Gość: GREGOR IP: *.digital.co.uk 03.09.01, 09:53 Byłoby super, gdyby mecze reprezentacji na MŚ komentował Tomasz Zimoch z PR1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sunny Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.informatyka.pl 03.09.01, 10:43 Przylaczam sie. Tomek Zimoch jest nieoceniony i niedoceniony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.pkp.wroc.pl 03.09.01, 11:20 Zimoch jest COOL!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:39 Zimoch Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaemi Re: Zimoch do Polsatu!!! 03.09.01, 12:11 Gość portalu: GREGOR napisał(a): > Byłoby super, gdyby mecze reprezentacji na MŚ komentował Tomasz Zimoch z PR1 Faktycznie, jak przypomnę sobie sławetne "Panie Turek, kończ Pan ten mecz", chociaż najbardziej podobało mi się "Ci wszyscy Duńczycy, zgromadzeni na tym stadionie, Panie w pięknych toaletach, Panowie, wspaniałe krawaty, to i tak już wszystko na nic..." – kolega Szpakowski umie tylko krzyczeć "no o Jezus Maria" – a przecież podobno TVP tak bardzo przygotowywała się do realizazcji tej transmisji... Zgadzam się z dziennikarzem "Gazety" Marcinem Gadzińskim, który stwierdził, że wielką pomyłką było wysłuchiwać wynurzeń red. Zydorowicza z meczu Niemcy-Anglia na temat awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.digital.co.uk 03.09.01, 15:24 ok, Zimoch jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszych Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.gorn.agh.edu.pl 03.09.01, 15:35 Ja wylaczam ta belkot szpakowskiego i lubanskiego, zostawiam wizje z tvp, a fonia idzie z radia. Zimoch jest super robi zarabista atmosfere. Niech juz ktos wyrzuci tych baranow z woronicza (Szpak, Zydor, Szaran... itp), please!!! Co z tego ze oni kochaja pilke ja tez ja kocham, ale nie biore sie za cos czego nie potrafie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.intech.pl 03.09.01, 17:40 Gość portalu: kszych napisał(a): > Ja wylaczam ta belkot szpakowskiego i lubanskiego, zostawiam wizje z tvp, a > fonia idzie z radia. Zimoch jest super robi zarabista atmosfere. Niech juz ktos > > wyrzuci tych baranow z woronicza (Szpak, Zydor, Szaran... itp), please!!! Co z > tego ze oni kochaja pilke ja tez ja kocham, ale nie biore sie za cos czego nie > potrafie!!! Stary! Ja też tak robię. Wtedy jakby oglądało się inny mecz. Pocieszające jest to, że mistrzostwa będą w Polsacie i mam nadzieję, że tam nie będzie Szpaka. A oglądaliście w niedzielę magazyn Gol na dwójce? Szpaku w swoim kretyniźmie i ignorancji przeszedł nawet sam siebie. Dość, że lekceważył dzwoniących kibiców, to okazuje się, że nie zna żadnego słowa po angielsku. Po wypowiedzi Olego rzucił do Szaranowicza: "Włodek przetłumacz.." - to jest profesjonalista. Ludzie za co my płacimy abonament. Ja mam niestety to "nieszczęście", że przeżyłem wszystkie mecze z nieodżałowanym Jankiem Ciszewskim, i jak słyszę Szpaka to dostaję szału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 18:18 Ale w telweizji Zimoch moze juz tak barwnie nie opisywać meczy ponieważ ludzie bedą wszytko widzieli na ekranie i to nie bedzie juz to. Ja wszystkie mecze reprezentacji na wyjeżdzie śledziłem w PR1 i Tomasz Zimoch dostarczył mi znacznie więcej radości ze słuchania niż Szpak i Włodek z ogladania tego nażywo (lub ogladania reklam w najważniejszym momencie) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.waw1.bptnet.pl 04.09.01, 00:23 Gość portalu: j23 napisał(a): > Gość portalu: kszych napisał(a): > > > Ja wylaczam ta belkot szpakowskiego i lubanskiego, zostawiam wizje z tvp, > a > > fonia idzie z radia. Zimoch jest super robi zarabista atmosfere. Niech juz > ktos > > > > wyrzuci tych baranow z woronicza (Szpak, Zydor, Szaran... itp), please!!! > Co z > > tego ze oni kochaja pilke ja tez ja kocham, ale nie biore sie za cos czego > nie > > potrafie!!! > > Stary! Ja też tak robię. Wtedy jakby oglądało się inny mecz. Pocieszające jest > to, że mistrzostwa będą w Polsacie i mam nadzieję, że tam nie będzie Szpaka. > A oglądaliście w niedzielę magazyn Gol na dwójce? Szpaku w swoim kretyniźmie i > ignorancji przeszedł nawet sam siebie. Dość, że lekceważył dzwoniących kibiców, > > to okazuje się, że nie zna żadnego słowa po angielsku. Po wypowiedzi Olego rzuc > ił > do Szaranowicza: "Włodek przetłumacz.." - to jest profesjonalista. > Ludzie za co my płacimy abonament. > Ja mam niestety to "nieszczęście", że przeżyłem wszystkie mecze z nieodżałowany > m > Jankiem Ciszewskim, i jak słyszę Szpaka to dostaję szału. Ja też pamietam Janka. ten tez sie mylił czasem, ale zawsze z wdziekiem. Szpakowski obrzydził mi niejeden ciekawy mecz swoimi irytującymi, powtarzanymi do znudzenia tekstami. Po co mi komentator, który nie rozpoznaje ludzi (w Cardiff znów jakiegoś stojacego faceta w dresie nazywał Markiem Hughesem, podczas, gdy ten siedział w garniturze na ławie). Zaskakuje mnie in minus Lubański, który w koncu na piłce powinien się znać, a przez większą część meczu potrafi tylko wykrzykiwać "faul, zółta kartka". Obu panom brakuje chyba dystansu do siebie i poczucia humoru. Młodsi pewnie nie pamietają niejakiego red. Wojciecha Zielińskiego. Ten nie znał sie specjalnie na piłce ale miał przynajmniej poczucie humoru. Na MS w Meksyku AD86 Zieliński ku zdumieniu i uciesze telewidzów nie zauważył, jak Rosjanie strzelili gola z karnego. Piłka tkwiła w bramce a Zieliński współczuł niefortunnemu w jego mniemaniu strzelcowi. "Koledzy go pocieszają" komentował niezrażony redaktor kiedy strzelec bramki utonął w objeciach kolegów z druzyny. Nagle przez chwilę zamilkł, po czym zaczął nawoływać telewidzów, żeby dzwonili na Woronicza i wieszali na nim psy (tak sie dosłownie wyraził) bo faktycznie skrewił. Zrobił to jednak w taki sposób, że nie można mu było mieć za złe. Na tych samych mistrzostwach Szpakowski w meczu Niemców z Meksykiem nie zauważył jak sędzia wyrzucił jednego z zawodników z boiska, natomiast cały czas szedł w zaparte i powtarzał, że sedzia się całkowicie pogubił. Krótko mówiac - Zimoch jest O.K. robi atmosferę,ale chłopcy z Canal+ też mają poczucie humoru i są fachowi. A od Lubańskiego lepszy jest Wdowczyk, Szczęsny, a nawet Jacek Ziober. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.waw1.bptnet.pl 04.09.01, 00:53 Juz sobie całkiem przypomniałem te historię Szpakowskiego z Meksyku. Było jakieś starcie Niemca Bertholda z Meksykaninem. Sędzia dał Niemcowi czerwoną kartkę i ten zszedł z boiska. Szpakowski natomiast widział coś zupełnie innego niż reszta telewidzów. Twierdził, że sędzia chciał dać czerwoną kartkę Meksykaninowi, ale pod naciskiem widowni sie z tej decyzji wycofał. Schodzącego z boiska Niemca w ogóle nie zauwazył. Do końca meczu Szpak ekscytował się tą sytuacja pomstując na Bogu ducha winnego sędziego. A przecież Niemcy grali przez ten cały czas w dziesiątkę!!! To była naprawdę skandaliczna wpadka. Odpowiedz Link Zgłoś