Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Problem z logowaniem

IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.14, 12:56
    Witam,

Wygląda na to, że nie da się zalogować do Wygraj Mundial.
    "Przepraszamy ale podany przez Ciebie login lub hasło są niepoprawne. Spróbuj ponownie, upewniając się że wpisałeś je poprawnie."
    Login i hasło na 100% są poprawne, ponieważ są w cachu przeglądarki.
    Co więcej, kilka innych osób uczestniczących w zabawie (znajomi) ma dokładnie ten sam problem.
    Proszę o ustosunkowanie się do tematu.

Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: domin Re: Problem z logowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 13:01
        Też mam ten sam problem. Widać coś znów im nie działa.... :-/
      • Gość: johny Re: Problem z logowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.14, 13:04
        u mnie to samo. Transfery do 21 ale zalogowac sie nie da.
      • Gość: Bazyli10 Re: Problem z logowaniem IP: *.pekao-fs.com.pl 17.06.14, 13:04
        Potwierdzam - nie można się zalogować a zmiany trzeba robić na drugą kolejkę!

Proszę o szybką reakcję.
        • Gość: Radziej Re: Problem z logowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.14, 13:09
          I to szybko proszę. Zaraz wyjeżdżam poza miasto na działkę i nie będę miał dostępu do neta.
          A wysłałem już 2 płatne smsy na zakup sponsorów!!!]:->
        • Gość: b. Re: Problem z logowaniem IP: *.158.216.18.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.14, 13:09
          Też to mam
          • Gość: grający Re: Problem z logowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 13:12
            podbijam, mam ten sam problem a czas ucieka
      • wygrajlige_pomoc Re: Problem z logowaniem 17.06.14, 13:11
        Prezesi,

była awaria portalu gazeta.pl a to z tego systemu kont korzystamy. Stąd wynikał problem. Już powinno wszystko wracać do normy.
        Jak widzieliście, forum też leżało..

Liczę, że to jedyny taki przypadek.
        • Gość: JaneDoe Re: Problem z logowaniem IP: *.range86-143.btcentralplus.com 17.06.14, 13:14
          Niestety nie wrocilo i wcale sie nie zdziwie jak nie zdazycie do nastepnej kolejki ;-) :brawo:
          • Gość: Doraty Re: Problem z logowaniem IP: *.neanet.pl 17.06.14, 13:16
            Nie rabota:-(
        • Gość: JohnDoe Re: Problem z logowaniem IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.14, 13:20
          Witam,

Dziękuję za informację.
          Czy jest jakiś ETA na pełne uporanie się z problemem?
          Na tę chwilę logowanie cały czas leży - tym razem po wpisaniu danych ekran na chwilę szarzeje oraz w lewym górnym rogu pojawia się napis "trwa logowanie". Tak to wygląda przez +/- 30 sekund, aż w końcu wyskakuje klasyczny błąd logowania.

Pozdrawiam
        • Gość: Bazyli10 Re: Problem z logowaniem IP: *.pekao-fs.com.pl 17.06.14, 13:21
          To ciekawe, bo na gazeta.pl bez problemu się loguję a na wygrajmundial już nie :(
          • Gość: johny Re: Problem z logowaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.14, 13:37
            potwierdzam, NADAL nie działa
            • Gość: vichama Re: Problem z logowaniem IP: *.asseco.pl 17.06.14, 13:47
              NADAL to w tenisa gra, a nie na Mundialu ;-)
      • kamilos205 Re: Problem z logowaniem 17.06.14, 13:34
        Kiedy naprawicie problem z logowaniem bo czekam i nie moge sie zalogować a nie mam czasu.
        • Gość: xx16 Re: Problem z logowaniem IP: 83.2.128.* 17.06.14, 13:43
          wroci pewnie 20 przed 9
          • kamilos205 Re: Problem z logowaniem 17.06.14, 13:46
            Gość portalu: xx16 napisał(a):

> wroci pewnie 20 przed 9

A wtedy będą serwery przeciążone i też się nie zalogujesz :)
      • Gość: witoldlewy Re: Problem z logowaniem IP: *.toya.net.pl 17.06.14, 14:01
        To wszystko prawda.Nie mogę się dziś zalogować choć do tej pory nie było z tym problemów.Jak mam dokonać zmian w drużynie? O kant dupy taki konkurs.
        • Gość: arg1978 Re: Problem z logowaniem IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.14, 14:23
          To będzie prawdziwa walka z czasem albo totalnie niedobrany skład zespołu na 2 kolejkę. W każdym razie prezesi z mniejsza liczbą punktów po pierwszej kolejce mają szansę na odrobienie strat. To się nazywa toto lotek, a nie konkurs :)
          • kamilos205 Re: Problem z logowaniem 17.06.14, 14:38
            Już naprawione

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka