Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moje punkty

IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.08.14, 07:57
    Jak długo mam jeszcze czekać na prawidłowo podliczone punkty? Dodawania dzieci uczą się w podstawówce!!!
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: moje punkty 15.08.14, 08:47
        @bart820: jeżeli Twoja drużyna to Zbieranina FC to wszystko się zgadza.

Przypominam, co często było już tu pisane i zapisane jest w zasadach gry:
        - rezerwowi punktują tylko, gdy zastępują niegrających piłkarzy pierwszego składu
        - jeżeli założysz drużynę po starcie kolejki / zamknięciu okna transferowego (w Twoim przypadku 1.), ona nie punktuje w tej kolejce.

Czytania też chyba uczą w podstawówce :-)
        • Gość: bart820 Re: moje punkty IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.08.14, 10:27
          W takim razie powinienem mieć 0 punktów za ostatnią kolejkę...Podstwowy skład punktował, a rezerwa nie pomimo tego, że nie grał Kuciak.
          • wygrajlige_pomoc Re: moje punkty 15.08.14, 11:00
            @bart820: za bramkarza może wejść rezerwowy bramkarz. Pamiętaj o tym.

Dlaczego uważasz, że powinieneś mieć 0 punktów?
            • Gość: bart820 Re: moje punkty IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.08.14, 11:51
              Ok. Skupiłem się na wszystkich rezerwowych nie uwzględniając, że tylko bramkarz może wejść za bramkarza. Sorki, mój prosty, głupi błąd. W tym przypadku punktacja się zgadza. Sorki za podstawówke :)
      • Gość: zdzichu Re: moje punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 08:47
        a myślenia w gimnazjum no ale to dopiero od 1 września w każdym razie warto być uważnym na lekcjach.Powodzenia, a wracając do gry to warto czytać wypowiedzi na
        forum w końcu nie ma tego tak dużo a wiele można zrozumieć :zasad gry ,liczenia
        punktów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka