Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zimoch do Polsatu!!!

IP: *.digital.co.uk 03.09.01, 09:53
    Byłoby super, gdyby mecze reprezentacji na MŚ komentował Tomasz Zimoch z PR1
    Obserwuj wątek
      • Gość: sunny Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.informatyka.pl 03.09.01, 10:43
        Przylaczam sie. Tomek Zimoch jest nieoceniony i niedoceniony:)
        • Gość: fatality Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.pkp.wroc.pl 03.09.01, 11:20
          Zimoch jest COOL!!! :))))))))))))
          • Gość: anty Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:39
            Zimoch Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kaemi Re: Zimoch do Polsatu!!! 03.09.01, 12:11
        Gość portalu: GREGOR napisał(a):

> Byłoby super, gdyby mecze reprezentacji na MŚ komentował Tomasz Zimoch z PR1
        Faktycznie, jak przypomnę sobie sławetne "Panie Turek, kończ Pan ten mecz",
        chociaż najbardziej podobało mi się "Ci wszyscy Duńczycy, zgromadzeni na tym
        stadionie, Panie w pięknych toaletach, Panowie, wspaniałe krawaty, to i tak już
        wszystko na nic..." – kolega Szpakowski umie tylko krzyczeć "no o Jezus Maria" –
        a przecież podobno TVP tak bardzo przygotowywała się do realizazcji tej
        transmisji... Zgadzam się z dziennikarzem "Gazety" Marcinem Gadzińskim, który
        stwierdził, że wielką pomyłką było wysłuchiwać wynurzeń red. Zydorowicza z meczu
        Niemcy-Anglia na temat awansu.

• Gość: www Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.digital.co.uk 03.09.01, 15:24
        ok, Zimoch jest ok
        • Gość: kszych Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.gorn.agh.edu.pl 03.09.01, 15:35
          Ja wylaczam ta belkot szpakowskiego i lubanskiego, zostawiam wizje z tvp, a
          fonia idzie z radia. Zimoch jest super robi zarabista atmosfere. Niech juz ktos
          wyrzuci tych baranow z woronicza (Szpak, Zydor, Szaran... itp), please!!! Co z
          tego ze oni kochaja pilke ja tez ja kocham, ale nie biore sie za cos czego nie
          potrafie!!!
          • Gość: j23 Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.intech.pl 03.09.01, 17:40
            Gość portalu: kszych napisał(a):

> Ja wylaczam ta belkot szpakowskiego i lubanskiego, zostawiam wizje z tvp, a
            > fonia idzie z radia. Zimoch jest super robi zarabista atmosfere. Niech juz ktos
            >
            > wyrzuci tych baranow z woronicza (Szpak, Zydor, Szaran... itp), please!!! Co z
            > tego ze oni kochaja pilke ja tez ja kocham, ale nie biore sie za cos czego nie
            > potrafie!!!

Stary! Ja też tak robię. Wtedy jakby oglądało się inny mecz. Pocieszające jest
            to, że mistrzostwa będą w Polsacie i mam nadzieję, że tam nie będzie Szpaka.
            A oglądaliście w niedzielę magazyn Gol na dwójce? Szpaku w swoim kretyniźmie i
            ignorancji przeszedł nawet sam siebie. Dość, że lekceważył dzwoniących kibiców,
            to okazuje się, że nie zna żadnego słowa po angielsku. Po wypowiedzi Olego rzucił
            do Szaranowicza: "Włodek przetłumacz.." - to jest profesjonalista.
            Ludzie za co my płacimy abonament.
            Ja mam niestety to "nieszczęście", że przeżyłem wszystkie mecze z nieodżałowanym
            Jankiem Ciszewskim, i jak słyszę Szpaka to dostaję szału.
            • Gość: martino Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 18:18
              Ale w telweizji Zimoch moze juz tak barwnie nie opisywać meczy ponieważ ludzie
              bedą wszytko widzieli na ekranie i to nie bedzie juz to.
              Ja wszystkie mecze reprezentacji na wyjeżdzie śledziłem w PR1 i Tomasz Zimoch
              dostarczył mi znacznie więcej radości ze słuchania niż Szpak i Włodek z
              ogladania tego nażywo (lub ogladania reklam w najważniejszym momencie)
              Pozdrawiam
            • Gość: Pawel Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.waw1.bptnet.pl 04.09.01, 00:23
              Gość portalu: j23 napisał(a):

> Gość portalu: kszych napisał(a):
              >
              > > Ja wylaczam ta belkot szpakowskiego i lubanskiego, zostawiam wizje z tvp,
              > a
              > > fonia idzie z radia. Zimoch jest super robi zarabista atmosfere. Niech juz
              > ktos
              > >
              > > wyrzuci tych baranow z woronicza (Szpak, Zydor, Szaran... itp), please!!!
              > Co z
              > > tego ze oni kochaja pilke ja tez ja kocham, ale nie biore sie za cos czego
              > nie
              > > potrafie!!!
              >
              > Stary! Ja też tak robię. Wtedy jakby oglądało się inny mecz. Pocieszające jest
              > to, że mistrzostwa będą w Polsacie i mam nadzieję, że tam nie będzie Szpaka.
              > A oglądaliście w niedzielę magazyn Gol na dwójce? Szpaku w swoim kretyniźmie i
              > ignorancji przeszedł nawet sam siebie. Dość, że lekceważył dzwoniących kibiców,
              >
              > to okazuje się, że nie zna żadnego słowa po angielsku. Po wypowiedzi Olego rzuc
              > ił
              > do Szaranowicza: "Włodek przetłumacz.." - to jest profesjonalista.
              > Ludzie za co my płacimy abonament.
              > Ja mam niestety to "nieszczęście", że przeżyłem wszystkie mecze z nieodżałowany
              > m
              > Jankiem Ciszewskim, i jak słyszę Szpaka to dostaję szału.

Ja też pamietam Janka. ten tez sie mylił czasem, ale zawsze z wdziekiem.
              Szpakowski obrzydził mi niejeden ciekawy mecz swoimi irytującymi, powtarzanymi do
              znudzenia tekstami. Po co mi komentator, który nie rozpoznaje ludzi (w Cardiff
              znów jakiegoś stojacego faceta w dresie nazywał Markiem Hughesem, podczas, gdy
              ten siedział w garniturze na ławie). Zaskakuje mnie in minus Lubański, który w
              koncu na piłce powinien się znać, a przez większą część meczu potrafi tylko
              wykrzykiwać "faul, zółta kartka". Obu panom brakuje chyba dystansu do siebie i
              poczucia humoru.
              Młodsi pewnie nie pamietają niejakiego red. Wojciecha Zielińskiego. Ten nie znał
              sie specjalnie na piłce ale miał przynajmniej poczucie humoru. Na MS w Meksyku
              AD86 Zieliński ku zdumieniu i uciesze telewidzów nie zauważył, jak Rosjanie
              strzelili gola z karnego. Piłka tkwiła w bramce a Zieliński współczuł
              niefortunnemu w jego mniemaniu strzelcowi. "Koledzy go pocieszają" komentował
              niezrażony redaktor kiedy strzelec bramki utonął w objeciach kolegów z druzyny.
              Nagle przez chwilę zamilkł, po czym zaczął nawoływać telewidzów, żeby dzwonili na
              Woronicza i wieszali na nim psy (tak sie dosłownie wyraził) bo faktycznie
              skrewił. Zrobił to jednak w taki sposób, że nie można mu było mieć za złe. Na
              tych samych mistrzostwach Szpakowski w meczu Niemców z Meksykiem nie zauważył jak
              sędzia wyrzucił jednego z zawodników z boiska, natomiast cały czas szedł w
              zaparte i powtarzał, że sedzia się całkowicie pogubił.

Krótko mówiac - Zimoch jest O.K. robi atmosferę,ale chłopcy z Canal+ też mają
              poczucie humoru i są fachowi. A od Lubańskiego lepszy jest Wdowczyk, Szczęsny, a
              nawet Jacek Ziober.
              • Gość: Pawel Re: Zimoch do Polsatu!!! IP: *.waw1.bptnet.pl 04.09.01, 00:53
                Juz sobie całkiem przypomniałem te historię Szpakowskiego z Meksyku. Było jakieś
                starcie Niemca Bertholda z Meksykaninem. Sędzia dał Niemcowi czerwoną kartkę i
                ten zszedł z boiska. Szpakowski natomiast widział coś zupełnie innego niż reszta
                telewidzów. Twierdził, że sędzia chciał dać czerwoną kartkę Meksykaninowi, ale
                pod naciskiem widowni sie z tej decyzji wycofał. Schodzącego z boiska Niemca w
                ogóle nie zauwazył. Do końca meczu Szpak ekscytował się tą sytuacja pomstując na
                Bogu ducha winnego sędziego. A przecież Niemcy grali przez ten cały czas w
                dziesiątkę!!! To była naprawdę skandaliczna wpadka.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka