Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jonsson kontuzjowany

IP: *.tvgawex.pl 11.05.05, 18:18
    cholera wie ile w tym prawdy ale się nie wesolo robi
    www.przegladzuzlowy.pl/news_bydgoszcz.php?id=1089881503
    Obserwuj wątek
      • Gość: byzydura Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.tvgawex.pl 11.05.05, 18:54
        Bydgoszcz, mamy problem...
        • Gość: Szrek Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:00
          Sporo krytyki wylałem na tym forum na działaczy z Bydgoszczy. Ale jeśli
          wiadomość o kontuzji Jonssona się potwierdzi współczuję i życzę jak
          najmniejszych strat w okresie rekonwalescencji. Nie lubię, kiedy drużyny
          przegrywają w niepełnych składach.
          • krotoss Re: Jonsson kontuzjowany 11.05.05, 19:06
            raz, że w meczu tym Jonsson notowal wynik 12 (3,3,3,u,3) a więc był zdolny do dalszej jazdy po upadku. Potem wiadomo na drugi dzień bardziej boli ect. ale to nie kontuzja typu odpoczynek miesięczny. Tydzień spokojnie mu starczy. Będzie robił wszystko aby pojechać w sobotę i myślę, że w niedziele tez nas wzmocni. Podobno boli go ręka tlyko, uciążliwe to prawda, ale są zastrzyki, blokady.

Ps. z drugiej strony możemy wtedy w Lesznie zastosować ZZ albo zakontraktowac choć na jeden mecz jakiegoś zagraniczniaka. O ile dobrze pamiętam to Scott Nicholls jest cały czas bezrobotny u nas 8) U Czrownic w Anglii i już zastępował naszego Protasiewicza.. ;)
      • Gość: Iviiiii;] Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:47
        żal mi chłopaka... w sumie mecz to nic, bo zawsze można kogoś zakontraktować,
        ale GP przepadnie mu... szkoda...
        • Gość: nn Jonsoon pojedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:11
          Na oficialnej stronie jest napisane że raczej pojedzie W GP oraz lidze.Robi
          sobie tylko małą przerwę w Anglii.Spokojnie.
        • Gość: cs Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.k102.webspeed.dk 11.05.05, 22:15
          Jonsson poradzi sobie, a poza tym to byla jego wina.
          Bardziej zal mi Hampela, bo podobno ma zlamany kciuk i moze miec problem w GP, a
          to przeciez nasza najwieksza nadzieja w tym roku.
          • Gość: sasiad Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:34
            spokojnie, rentgen to wykluczyl. ma natomiast zerwane/naderwane wiezadla w kciuku. wiec pewnie przerwa i tak go czeka ale moze mniejsza, no i jest szansa ze w GP sie pojawi.
          • Gość: Jazon Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:37
            Co do Hampela to faktycznie pech, bo juz pisza że GP Szwecji na bank ma z
            głowy. Ale obaj z Jonssonem na pewno szybko sie wyliżą- to jednak chyba nie sa
            kontuzje na długie przerwy.
      • Gość: fan Pojedzie Andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:22
        spoko w jednym meczu nie pojedzie, właśnie dlatego że w sobotę GP . I dobrze
        niech odpocznie, należy mu się. Do tego czasu będzie ok, a w niedzielę z
        Lesznem meczyk Andreas powalczy
        • Gość: mala Re: Pojedzie Andreas IP: 80.48.40.* 12.05.05, 00:08
          hampel nie pojedzie w gp
      • Gość: sadura1 Hampel........... IP: 195.245.217.* 12.05.05, 08:10
        (...)W optymistycznej wersji Hampel pojedzie w lidze 29 maja. (cyt. z GW)
        Trochę kicha. GP w plecy, mecz z ZKŻ i z Apatorem (23.05) też. To ostatnie mnie
        akurat "nie martwi", ale szczerze współczuję Jarkowi pecha i życzę jak
        najszybszego powrotu do pełnej dyspozycji!!!
        Pzdr
        • Gość: byzydura Re: Hampel........... IP: *.tvgawex.pl 12.05.05, 09:47
          taki sport, nie ma w sumie co narzekac, a jedynie sie cieszyc, ze przerwy
          obydwu zawodnikow nie bede zbyt dlugie.
      • Gość: Iviiiii;] Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:51
        a co sie stało Hampelowi??? Bo ja tak z deczka nie w temacie...
        żal mi chłopaka, bo jest naprawdę no w porządku no i bardzo solidny, a moglby
        cos tam zawojowac w gp, a tak to straci 9potencjalne) punkty... ehh, szkoda.
        • Gość: sadura1 Artykuł o Jarku... IP: 195.245.217.* 12.05.05, 14:10
          Kto nie wie niech poczyta tu:

sport.gazeta.pl/moto/1,35367,2703244.html
          Pzdr
      • Gość: Iviiiii;] Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:46
        dziękuję. hmm, myślę, że bez niego Wrocław ma wieksze szanse na przegraną, niz
        na wygraną. chociaż, kto wie... ;]
        • sadura1 Re: Jonsson kontuzjowany 13.05.05, 14:49
          Wszystko "w rękach" Andersena..... Może znowu "spęka" Crumpa...? :):):)(Mówię
          tylko o meczu z Apatorem)
          Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka