Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd

IP: *.kfaczuszka.info 20.02.05, 19:17
    eeee, problemem jest raczej to, ze im zawodnicy starsi tym bardziej leniwi i
    im sie nie chce brac udzialu w konkursach, dlatego widzielismy Chrisa
    Andersena ktory w ostatniej chwili zajal miejsce Jamesa. Co innego by bylo
    jakby zrobic pojedynek Cartera, Richardsona, Bryanta i Francisa, ale to sa
    gwiazdeczki i im sie nie chce. a co do rzutow za 3 to nie wiem w czym
    problem, 19 punktow w finale to nie jest malo, a i 9 pilek trafionych z rzedu
    to tez sporo, wiec po co zbedna krytyka ?:P
    Obserwuj wątek
      • Gość: raptus Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.greenet.pl 20.02.05, 19:18
        denna impreza i denny artykul
        • Gość: wymiotowac se chce Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:02
          artykul zdecydowanie denniejszy.. ja naprawde nie rozumiem, skad tu sie co tydzien biora ludzie, ktorzy tym kretynom przyklaskuja.. sami sie chlopcy wpisuja czy jak? ile mozna przeginac? ile mozna wysmiewac, drwic z tego, co ekscytujace nie tylko dla 10-letnich chlopcow? jestem pewien, ze kiedy josh smith skakal, jednemu i drugiemu kretynowi sciskalo gardlo. a potem siada jeden okularnik z drugim pryszczatym i zaczynaja myslec. za duzo myslenia chlopcy. za malo czucia. za malo czerpania radosci z prostych rzeczy. idioci. niszczyc potrafia tylko, jak kazdy porzadny polak.
          • Gość: dejna Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.chello.pl 20.02.05, 20:59
            mi się i tak bardziej podobał dunk Stoudemire'a, oraz talent piłkarski jaki zaprezentował Nash (powołać go do kadry zamiast Rasiaka)
            zaś sam ASW to dla 99% graczy w NBA kilka dni wolnego w połowie (w przybliżeniu) sezonu (Brad Miller powiedział w zeszłym roku, ze wolalby wyjechac na ryby, ale jak go powołali, to nie mógł odmówic)
            sam dunk contest fajny był i nie ma co narzekać ;)
            • Gość: amare Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.aster.pl 20.02.05, 23:42
              Nash rulez fakt, ale zamiast Mili nie Rasioaka, bo to rozgrywajacy ;)
          • Gość: gad Po prostu fajnie piszą, z jajem IP: *.kosson.com 21.02.05, 12:11
            A ty zadław się zawiścią
          • Gość: USA Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.02.05, 21:56
            Q 100 procentach sie zgadzam. Najlepiej sie zachwycac polskim chlamem, bo
            innego nie mozna zobaczyc. A jak nie mozna zabrac tam dupy, to po co o tym
            dobrze pisac? Krytykowac zawsze najlatwiej
        • Gość: jaskiniowiec Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 21.02.05, 10:45
          A artykł był by ciekawszy jak by był pisany pismem obrazkowym !! Wtedy może
          warto by było na niedo zwrocic uwage !!
      • Gość: Borsuk zapakował piłkę z góry, wyskoczył pionowo do góry IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 20.02.05, 19:37
        piekne....:D warto bylo czekac..Moze dodamy smaczki jezykowe Panow ekspertow
        z Canal + ."Szukał faula"..az chce sie zawołać faulaj go.. faulaj!! Czy tez
        "zapakował piłkę z góry", "wyskoczył pionowo do góry", "okres czasu".Autorem
        powyższych okrutników jest Zenon pleonazm..znaczy Telman. Wiecej grzechow nie
        pamietam..Za wszystkie serdecznie żałuje......:D
      • Gość: chairles Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.68.64.74.kutno64.tnp.pl 20.02.05, 20:10
        kupa bzdur, strasznie slaby teks, malo zabawny i nie prawdziwy
        • Gość: devean Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:15
          do piachu z takimi artykulami...

najlepszy byl tekst telmana: "to byl bardzo trudny wsad bo musial wyskoczyc i w
          zwyz i do gory..."
      • Gość: 2dunc1 troche sie czepiacie, to jest zabawa... IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:06
        i nikt nie twierdzi inaczej
        • Gość: lolZ Re: troche sie czepiacie, to jest zabawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:13
          qwa ale trza przyznac yo ze beznadziejnie to systko wygladalo ;\ do konkursu
          wsadow to jakies gwiazdy powinny byc zapraszane a nie jakis bialas co nie
          potrafi skakac(andersen) czy nigga co nie bardzo sie przyklada(amare). a ten
          konkrus skill to juz wogole;\ trojeczki-omfg allen sie nie skupil wogole a
          reszta to dno moze poza corverem. ogolnie to lipa z miodem ale ten artykul tez
          X_x
      • Gość: 2dunc1 mowa do autorów artukulu oczywiscie IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:08
      • Gość: cs co za belkot IP: *.k29.webspeed.dk 20.02.05, 23:26
        ogolnie belkot nawet ponizej poziomu GW

"dunki" ? Byly tam jakies kobitki z Danii ? :o))
        • Gość: amare Re: co za belkot IP: *.aster.pl 20.02.05, 23:43
          jakby byly z Danii to by byly Dunki, a nie dunki :)
      • Gość: Cord Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.02.05, 00:20
        Ehh szkoda gadac o tym co napisali Ci blazni, po pierwsze to All Star Weekend a
        nie final Playoffu, to jest tylko i wylacznie dla kibicow. Mimo paru
        niedociagniec all star weekend byl ciekawy i milo sie go ogladalo (moze pominmy
        wyczyn walnietego bialasa w konkursie wsadow i alleyup zespolu Phoenix Suns).
        Nie rozumie negatywnego komantaza odnosie rzutow za 3pkt, byl na slabym
        poziomie?Na slabym poziomie jest polska liga koszykowki.
        • Gość: smallbench ojjjj RUTKOWSKI I WUJECq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:55
          zmieńcie sie bo jak do dzisiaj byliście moimi ulubieńcami, to mnie po tym
          artykule zraziliście...

Po 1. Magic Johnson to legenda. Nie można o niej tak pisać, a to że jest tłusty
          i nie mógł dorzucić z połowy to efekt ponad 10letniego rozbatu z koszem...

Po 2. Wang Zhi Zhi, dobrze rzuca z dystansu i jak wam sie wydaje że pudłowałby
          seryjnie, to uważam że powinniście odrobić lekcje...

Po 3. To co napisaliście o Skills Challenge to paranoja. Ja tam widziałem
          zadania dla rozgrywających, za to z piłki ręcznej nic nie widziałem...

Delikatnie mówiąc, zbłaznowaliście się w ten weekend bardziej niz ktokolwiek
          inny...

Myslałem że sie znacie na koszu :( Ale chyba od jakiegoś czasu zajmujecie sie
          nim z doskoku... o jak Piotr Sobczyński:)
          • Gość: marian Re: ojjjj RUTKOWSKI I WUJECq IP: 62.29.138.* 21.02.05, 13:03
            Ad1: To jak jest tlusty, to po co sie wydurnia? Poza tym wiedzial X czasu
            wczesniej,ze bedzie rzucal, moglby pociwiczyc troche...Poza tym- po co plamic
            legende,jak sie jest nie w formie/
            Ad2: Zupelnie zgoda. Wang ZhiZhi calkiem dobrze rzuca z dystansu,pamietam go
            jeszcze z poprzedniego sezonu w Clippers, problemem jest to,ze nie dostaje minut
            Ad3: Tez zgoda, moim zdaniem SkillChallange pokazuje jak szybko min mozna
            dryblowac, nie jest tak calkiem do bani...

Moje przemyslenie: konkurs za 3: powinni przestac powolywac ludzi,ktorzy
            trafili najwieksza liczbe 3jek. Powinni wybierani byc najlepsi procentowo
            (oczywiscie powyzej jakiegos progu, zeby nie bylo tak ze Shaq rzucil raz za 3 i
            trafil, i jest wybrany): np 50celnych rzutow za 3 i najlepszy procent.
      • Gość: realista uwielbiam ich komentarze! IP: 83.103.40.* 21.02.05, 10:21
        Naprawde jestescie swietni Panowie, co tydzien czekam specjalnie na Wasza
        kolumne... Brawo!
      • Gość: Lukasz-denver Porazka!!! IP: *.dyn.optonline.net 21.02.05, 15:29
        tym razem jestem zawiedziony z artykulu.Naprawde malo ciekawy,czyta sie go i
        nic ciekawgo nie mozna sie dowiedziec.Porazka tym razem.
      • Gość: michal Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:35
        efektowmość w koszykówce powinna być
        pokazywana w meczach nie konkursach
      • roggie86 Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd 21.02.05, 17:56
        nie im sie nie chce, zweacam Ci uwage ze konkurs dunkow nazywa sie RISING STARS
        SLAM DUNK CONTEST i moga w nim bac zawodnicy ktorzy graja w NBA nie dluzej niz
        3 lata, a zaopewniam Cie ze Carter, Bryant, Francis i od tego roku Jay-Rich tez
        graja dluzej, wiec po prostu nie moga, a nie sie im nie chce. moze jak zmienia
        zasady - wiec nie pisz jak nie wiesz
        • Gość: dafus Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.kfaczuszka.info 21.02.05, 18:07
          tak, fajnie, cudnie nawet mozna rzec, tylko ze zaden z nich nie startowal 2
          raz, dlaczego ? bo im sie nie chcialo ;] i nie wmawiaj mi ze jakies limity ich
          ograniczaly, bo mieli okazje pokazac sie ponownie :>
      • Gość: Jendras Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.Zabrze.Net.pl 21.02.05, 18:49
        Fajnie, tyle, że Zhizhi znalazł się w NBA w sumie dlatego, że przyswoich 216 cm
        dobrze rzuca za trzy i niewiele więcej. Zbieg okoliczności, że wzieli go wtedy
        do Dallas?;)
      • Gość: Mic Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.68.68.3.kutno68.tnp.pl 21.02.05, 23:29
        Zawsze czekam na wasze felietony, ale ten jest po prostu żenadą. Przykro mi.
        Dla mnie All Sar Weekend to wielkie święto wielkiej koszykówki za wilką wodą.
        Ludzie potrzebują takiej zabawy i dobrze! Życzę bardziej trafnego felietonu za
        tydzień. Tyle.
      • Gość: Kashpir Zlota mysl IP: *.pse.pl / *.pse.pl 22.02.05, 13:58
        najlepszy byl jednak Michalowicz proponujac nadanie nazw ewolucjom
        koszykarskim : "potrojny Ribbentrop, poczworny Molotow". Poziom sami ocencie
      • Gość: kb Panowie , co za dno!!! IP: *.laczpol.net.pl 22.02.05, 15:18
        Powaznie , pierwszy raz w zyciu nie przeczytalem calego artykulu - w ogole
        koszykowka pojawia sie marginalnie , glowni enarzekanie , pesymizm sceptycyzm i
        podniecanie sie wlasna erudycja .
        Ja na ten przyklad chcialem przeczytac cos o weekandzie gwiazd , meczu 1-
        roczniakow , opisu konkursow a nie tylko marudzenia i zrzedzenia ..... moze cos
        na temat byscie napisali ... nie mozna sie przeciez do wszystkiego czepiac jak
        stare zrzedy ///
      • Gość: ivan to jest felieton!! IP: 84.13.21.* 25.02.05, 15:08
        to nie jest artykul,tylko cotygodniowy felieton!chcesz relacji?szukaj gdzie
        indziej!ja lubie ich wredne poczucie humoru,a te cytaty wplecione w text-
        miodzio!
        wiecej dystansu i luzu drodzy czytelnicy!
        • czyzunia Re: to jest felieton!! 25.02.05, 16:52
          przypadkiem w lufciku w jakichs wiadomościach widziałem jak facio w tej
          zabawie rzucał za trzy pky. raz za razem trafiał. to żle?
          • Gość: yoyoma Re: to jest felieton!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 20:06
            Nie widziałeś początku. Zaczął od niedolotów.
      • Gość: ...!!! Re: Rutkowski, Wujec: Cyrk gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 07:59
        ...!!! szkoda żę straciłem czas na przeczytanie tego "steku"
        bzdur...........niespotykanie niski poziom!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka