smolarek (ewentualnie Gorawski, ktory od jakiegos czasu naprawde mnie zaskakuje na plus) na prawym skrzydle...

I niech Janas ustawi wreszcie Zurawia na pozycji ofensywnego pomocnika za napastnikiem (w tym diamenciku - no chyba, ze wymysli calkiem nowa taktyke na eliminacje:), Zuraw i tak haruje, wraca sie na wlasna polowke, potrafi lutnac z dystansu, asystowac, wiec ta pozycja jest jakby dla niego...I bez Lewandowskiego na defensywnym pomocniku, prosze!! Mila i Szymkowiak - potrzebujemy zawodnikow kreatywnych, ktorzy rzuca pilke napastnikom, a kreatywnosc Lewego wynosi w skali 0 do 1000000 rowne 0. Nie upieram sie przy dwoch wyzej wymienionych na srodek - byle nie wystawic toporow w stylu Radomskiego, czy Lewandowskiego, bo samym przeszkadzaniem ( i to czesto bardzo nieudolnym ) to my punktow nie natrzaskamy...

POLSKA GOLA! Do zobaczenia na Slaskim, pozdrawiam wiernych kibicow naszej reprezentacji - trzeba wierzyc, nawet wbrew zdrowemu rozsadkowi...
        • Gość: Markus Re: fajnie,fajnie IP: *.tpnets.com 23.08.04, 22:13
          Ooooo
          Milo zobaczyć jaką konstruktywną kryrtykę. No po mojemu to diamencik nie ma
          szans, bo do tego trzeba po pierwsze skrzydłowych w superformie i jeszcze
          niezłych zmienników, apo drugie (ważniejsze) to nie mamy zawodnika na szpicę.
          Mnie by pasowało coś takiego:
          Dudek (mimo wszystko) - Żewłakow (gra w klubie i grał u Engela), Bąk, Głowcki,
          Baszczyński (może się przełamie) - Krzynówek, {Sobolewski, Kukiełka,
          Lewandowski, a może jednak Rachwał!!!!}, Szymkowiak (może się przełamie
          wreszszszcie!!, a jak nie to Mila, Żuraw, Czapla, albo Deyna...:), Gorawski
          (ile jeszcze razy ma sobie poradzić w kadrze żeby zagrać od początku??) -
          Niedzielan(Żurawski), Olisadebe
        • Gość: Greg Re: fajnie,fajnie IP: *.cern.ch 24.08.04, 18:45
          No wreszcie ktos rozsadna analize reprezentacji zrobil. Bol jeszcze ze nie mamy
          pewnego bramkarza. Dudek coraz bardziej zjezdza w dol. Nie mam pojecia dlaczego
          kolejni trenerzy uparli sie aby zrezygnowac z Majdana. Przeciez to bardzo pewny
          bramkarz. No i najgorszy problem to brak czlowieka z jajami (jak Hajto). Takiego
          co harowalby za 3 i jeszcze opier... kiedy trzeba. Wsrod tych zawodnikow sa
          nawet niektorzy calkiem niezli np. Zurawski, Szymkowiak, ale brak jest druzyny.
          Ja nie
          rozumiem za co placi sie Janasowi przeciez nie za szkolenie poszczegolnych
          zawodnikow tylko za tworzenie z nich druzyny. Moze Janas poszedlby na
          korepetycje do Engela. No ale ja to sie mowi "do proznego to i Salomon nie naleje".
        • Gość: chlopak Sklad IP: *.chello.pl 25.08.04, 03:05
          Boruc - /dudek
          Zewlak - Glowa, Klos - Bosacki - /hajto, kaczorowski
          Gorawski - Kukielka, Golinski - Krzynowek - /kosowski, mila, radomski
          Zuraw,Kryszalowicz - /niedzielan, oli

Taktyka:
          Prawe skrzydlo: Wymiany Zewlaka, z Gorawskim
          Lewe skrzydlo : Krzynowek z kryszalem
          Srodek : Golinski, zuraw, dochodzacy kukielka i klos

Strzaly z dystansu (Zuraw,Kukielka,krzynowek) , wywalczenie rzutow wolnych w
          okolicach 20 m (kryszal), strzaly z rzutow wolnych (golina)
          Pozdrowienia dla janasa ;)
      • Gość: eLka JANAS WON!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.08.04, 20:23
      • Gość: mrek Janasa? to on jeszcze treneruje? A ja myslałem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:29
        już dawno całość wziął w swoje ręce Listkiewicz, alboli Boniek ponownie się
        poświęcił!
      • Gość: Pawół Junas Rasiak, Rasiak, Rasiak, Rasiak, Rasiak, Rasiak!! IP: *.backiel.com.pl 23.08.04, 20:46
        Lewandowski, Lewandowski, Lewandowski, Lewandowski, Lewadowski!!
      • Gość: Pawół Jenas Rasiak,Rasiak,Rasiak,Rasiak,Rasiak,Rasiak!! IP: *.backiel.com.pl 23.08.04, 20:48
        Lewandowski,Lewandowski,Lewandowski,Lewandowski,Lewandowski!!
        • Gość: soltysik Janasowe Pariasy Europejskiego Futbolu IP: *.nycmny83.covad.net 23.08.04, 21:50
          Tak powinni sie nazywac bo kto im pozwolil uzywac nazwy Reprezentacja Polski?
      • Gość: pk eksperyment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:05
        w sumie, to rzeczywiscie nie czas na eksperymenty...
        po co sie meczyc i jechac na mistrzostwa.
        przeciez mamy tak daleko, ze zaden kibic z Polski tam nie pojedzie.
        tylko pogratulowac zawodnikow znajdujacych sie w najlepszej formie.

Tschüs!
      • Gość: barti Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:05
        Bąk, Krzynówwek, Rząsa i Smolarek reszta w y p i e r d a l a ć!!!!!!!!!!
        • Gość: pierce Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.crowley.pl 23.08.04, 22:16
          Drobna uwaga. Lewandowski to drewniak. Ok. Gra bez polotu co ja gadam on nie
          umie celnie podać do przodu...ale on jest defensywnym pomocnikiem. Ma czyścic
          przedpole odbierać piłki rywalom i odawać je najbliżej stojącym kolegom i to
          robi nieźle /czasami wrecz bardzo dobrze/. Facet wykonuje czarna robote i umie
          to robić ! Nie jestem jego fanem wolę forstoperów bardziej kreatywnch /patrz
          Rachwał czy Kukiełka/ale nie przesadzajmy z krytyką. Zpomocników i tak
          najbardzie zawodzi Szymkowiak powiedzcie w jakim meczu repry pokazał chocioaż
          jedno dobre prostopadłe podanie !

pozdrawiam
          • Gość: Markus Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.tpnets.com 23.08.04, 22:54
            W jakim meczu Szymek coś pokazał?? Z Łotwą i z San Marino!! No niestety, mój
            ulubiony piłkarz dostaje jakiejś dziwnej sraczki jak ma grać przeciw lepszym
            zespołom, ale za to w lidze...
            Tylko co z tego?
          • Gość: peter Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.net.autocom.pl 23.08.04, 23:05
            a dla mnie defensywny pomocnik to taki kolo co jest prawdziwym wojownikiem, ktory jest w stanie odebrac pilke, ale rowniez porwac swoich partnerow do walki, opierdolic jak trzeba, ruszyc na bramke przeciwnikow, walnac celnie na bramke...a Lewandowski to nie dosc ze topor, to jeszcze z ta swoja twarzyczka ze slodkimi rumiencami wyglada jak panienka a nie jak fighter...a poza tym czasy gdy defensywny byl tylko drwalem wycinajacym przeciwnikow juz odeszly, futbol poszedl do przodu i wymaga sie od nich troche wiecej niz tylko podanie do najblizszego partnera...a poza tym zauwaz, ze u nas w kadrze nikt nie rzuca prostopadlych pilek, wiec pietnowanie Szymkowiaka jest bez sensu, bo niestety kazdy pomocnik zawodzi, ale przynajmniej w jego przypadku jest nadzieja, ze w koncu cos wymysli, natomiast Lewandowski chyba jednak nie...i prosze nie wspominaj o Rachwale:)

pozdro
      • Gość: scyzoryk Re: Kadra Janasa na eliminacje MŚ IP: *.midltn01.ct.comcast.net 23.08.04, 22:15
        Zbyszek Boniek pokazal przez chwile jak powinien pracowac pzpn.Dlatego musial
        odejsc.Tow. Michal wiedzial doskonale co robi ,ale Boniek udowodni jeszcze raz
        wszystkim ile jest wart.Obserwujcie WIDZEW LODZ izobaczycie niedlugo efekty
        dobrej roboty.Dla kibicow mojej ukochanej KORONKI jebac lajkonikow bo sie nie
        sprawdzili szukajcie przyjaciol z zabaniakami z LODZI bo chociarz kopytkarze to
        jednak porzadni LUDZIE.Moje typy do extra klasy na przyszly sezon KORONA WIDZEW
        RADOMIAK ta ostatnia dopiero pokaze na co ja stac. Te trzy miasta sa teraz w
        POLSCE najsztywniejsze GOD BLESS FOOTBOLL,

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka