Gość: Elwro IP: *.citynet.pl 23.05.05, 15:55 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelzaw Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros 23.05.05, 15:55 Marta grzechu warta..... Odpowiedz Link Zgłoś
petar Gratulacje! 23.05.05, 15:58 Pozostaje się cieszyć i pokładać w p.Marcie większe nadzieje niż w niejakim Andrew G. PS.Mam złośliwą satysfakcję, że pierwszy się tu wpisuję, bo przynajmniej pierwszy koment nie dotyczy "atrybutów fizycznych" tenisistki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson Re: Gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:12 ta andrew dał koncert na 53 sekundy ale obciach nie chwaląc sie znam andrzeja osobiście tzn znałem bo z ostatni raz widziałem się z nim u pershinga na pogrzebie ale nie wiem jak się teraz zachować czy wogóle wspominać coś na ten temat jak go zobaczę bo mogę paść szybciej niż on z tym bambusem . po 20 sekundach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.05.05, 16:03 Marta brawo brawo brawo! Grzybowska przy Tobie to smiech na sali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reeves Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:40 Chyba cie zdrowo posralo, debilu. Zastanów się co mówisz kretynie. Grzybowska jak na razie byla 30 w rankingu i to przez jakiś czas i byla trzykrotnie w trzecich rundach. Zobaczymy ile z tego zdola osiągnąć ten brudny zarozumialy warszawski gnojec napuszonej mateczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:08 no i mamy tenisistkę na światowym poziomie BRAWISSIMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy POMYŁKA GW!!! :) znowu... IP: 213.199.254.* 23.05.05, 16:11 Raz straciła prowadzenie. Przez chwile na początku było 2:2 i 30 do 15 dla tej Cohen Aloro, ale tak ogólnie to cały czas prowadziła. No cóż, ale widać panowie z GW nie oglądali meczu tylko napisali co im ślina przyniosła co najwyżej spisując statystyki z www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day7/2014ms.html A mam pytanko do znających się. Dlaczego czasami grają do 2 zwycięstw, a czasami do 3 zwycięstw? A kończąc: BRAWO DLA DOMACHOWSKIEJ. Dasz rady z tą Flavią Pannettą. Liczymy na ciebie. I to nic, że ona jest 32. Za rok ty też będziesz tak wysoko... :* ech Marta jest słodka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: POMYŁKA GW!!! :) znowu... IP: *.chello.pl 23.05.05, 16:18 jak juz jestes taki dokladny, to stracila takze prowadzenie w gemach, bo bylo 2:2 w drugim secie i francuzka ja przelamala, ale potem Matra szybko sie zrewanzowala. A co do twojego pytania: chyba chodzi ci o sety ;) kobiety nigdy nie graja do 3 wygranych, zawsze do 2. Natomiast mezczyzni do 3 wygranych setow graja wszystkie mecze w turniejach Wielkiego Szlema i mecze finalowe niektorych innych turniejow, glownie Masters Series. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Marta jest nr. 1 jeżeli chodzi o biust!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:20 takich '' jabłuszek '' nie ma żadna tenisistka !!!! i nie wiem czy kiedykolwiek była jakaś z takimi walorami wizualnymi!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycolog Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:24 niezłe ma cycuchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic We love you Marta!!!! IP: *.eds.net 23.05.05, 18:45 Go Marta!!!! PS. A cyccki to bym pomietosil Smashnowej. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: We love you Marta!!!! 23.05.05, 18:57 Ładnie, ładnie, zamiast o tenisie to o dupczeniu wszyscy dyskutują, a nie zdajecie sobie sprawy, ze siła z jaką trzyma rakietę wskazuje (dwiema rękami na raz) , że raczej ewentualne zbliżenia mogłyby skończyć się tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: We love you Marta!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.05.05, 19:20 no chyba, że ktoś ma fallusa jak skała. wszycy warsziawiacy są jak skały, a warszawianki jak syrenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reeves Re: We love you Marta!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:43 Śmieszny jesteś. Rakieta waży od 270 do 350 gram maksymalnie. To tyle co trzy male tabliczki czekolady. Takim "ciężarem" jest w stanie wymachiwać bez problemu nawet 5 letnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: We love you Marta!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:24 dzieci w to nie mieszaj, ja akurat nie toleruję takich dewiacji, poza tym chodzi zapewne o to, że tą rakietę bardzo mocno ściska - widać to na zdjęciu... Do tego ta mina! :-O Wyobraź sobie pannę z taką miną nad tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: We love you Marta!!!! IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 21:45 ach te cycuszki, sama słodycz...więcej takich ujęć, więcej sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm super! Gratuluję :) 23.05.05, 18:59 coraz lepsza gra, a do tego widać chęć i zaangażowanie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reeves Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:45 Jedno jeszcze pytanie: GDZIE DO K..WY NĘDZY JEST CAPRIATI ?????? CO SIĘ DZIEJE Z CAPRIATI ?!?!? Nie slyszalem o żadnej kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycony Re: Domachowska w drugiej rundzie Roland Garros IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 21:58 Baaardzo, ale to baaardzo chciałbym przy okazji sukcesu Marty Domachowskiej dyskutować o tenisie i jej meczu. Ale naprawdę nie potrafię. Jej biust jest zbyt rewelacyjny, aby przejść nad nim do porzadku dziennym i zająć się tenisem. Jest to bowiem najlepszy w tej chwili eksportowy biust jaki mamy. I nalezy go pokazywać światu!! sr.. na tenis! Ta dziewczyna jest warta podniesienia wzroku znad siatki. Wybacz Marto, ale w tenisie jesteś 52. na świecie, natomiast w biuście - nr 1!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do zboczencow... IP: *.eds.net 23.05.05, 22:11 nawet gdyby Marta wygladala jak piekny(a) Mauresmo to tak samo jej zdjecia i artykuly o niej bylyby w prasie i internecie. Jest w news, bo gra w tenisa, czy wam sie to podoba czy nie. Brudne mysli mozecie sobie miec, w koncu zboczency tez maja jakies prawa, ale piszcie o tenisie, bo bez niego nie byloby nic o Marcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interesujace ciekawe pod ktorym cycatym pseudonimem IP: *.eds.net 23.05.05, 22:52 ukrywa sie pan Wojtek Fibak? Slyszalem, ze jest bardzo zainteresowany mlodymi... zawodniczkami. Tfu, Wojciechu, Marta moglabyc twoja wnuczka, wiecej szacunku prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ulenka24ka o tenisie bardziej fachowo prosze... 24.05.05, 14:15 niestety nie gra lukasz kubot, to moze marta cos pokaze, ale po jej wystepie w poprzednich turniejach mysle, ze daleko nie zajdzie, choc oczywiscie wszyscy by sobie tego zyczyli, nie od dzis wiadomo,ze tenisistki podkreslaja swoje pozasportowe walory, dla mnie najbardziej sympatyczne sa jelena dokic i dementiewa, nie przepadam za kim clijsters, chociaz podobno jest bardzo mila w kontaktach z innymi dziewczynami i dziennikarzami. bede trzymac kciuki za justine, go..... jako dziewczyna kibicuje safinowi, jego siostra juz odpadla, bez komentarza, mam nadz. ze braciszek pokaze cos wiecej, chyba ze mam niektualne dane Odpowiedz Link Zgłoś
ulenka24ka o tenisie bardziej fachowo prosze...part2 24.05.05, 14:24 w turnieju meskim gra paru facetow z wroclawskiego challengera KGHM polish indoors, w tym L.Dlouhy, zwyciezca R.Vik, a ten, kto wygral z KUbotem, M. Tabara, przegral, ciekawe, jak sobie poradza, Odpowiedz Link Zgłoś