Gość: MisiekM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.04, 18:58 no i dobrze, dumny jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Otylia Jędrzejczak na liście bohaterów magazy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 10:53 mądra ta na sza Otylka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APair Middle East? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:00 To z tego co wiem "Bliskim wschodem" u nas na lekcjach geografii nazywano. O Środkowym Wschodzie nigdy nie słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carnivore Re: Middle East? IP: 213.78.124.* 05.10.04, 13:37 Hehe, popieram przedmowce. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roślinożerca Re: Middle East? Far East! IP: *.microsoft.com 05.10.04, 19:17 Należy oczekiwać, że już wkrótce pojawi się pojęcie Odległego Wschodu. Na przykład odległowschodnie sztuki walki. Bo jak inaczej zrobić kalkę z Far East? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Middle East? Far East! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 03:03 Gość portalu: roślinożerca napisał(a): > Należy oczekiwać, że już wkrótce pojawi się pojęcie Odległego Wschodu. > Na przykład odległowschodnie sztuki walki. > Bo jak inaczej zrobić kalkę z Far East? A o Dalekim Wschodzie nie slyszelismy, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik nie ma z czego byc dumnym IP: 143.169.5.* 05.10.04, 11:22 time najwyrazniej uznaje ze pochodzenie z Polski to hanicap i za jego przelamanie (osiagniecie sukcesu w jakiejkolwiej dziedzinie) to wyczyn za ktory nalezy sie nagroda. Inna sprawa ze to prawda, ale nie ma z czego byc dumnym. Otylia moze byc, ale raczej nie my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boberek Re: nie ma z czego byc dumnym IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 11:50 Jeżeli jest to lista o której myślę to w poprzednich latach bohaterami Europy byli między innymi Bono, a z Polski psychologowie którzy załozyli Fundacje Barka więc towarzystwo jest niezłe i mozna pogratulować Otylii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred A MOZE POLSKA TO KRAJE MAGHREBU ????? IP: *.outsourcing.atman.pl 05.10.04, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja :) ah ten 13-ty grudnia IP: 194.134.232.* 05.10.04, 16:18 Haaaa ja tez sie urodzilem 13 grudnia ... piekna data, wspaniali ludzie ;) A moze wspaniala data, piekni ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpp Re: Otylia Jędrzejczak na liście bohaterów magazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:13 Panowie i Panie brac przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Re: Otylia Jędrzejczak na liście bohaterów magazy IP: *.daxnet.no 05.10.04, 22:43 Jolanta K. kuca przy Otylii - na barierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Otylia Jędrzejczak na liście bohaterów magazy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 23:05 ciekawa jestem czy wybierali czytelnicy z tego regionu, czy imperialnie Brytyjczyc narzucili swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordeczka Re: Otylia Jędrzejczak na liście bohaterów magazy IP: *.acn.waw.pl 06.10.04, 00:07 Hehe Ośka, jak dobrze być czasem kobietą:))) Kiebyś była chopem, jużby cie zjedli nasi zawistni rodacy... A tak jest OK.czyli normalnie;0 I ja gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś