Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM...

IP: 143.167.78.20, 143.167.1.* 02.03.01, 17:19
    Czy Was ludzie juz wszystkich popieprzylo? Czy nie ma innych tematow, niz jakis Malysz?
    Kto to jest, ten Malysz? No kto to jest? Skoczek narciarski? No i co z tego? Co Wy juz
    naprawde nie macie jaj? Owszem - pogadac raz, drugi, nawet i trzeci. Ale to, co sie
    ostatnio wyprawia to po prostu WIES....totalna wies...
    Rzygam tym, jak mu tam, Malyszem. Rzygam. Niedobrze mi sie robim jak slysze to
    nazwisko. Jest to po prostu smieszne. Pa
    Obserwuj wątek
      • Gość: kki Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.cs.bialystok.pl 02.03.01, 17:41
        juz nie dlugo wiosna wiec narescie sie ta zafajdana malyszomania
        skonczy!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jak Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: unknown, 193.150.166.* 02.03.01, 17:49
          juz niedlugo koniec swiata, wiec nikt juz nie bedzie swoimi rzygami manifestacji robil...
          • Gość: die welt Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.65wack-echat.corecomm.net 02.03.01, 18:17
            a moze chcesz pogadac o niemcach i schmidcie???
        • Gość: Tomek Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 21:11
          To oglądaj inne Nasze sukcesy
          biatlon, boks, hokej, itd.
          jak widzisz 14-27 miejsce to Ci dobrze
          a jak pierwsze to żygasz
          Kaczy Łbie
          Tomek

• Gość: marcel Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 08.03.01, 13:53
          Albo z cibie jakis pedał albo cie matka wykastrowała. Oby na świecie było jak
          najmniej takich pojebańców jak ty
        • Gość: Lukas Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 23:33
          Nie wiem dlaczego jesteś slodki ale na pewno jesteś
          bezdennie głupi i z tą swoją pustą glową nawet byś
          nie spadł z progu skoczni o ile byś nie narobil w
          gacie na rozbiegu.
          • Gość: Sebol Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 195.216.116.* 13.03.01, 09:42
            Ty gorzki ,a sorry słodki nawet ta twoja śmieszna ksywka świadczy o tym, że ty
            jesteś normalnym w świecie pedałem, który wie, że nigdy nie będzie mógł
            przeczyścić rury Małyszowi, a poza tym cholernie mu zazdrościsz i dlatego
            wygadujesz takie pierdoły Nara pierdoło, a ten co ci też tak odpisał to też mu
            zazdrości kasy i tyle
        • Gość: Tola ! Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 20:40
          Moze zalapal Ciebie czlowieku " WIRUS WSCIEKLYCH KROW " przemawia tu zazdrosc i
          zacietosc goralska , jestes podlym czlowiekiem !!!!!!!!!!!!
      • Gość: zbyszko Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 18:34
        :-)
      • Gość: zbyszko Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 18:52
        Fakt,że PIŁKA NOŻNA JEST
        NAJWAŻNIEJSZA NA ŚWIECIE (KTÓRY MA ZRESZTĄ KSZTAŁT
        FUTBOLÓWKI) pozostaje faktem, a takie na przykład skoki to przy
        piłce jakby nie patrzeć (niestety) betka. TAK
        NAPRAWDĘ JEST TYLKO PIŁKA, WSZYSTKO INNE TO
        ZŁUDZENIE, niestety większość ludzi woli żyć złudzeniami.

PS; No i nie trzeba od razu obwiniać biednego A.M.(nie używam pełnego brzmienia
        nazwiska aby się ktoś przypadkiem nie porzygał) za głupotę całego narodu.

PS2; Facet jest w porządku, popenił tylko dwa błędy;
        1. pomylił dyscypliny (powinien grać w piłkę, bo się marnuje)
        2. urodził się Polakiem, a to jak wiadomo nie wróży niczego dobrego, zwłaszcza
        utalentowanym osobom (które nie mają życia wśród swoich; albo zostaną
        zagłaskane na amen, albo(częsciej) będą niszczone przez zawistnych pobratymców)
        • Gość: kaowiec Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 144.173.88.208, 144.173.6.80, 194.82.103.* 02.03.01, 19:55
          A ja juz rzygam zbyszko'iem (skoro tu sie rzyga),jego mozg stal sie chyba pilka
          futbolowa,jesli oczywiscie nie przeceniam wielkosci jego mozgu.
          • Gość: zbyszko kałowiec rzyga nienawiścią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 20:23
            Jak widzimy kałowcowi skończyła się twórcza wena i już nie wie co ma mówić(ale
            wewnętrzny głos nakazuje mu zawsze wtrącać swoje 3 ważniackie grosze), z tej
            racji wyżywa się na tych , którym jeszcze język giętki nie odmawia współpracy.

PS; lepsza futbolówka zamiast mózgu, niż piłeczka do ping-ponga czyli mózg
            kałowca (oczywiście jeśli nie przeceniam kałowca przypisując mu posiadanie owego)

PS2; przepraszam za niski poziom wypowiedzi ale chciałem "dorównać" przedmówcy
            (choć obawiam się , że i tak nie zrozumie)

Gość portalu: kaowiec napisał(a):

> A ja juz rzygam zbyszko'iem (skoro tu sie rzyga),jego mozg stal sie chyba pilka
            > futbolowa,jesli oczywiscie nie przeceniam wielkosci jego mozgu.

• Gość: tomek_a Re: a propos rzygania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.01, 20:31
              A ja, jak już mogę rzygnąć to rzygnę też na Małysza( o pszepraszam znowu
              zrzygałem się).Ale tego z forum.Co jakiś temat to A.M. dość!!
              • nathan Re: do Slodkiego z rzygańca 03.03.01, 05:36
                No nie! Koleś odnosi sukcesy, przynosi dobre imię
                Polsce, świat o nas słyszy, a ten rzyga! To se
                rzygaj, obrzygańcu jeden! (przepraszam, trochę mnie
                poniosło). A przypadkiem nie rzygasz jak ciągle
                wspominają Wembley?! Minęło 18 lat i wieczne
                przypominanie! Już wiem! Pewnie dlatego, żeby tacy
                jak ty, mogli se rzygnąć od czasu do czasu. Ot tak co
                by z wprawy nie wyjść. Pozdrowienia
              • Gość: Tola Re: Ej chlopaki, spokojnie! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 00:43
                Chlopcy,chlopcy! Ale przesadzacie! Po co te emocje. Zbyszek ma racje. Malysz
                jest dobry i za to mu sie szacunek nalezy, a pretensje to mozna miec do
                dziennikarzy, ktorzy caly interes nakrecaja. Przynajmniej Wy wyluzujcie i
                pomincie cala sprawe milczeniem - w przeciwnym wypadku tylko prowokujecie
                bardziej zaciete dyskusje. Pozdrowienia. :-)
                • Gość: tom Re: Ej chlopaki, spokojnie! IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 21:41
                  A. MAłYSZ !!!!!
                  A. MAłYSZ !!!!!
                  A. MAłYSZ !!!!!
                  A. MAłYSZ !!!!!
                  A. MAłYSZ !!!!!
                  A. MAłYSZ !!!!!
                  A. MAłYSZ !!!!!
                  A. MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A.
                  MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!A.
                  MAłYSZ !!!!!A. MAłYSZ !!!!!
              • Gość: Szlomcio Re: a propos rzygania IP: *.proxy.aol.com 05.03.01, 22:59
                Tomus,biedny ty pseudoPolaczku,pszeciesz ty nie
                musisz rzygac,kazdy kto cie zna,wie,ze juz sie
                urodziles zarzygany,pszyposzczasz,ze ja to zmyslilem?
                Pszepraszam,jerzeli tak myslisz,pszyposzczalnie
                zapytaj sie twojej mamusi,tez zarzyganej,tak ja
                pszypuszczam,czesc Szlomcio.
                • Gość: s.loko Re: a propos rzygania IP: 213.76.75.* 10.03.01, 13:28
                  MAŁYSZ!!!!MAŁYSZ!!!!MAŁYSZ!!!MAŁYSZ*40000000!RZYGAJ OBKURWIEńCU może mózg
                  wyrzygasz i zrobisz światu przysługę,jełopie.nara
          • Gość: PannaA Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 62.153.128.* 05.03.01, 12:43
            facei rzygaja i maja swira i rzygaja i sie klöca , i nie ma konca...
            • nathan Re: do Tomassiego 05.03.01, 15:35
              Troche racji masz. Nie wiem za to czy masz kogoś za
              granicą, bo jeżeli tak mówisz to pewnie będziesz
              musiał wyemigrować. Poczekaj niech się tylko te
              wszystkie zawody skończą. "Wieczorów z Małyszem" nie
              będzie końca, nistety tak jak mówisz, sport się
              skończy zacznie się kasa. Tylko, że to nie wina
              chłopaka, on tylko skacze, rozdmuchowywują (uff...)
              to media. Ale mi to osobiście nie przeszkadza.
              Pozdrowienia
              • Gość: Grzegorz Re:POGODZENIE IP: 213.76.162.* 28.03.01, 19:13
                Niech sobie facet rzyga, jeżeli lubi. Takie widać hobby ludzi upośledzonych,
                którzy zamiast się cieszyć, to marudzą i na odwrót. Żyjemy sobie w zasranie
                małym kraju nad wisłą, o którym np. 90% amerykanów nie ma pojęcia, że taki
                istnieje. Nagle pojawia się taki A.M. i odsetek niewiedzących, gdzie leży
                Polska w Stanach spada do około 50%. Sport to siła, której nikt się jeszcze nie
                oparł, a ludzie tacy, jak Małysz to "mesjasze" dzisiejszego świata. Oczywiście
                można się trochę znudzić tym całym gadaniem o tym biednym facecie z Wisły, ale
                żeby od razu rzygać? Facet, jestem z pochodzenia amerykaninem, ale teraz jestem
                na prawdę dumny z polskich korzeni. Pozdrawiam wszystkich internautów.
        • Gość: kaowiec no dobra IP: 144.173.85.178, 144.173.6.80, 194.82.103.* 03.03.01, 14:15
          nie sadzilem,ze tak sie tu wszyscy rozrzygaja na wszystkich.Odwoluje swoje
          rzyganie na zbyszka,on kocha pilke(angielska)miloscia slepca,a
          zakochanych/uposledzonych nalezy pozostawic w spokoju.Dosc rzygania.
        • Gość: Romek Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.eds.com 08.03.01, 16:03
          Piłka???
          To jeszcze gorsza korupcja niż skoki. Mamona, mamona.... i tylko to się w tej
          dyscyplinie liczy. Chyba, że masz na myśli rozgrywki podwórkowe. Wtedy piłka
          jest naprawdę emocjonującą dyscypliną.
      • Gość: BIIL Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM...DOBRZE CI IP: 198.53.160.* 03.03.01, 06:53
        SLODKI - A JAKIM DUPKIEM TY JESTES!
        CZY NIE ZA DUZO NAZARLES SIE SLODYCZY DZIECIAKU?
        RZYGAJ SOBIE I W REKAWY I W KALESONY - DOBZRZE CI TO ZROBI, BEKARCIE!
        Bill
      • Gość: kanonier Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 04.03.01, 11:15
        czy Cię człowieku porębało,Adam zrobił więcej dla Polski niż te wszyskie dupki
        w Sejmie i Senacie razem wzięci, o nich za granicą nawet nikt nie wspomni
      • Gość: Paul Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.01, 16:40
        Zygac sie chce jak sie slyszy takie te´ksty.
        Polskie chamstwo i nietolerancja .
        • Gość: slonce Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.proxy.aol.com 04.03.01, 19:50
          Zeby tak pisac o wybitnym sportowcu trzeba byc
          ostatnim prymitywem.Mi chce sie rzygac kiedy czytam
          takie listy.
      • Gość: WOJTAS Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 19:51
        Spierdalaj gościu!CHUJ zajebany.Małysz -OK.Skurwysynu
        pierdolony w dupie
        • Gość: Jacek Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.telkab.pl 04.03.01, 21:26
          Kolega "rzygający" chyba jednak powinien się zastanowić 10000 razy zanim znowu
          wyskoczy z takim tekstem. Przecież ostatnio, dzięki Małyszowi, nawet Niemcy
          przestali patrzeć na Polaków tylko jako na pijaków i złodziei ( choć niektórzy
          debile z RTL mieli pewne opory ), i autentycznie się człowieka podziwia. A
          kolega SLODKI chyba chciał po prostu zaistnieć...On chyba w życiu nie skoczył
          ze schodka na klatce (albo właśnie skoczył i odniósł ciężką kontuzję - głowy)
          i zazdrości Małyszowi (tylko czego?kasy?sławy?sukcesu?)
          Lepiej, żeby się mówiło o Małyszu, a nie o takich jak on. Jak chciał zaistnieć,
          to mu się udało.
        • Gość: tommasi Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 1.1.2.91, 195.117.143.* 05.03.01, 12:06
          Mam duzy podziw dla pana Malysza, przeciez skoczkiem jest fenomenalnym.
          Ale cala ta histeria wokol niego to totalna przesada. Z kazdego fucken
          billboard'u patrzy na mnie Malysz, co 30 min w tv reklama z Malyszem, na
          okladkach polowy dziennikow - no ktozby?! Zamiast futbolu, basketu sa skoki,
          skoki, skoki....
          Qrva... Rodacy, wyluzujcie sie. Malyszem nie wyleczycie swoich europejskich
          kompleksow. Tesknie do wiosny.
          so long, tommasi
          • nathan Re: do Tomassi 05.03.01, 12:39
            Mówisz o tym, że Małysza widać wszędzie, ok, ale kogo ma być widać? Pamiętasz
            parę lat temu co się działo wokół Marka Citki? Włączałem żelazko, a tam Citko!
            I co on takiego zrobił? Wbił pare ładnych goli, w przegranych meczach? To
            wyobraz sobie co się będzie działo jak byśmy zdobyli mistrzostwo świata w piłce
            nożnej (czego z całego serca piłkarzom i nam życzę)? To byś dopiero zatęsknił
            do zimy. A tak na marginesie to właściwie komu to przeszkadza, że chłopak stał
            się sławny i o nim mówią? Rodakom? Jeżeli tak, to to chyba wygląda na zawiść i
            zazdrość. I poraz kolejny wyszła w takim razie nasza narodowa wada. Nie dziwmy
            się potem, że mamy kompleksy wobec Europy. Nie potrafimy docenić tego co mamy i
            cieszyć się z tego tak jak inni. No jasne! Najlepiej by było, żebyśmy nic nie
            osiągali i się nawzajem pocieszali, że może będzie lepiej. A potem jak już jest
            lepiej to sobie pomyśleć jakby ty wszystko spierdolić (przepraszam za wyraz).
            Nie wiem? Wolicie żeby w transmisjach sportowych ciągle mowili o Niemcach,
            Anglikach, Szwedach itd.? Bo ja mam dosyć właśnie o nich słuchać! Pozdrowienia
            • Gość: tommasi Re: do Tomassi IP: 1.1.2.91, 195.117.143.* 05.03.01, 15:11
              ave Nathan,
              byc moze jest troche racji w stwierdzeniu, ze nie umiemy sie cieszyc tym, co
              mamy. Osobiscie milo mi, ze p. Malysz odnosi sukcesy, przeciez jest rodakiem, a
              to ze
              zarabia przy okazji ciezki cash jest jak najbardziej na miejscu - robi swietna
              robote. Denerwuje mnie to, ze popularnosc Malysza jest rozdmuchiwana przez mass
              media 'na chama', slowo 'Malysz' mozna uslyszec na kazdym kroku... Po prostu -
              przekroczylismy bariere sportu, teraz to juz pure showbusiness.
              Mam nadzieje, ze przegladajac za tydzien-dwa program telewizyjny, nie natkne
              sie na cos w stylu 'wieczor z Malyszem'. Chyba wyemigrowalbym....
              zdesperowany tommasi
              • Gość: S04 Re: do Tomassi IP: *.proxy.aol.com 05.03.01, 22:07
                Gość portalu: tommasi napisał(a):

> Denerwuje mnie to, ze popularnosc Malysza jest rozdmuchiwana przez mass
                > media 'na chama'... przekroczylismy bariere sportu, teraz to juz pure
                showbusiness.
                I tak juz bedzie. Malysz to gratka dla reklamiarzy i mediow. W Polsce juz dawno
                nikt nie odniosl sukcesu w liczacej sie dyscyplinie. Powiedzmy sobie szczerze, ze
                chod i rzut mlotem (zwlaszcza w wykonaniu pan) to margines. Masz szczescie, ze
                Michael Schumacher nie jest Polakiem, bo bys musial ogladac ten glupi ryj 40.000
                razy na dobe (wlasnie zaczela sie F1).
      • Gość: maja Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 05.03.01, 15:00
        To rzygajcie sobie ludzie na zdrowie i nie dziwcie się, że inni gadają o Malyszu. A o kim mają
        gadać? O WAS????
        • Gość: zbyszko Re:majo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 15:03
          o nas? a może o pszczółce maji?
      • Gość: Szlomcio Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.proxy.aol.com 05.03.01, 23:26
        Slodki,czuje,ze sie naprawde zarzygales wewnetrznie i
        nie mozesz juz dalej swojego ryja otworzyc na lamach
        Forum.A moze juz cie gorale dopadli swemi ciupazkami?
        A Adam? Zyje,mimo ,ze przeziebiony ,skacze,dobrze
        skacze.Ty juz niestety nie podskoczysz,bo albo jestes
        zarzygany,albo zarabany(ciupazkami?).Wiecne
        odpocywanie daj zazyganej dusy Slodkiego nas
        Panie,Szlomcio.
      • Gość: MAXIMUS Re: NIE RZYGAM MALYSZEM IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 17:45
        DO AUTORA TEGO POPIERDOLONEGO LISTU!!!!!!

TY JEBANY W DUPĘ REZUSIE PIERDOLONY HUJU OGOLONY.
        ADAS JEST NAJLEPSZY CZY CI SIE PODOBA CZY NIE ON BYL JEST I BEDZIE DE BESCIAK
        A TY NIE DLUGO UMRZESZ I OPROCZ GOWNA NIC PO TOBIE NIE ZOSTANIE A PO ADAMIE
        KUPA I PUCHAR SWIATA.A TERAZ CI JESZCZE DOPIERDOLE TY PALOFONIE MOZESZ CO
        NAJWYZEJ MU DRUTA OBCIAGNAC I POCALOWAC GO W JEGO LATAJACA DUPCIE.CZY CI SIE TO
        PODOBA CZY NIE TO BEDE O NIM GADAL ILE KURWA MI SIE CHCE NAWET DO JEBANEJ
        SMIERCI KAFLARO JEBANA.A TAK NA MARGINESIE TO SSIJ MI MOJA ZAJEBISCIE MALYSZOWA
        PALE.
        • Gość: MAXIMUS Re: DO SLODKIEGO I OBRZYGANCA IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 17:51
          Gość portalu: MAXIMUS napisał(a):

> DO AUTORA TEGO POPIERDOLONEGO LISTU!!!!!!
          >
          > TY JEBANY W DUPĘ REZUSIE PIERDOLONY HUJU OGOLONY.
          > ADAS JEST NAJLEPSZY CZY CI SIE PODOBA CZY NIE ON BYL JEST I BEDZIE DE BESCIAK
          > A TY NIE DLUGO UMRZESZ I OPROCZ GOWNA NIC PO TOBIE NIE ZOSTANIE A PO ADAMIE
          > KUPA I PUCHAR SWIATA.A TERAZ CI JESZCZE DOPIERDOLE TY PALOFONIE MOZESZ CO
          > NAJWYZEJ MU DRUTA OBCIAGNAC I POCALOWAC GO W JEGO LATAJACA DUPCIE.CZY CI SIE TO
          > PODOBA CZY NIE TO BEDE O NIM GADAL ILE KURWA MI SIE CHCE NAWET DO JEBANEJ
          > SMIERCI KAFLARO JEBANA.A TAK NA MARGINESIE TO SSIJ MI MOJA ZAJEBISCIE MALYSZOWA
          > PALE.

• Gość: zbyszko Re: NIE RZYGAM MALYSZEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 17:54
          ty maximus WAL SIĘ NA CYCE!, polecam ci słownik ortograficzny, jesteś
          maxymalnym osłem, naucz się pisać po polsku jak chcesz się wypowiadać,

ps;
          a więc będziesz do"zajebanej smierci" powtarzał imię małysza? gratuluję planów
          życiowych i powodzenia!
      • Gość: wodnik Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 195.117.214.* 06.03.01, 21:20
        Uwazaj zebys sie nie udlawil!!!! Jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj o nim
        i nie sluchaj. Jednak nie sadze zeby to byl powod do obrazania jego. Mysle ze
        on zrobil wiecej dla tego kraju niz ty. Wiec zamknij jape i siedz
        cicho!!!!!!!!!!
        Pozdrawiam
      • Gość: Piotr_M Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.gazeta.pl 06.03.01, 21:25
        Zal mi tego Malysza. Bo ja nim rzygam, a to zupelnie nie jego wina.
        • Gość: zbyszko Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 01:07
          Piotrek jesteś blisko sedna sprawy,

a może slogannik?;

MAŁYSZ TAK!, MAŁYSZOMANIA NIE!
          • Gość: Piotr_M Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.gazeta.pl 07.03.01, 13:29
            Slogan sluszny, ale sie ma szans sie przebic.
            Jest za duzo pieniedzy do stracenia.
      • Gość: Leon Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 07.03.01, 14:59
        A TY Qrwa co za gwiazda Pendrixie jestes??? Moze sam
        skoczysz z flaga ojczysta na piersi i okrzykiem
        Polska!!!!!!!!!!! :))
        • nathan Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... 07.03.01, 15:57
          To jest normalna kolej rzeczy, na wszystkim się teraz
          zarabia. Sami chcieliśmy kapitalizmu, a o to w nim
          chodzi. Jakbyśmy mieli komune, nie oglądał byś jeden
          z drugim codzinnie Małysza. A jak nie wiedziałeś, że
          tak jest w kapitalizmie to było się edukować.
          Pozdrowienia
          • Gość: sonia podniecacie sie! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 10.03.01, 18:00
            podniecasie sie bracia polacy i tak wszyscy
            umrzemy.predzej czy pozniej wszyscy umrzemy
      • Gość: gigi Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 08.03.01, 13:50
        Jak ci się to debilu nie podoba to sobie rzygaj widocznie jesteś zdrowo pojebany
        • Gość: robrod Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.sfa.se 08.03.01, 14:05
          PIATKA GIGI !
      • Gość: kotmax Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.01, 16:14
        a co cie interesuje palancie!!!!!!
        rzygam takimi jak ty baranie (oby bylo was jak
        najmniej) max
      • Gość: Szlomcio Re: RZYGAM MALYSZEM, do slodkiego obrzyganca IP: *.proxy.aol.com 08.03.01, 22:43
        Tak sie meczysz tym rzyganiem sieroto,to teraz sie
        zesraj kanalio i zjedz to,to zyskasz tyle samo na
        wadze,co przed rzyganiem i sraniem straciles.Zyczliwy
        ci,jak myslisz kto taki? BINGO!!!!
      • Gość: PannaA Re: czym wy sie dopingujecie? IP: 62.153.128.* 09.03.01, 10:20
        wydaje mi sie ze musicie byc mocno nakoksowani, zeby tak inteligentnie
        dyskutowac...
        • Gość: Szlomcio Re: czym wy sie dopingujecie?do pannyA IP: *.proxy.aol.com 09.03.01, 22:29
          Panno A,ta aluzja moze tylko pasowac do tego ,ktory
          wywolal ta dyskusje,bo on bez przerwy rzyga.On jest
          taki slodki,a po rzyganiu gorzko mu w gebie.Rzyga po
          trawce z balkonowej doniczki,bo wyhodowal ja na
          kiepskiej recepturze.Pan Adam mu dzis udowodnil,ze
          jest kims wielkim,ze podziwia go caly swiat,a kocha
          go kazdy rodak.Brawo panie Adamie,a z toba do wora
          obrzygany CHAMIE(Slodkiego do wora,a wor do
          jeziora).Pa ,panno A.Szlomcio
        • Gość: bwczapla Re: czym wy sie dopingujecie? dla PannyA. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.03.01, 00:43
          Zastanow sie zanim sie sama nakoksujesz czy jestes
          jeszcze Panna (jesli nie Wiesz Panna to generalnie
          dziewica. Dopinguj sie dalej !!!
          • Gość: Szlomcio Re: czym wy sie dopingujecie? dla bwCzapli IP: *.proxy.aol.com 10.03.01, 01:17
            Czapla,dzieki za poparcie krajanie,ja urodzilem sie w Czarnej
            Wodzie.Szlomcio.PS.Tych urodzonych w czystej wodzie pseudopolaczkow,ktorzy
            rzygaja na swojego rodaka - bohatera,nalezy utopic nie w wodzie,ale w gnojowce
            z okrzykiem:Ku chwale ojczyzny!!!Szlomcio
      • Gość: Tom Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.demo.pl 09.03.01, 11:36
        Podaj swój adres (domowy), żeby wszyscy wiedzieli skąd jesteś ...
        • Gość: Szlomcio Re: RZYGAM MALYSZEM, -do Toma IP: *.proxy.aol.com 09.03.01, 22:15
          Tomus ostrzegam po raz ostatni! Halt mal deine klappe! Szlomcio
      • Gość: greesha Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.03.01, 22:31
        To po jaką cholerę o nim wspominasz.?
      • Gość: Anet Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.03.01, 22:35
        MAŁYSZ WSPANIAŁY przykład skromności i pokory wobec
        sukcesu - przykład dla Polski i całego świata! Jakie
        to rzadkie Zjawisko!
        • Gość: Basik Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.03.01, 23:08
          A w TVN jest teraz dobry film - dla tych co nie lubią
          skoków
      • Gość: emperor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 212.160.45.13, 217.99.1.* 09.03.01, 23:21
        to rzygaj pedale jeden, tylko uważaj na stopy.
        Nienawidzę takich pizd jak ty. Pewnie jesteś
        cherlakiem lub spasioną świną, która nigdy nie lubiła
        sportu, bo koledzy się śmiali w podstawówce że nie
        umiesz biegać czy kopnąć piłki. I tak już zostało
        ostatnia łajzo!!!
        • Gość: Szlomcio Re: RZYGAM MALYSZEM,do emperora... IP: *.proxy.aol.com 09.03.01, 23:32
          Masz racje Emperor,Slodki juz zarzygany walnal w kalendarz,kiedy jeszcze Adam w
          swoim dzisiejszym drugim skoku lecial,lecial,lecial i lecial.Kiedy nie chcial
          ladowac,Slodki ostatni raz rzygnal i wyciagnal swoje krzywe nozki na
          dobre.Wiecne odpocywanie daj zazyganej mordzie Slodkiego nas Panie.Chwala
          Adamowi,brawo wszystkim jego kibicom,ktorzy do ostatka sa sercem z nim.Szlomcio
      • Gość: Ae Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: 212.244.204.* 09.03.01, 23:24
      • Gość: Emperor Słodki: kompleks cherlaka czy spaślaka? IP: 212.160.45.13, 217.99.1.* 09.03.01, 23:26
        to rzygaj pedale jeden, tylko uważaj na stopy.
        Nienawidzę takich pizd jak ty. Pewnie jesteś
        cherlakiem lub spasioną świną, która nigdy nie lubiła
        sportu, bo koledzy się śmiali w podstawówce że nie
        umiesz biegać czy kopnąć piłki. I tak już zostało
        ostatnia łajzo!!!
        • Gość: Basik jw IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.03.01, 23:38
          Z tego co wiem, to nikt w Polsce nikogo nie zmusza do
          kibicowania Małyszowi. A jeżeli czyjaś perystaltyka
          żołądka nie jest sprawna, to chyba nie koniecznie
          trzeba dzielić się z innymi w necie. Pozdrowienia dla
          wszystkich fanów Małysza
        • Gość: bwczapla Re: Słodki: kompleks cherlaka czy spaślaka? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.03.01, 00:34
          To nam sie podobalo !!!
      • Gość: bwczapla Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.03.01, 00:28
        My rzygamy i nikomu tym dupy nie zawracamy, jeśli
        masz problem z rzyganiem lub problemy gastryczne to
        idż do lekarza do oczu, jak nie wiesz kto to jest Pan
        Adam Małysz (dla Ciebie Pan !!!)to :):):) Ty prosty
        człowieku zduszony przez rodziców, nawet nie umiesz
        jeżdzieć na nartach !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka