Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najbardziej mnie boli

IP: 157.25.121.* 19.04.02, 12:33
    ...że teraz taki Roberto Carlos, czy Hagi robią sobie śmichy hihy z naszej
    reprezentacji i opowiadają że każdy przejedzie po nas jak walec, że właściwie
    jest gówno warta. Tylko Abel Xavier zachował trzeźwość umysłu i powiedział, że
    mecze towarzyskie to nie mistrzostwa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Porter Re: Najbardziej mnie boli IP: *.orion.pl 19.04.02, 12:39
        Coz, w koncu Portugalia rowniez nie wygrala ostatniego meczu towarzyskiego, z
        przeciwnikiem, ktory mial stylem przypominac reprezentacjje Polski. Wczesniej
        zas przegrali z podobna do USA Finlandia.
        • Gość: macias Re: Najbardziej mnie boli IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 07:53
          Gość portalu: Porter napisał(a):

> Coz, w koncu Portugalia rowniez nie wygrala ostatniego meczu towarzyskiego, z
          > przeciwnikiem, ktory mial stylem przypominac reprezentacjje Polski.

Przepraszam, czy ja dobrze widze?
          Brazylia mialaby wg Ciebie przypominac stylem reprezentacje Polski?!
          • Gość: Porter Re: Najbardziej mnie boli IP: *.ppp.polbox.pl 20.04.02, 13:46
            Gość portalu: macias napisał(a):

> Gość portalu: Porter napisał(a):
            >
            > > Coz, w koncu Portugalia rowniez nie wygrala ostatniego meczu towarzyskiego
            > , z
            > > przeciwnikiem, ktory mial stylem przypominac reprezentacjje Polski.
            >
            > Przepraszam, czy ja dobrze widze?
            > Brazylia mialaby wg Ciebie przypominac stylem reprezentacje Polski?!

To byl taki prywatny zarcik, chcialem sie zorientowac, czy ktos to czyta...
      • Gość: Kan Re: Najbardziej mnie boli IP: 157.25.84.* 19.04.02, 12:41
        I to jest to właśnie o czym wcześniej pisałem.
        Mecze towarzyskie należy wygrywać bo wynik idzie w świat.
        Jedno może być tylko pocieszające, że nasi rywale zlekceważą nas
        a my powinniśmy to wykorzystać i zmobilizować się i w efekcie
        wygrywać.
      • Gość: Kirk Re: Najbardziej mnie boli IP: *.tele2.pl 19.04.02, 13:38

Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> ...że teraz taki Roberto Carlos, czy Hagi robią sobie śmichy hihy z naszej
        > reprezentacji i opowiadają że każdy przejedzie po nas jak walec, że właściwie
        > jest gówno warta. Tylko Abel Xavier zachował trzeźwość umysłu i powiedział, że
        > mecze towarzyskie to nie mistrzostwa.

JEST OCZYWISTE, ZE TWARZOWIEC - ABEL XAVIER ZACHOWUJE DYSTANS I WAZY SLOWA, GDYZ
        NIE BEZ POWODU OBAWIA SIE TWARZOWYCH POJEDYNKOW (NA MINY?) Z IWANEM,
        KRYSZALOWICZEM I KRZYNOWKIEM. GDY DOJDZIE JESZCZE LYSA PALA - KALUZNY TO
        ZGROZZZAA WSROD RYWALI ZAPANUJE!!!
        • Gość: spartan Re: Najbardziej mnie boli IP: 62.233.191.* 19.04.02, 22:53
          Gość portalu: Kirk napisał(a):

>
          >
          > Gość portalu: Crotalus napisał(a):
          >
          > > ...że teraz taki Roberto Carlos, czy Hagi robią sobie
          śmichy hihy z naszej
          >
          > > reprezentacji i opowiadają że każdy przejedzie po nas
          jak walec, że właści
          > wie
          > > jest gówno warta. Tylko Abel Xavier zachował
          trzeźwość umysłu i powiedział
          > , że
          > > mecze towarzyskie to nie mistrzostwa.
          >
          > JEST OCZYWISTE, ZE TWARZOWIEC - ABEL XAVIER ZACHOWUJE
          DYSTANS I WAZY SLOWA, GDY
          > Z
          > NIE BEZ POWODU OBAWIA SIE TWARZOWYCH POJEDYNKOW (NA
          MINY?) Z IWANEM,
          > KRYSZALOWICZEM I KRZYNOWKIEM. GDY DOJDZIE JESZCZE LYSA
          PALA - KALUZNY TO
          > ZGROZZZAA WSROD RYWALI ZAPANUJE!!!

:)))))))))))
        • Gość: gazza Re: Najbardziej mnie boli IP: 213.195.132.* 20.04.02, 10:41

>
          >
          > Gość portalu: Crotalus napisał(a):
          >
          > > ...że teraz taki Roberto Carlos, czy Hagi robią sobie śmichy hihy z naszej
          >
          > > reprezentacji i opowiadają że każdy przejedzie po nas jak walec, że właści
          > wie
          > > jest gówno warta. Tylko Abel Xavier zachował trzeźwość umysłu i powiedział
          > , że
          > > mecze towarzyskie to nie mistrzostwa.
          >
          > JEST OCZYWISTE, ZE TWARZOWIEC - ABEL XAVIER ZACHOWUJE DYSTANS I WAZY SLOWA, GDY
          > Z
          > NIE BEZ POWODU OBAWIA SIE TWARZOWYCH POJEDYNKOW (NA MINY?) Z IWANEM,
          > KRYSZALOWICZEM I KRZYNOWKIEM. GDY DOJDZIE JESZCZE LYSA PALA - KALUZNY TO

hłehłe .z takimi twarzowcami możemy podgić galaktyke ,agent moulder bedzie z nas
          dumny :))))
        • japoneczka Re: Najbardziej mnie boli 20.04.02, 13:59
          > JEST OCZYWISTE, ZE TWARZOWIEC - ABEL XAVIER ZACHOWUJE DYSTANS I WAZY SLOWA, GDY
          > Z
          > NIE BEZ POWODU OBAWIA SIE TWARZOWYCH POJEDYNKOW (NA MINY?) Z IWANEM,
          > KRYSZALOWICZEM I KRZYNOWKIEM. GDY DOJDZIE JESZCZE LYSA PALA - KALUZNY TO

A co będzie jak Iwan będzie sam na sam z Kahnem???
          • Gość: gazza Re: Najbardziej mnie boli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 16:08
            japoneczka napisał(a):

> Gość portalu: Kirk napisał(a):
            > > JEST OCZYWISTE, ZE TWARZOWIEC - ABEL XAVIER ZACHOWUJE DYSTANS I WAZY SLOWA
            > , GDY
            > > Z
            > > NIE BEZ POWODU OBAWIA SIE TWARZOWYCH POJEDYNKOW (NA MINY?) Z IWANEM,
            > > KRYSZALOWICZEM I KRZYNOWKIEM. GDY DOJDZIE JESZCZE LYSA PALA - KALUZNY TO
            > > ZGROZZZAA WSROD RYWALI ZAPANUJE!!!
            >
            >
            > A co będzie jak Iwan będzie sam na sam z Kahnem???

piłka może tego nie wytrzymać:))
      • kezlok Re: Najbardziej mnie boli 19.04.02, 23:03

> jest gówno warta. Tylko Abel Xavier zachował trzeźwość umysłu i powiedział, że

A ja na to... Grzegrz Lato. Wszystko wyjdzie w praniu, czyli na MŚ. Przypomnę,
        że zbytnia pewność siebie często przynosiła opłakane skutki.

• Gość: wojtek Re: Najbardziej mnie boli IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 23:17
          Xavier to prawdziwy piękniś w porównaniu do Iwana i Krzynówka,może nie wygramy
          z Portugalią ale na pewno popsujemy im wrażenia estetyczne wystawiając w
          składzie Iwana,Krzynówka i Kryszałowicza.Chociaż ten ostatni coś tam potrafi
          strzelić

Xavier musi uważać żeby trzymać łapska blisko siebie żeby mu się piłka
          przypadkowo nie dotknęła w polu karnym :-) z drugiej strony nawet nie wiem
          nawet czy polacy zagoszczą na polu karnym Portugalii
          • Gość: stachg Re: Najbardziej mnie boli IP: *.client.insightBB.com 20.04.02, 03:47
            no i maja racje, wyruchaja nas wszyscy w grupie, nawet cham Hajto nie da rady
            ich powstrzymac , chyba ze przed dostaniem czerwonej kartki polamie wszystkim
            nogi i poprzestawia kregoslupy
      • campo Re: Najbardziej mnie boli 20.04.02, 10:58

A niech sobie mówią co chcą. Nie ważne co sie mówi przed meczem, tylko po..:-)))
        To że np Portugalia jest wyżej notowana od nas, to jeszcze nic nie znaczy.
        W 86 też miała lepszych piłkarzy i co? Dostali od nas 0-1 i nawet z grupy nie
        wyszli...:-)))

pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka