Gość: bart820 IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.08.14, 07:57 Jak długo mam jeszcze czekać na prawidłowo podliczone punkty? Dodawania dzieci uczą się w podstawówce!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygrajlige_pomoc Re: moje punkty 15.08.14, 08:47 @bart820: jeżeli Twoja drużyna to Zbieranina FC to wszystko się zgadza. Przypominam, co często było już tu pisane i zapisane jest w zasadach gry: - rezerwowi punktują tylko, gdy zastępują niegrających piłkarzy pierwszego składu - jeżeli założysz drużynę po starcie kolejki / zamknięciu okna transferowego (w Twoim przypadku 1.), ona nie punktuje w tej kolejce. Czytania też chyba uczą w podstawówce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart820 Re: moje punkty IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.08.14, 10:27 W takim razie powinienem mieć 0 punktów za ostatnią kolejkę...Podstwowy skład punktował, a rezerwa nie pomimo tego, że nie grał Kuciak. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: moje punkty 15.08.14, 11:00 @bart820: za bramkarza może wejść rezerwowy bramkarz. Pamiętaj o tym. Dlaczego uważasz, że powinieneś mieć 0 punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart820 Re: moje punkty IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.08.14, 11:51 Ok. Skupiłem się na wszystkich rezerwowych nie uwzględniając, że tylko bramkarz może wejść za bramkarza. Sorki, mój prosty, głupi błąd. W tym przypadku punktacja się zgadza. Sorki za podstawówke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: moje punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 08:47 a myślenia w gimnazjum no ale to dopiero od 1 września w każdym razie warto być uważnym na lekcjach.Powodzenia, a wracając do gry to warto czytać wypowiedzi na forum w końcu nie ma tego tak dużo a wiele można zrozumieć :zasad gry ,liczenia punktów Odpowiedz Link Zgłoś