Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kocham polsat!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 01:48
    gdy dowiedzialem sie, juz 2 lata temu, ze mundial transmitowac bedzie polsat,
    bylem zawiedziony. gdy poltora roku pozniej ogloszono ze mecze mozna bedzie
    obejrzec tylko na polsacie sport bylem zalamany i trudno mi opisac, jak sie
    ucieszylem, gdy tvp dogadala sie z polsatem w sprawie mistrzostw. jednak teraz
    widze, ze to polsat jest na poziomie: wszystkie 64 mecze mundialu zostana
    zaprezentowane w darmowym polsacie (i tv4)! co z tego, ze to retransmisje. ale
    o ktorej sa na zywo - o 8:30 i 13:00! a tak, po pracy spokojnie 3 mecze
    dziennie.
    a tvp, za nasze pieniadze puszcza tomaszewskiego, ktory maluje mi po
    telewizorze pierdolone strzalki!!!
    kocham polsat!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kuki Re: kocham polsat! IP: 212.160.155.* 02.06.02, 02:05
        milego kochania, uwazaj zeby cie nie nakryl...z kochanka.
        pzdr
      • Gość: Cinek_ok Re: kocham polsat! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 11:35
        Ja tez kocham Polszmat. Dzieki nim nie musze ogladac mistrzostw sluchajac bredzenia polskich
        komentatorow - zamiast tego wlaczam sobie francuski TF1 i mam wszystkie mecze na zywo, bez
        opoznien z ktorych jest znana nasza TVP (np. relacja bez hymnow, nierzadko juz po gwizdku
        sedziego).
        • Gość: kosa Re: kocham polsat! IP: *.astermedia.pl 02.06.02, 12:04
          A ja oglądam na ARD albo ZDF wybrane mecze.
          A oglądanie meczów wieczorem znając wyniki to tak jak musztarda po obiedzie.
          Oczywiście też oglądam a wołałbym rano.
        • Gość: Ass Re: kocham polsat! IP: *.zloczew.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:09
          Gość portalu: Cinek_ok napisał(a):

> Ja tez kocham Polszmat. Dzieki nim nie musze ogladac mistrzostw sluchajac bredz
          > enia polskich
          > komentatorow - zamiast tego wlaczam sobie francuski TF1 i mam wszystkie mecze n
          > a zywo, bez
          > opoznien z ktorych jest znana nasza TVP (np. relacja bez hymnow, nierzadko juz
          > po gwizdku
          > sedziego).

Mam to samo. Do piątku byłem załamany. Dziś oglądam wszystkie mecze na czeskiej
          dwójce. Pepiczki chyba wiedzą, że Polacy ich oglądają, bo głównym tematem ich
          konkursów i wywiadów są reprezentanci Polski.
          • Gość: CInek_ok Re: kocham polsat! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 22:49
            Gość portalu: Ass napisał(a):

> Gość portalu: Cinek_ok napisał(a):
            >
            > > Ja tez kocham Polszmat. Dzieki nim nie musze ogladac mistrzostw sluchajac
            > bredz
            > > enia polskich
            > > komentatorow - zamiast tego wlaczam sobie francuski TF1 i mam wszystkie me
            > cze n
            > > a zywo, bez
            > > opoznien z ktorych jest znana nasza TVP (np. relacja bez hymnow, nierzadko
            > juz
            > > po gwizdku
            > > sedziego).
            >
            > Mam to samo. Do piątku byłem załamany. Dziś oglądam wszystkie mecze na czeskiej
            >
            > dwójce. Pepiczki chyba wiedzą, że Polacy ich oglądają, bo głównym tematem ich
            > konkursów i wywiadów są reprezentanci Polski.

No i luz :))) Smiac mi sie chce kiedy przypomne sobie te zapowiedzi polszmaty o kodowaniu zachodnich
            programow w ktorych beda transmisje. ROTFL!!!
      • znafca Re: kocham polsat! 02.06.02, 22:50
        KURRR.A
        Czemu mają 50 minut opóźnienia z retransmisji Anglia-Szwecja?
        • Gość: jup Re: kocham polsat! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 00:58
          A ja przezylem ciekawa sprawe...olalem dekoder i pogodzilem sie ze bede ogladal
          retransmisje+polakow na zywo(te 3 mecze:)).No i co?na drugi dzien po otwarciu
          czekam sobie na popoludniowe retransmisje i zabawilem sie pilotem,pykam sobie
          do przodu programy(jest tego szajsu na kablowce od groma)i nagle szok-leci
          sobie mecz na zywo-patrze a to polsat sport!!!Okazuje sie ze moja kablowka
          wykupila(chwala im za to)Polsat sport :)))Zdarzaja sie jednak mile
          niespodzianki :),ale najlepsze jest to ze to musialo byc jakies przeczucie,bo
          nigdy nawet tam nie zagladam na te dalsze programy.Pomyslalem tylko jak bym sie
          czul gdybym dowiedzial sie po mistrzostwach ze mialem mecze na zywo hehe.
      • marmlu Re: kocham polsat! 03.06.02, 19:12
        Ja też zapałałem nagle wielką miłością do Polsatu! Ale jescze pare dni temu
        byłem mocno wku.. na wszystkich : Polsat, UPC. A tu nagle Polsat Sport w
        kablówce!!!! Świetne studio Mistrzostw Świata, jeszcze lepsi goście-WOŁEK jest
        zaj... i tylko ten Gmoch trochę biedzi.
        • Gość: gaga Re: kocham polsat! IP: 80.116.215.* 03.06.02, 19:27
          A ja nie kocham Polsatu, za to Rai Uno. Wloska telewizja wybulila i wszystko
          leci na zywca. A mecze Wlocho nawet powtarzaja dla tych, ktorzy byli w pracy.
        • Gość: Barca Re: kocham polsat! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 19:36
          Studio jest nawet niezłe, a co do gości to są i fajni i niefajni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka