Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros

IP: *.citynet.pl 23.05.05, 15:55
    Brawo!
    Obserwuj wątek
      • pawelzaw Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros 23.05.05, 15:55
        Marta grzechu warta.....
        • Gość: lol cycolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:05
          cycolina
      • petar Gratulacje! 23.05.05, 15:58
        Pozostaje się cieszyć i pokładać w p.Marcie większe nadzieje niż w niejakim
        Andrew G.
        PS.Mam złośliwą satysfakcję, że pierwszy się tu wpisuję, bo przynajmniej
        pierwszy koment nie dotyczy "atrybutów fizycznych" tenisistki.
        • petar Re: Gratulacje! 23.05.05, 15:59
          jednak nie byłem pierwszy. pech...
        • Gość: dzekson Re: Gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:12
          ta andrew dał koncert na 53 sekundy ale obciach nie chwaląc sie znam andrzeja
          osobiście tzn znałem bo z ostatni raz widziałem się z nim u pershinga na
          pogrzebie ale nie wiem jak się teraz zachować czy wogóle wspominać coś na ten
          temat jak go zobaczę bo mogę paść szybciej niż on z tym bambusem . po 20
          sekundach
      • Gość: Neolit Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.05.05, 16:03
        Marta brawo brawo brawo! Grzybowska przy Tobie to smiech na sali :)
        • Gość: Reeves Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:40
          Chyba cie zdrowo posralo, debilu. Zastanów się co mówisz kretynie. Grzybowska
          jak na razie byla 30 w rankingu i to przez jakiś czas i byla trzykrotnie w
          trzecich rundach. Zobaczymy ile z tego zdola osiągnąć ten brudny zarozumialy
          warszawski gnojec napuszonej mateczki.
      • Gość: dzekson Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:08
        no i mamy tenisistkę na światowym poziomie BRAWISSIMO
      • Gość: Roy POMYŁKA GW!!! :) znowu... IP: 213.199.254.* 23.05.05, 16:11
        Raz straciła prowadzenie. Przez chwile na początku było 2:2 i 30 do 15 dla tej
        Cohen Aloro, ale tak ogólnie to cały czas prowadziła. No cóż, ale widać panowie
        z GW nie oglądali meczu tylko napisali co im ślina przyniosła co najwyżej
        spisując statystyki z
        www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day7/2014ms.html
        A mam pytanko do znających się. Dlaczego czasami grają do 2 zwycięstw, a
        czasami do 3 zwycięstw?

A kończąc: BRAWO DLA DOMACHOWSKIEJ. Dasz rady z tą Flavią Pannettą. Liczymy na
        ciebie. I to nic, że ona jest 32. Za rok ty też będziesz tak wysoko... :* ech
        Marta jest słodka...
        • Gość: marcin Re: POMYŁKA GW!!! :) znowu... IP: *.chello.pl 23.05.05, 16:18
          jak juz jestes taki dokladny, to stracila takze prowadzenie w gemach, bo bylo
          2:2 w drugim secie i francuzka ja przelamala, ale potem Matra szybko sie
          zrewanzowala.
          A co do twojego pytania: chyba chodzi ci o sety ;) kobiety nigdy nie graja do 3
          wygranych, zawsze do 2. Natomiast mezczyzni do 3 wygranych setow graja wszystkie
          mecze w turniejach Wielkiego Szlema i mecze finalowe niektorych innych
          turniejow, glownie Masters Series.
      • Gość: papamobil Marta jest nr. 1 jeżeli chodzi o biust!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:20
        takich '' jabłuszek '' nie ma żadna tenisistka !!!! i nie wiem czy kiedykolwiek
        była jakaś z takimi walorami wizualnymi!!! :)
      • Gość: cycolog Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:24
        niezłe ma cycuchy :)
      • Gość: kibic We love you Marta!!!! IP: *.eds.net 23.05.05, 18:45
        Go Marta!!!!

PS. A cyccki to bym pomietosil Smashnowej.
        • skun2 Re: We love you Marta!!!! 23.05.05, 18:57

Ładnie, ładnie, zamiast o tenisie to o dupczeniu wszyscy dyskutują, a nie
          zdajecie sobie sprawy, ze siła z jaką trzyma rakietę wskazuje (dwiema rękami na
          raz) , że raczej ewentualne zbliżenia mogłyby skończyć się tragicznie.
          • Gość: melan Re: We love you Marta!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.05.05, 19:20
            no chyba, że ktoś ma fallusa jak skała. wszycy warsziawiacy są jak skały, a
            warszawianki jak syrenki.
          • Gość: Reeves Re: We love you Marta!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:43
            Śmieszny jesteś. Rakieta waży od 270 do 350 gram maksymalnie. To tyle co trzy
            male tabliczki czekolady. Takim "ciężarem" jest w stanie wymachiwać bez
            problemu nawet 5 letnie dziecko.
            • Gość: m Re: We love you Marta!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:24
              dzieci w to nie mieszaj, ja akurat nie toleruję takich dewiacji, poza tym
              chodzi zapewne o to, że tą rakietę bardzo mocno ściska - widać to na zdjęciu...
              Do tego ta mina! :-O
              Wyobraź sobie pannę z taką miną nad tobą...
        • Gość: koneser Re: We love you Marta!!!! IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 21:45
          ach te cycuszki, sama słodycz...więcej takich ujęć, więcej sukcesów
      • elfhelm super! Gratuluję :) 23.05.05, 18:59
        coraz lepsza gra, a do tego widać chęć i zaangażowanie. Dzięki
      • Gość: Reeves Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:45
        Jedno jeszcze pytanie: GDZIE DO K..WY NĘDZY JEST CAPRIATI ?????? CO SIĘ DZIEJE
        Z CAPRIATI ?!?!? Nie slyszalem o żadnej kontuzji.
        • Gość: zachwycony Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 21:58
          Baaardzo, ale to baaardzo chciałbym przy okazji sukcesu Marty Domachowskiej
          dyskutować o tenisie i jej meczu. Ale naprawdę nie potrafię.
          Jej biust jest zbyt rewelacyjny, aby przejść nad nim do porzadku dziennym i
          zająć się tenisem. Jest to bowiem najlepszy w tej chwili eksportowy biust jaki
          mamy. I nalezy go pokazywać światu!!
          sr.. na tenis! Ta dziewczyna jest warta podniesienia wzroku znad siatki.
          Wybacz Marto, ale w tenisie jesteś 52. na świecie, natomiast w biuście - nr 1!!!!!
      • Gość: kibic do zboczencow... IP: *.eds.net 23.05.05, 22:11
        nawet gdyby Marta wygladala jak piekny(a) Mauresmo to tak
        samo jej zdjecia i artykuly o niej bylyby w prasie i internecie.

Jest w news, bo gra w tenisa, czy wam sie to podoba czy nie.

Brudne mysli mozecie sobie miec, w koncu zboczency tez maja jakies
        prawa, ale piszcie o tenisie, bo bez niego nie byloby nic o Marcie...
      • Gość: interesujace ciekawe pod ktorym cycatym pseudonimem IP: *.eds.net 23.05.05, 22:52
        ukrywa sie pan Wojtek Fibak? Slyszalem, ze jest bardzo
        zainteresowany mlodymi... zawodniczkami. Tfu, Wojciechu,
        Marta moglabyc twoja wnuczka, wiecej szacunku prosze.
        • ulenka24ka o tenisie bardziej fachowo prosze... 24.05.05, 14:15
          niestety nie gra lukasz kubot, to moze marta cos pokaze, ale po jej wystepie w
          poprzednich turniejach mysle, ze daleko nie zajdzie, choc oczywiscie wszyscy by
          sobie tego zyczyli,
          nie od dzis wiadomo,ze tenisistki podkreslaja swoje pozasportowe walory, dla
          mnie najbardziej sympatyczne sa jelena dokic i dementiewa, nie przepadam za kim
          clijsters, chociaz podobno jest bardzo mila w kontaktach z innymi dziewczynami
          i dziennikarzami. bede trzymac kciuki za justine, go.....
          jako dziewczyna kibicuje safinowi, jego siostra juz odpadla, bez komentarza,
          mam nadz. ze braciszek pokaze cos wiecej, chyba ze mam niektualne dane
          • ulenka24ka o tenisie bardziej fachowo prosze...part2 24.05.05, 14:24
            w turnieju meskim gra paru facetow z wroclawskiego challengera KGHM polish
            indoors, w tym L.Dlouhy, zwyciezca R.Vik, a ten, kto wygral z KUbotem, M.
            Tabara, przegral, ciekawe, jak sobie poradza,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka